فکر کنم اگه یه دانشگاه بخوای بری که تو منطقت باشه رتبه ی منطقه رو نگا میکنن اگه دانشگاهی بری که بیرون از منطقت باشه رتبه ی کشوری!نقل قول:
دانشگاه ها از روی رتبه منطقه دانشجو میگیرن یا از روی رتبه ی کشوری ؟
Printable View
فکر کنم اگه یه دانشگاه بخوای بری که تو منطقت باشه رتبه ی منطقه رو نگا میکنن اگه دانشگاهی بری که بیرون از منطقت باشه رتبه ی کشوری!نقل قول:
دانشگاه ها از روی رتبه منطقه دانشجو میگیرن یا از روی رتبه ی کشوری ؟
یعنی مثلا یکی از جنوب باشه بعد بخواد مثلا شریف قبول شه باید رتبه کشوریش زیر 500 شه ؟نقل قول:
اینجوری که خیلی سخت میشه که :41:
دقیقا نمیدونم..ولی فکر کنم همینطور باشه!نقل قول:
یعنی مثلا یکی از جنوب باشه بعد بخواد مثلا شریف قبول شه باید رتبه کشوریش زیر 500 شه ؟
اینجوری که خیلی سخت میشه که
نقل قول:اینو دادیم به مشاورمون برامون نوشت:
1.دست کم 18 جمعه از این 52 جمعه شما آزمون دارید.اصلن هم نه خدا رو خوش میاد نه ما رو که بعد آزمون بخوابید و آزمون رو بررسی نکنید. (18 روز)
2.کولر رو واسه همین آدم های نرمال اختراع کردند.(50 روز)
3. 8 ساعت؟ چه خبره؟ خواب زیاد مریضی میاره.همون 7- 6 ساعت کافیه.(16 روز)
4. این 15 روز هم مال خودتون نخواستیم.
5.نخیر. یک ساعت کافیه.(یه ربع صبحونه،نیم ساعت ناهار،یه ربع شام) البته چون شماها تو مدرسه ناهار می خورید احتمالن زمان کمتری دارید.ولی به هر حال همون 1 ساعت بسه. (15 روز)
6. با شناختی که از شما ها دارم اون قدری تولید افکار ندارید که 1 ساعت برای تبادلش وقت لازم باشه.به اندازه ی کافی هم تو مدرسه باهم هستید و همدیگه رو می بینید.(15 روز)
7.روزهای امتحان 35 صبح رو به خودش اختصاص میده نه بعد از ظهر.(17 روز)
8. روزهای تعطیل رو واسه این گذاشتن که بشینید خونه با خیال راحت کلی درس بخونید.اما میشه 1 فروردین،تاسوعا و عاشورا،نیمه شعبان و عید فطر خودتون رو تعطیل کنید.باقی روزها حداکثر یک ساعت عزا داری یا شادی کافیه.(در مورد شب های قدر هم چون قراره شب زنده داری کنید به فعالیت در طول روزتون ربطی نداره.) (9 روز)
9.قرار نیست کارهایی که در کودکی باید انجام میدادید و ندادید الان قضاش رو به جا بیارید.
10.چون بیماری ها بعضاً غیر قابل پیش بینی هستند این یه مورد اشکالی نداره.
11.اگر تمام فیلم های روی پرده رو ببینید و به کارهای شخصی تون هم برسید باز این 48 ساعت پر نمیشه.1 روز برای کارهای شخصی کافیه. (1 روز)
12.تمام روز که قرار نیست جشن و شادی کنید.نهایتن 4 ساعت جشن کافیه.1 ساعت هم کمک به مادر برای مرتب کردن و جمع و جور کردن خونه.(حداقل 3 ساعت)
151 روز و 3 ساعت باقی موند شما همین قدر هم بخونید ما راضی ایم.
