ایام عیده بیشتر پهنای باند رو به شهر های توریستی و شمالی اختصاص دادننقل قول:
Printable View
ایام عیده بیشتر پهنای باند رو به شهر های توریستی و شمالی اختصاص دادننقل قول:
رکوردشکنی ۶ تا ۷ برابری استفاده از اینترنت همراه در تعطیلات نوروز امسال
آنگونه که وزیر ارتباطات اعلام کرده است، به نظر می رسد استفاده از اینترنت همراه در تعطیلات نوروزی امسال، رکورد نوروز سال گذشته را شکسته باشد. به نقل از ایسنا، محمود واعظی، وزیر ارتباطات، ظهر امروز در حاشیه ی دیدار نوروزی خود با کارکنان این وزارتخانه از افزایش شش تا هفت برابری استفاده ی کاربران از اینترنت همراه به نسبت سال گذشته خبر داده است. البته ایشان در ادامه ی صحبت های خود مبنای این برآورد را نه آماری قابل اتکا و جامع، بلکه تنها آمار ارائه شده از سوی یکی از اپراتور های تلفن همراه عنوان کرده است.
ایشان در این باره گفته اند: «در ارتباط با وضعیت استفاده ی مشترکان از اینترنت تلفن همراه هنوز آمار دقیقی در دست نیست، اما بر اساس آمارهایی که از سوی یکی از اپراتورهای تلفن همراه ارائه شده، رکورد مصرف اینترنت همراه در ایام نوروز سال گذشته ۱۲۰ ترابایت بوده که این رقم امسال به ۷۰۰ ترابایت رسیده است».
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به برنامه های وزارت ارتباطات برای سال ۱۳۹۵ اشاره کرده و اجرای طرح ترابردپذیری شماره ها تا پایان بهار امسال را از جمله اهداف مهم این وزارتخانه برشمرده است.
ایرانسل کلا سرویس به درد بخوری برای کسی که یک روز اینترنت همراه نیاز داشته باشه نداره نه ؟ مثلا من اگر 500 مگ برای یک روز نیاز داشته باشم ارزونترین بسته کدومه ؟!
بسته اینترنت روزانه 600مگابایتی به مبلغ 3هزار تومان یا بسته اینترنت هفتگی 900مگابایتی به مبلغ5هزار توماننقل قول:
ولی در کل بخواید من بسته 5گیگابایتی هفتگی از ساعت 6 تا 12 ظهر به مبلغ 2هزار تومان
نقل قول:کابل افزایش usb جواب نمیده تا 10 متر باعث افت سرعت و بیشتر از اون باعث قطع وصل مداوم اگر سرعت 4g شما بالا باشه حتی 10 متر هم جواب نمیده .نقل قول:
نه محدوده ساعتی خاص نمیخوام. اون 5 گیگه که هیچ، اون 600 مگی هم که فقط 200 مگش محدودیت ساعت نداره. هفتگی 900 مگی هم که فقط 400 مگش محدودیت ساعتی نداره. فکر کنم به صرفه ترینش همون 12 گیگ یکساله باشه که چند روزی آدم نیاز داره قیمتا نجومی نشه.نقل قول:
من الان مشکل قطعی. ندارم دیگه تغیری هم احساس نمیکنم اما به نظرتون چی شد که قبلا قطع میشد ولی الان. دیکه نمیشه؟
Sent from my LT25i
بهترین وضع 3g ایرانسل
~
تست شش و نیم صبح، نمی دونم این افت سرعت کی حل میشه، من شخصا در راست بودن سرعت نامحدود ایرانسل شک دارم به نظرم محدودیتهایی اعمال کرده اما راستشو نمیگه
اول سرعتم 40 مگ بود بعد شد 16 مگ الان هم بیشتر حول 8 مگ می چرخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من پهنای باند دکل منطقه شما رو محدود کرده ایرانسل،محدودیت کلی اعمال نکرده چون سرعت من بالای 30 مگ هستش همیشه،با توجه به اینکه ساعت 6 صبح سرعت شما 12 مگه پس یعنی پهنای باند و دستی کم کردن،این سرعت من ساعت 10 صبح از سرور فرانکفورتنقل قول:
درود
دوستان الان ايرانسل تو عراق. شده آسیاسل.
