من پرسیدم دوره تکمیلی هم داشته باشی قبول میکنننقل قول:
Printable View
من پرسیدم دوره تکمیلی هم داشته باشی قبول میکنننقل قول:
کسی نمیدونه؟:n28:نقل قول:
وقت رو از دست نده فوری برو پلیس + 10 از اونجا اقدام کن مریضی مشکلی چیزی هم عنوان کننقل قول:
سلام دوستان
چهار ماه یا شش ماه پیش کسی (چهار سال نه) اموزشی مشکین شهر بوده ؟اوضاع چطور بوده ؟تقسیمات بعدش ؟
بخاطر بیماری داروهام زیاد باشه دژبانی گیر میده؟
سلام..من 21 بهمن پذیرش گرفتم از نیروی هوایی سپاه و یک نفرو دیدم که پذیرش شده بود اما برگه سفیدش اومده بود برای 05 کرمان..اعزامم برای 20 اسفنده...اگه همچین چیزی بشه چیکار کنم...ترکیدم از استرس این خدمت؟ جواب بدید لطفا
متاسفانه خیلی دیر شده مگر اینکه پارتی خیلی کلفتی داشته باشینقل قول:
برگه سفیدت کجا کد خورده؟نقل قول:
هنوز نیومده..می خوام بدونم اگر این اتفاق افتاد توی این وقت کم(ماکسیموم 2هفته) چی کار میشه کرد؟
اگه پارتی نداری که فقط باید دعا کنینقل قول:
ولی همین فردا پاشو برو برگه اعزامت رو از پلیس+10 بگیر ببین کجا افتادی
اگه پذیرش نشدی مستقیم میری همونجا که پذیرش گرفتی اگه مسولش انصاف داشته باشه و ازت خوشش بیاد ظرف24 ساعت کدت تغییرمیکنه این رو مطمین باش
ولی حتما فردا اول وقت برو که به سپاه هم برسی
من هم موقعی که دنبال امریه بودم همچین استرسی داشتم تا وقتی برگه سفیدم اومد و نوشته بود امریه دار راحت شدم
ایشالله کارت درست بشه رفیق
دمت گرم...لطف کردی داداش...مرسی
موفق باشی:n20:نقل قول:
سلام
دوستان من برای گرفتن کسری اقدام کردم.
به یگان خدمکتی پدرم رفتم و نامه اش رو گرفتم. تو سیستم پلیس +10 هم ثبت شده. حالا می خوام بدونم از این به بعدش رو باید چی کار کنم؟
من ستاد هوانیروزم.
رفتم پلیس +10نقل قول:
وقتی درخواست رو میزد سایت اخطار میداد تاریخ درخواستی شما سپری شده است.:n03:واسه اینه که بیش از یک سال از اتمام درسم گذشته؟
کسی راحی بلده بشه 2ماه عقب انداخت بدون غیبت خوردن خواهشا بگه
ممنون
هیچی دیگهنقل قول:
شما میری +10 میگی برگ سبزمو میخوام که توش کسریم ثبت شده
بعد بهت پرینت میدن میبری یگان برات ثبتش کنن
برو بچز 02 ارتش و اونایی که سابقه اعزام برج 12 دارن :
به نظرتون با توجه به اینکه اول اسفند افتاده 5 شنبه و با توجه به این که میگن برای لباس و اینا مرخصی میدن وضعیت ما چه جوری میشه؟؟؟
ساک و متعلقات زیاد نبریم ؟ مرخصی میدن برای لباس اینا؟؟؟
بچه های 02 اینجا هم اسماتون رو بنویسید خوب به صورت نقل قول :n02:
اینجوری :
1. هادی - پی سی - 02 ارتش :n02:
بقیه هم زیر اسم من بنویسن به صورت نقل قول ببینیم چند چندیم.:n06:
متاسفانه خیلی دیر شده دوست عزیز! مگر اینکه آشنا و پارتی کلفتی توی خود نظام وظیفه داشته باشید یا واسطه ای چیزی که بتونه این کارو براتون انجام بده واینکه یه نفر رو پیدا کنید که تاریخ اعزامش اردیبهشت 93 باشه که بتونید باهم جابجا کنید.. در ضمن به نظر بنده ارزش نداره به تعویق بندازید چون از اوایل سال جدید به احتمال قوی حدمت 24 ماه میشه و 3 ماه میره تو پاچتون.. بعدها به حرف بنده خواهید رسید.. من اسفند 90 با 17 ماه اعزام شدم و دقیقا به فاصله 1 ماه خدمت شد 21 ماه و من خیلی خوشحال بودم که تمدید نکردم.. خوشحال باشید که افتادید اسفند و دوم اینکه دوره طلایی به حساب میاید و میخورید به تعطیلات عید و چند روزی رو هم اونجا میتونید مرخصی بگیرید.. این موقعیت هارو از دست ندید، حیفه!نقل قول:
حرف شما صحیح ولی سرباز معلمی جور شده بودنقل قول:
اگه یکی پیدا کنم واسه 1/2 میشه جا به جا کرد؟:n13: مطمئنی؟
باید تو شهر خودم باشه حتما"؟
عزیزم من خودم پارسال پذیرش کردم اگه پذیرشت با موفقیت انجام شده باشه و باهاش موافقت بشه مشکلی نیست ولی بعضی مواقع شما پذیرش میکنی ولی ستاد نیروی هوایی سپاه(پادگان چیتگر)نقل قول:
باهاش مخالفت میکنه مثلا اگه میزان تحصیلات شما دیپلم باشه احتمال موافقت باهاش بیشتره من خودم دوره 216 اونجا بودم جای خیلی خوبیه
سلام
داخل دفترچه نوشته کسانی که بسیج تکمیلی دارن نیاز به واکسن و معاینه دکتر برا مدارک پست دفترچه ندارن.درسته؟
داخل دفترچه برگ شماره 3 مشخصات خانواده رو باید پر کنم؟و همچنین شماره 2؟
سلام دوستان یکی از دوستام اول اسفند اعزام هستش و بعد از آموزشی کدوم یگان شرق تهران خوبه. یعنی هتله
از اونجایی که پارتیش زیادی کلفته محدودیتی تو انتخاب نداره
مدرک هم لیسانسه
ممنون
منم همین فکر رو میکردم ولی دوباره بخونین:نقل قول:
متقاضیان معافیت ایثارگران ویا معافیت های خاص که دوره تکمیلی دارن واکسن نمیخوام منم واکسن زدم
برگه یک رو شما پر میکنی برگه دو رو پزشک نظام وظیفه برگه 5 هم جایی که واکسن میزنی
دوره تکمیلی به درد من که نخورد امیدوارم به درد شما بخوره:n01:
دوستان خبری از بخشیدن اضاف صنواتی نیست؟
180 روز اضاف دارم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام
کارشناسین تموم شده/ فقط نمره 1 درس اعلام نشده
تا نمره اون درس اعلام نشده نمی شه گواهی موقت گرفت؟؟
سوال دیگه منمی خوام تاریخ اعزامم تیر 93 باشه ،چیکار بایدانجام بدم؟
گواهی موقت رو بعد از طی مراحل فارغ التحصیلی و تسویه حساب صادر میکنن..نقل قول:
شما اگر درستون در حال تموم شدنه و تا آخر این ماه فارغ التحصیل بشید، تا 1 سال فرصت دارید و اعزامتون هم ابتدای ماه های زوج هست.. اگر بخواید دقیقا 1 تیر اعزام بشید تا اواسط شهریور مدارک رو تحویل پلیس +10 بدید که در این صورت به احتمال قوی تاریخ اعزامتون میفته 1 مرداد که ماه زوجه و میتونید درخواست تعجیل بدید تا اعزامتون 1 ماه زودتر بیفته. البته قانون جدید انتخاب تاریخ اعزام توسط خود مشمولان رو نمی دونم اجرا می کنن یا نه..
دوست گرامي براي گواهي موقت يا نامه اي كه دانشگاه به شما ميده جهت معرفي به نظام وظيفه بايد تمامي نمرات ثبت شده باشند و تسويه حساب كرده باشيد. براي اينكه اعزامت تير 93 باشه سعي كن مدارك رو ارديبهشت 93 تحويل پليس +10 بديد.نقل قول:
جديدا ديگه خود مشمول تاريخ اعزام رو پيشنهاد ميده، وقتي خواستي دفترچه رو پر كني تاريخ پيشنهادي رو بزن 1 تير 93
دوست عزيز تاريخ و ماه ها رو اشتباه عنوان كرديد :n13:نقل قول:
با عرض پوزش
عذر میخوام من تیر رو مهر دیدم نیمدونم چرا:n02:نقل قول:
بله.. فرمایش شما کاملا صحیحه..
ممنون از پاسخنقل قول:
برگ معاینه رو باید برم دوباره کاغذی از پلیس +10 بگیرم؟اونجا خودشون دکتر معرفی می کنن؟
برگه معاینه همون برگه شماره 2 هست که تو دفترچه هستشنقل قول:
یه درمانگاه هست تو هر شهری من قم هستم درمانگاه حضرت زینب خیابان امام بود.راستی دوتا فیش هم باید بانک سپه بریزی که شماره حسابش رو همون درمانگاه بهت میدن
برگه شماره 2_برگه اظهارنامه کارکنان وظیفه در بدو ورود به خدمت دوره ضرورتنقل قول:
این هستش مورد پزشکی نداره!!
موارد پزشکی پشت برگ شماره 1 بود که نوشته اظهارات مشمول در مورد بیماری که خودم پرش کردم.
سلام، دوستان کسی از شیراز هست که اطلاع داشته باشه برای اتوبوس کجا باید برم؟
هفته دیگه باید برم 05 کرمان.
همون پنجشنبه باید از شیراز راه بیفتیم یا یه روز قبلش راه میفتیم که پنجشنبه کرمان باشیم؟
فکر کنم به تازگی خود پلیس+10 دکتر معاین اولیه رو معرفی می کنه. باید بری اونجا عکستو اسکن می کنه و یه برگه معاینه اولیه بهت میده که اسم دکتر و آدرس و تلفنش رو توش نوشته که باید حتما بری اونجا برای معاینه.نقل قول:
سلام
من هرجاییو دیدم کسیو ندیدم هاشمی نژاد نیشابور افتاده باشه
کسی نیست؟
من بابابزگ همتونم 31 سالمه با مدرک لیسانس،6 ماهم اضافه دارم
دوست عزيز داخل برگه آبي يا سفيد زده چه ساعتي و كجا بايد بريد، توي برگه آبي من زده ساعت 7 صبح بايد نظام وظيفه شيراز باشم...شما بايد همون ساعت و تاريخ بريد جايي كه توي برگه مشخص شده بقيه كارها رو خودشون ميگن چكار كنيدنقل قول:
نیازی نیست بری بلیط بخری میری حوزه نظام وظیفه خودشون بهت میگن چه ساعتی بری کدوم ترمینال به احتمال زیاد همون روز میگن بری ترمینال مدرس که نزدیک حوزه هستنقل قول:
یکی از رفیقام که خدمتش در حال تموم شدن هست برای تکمیل پروندش رفتیم پلیس +10 تا از برگ سبزش 2تا کپی بگیره بیاره موقعی که گرفتیم دیدیم تو قسمت اضاف خدمتش زده بود صفر روز.از خوشحالی میخواست بال در بیاره خلاصه برگه رو بردیم دادیم نیروی انسانی پادگانمون اونا هم گفتن بخشیده شده. رفیقم 6 ماه اضاف داشتنقل قول:
فکر میکردن سن من از مابقی لیسانسه ها بیشتر باشه:n02: ولی مثل اینکه سن شما بالاتره :n01:نقل قول:
دوستان در صورت علاقه سن خودشونم بگن بد نیست. من 24 سال دارم
نقل قول:دمتون گرمنقل قول:
اینجا فکر کنم همون ادرس نظام وظیفه رو زده: خیابان ساحلی - جنب اداره دارائی
فقط این تاریخ اعزام که پنجشنبه 7 صبح هست باید همون نظام وظیفه شیراز باشم دیگه؟؟ (برای اطمینان میپرسم، میترسم یه وقت دیر برسم کرمان جریمم کنن:n02:)
بله درسته، شما پنجشنبه 7 صبح نظام وظيفه باشنقل قول:
پل پيرنيا-خ ساحلي شرقي-جنب اداره دارائي
پادگان شهدای کرمانشاه کسی نیست؟؟؟؟؟
یعنی فقط من اونجاافتادم؟؟؟؟؟