خوب اولا شما از همه اينا که گفتى ميتونى نسخه بک آپ داشته باشى و بازى رو هم دوستمون زحمت ميکشن.نقل قول:
دوما شما يه بار توى تنظيمات بکلايت روى سر برگ setting گزينه هاى handheld و car holder رو روى auto بزار ببين درست ميشه؟
Printable View
خوب اولا شما از همه اينا که گفتى ميتونى نسخه بک آپ داشته باشى و بازى رو هم دوستمون زحمت ميکشن.نقل قول:
دوما شما يه بار توى تنظيمات بکلايت روى سر برگ setting گزينه هاى handheld و car holder رو روى auto بزار ببين درست ميشه؟
خوب دوست عزيز شما بي دقتي كردين چرا ميندازين گردن هكها؟نقل قول:
هک کردن مثل آمپول زدن میمونه.:31:بعضیا میترسن:13:نقل قول:
میدونی چیه . من یه دقتی کردم به همه 990 هایی که دیدم. بعضی از 990 ها خیلی زیادی تقلبی هستن. مال دوستم حتی جای دکمه q و a جابهجا بود . رفتم واسش آپدیت کنم یه فریم ور اومد که تاریخش 2008 بود در صورتی که وقتی گوشی خود وصل کردم یه فریم ور دیگه اومد. احتمالا گوشی شما هم از اون گوشی های (ببخشید) تقلبیه که هیچیش رو حساب نیست. عین گوشی دوستم!نقل قول:
نقل قول:
شما وقتی مشکلت با یه مستر ریست حل میشه واسه چی فلش کردی؟:13:
آپدیت می کردی خب.... من اگه گوشیم زیر تریلی هم بره فلشش نمیکنم.چون اونایی که فلش میکنن هیچی از گوشی سر در نمیارن.:41:
فایل های فونت که دیگه ربطی به هک نداره!!!!! :21:با اونا چه مشکلی داری؟:27:
منم خودم یه بار گوشیم قاط زد که مستر ریست کردم درست شد.دیگه نیازی به فلش کردن :2:نیست.نمیدونم شما با گوشیت چی کار کردی؟
بعدشم اگه اینطوره که شما میگی یعنی هک کردن این همه برای گوشی ها ضرر داره تاپیکش اینهمه جلو نمیرفت و همون موقع جلوش گرفته می شد.گر چه زننده تاپیک یعنی حسین جون :40:خودشون همکار انجمنن و به این راحتی ها تاپیکشون توسط خودشون بسته نمیشه :21:ولی این انجمن 4 مدیر و همکار دیگه هم داره.:27:من میدونم که ایشون هر هکی که میزارن یه عالمه قبلش تست می کنن.روی گوشی خودشون هم تست میکنن یعنی یه جورایی پیش مرگ ما ها میشن.:11:البته دور از جونت حسین خان....:27:
موافقم.:20:حال کردی چقدر تحویلت گرفتم.:31:نقل قول:
توی هک حواست اگه سر جاش باشه مشکلی پیش نمیاد. ولی قبول دارم ، ما ایرانیا برای اشتباهاتمون باید یکی رو پیدا کنیم که بندازیم گردنش . به نظر من هک ها از هر عیب و نقصی ، عاری هستن
آقایون...آقایون...آقایون!
بابا چرا همتون یهو جوشی شدین:31::13:
من نگفتم هک کردن گوشی رو خراب میکنه,خودم تاحالا هزار بار هک کردم گوشیمو,گفتم هکهایی که با فایلهای exe و فونتها سر و کار دارن:13:نقل قول:
بعدشم من خودم هک هایی که گذاشتین رو انجام دادم ولی مشکلی نداشته فقط هک هایی که مربوط به پوشه C:\SYS\BIN گوشی هستن باعث شدن گوشی اصلا بالا نیاد(البته من اینا رو روی فریموری که خود شرکت روی گوشی داده بیرون امتحان کردم شاید اگه روی آپدیت شدش امتحان میکردم کار میکرد که این ریسک رو دیگه اصلا نمیکنم:41:)
خوب من نمیتونم بگم گوشیم اصله اصله:46: ولی اگه اصل نبود که باید سایر هک ها هم مشکل میداشتن ولی نداشتن:21:نقل قول:
جناب وقتی گوشی اصلا بالا نمیومد من چطوری میتونستم مسترریست کنم:13::19:نقل قول:
نه آقا گوشی ما تا یه تقی به توقی میخوره بالا نمیاد البته بعد از اینکه هکها رو انجام میدم:27:
من با گوشی کاری نکردم فقط هک کردم و مثلا فایل افزایش صدا(همینی که آخرین بار قرار دادن)رو زدم تو گوشی و خاموش کردم که دیگه بالا نیومد(البته ما حرفی نداریم ولی میدونی من شش ماه نیست که گوشیمو گرفتم تا حالا شش بار دادم فلش):19:
دوست من جلو رفتن تاپیک به خاطر کنجکاویه دوستانه(مثلا خود این تاپیک اینهمه جلو اومده ولی بیشترش چرت و پرته)معمولا چیزایی که برای مردم تازگی دارن اولش خیلی مورد اسقبال قرار میگیرن:27:
آره ایشون تست میکنن ولی مگه وقتی رو گوشی اونا کار میکنه باید روی گوشی ما هم کار کنه؟:13:
آقا جون من گردن کسی نمیندازم فقط یه حقیقت بود که گفتم حالا هرجوری که دوست دارین برداشت کنین(مهم نیست:13:) آخر یه روز به تورش میفتین:27:نقل قول:
.................................................. .....................................کس دیگه ای نبود به ما حمله کنه؟.......................................... .................................................. ...
پس من که هر کاری کردم و هک نشد خیلی ضرر نکردم؟!!
<p>نه آقا این فرمایشات چیه شما از دید دوستان خیییییلی ضرر کردین زودتر برین هک کنین:13:,البته اینم بگم حتما قبل از هک از آپدیت بودن گوشیتون اطمینان داشته باشین:27:ولی اگه علاقه ای به تغییر آیکونها و داشتن امکان تایپ راحت فارسی و افزایش گوش ترکون صدا و....نداشتین مطلقا بیخیال بشین(آقا مگه سونی اریکسون کمتر از ما میدونه که قابلیت تغییر فایلهای اساسی گوشی رو نذاشته!!!:41:)نقل قول:
البته گوشی خود من الان روی هکه,خوب هرچی باشه ما یه چندتا بیشتر از شما گوشیمون رو فلش کردیم:31::19:
.نقل قول:
.
.
ببخشید من همچین منظوری نداشتم . ببخشید
QUOTE=hmdfkr;2531331]آ [/COLOR]آخر یه روز به تورش میفتین:27:
.................................................. ..................کنه؟.............[/QUOTE]
من خودم مجبود شدم یه بار بدم گوشیمو آپدیت کنم . به تور ما هم خورده
بازم میگم ببخشید اگه سوء تفاهمی به وجود اومده بود . شرمنده به خدا
آقا منم گوشیم 900 این دکمه ی up and downesh داغون شده،شل شده دیگه کار نمیکنه چی کارش کنم،اصلا گوشیو چه جوری میشه کامل باز کرد؟