نقل قول:نقل قول:کسی از این هاردا نداره؟ که خودش استفاده کرده باشه.نقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:کسی از این هاردا نداره؟ که خودش استفاده کرده باشه.نقل قول:
از نظر سرعتی تفاوت این مدلها با هم خیلی زیاده؟ (من روی سیستمم USB 3 دارم)
ADATA Portable HD710 - 1TB - قیمت 329 هزار تومان
Western Digital Portable My Passport - 1TB - قیمت 360 هزار تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D30 - 1TB - قیمت 335 هزار تومان
منبع دیجیکالا
مرسی داش عطا , شما هر دو رو تایید کردید هم Backup Plus و هم my Passport , گاهی دمای هارد رو کنترل و با دقت نگهداری می شه در صورت نیاز دفرگمنت هم می شه باز می بینی طول عمر کمتری نسبت به بقیه داره , بین اینا هر کدوم رو بیشتر سلاح بدونی اونو می خرم؟
اگر ميخواهيد كل هارد را قفل كنيد بهتره كه WD my passport را بخريد (مهمترين نكته اين مدل) ، بغير از چند مورد تفاوت نرم افزاري و سخت افزاري خيلي فرق نميكنه كه كداميك را انتخاب كنيد . من پيشنهاد ميدم كه بريد بازار و بررسي كنيد قيمت ايندو هارد چقدر هست و هر كدام كه به بودجه شما ميخوره همونو بخريد ، شكل طاهري ايندو هارد را باهم مقايسه كنيد و از هر كدام كه بيشتر خوشتون اومد بخريد .نقل قول:
دوست عزیز برای خرید توصیه میکنم برید بازار اینا اصلا به قیمت های بازار نزدیک هم نیستنقل قول:
من قیمت های پنج شنبه رو به این قرار سراغ دارم
WD my passport 1TB با گارانتی سازگار 315000
WD My passport 500G با گارانتی سازگار 225000
Western Digital Element USB3 با گارانتی سازگار 305000
Silicon Power D03 USB3 به قیمت 312000
Seagate Backup Plus USB3 با گارانتی سازگار 310000
Seagate Expansion USB3 باز هم سازگار 305000
Silicon Power A80 به قیمت 355000
ADATA HV610 320000
من همدانم. متاسفانه بازار همدان آشفته تره! بهترین جا برای من همیشه نت بوده. ضمنا همیشه اونی که میخواهی پیدا نمیشه....نقل قول:
ADATA Portable HD710 - 1TB را همین الان خریدمش از دیجی کالا... . انشااله که خوب باشه (از همه لحاظ)
کلاً شد 336،500 تومان، با گارانتی تعویض 3 سالۀ آونگـــ... .
حالا که خریدید مبارک باشه اما من هم تهران نیستم با پیشرفت تکنولوژی نیازی هم نیست جای خاصی باشی الان قیمت ها به راحتی قابل استعلام و خرید اینترنتی هستننقل قول:
همه جارو بررسی کردم. حتی فروشگاه چاره را! قیمتها چاره خیلی عالی بود. Passport رو میداد 320 ولی این مدل خاص توی همه جا بالای 350 تومن بود.نقل قول:
سلام دوستان
من بین خرید این دو تا هارد موندم :
1. WD 500 GB my passport
2. A-DATA 500 GB NH13
میگن وسترن مثل قدیم خوب نیست و ADATA در حال حاضر بهتره
فروشنده ها هر کدوم یه چیزی میگن
جدا از سرعت ، نسوختن ! و از بین نرفتن اطلاعات برام خیلی مهمه
نظرتون چیه ؟