نقل قول:اینو دادیم به مشاورمون برامون نوشت:
1.دست کم 18 جمعه از این 52 جمعه شما آزمون دارید.اصلن هم نه خدا رو خوش میاد نه ما رو که بعد آزمون بخوابید و آزمون رو بررسی نکنید. (18 روز)
2.کولر رو واسه همین آدم های نرمال اختراع کردند.(50 روز)
3. 8 ساعت؟ چه خبره؟ خواب زیاد مریضی میاره.همون 7- 6 ساعت کافیه.(16 روز)
4. این 15 روز هم مال خودتون نخواستیم.
5.نخیر. یک ساعت کافیه.(یه ربع صبحونه،نیم ساعت ناهار،یه ربع شام) البته چون شماها تو مدرسه ناهار می خورید احتمالن زمان کمتری دارید.ولی به هر حال همون 1 ساعت بسه. (15 روز)
6. با شناختی که از شما ها دارم اون قدری تولید افکار ندارید که 1 ساعت برای تبادلش وقت لازم باشه.به اندازه ی کافی هم تو مدرسه باهم هستید و همدیگه رو می بینید.(15 روز)
7.روزهای امتحان 35 صبح رو به خودش اختصاص میده نه بعد از ظهر.(17 روز)
8. روزهای تعطیل رو واسه این گذاشتن که بشینید خونه با خیال راحت کلی درس بخونید.اما میشه 1 فروردین،تاسوعا و عاشورا،نیمه شعبان و عید فطر خودتون رو تعطیل کنید.باقی روزها حداکثر یک ساعت عزا داری یا شادی کافیه.(در مورد شب های قدر هم چون قراره شب زنده داری کنید به فعالیت در طول روزتون ربطی نداره.) (9 روز)
9.قرار نیست کارهایی که در کودکی باید انجام میدادید و ندادید الان قضاش رو به جا بیارید.
10.چون بیماری ها بعضاً غیر قابل پیش بینی هستند این یه مورد اشکالی نداره.
11.اگر تمام فیلم های روی پرده رو ببینید و به کارهای شخصی تون هم برسید باز این 48 ساعت پر نمیشه.1 روز برای کارهای شخصی کافیه. (1 روز)
12.تمام روز که قرار نیست جشن و شادی کنید.نهایتن 4 ساعت جشن کافیه.1 ساعت هم کمک به مادر برای مرتب کردن و جمع و جور کردن خونه.(حداقل 3 ساعت)
151 روز و 3 ساعت باقی موند شما همین قدر هم بخونید ما راضی ایم.
دوستان این جوابش همینطوریه؟ این MC Word خیلی کارش درسته. ما نمیدونستیم از این کارها هم میکنه (نوشتن عبارات و جمله های ریاضی)
درسته.نقل قول:
اینو گفتی کی حل کرده؟
ببخشید میونه کلامتون میپرم:15:
پشتیبان گفت که این ازمون جمع بندی 5 دی 25 دی وازمون بعدیش! برای انتخاب رشته ازاد هستش
حقیقت داره ؟؟؟ یعنی میشه فقط بر اساس این سه ازمون انتخاب رشته کرد ؟؟؟help
این که خیلی سادست!!!
منظورشون از MC Word همون نرم افزار ورد خودمونه... :ددی
تا این حد هم نه. ولی جامعه آماری این آزمونش خیلی میره بالا. نشون به اون نشون که مدرسه ما + خیلی از مدارس دیگه که هیچ وقت قلمچی نمیدیم (تهران) توی این یه دونه آزمون همه شرکت می کنیم.نقل قول:
واسه همین میگن به تراز آزاد نزدیک تره و از این حرفا.
ولی به نظر من معلوم نیست آدم از 25 دی تا روز کنکور چه جوری درس بخونه !!
البته MS Word هستش. و قابلیت تایپ اعداد و فرمول های ریاضی Microsoft Equation هست(درست گفتم؟...:31:)نقل قول:
درسته.
اینو گفتی کی حل کرده؟