نیازی هست من سیم سوال بگیرم؟؟؟؟
کلا هزینه ها چه شکلیه؟؟؟
به منم زنگ بزنند واسه من هزینه. میاد؟؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
یک چیز دیگه،چند تا فایل با هم بزار دانلود شه،ببین سرعت کلی دانلود روی هم به 5 مگ می رسه؟،اگه به 5 مگ برسه احتمالا ظرفیت ایپی که روش هستید پایینه.نقل قول:
دروغ سیزده بدر: سرعت نسل 4 ایرانسل نامحدود
اما حقیقت: جوابیه ایرانسل
کاربر محترم
سلام
احتراماً، پهنای باند دریافتی در اینترنت نسل چهارم بین 5 تا 10 مگابیت و در اینترنت نسل سوم بین 1 تا 5 مگابیت بر ثانیه متغیر می باشد. و پهنلای باند دریافت شده شما مطلوب است
5 تا 10 مگ که دیگه اسمش 4g نیست :n08:نقل قول:
سلام. توی این طرح نامحدود شبانه 3 ساعته ایرانسل که قیمتش 2هزار تومن هست، حدودا چند گیگ میشه دانلور کرد؟
این طرح ها واقعا شامل 4g ایرانسل میشه؟ میانگین سرعتش توی مناطق تحت پوشش روی چند هست؟
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
این تست 4g که توسط خواننده ترک گرفته شده (دیروز)نقل قول:
دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟نقل قول:
تو حالت رومینگ بین الملل ایرانسل فقط دریافت پیامک هزینه ای ندارهنقل قول:
در بقیه حالات : برقراری تماس - دریافت تماس - ارسال پیامک و استفاده از دیتا هزینه به همراه داره و هزینه ها برای اپراتور و کشور فرق میکنه که تو سایت ایرانسل میتونید ببینید :
من چند وقت پیش با ایراتور زین تو عراق از رومینگ استفاده میکردم برای دریافت تماس 1500 تومن هزینه داشت بقیه یادم رفته چقدره
تو سایت میتونید دقیق ببینید
سلام برنامه ای هت برای بررسی میزان سیگنال برای کامپیوتر
مثلopen signal برای اندروید؟
برای چه مودمی؟نقل قول:
سلام e3372
نقل قول:
نسل چهار نیم هست +4G
توی تاپیک جامع مودمها آپدیتی موجود هست که سیگنال رو توی خود تنظیمات مودم نشون میده،نقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام دوستان من دیروز مودم ر3372رسید دستم.دیشب تست زدم بسیارناپایدار بود اما دمه صبح بهتر شد تا 3 مگ دانلود داشتم ولی فقط 1ساعت اینطوری بود.
دوستان راه حلی دارن؟
نصب انتن؟سرور خارجی؟VPN؟
اینم بگم دو تا کوچه بالاتر از من دکل ایرانسل هست تو خونه هم سیگنال 80 درصد هستش با 80DB
مشکل کجاست
راستی اینم دکل نزدیک خونه ایرانسله؟4G?
سلام من یک چیزی رو نمی فهمم نزدیک خونه ما سرعت به بالای 20مگابیت می رسه ولی سرعت دانلود 700 و خورده ای است در صورتی که توی عید من با سرعت 34 مگابیت سرعت سه مگ و خورده ای میداد
بر اساس ضریب 1به 8 ضریب تبدیل مگابیت به مگابایت با سرعت 20 و خورده ای باید بالای دو مگ سرعت دانلود بده در صورتی که 700 میده فکر کنم سرعت دانلود رو محدود کردن
در ضمن توی طرح دانلود نا محدود 2000تومن می گیره و میگه 60 گیگ میشه دانلود کرد تازه اونم فقط برای سه ساعت بعد سرعت رو محدود میکنه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سروری رو که ازاش دانلود میکنی رو عوض کن ببین چی میشهنقل قول:
در ضمن توی طرح دانلود نا محدود 2000تومن می گیره و میگه 60 گیگ میشه دانلود کرد تازه اونم فقط برای سه ساعت بعد سرعت رو محدود میکنه
من توی اهوازم تری جی ایرانسل توی محله ما اشغاله ولی 4g خوبه ولی انگار بعد از عید سرعت دانلود رو محدود کردن
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
دوستان انتن برا پایداری سیگنال چقدر تاثیر داره؟
من خیلی سیگنال دریافتیم بالا پایین میشه.
اگه تاثیر زیاده می خواستم اینو بگیرم بهتر از انتن w435هست
چک کردم محدودیت اعمال شدهنقل قول:
هم از تاینی مو ویز و هم از دانلودها
سرعت زیر 400
عجیبه
سافتگذر هم تست کن اون سرعتش داخل و خارج. به سقف چسبیدهنقل قول:
من یه طرح سه ساعته نامحدود شبانه گرفتم، این سه ساعت کی شروع و تموم میشه؟
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
بین ساعت ۲ تا ۶ صبح از همون لحظه ای که نتتون رو روشن کنید شروع میشه تا زمانی که مدت ۳ ساعت پر بشه یا به انتهای بازه یعنی ساعت ۶ صبح برسه(البته شاید ۸ صبح باشه خاطرم نیست)نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چک کردم کلا محدود شده رفتم سرعت رسیده بود به 34 ولی دانلود یک مگ و خورده اینقل قول:
چک کردم کلا محدود شده رفتم با speedtest گرفتم زد 34 ولی سرعت دانلود یک مگ و خورده ای در صورتی که در عید بالاتر می دادنقل قول:
دمشون گرمنقل قول:
با تست سرعت یه چیزه عادی ی چی دیگه.
دیگه شورشو درآوردن با این کاراشون:@:@:@
از مدیا فایر هم یک تست بزن. مدتیه ایرانسل روی سرورهای داخلی محدودیت سرعت دارهنقل قول:
سرعت شما هر روز داره میاد پایین تر؟؟؟؟:n13:نقل قول: