مثل همينو تو لباف ديدم----البته چند ماه پيش---يارو گذاشته بود تو ويترين----نقل قول:
Printable View
مثل همينو تو لباف ديدم----البته چند ماه پيش---يارو گذاشته بود تو ويترين----نقل قول:
Logitech's Driving Force GT Wheel for the PS3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیدا میشه ؟؟ حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم.( اماده شدن برای تشریف فرمایی GT 5 .)
بله، پیداشدنش که میشه؛ باید بگردید.نقل قول:
پیدا میشه ؟؟ حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم.( اماده شدن برای تشریف فرمایی GT 5 .)
حدود قیمت فکر میکنم 200 تومان هست.
اگه بازیی که میخری نو باشه یکی تو پکش هست.تو خود بازی هم چنتاشو یاد میده.ماله منم روی کمدم لونه کرده:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم دقیقا همینو بتونی پیدا کنی دور فرمون چرمه.اینجا چرمشو با دندون میکنن جدا میفروشن:31:
من الان نميتونم از طريق PS3 اينترنت متصل بشم---واسه همين آپديت 3.30 رو ريختم تو فلاش----اما سيستم نميشناسه؟؟؟؟؟؟؟
اول يه فولدر به اسم PS3 ساختم بعد يه فلدر هم به اسم UPDATE خود آپديت هم توي اين فولدر اما نميشناسه----الان هم ورژن دستگاه 3.21 هست------
اون فايلي هم كه دانلود كردم 166 مگابايته--------
فرمت فلشتون fat32 ؟نقل قول:
یه بار تو ریشه هم امتحان کنید
دوست عزیز الان برای وصل شدن به psn باید اخرین اپدیت نصب باشه ۳.۳۰ که خیلی قدیمی هستنقل قول:
من الان نميتونم از طريق PS3 اينترنت متصل بشم---واسه همين آپديت 3.30 رو ريختم تو فلاش----اما سيستم نميشناسه؟؟؟؟؟؟؟
اول يه فولدر به اسم PS3 ساختم بعد يه فلدر هم به اسم UPDATE خود آپديت هم توي اين فولدر اما نميشناسه----الان هم ورژن دستگاه 3.21 هست------
اون فايلي هم كه دانلود كردم 166 مگابايته--------
ميدونم ---ولي من فعلا به psn وصل نميشم---
منظور از ریشه که پوریا جان گفتن شاخه اصلی فلش مموری بوده فکر کنم که خب نمیشه اونجوریم.نقل قول:
به نظرم 3.41 رو دانلود کن با اون امتحان کن.
احتمال خیلی زیاد فایل آپدیتت مشکل داره.نقل قول:
ببینم میری تو قسمت تنظیمات قسمت آپدیت دیگه چون 3 مثل 360 پیغام نمیده خودش...
اگه میری که همون فایل مشکل داره.3.41 دانلود کن
سلام خسته نباشين
سوالي داشتم تخصصي در مورد دستگاه PS3 و اين سوال من در مورد بازيهايي هست كه
براي اين دستگاه مياد ، ايا ريختن بازي در اين دستگاه نياز به چه اطلاعاتي دارد و يا اينكه توضيحي
در مورد نحوه ريختن بازي در حافظه ي دستگاه اطلاعات جامع و كاملي برام بنويسيد.
تشكر