پراید منم وقتی باکشو کامل پر میکنم همین مشکلو دارهنقل قول:
3-4 لیتر از باکمو که خالی میزارم دیگه بوی بنزین نمیاد
Printable View
پراید منم وقتی باکشو کامل پر میکنم همین مشکلو دارهنقل قول:
3-4 لیتر از باکمو که خالی میزارم دیگه بوی بنزین نمیاد
اگه تا حالا تعویض نکردید و کارکردتون بش از 100 هزارتا هست کنیستر (داخل موتور یک استوانه مشکی سمت راننده) هم چک کنید!!!
مرکز تخصصی ecu پیدا کنید و یا با دیاگ حرفه ای آپدیت کنید شاید حل شهنقل قول:
ماشینتون چیهنقل قول:
اگه پرایده از محل پمپ بنزین و محل اتصال باک و خود حباب گیر و درب باک و حتی رابط ها می تونه باشه
اگر خانواده 405 باک پلاستیکی و درب واشر پمپ بنزین
شاید حل شه مشکلتون
سلام دوستان
یه سوال دارم. راستش خواستم آب رادیاتور رو طبق فرمایش شما دوستان عوض کنم، اولا که پیچ تخلیه ای پیدا نکردم و بست اون لوله ای که از پایین رادیاتور خارج میشه رو باز کردم و لوله رو در آوردم و حدود 1 لیتر آب خارج شد که یادم اومد درب رادیاتور رو باز نکردم. درب رو که باز کردم حدود 1.5 لیتر دیگه هم خارج شد. با توجه به این که موتور سرد بود و صبح بود و فقط یه استارت خورده بود، موتور رو روشن کردم که اگه آب دیگه ای هست (که مسلما توی موتور و احیانا واتر پمپ هست) خارج بشه، چون توی دفترچه ظرفیت مخزن خنک کننده رو زده 5 لیتر!!! یه 15 ثانیه روشن گذاشتم، خبری نشد برای همین از ترسم خاموش کردم و همون طور توی رادیاتور آب گرفتم (آب شیر) که رادیاتور شسته شه و دوباره با آب شیر پرش کردم که که آب یه چرخی بزنه و دوباره عوضش کنم. این دفعه که پر کردم گذاشتم با درب باز درجا کار کنه تا آب بگرده توی مدار، اما آب دوباره شدیدا کثیف شد (آب توی موتور بود) حالا یک سری سوال دارم از محضر اساتید :
اولا این که عیبی نداره برای شست و شوی موقت (دور زدن آب توی موتور و رادیاتور) از آب شهری استفاده کنیم؟
دوم این که وقتی ماشین سرده، اگر آب رادیاتور رو خالی کنم (از لوله خروجی پایین رادیاتور) و درب رادیاتور و اون لوله پایین باز باشن و موتور رو روشن کنم، تا چه زمانی می تونم موتور رو روشن نگه دارم و آیا اصلا اگر موتور گرم بشه اون آبی که توی موتور و واترپمپ مونده خارج میشه؟ یا سوال رو خلاصه کنم :))) برای خارج کردن کامل آب چه باید کرد؟ (لطفا جزییاتش رو هم بگین، مثلا این که اول درب رادیاتور باز باشه یا نباشه و ...)
ممنون/
(پس از ویرایش)- من خودم فکر می کنم اگر درب رادیاتور باز باشه، و لوله خروجی پایین هم باز باشه و خالی باشه و موتور سرد باشه می شه موتور رو روشن کرد تا درجا کار کنه و گرم بشه، اونوقت واتر پمپ آب باقیمونده رو به موتور می فرسته و آب باقیمونده از لوله بالای رادیاتور (ورودی) وارد رادیاتور میشه و چون لوله خروجی بازه از پایین خارج میشه و موتور رو اون موقع باید خاموش کرد. آیا این درسته؟ و آیا اگر واتر پمپ بدون آب کار کنه نمی سوزه؟
سعی کنید دوست من هیچگاه این کار رو نکنید حتی 10 ثانیه بهترین راهنقل قول:
یا بذارید ماشین کار نه تا گرم شه و خیلیییییییییییییییییییی با احتیاط اون موقع اب رو بکشید که خیلی خطر ناکه
یا درب ترموستات رو بردارید تا راحت و بتونید چک کنید ترموستات سالم باشه فقط مواظب باشید نشکنه
و در هر دوصورت به ارامی لوله رابط جوینت بخاری رو باز کنید تا بتونید با فشار اب رادیاتور بخاری رو هم که حتما خیلی وضعش خرابه الان تمیز کنید
اب رو از هر دورطف وارد کنید که جرم های درشت تر هم خارج بشه و این کار رو چند بار انجام بدید
ممنون آقا کسرینقل قول:
ولی راستش اصلا متوجه نشدم!
اون مورد اول که می گین خیلی خطرناکه منتفیه. اخه یه بست داره که وقتی بازش کردم تازه باید با لوله بازی کنم تا باز بشه، که با این کارا احتمال صدمه به خودم زیاده!!! و جای دست هم نداره اون پایین باید بخوابم زیر ماشین! چال سرویس هم جایی سراغ ندارم.
پس می مونه راه حل دوم. درب ترموستات رو بردارم. این کارو کی باید بکنم؟ زمانی که موتور گرم هست و خاموش هست؟ و در این روش آب به چه صورت خارج میشه؟ آیا جوری هست که بشه در یه ظرف جمعش کرد و به فاضلاب ریخت؟ و اینکه کل مایع خنک کننده خالی میشه این جوری؟
اگر امکانش هست با جزئیات بگین مراحل رو چون من اصلا تا حالا چنین کارهایی نکردم!! در مورد لوله رابط جوینت بخاری، منظورتون کدوم قطعه هست؟ امکانش هست برام عکس بذارید؟ (پراید)
و سوال بعدی این که رادیاتور بخاری آبی که درونش هست همون آب خنک کننده موتور هست و در جریانه؟
بسیار ممنونم از راهنمایی هاتون
راستی کسی هم در مورد بیضی شدن گلویی رادیاتور راهنمایی نداشت؟
راه تعمیرش یا اصلاحش چیه؟
گلویی رادیاتور پراید مدل 90 بیضی شده و از کنار درب رادیاتور آب نشتی داره.
از بست پیچی فلزی برای حل مشکل استفاده کن ....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر درست نشد و آب نشت میکرد ، باید ببری رادیاتورساز
در منبع آب بر عکس کنید یعنی از طرفی که لوله رادیانت بش وصل رو با اون طرف که آب اضافی رو میریزه جا به جا کنید انشالا درست میشه