برای اولین بار این قانون نیوتن را شکستم و برای ترم دیگه واحد نموند !:31: (( البته با ترم جدید میشم ترم 4)نقل قول:
ایشالا لیسانس را همگی بگیریم و در فوق لیسانس جبران بکنیم و دانشگاه دولتی بیاریم !
الهی آمین :40:
Printable View
برای اولین بار این قانون نیوتن را شکستم و برای ترم دیگه واحد نموند !:31: (( البته با ترم جدید میشم ترم 4)نقل قول:
ایشالا لیسانس را همگی بگیریم و در فوق لیسانس جبران بکنیم و دانشگاه دولتی بیاریم !
الهی آمین :40:
اشکال نداره فائزه جان ، پیش میاد :46:
آخه 4 5 روز قبل از ما بچه های ترم بالایی ورمیدارن درسا رو ظرفیتش پر شده دیگه اون 10 دقیقه چیکار میخواد کنه واسمون !نقل قول:
اون دقيقه اي كه ميزنن اتفاقا خيلي مهمه توي برداشتن واحدها...مثلا اگه 5 يا 10 دقيقه ديرتر بري ممكنه اون درسي رو كه در نظر داري ظرفيتش پر شده باشه....
سیستم گلستان :نقل قول:
کاربر عزیز ، شما تا پایان عملیات انتخاب واحد، شکیبا باشید:31: و وارد حواشی نشوید:31:!
همون ظرفيت هاي كمي هم كه باقي بمونه اينجوري از دست ميره..چون اونايي كه قبل از شما جلو اسمشون باز شده ممكنه هوس كنن اون واحد رو بردارن :دينقل قول:
آخه 4 5 روز قبل از ما بچه های ترم بالایی ورمیدارن درسا رو ظرفیتش پر شده دیگه اون 10 دقیقه چیکار میخواد کنه واسمون !
خوش بحالت...نقل قول:
برای اولین بار این قانون نیوتن را شکستم و برای ترم دیگه واحد نموند ! (( البته با ترم جدید میشم ترم 4)
الهی آمین
خيلي الهي امين :دي
نقل قول:
امضا قشنگ و زیبا و پر محتوایی داری:20:
بالاخره بعد از سالها تونستم پیام نورو شکست بدم من تموم کردم :2:شماهام برید با پیام نور حال کنید:27:
شوخی کردم میدونم شماهام پیر میشین تو پیام نور:24:
خوش بحالتون....نقل قول:
بالاخره بعد از سالها تونستم پیام نورو شکست بدم من تموم کردم شمهام برید با پیام نور حال کنید
منم اگه خدا بخواد ايشالا سال ديگه تموم ميشه........يعني ميشه!!
دوستان با توجه به اینکه نتیجه فراگیر 8 اسفند میاد (فک کنم)،کاسا پس کی شروع میشه؟
ترم بوقیا چیه استرس انتخاب واحد دارین؟:31:
کرکس اینقد حرص نخور دندونات مریزه ها:34::34::34::34:
نقل قول:
این ، نیز بگذرد . علی جان
شادباشی:11: