درود.
دوستان پارس آنلاینی (شایدم آفلاینی :دی) ؛ یه پرسش داشتم ازتون ؛ سرویس های روزانه رو شرکت معمولا روی چه سرعتی میبنده؟
شبانه چطوره ؟
Printable View
درود.
دوستان پارس آنلاینی (شایدم آفلاینی :دی) ؛ یه پرسش داشتم ازتون ؛ سرویس های روزانه رو شرکت معمولا روی چه سرعتی میبنده؟
شبانه چطوره ؟
باید برای ثبت نام نا محدود رو انخاب کنی و بعد از تموم شدن این، اون فعال میشه.نقل قول:
یعنی منظورت اینه که میخوای این دو ماهت رو بندازی روی نا محدود؟ فکر نکنم نمیشه. می سوزه و اون نا محدوده از اول شروع میشه
روزانه برای مننقل قول:
سرویس ۲۵۶ تقریبا با اسپید تست ۱.۵ مگ
۵۱۲ با اسپید تست ۱.۸ مگ
یعنی تقریبا بین ۱۶۰ تا ۲۴۰ KB/S میتونی دانلود کنی
اسپیلتر را به مودم وصل کردی یا به تلفن یا هردو ؟!نقل قول:
یک سوال
شما اگه مودمتو وصل کنی به همون اسپیلتر که تلفن وصل هستش بازم وقتی تلفن زنگ میخوره قطع میشه ؟
اول به مودم بود نویز میفتاد/زنگ زدم پشتیبانی گفت بزار رو تلفن/گذاشتم رو تلفن الان نویز رفته ولی قطع میشه وقتی زنگ میخورهنقل قول:
این سه ماه نامحدوده حجمش تموم شده، نمیخوام گیگی 5 تومن بخرم تا 2 ماه دیگه! میخوام این دو ماه رو بی خیال شم و فردا نامحدودش کنم، الان اگه برم تو اشتراکم و نامحدود بگیرم از فردا نامحدود میشه یا از 2 ماه دیگه؟!نقل قول:
سرویس 128 نامحدود 27 تومنی کسی محدودیتش رو کشف کرده ؟
نمیشه که همیشه رو 4 مگ باشه !
زنگ زدم up رو 509 کرد ! جالب این بود اصلا قبول نمی کرد که سرعت رو کم کنه و می گفت تو مشکلی نداری من چک کردم !!!نقل قول:
مشکل داشتن و نداشتن هم اینا برامون تصمیم می گیرن !
بعد از 20 گیگ دانلود محدود میشین و با سرعت 16 باید دانلود کنین :دینقل قول:
چرا سرعت آپلود شما از دانلود بیشتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
1% تصور کن همچین کاری بکنن :sq_24:نقل قول:
دوستمون راست میگه ما که اومدیم پشیمون شدیم شما دیگه از ما عبرت بگیر :sq_4:نقل قول:
دوستان کسی هست به من نرم افزار حجم سنج رو معرفی کنه ؟! فکر میکنم الکی ترافیکم سوخت میشه :sq_6:
سلام دوست عزیز از نرم افزار دیومتر استفاده کننقل قول:
شما هم ترافیکت زود تموم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
:sq_14:
این دزدی همگانیه !نقل قول:
کلا دزد آنلاین به مال حروم خوری عادت داره
سرعت شبانه 256 من هنوز هم شبی 500 مگ دانلود میکنه! بنظرتون زنگ بزنم پشتیبانی میتونم نتیجه بگیرم؟
30 تومن دادم سرعت دانلودم بیشتر از 120 نمیره هاها
نامحدود 128
کلا سرویس نامحدود یعنی دانلود بی دانلود اون 20 گیگ هم که فقط 5 گیگش بخاطر وبگردی و کارهای روزمره میره 1 گیگش هم بزار واسه دزدیشون میمونه 14 گیگ
اما سه ماهه سرویس حجمی 1 مگ میشه ماهی 20 تومن
ماهی 80 گیگ هم میتونی دانلود رایگان کنی
80 کجا 14 ..15 کجا (اصلا حساب کن 20 روی 16 کیلوبایت هم هیچکس نمیزاره 24 ساعته دان کنه کارهای روزمرش چی اونوقت؟)
نتیجه گیری :
نامحدود = محدود
دوستان كسي ميدونه چرا ديگه تور با پارس آنلاين و شاتل كار نميكنه؟
تور مشکلی با پارس نداره . من خودم الان از تور استفاده کردم . بهتره آخرین نسخه اون رو دانلود و استفاده کنین .
سلامنقل قول:
دوستان عزیز من پستاتونو تازه دیدم
اولا این توضیحاتی رو که دادید من خودم می دونم
دوما من نگفتم سرعتم لحظه ایی هست
من براتون یه فیلم از صفحه نمایشم گرفتم ببینید باشد که شاید دیگه فکر نکنید من دروغ گفتم :D
سوما شما دوست عزیز اصلا مهم نیست که یکی 2 تا پست داره یکی 2000 تا شما به چی مشکوک شدی ؟؟؟ اینکه پارس آنلاین مال بابای منه منم دارن تبلیغ می کنم ؟؟؟!!!نقل قول:
شما اول اطلاعات عمومی تو یکم ببر بالا بعدا به ملت تیکه بنداز !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون ببینید !
دوست عزیز شما جواب پستهایی که 3 ماه پیش مطرح شده را الان دارین میدین.درسته که تازه پستها رو دیدین اما حرف اون دو دوستمون به هیچ وجه غلط نبوده.3 ماه پیش سرعت پارس هیچوقت از 256 کیلوبایت (2 مگابیت) بالاتر نمیرفت اما الان خطها رو روی 4 مگ بستن و تا 512 کیلوبایت (4 مگابیت) هم میتونه بره.نرم افزار IDM گاهی سرعت لحظه ای رو خیلی بالاتر از مقدار واقعی نشون میده اما ملاک سرعت میانگینه.عکسی که 3 ماه پیش گذاشتین فقط لحظه ای بوده اما فیلمی که الان گذاشتین معتبره چون الان پارس خطها رو روی 4 مگابیت بسته.نقل قول:
اینم چند تا از تستهای سرعت کاربرای پارس آنلاین تو سایت معتبر speedtest. شما هم میتونید تست سرعت بگیرین.فعلا بالاترین سرعت 3.45 مگابیته.
آخرين نسخه رو نصب كردم اما باز هم كانكت نميشه. اين يكي دو ماهه كه پارس آنلاين به هم ريخته بود و سرعتش بالا و پايين ميشد به پشتيباني زنگ زدم يه تغييراتي داد سرعتم بهتر شد اما از اونروز ديگه تور كانكت نشد.نقل قول:
يه بار هم خونه دوستم كه شاتل داشت براش نصب كردم اونجا هم اتفاقي نيفتاد گفتم نكنه عمومي شده
من پیشنهاد میکنم که مودم رو به همون اسپیلتر تلفن وصل کن (یعین تلفن و مودم همزمان وصل باشند ) یا اگه اسپیلتر دیگه ای هم داری اونو به مودم وصل کن (!!!)نقل قول:
احتمال داره اینطوری مشکل برطرف بشه
الان چند روزه دانلود رایگان انجام ندادم ولی این قدر گرفته دیشب ای بابا
اقایون هم شهری کمک کنید.پسر خاله ی من تو قائم شهر زندگی میکنه.می خواد ای دی اس ال بگیره.رفته مخابرات گفتن پورد هامون تموم شده باید یه ماه یا دو ماه وایسه.
شاتل هم که دیگه.......
پارس انلاین هم که حجم خوره
اسیا تک هم که شب سرعتش میاد پایین.
خودش خیلی اهل دانلود.یعنی فقط دانلود میکنه.
اگه میشه بگید از کجا بگیره.یه شرکت خوب.لطفا دلایلش رو هم ذکر کنید.
ممنون.
اون موقع هم همینطوری بودنقل قول:
به هرکی می گفتم باورش نمیشد البته داستانم داشت من تازه 1 مگ گرفته بودم اما سرعتم زیاد فرقی نکرده بود این بود که حسابی براشون قاطی کردم بعد از اون داستان اینطوری شد من زیاد وقت اومدن تو تاپیک ندارم اون موقع هم می خواستم یه سری چیزارو با بچه های اینجا شیر کنم دیشب یه دفعه یادم افتاد تو این تاپیک پست گذاشته بودم اومدم ببینم چه خبره که دیدم به رگبار بسته شدم :D همون موقع هم میتونستم فیلم بگیرم بذارم اما کسی قرار نیست چیزیو به کسی ثابت کنه یا تبلیغ کنه اینجا فقط برای راهنمایی و بالا بردن اطلاعات عمومیه !
صبر کنه بره مخابرات شاتل و پارس دانلود شبانه تعطیله اسیا تک نمیدونمنقل قول:
پیشگامان هم هست سرعت نرمال خودوتو بهت میده ینی با 512 شب و روز یکسان 70 تا دان داری....
احیانا فایروال روی سیستم نصب نکردین ؟! بعضی مواقع فایروال هایی که نصب میشه جلوی دسترسی نرم افزار رو میگیره .نقل قول:
آخرين نسخه رو نصب كردم اما باز هم كانكت نميشه. اين يكي دو ماهه كه پارس آنلاين به هم ريخته بود و سرعتش بالا و پايين ميشد به پشتيباني زنگ زدم يه تغييراتي داد سرعتم بهتر شد اما از اونروز ديگه تور كانكت نشد.
يه بار هم خونه دوستم كه شاتل داشت براش نصب كردم اونجا هم اتفاقي نيفتاد گفتم نكنه عمومي شده
تور هم چیزی نیست که بشه جلوش رو گرفت و تا حالا و توی این چند سال هیچ مشکلی نداشته.من به هر کسی این نرم افزار رو دادم بدون مشکل کار کرده.
فکر نکنم ایراد از پارس آنلاین یا ISP های دیگه باشه.
امروز زنگ زدم به نمایندگی گفتم سرعت شبانه کمه! گفت بزار ببینم! منم خوشحال شدم گفتم حالا یه غلطی میکنه.... بعد از 1 دقیقه گفت هر وقت چراغ مودمت ثابت شد بگو! وقتی ثابت شد گفت الان دیگه درست شده منم با کلی ذوغ رفتم تو مودم دیدم این نامرد خطمو رو 1 مگ بسته
این کارشناس های پارس واقعا هیچی حالیشون نیست. حالا هر چی زنگ میزنم میگن اصلا اجازه نداریم رو 4 مگ ببندیم
تف تو پارس
شبانه چطور احسان خان ؟نقل قول:
از اینجا دانلود کننقل قول:
اولش که اون احمق ها این کار رو نباید میکردن چه ربطی داره ؟من چند بار زنگ زدم و ایمیل هم ارسال کردم تا مخشون رو زدم و پورت رو روی 4 بستن؟نقل قول:
دوستان یه چیزی...چرا همه نمیرن از این نا محدود های پارس بگیرن..خیلی به صرفه تره که..128..خط رو رو دو مگ میبندن...150 200 هم میره...20گیگ هم که حداقل داری....بیشتر باشه کمتر نیست فک کنم...حالا مثلا اگه بخوای حجمی 20گیگ بخری یه 40 50 تومن باس پیاده بشی....معمولا هم با 4 5 گیگ نمیشه تو یه ماه کنار اومد...شبانه هم که دوستا اکثرا مینالن..پس دیگه چرا میگین زیاد جالب نیست و از این حرف؟....من خودم 512 مخابرات دارم ماهی 20 ...سرعتم تو روز میاد در حد 5 10...ولی خوب مث که منطقه ما مشکل داره...میخوام بیام پارس ...مصرف هم زیاد ندارم...خطم هم رو 2مگ بسته میشه...ماهی هم 27تومن..که فقط 7تومن از ماله مخابرات بیشتره...
من الان بار 4 هست که زنگ میزنم یه زنی بر میداره میگه از شیراز هستید؟ میگم اره میگه وصل میکنم به واحد مربوطه. واحد مربوطه هم همون کارشناس احمقی هست که خط رو روی 1 مگ بست حالا هر کاریش میکنم میگه خط شما نویز داره اصلا رو 4 مگ بسته نمیشه. بهش میگم بابا من اصلا مشکلی با نویز نداشتم میگه نمیشه . مثل خ. از کرده خودم پشیمونم حالا باید نهایت سرعت 100 رو به 400 بخاطر یه احمق بپذیرمنقل قول:
هدیه 1 گیگ کی می دن برای عید؟
دوستانی که مشکل کم شدن حجم بیش از مصرف واقعی دارن:
تنها راه حل استفاده از س*ا*ک*س و یا ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن هستش. وقتی با دانلود منیجر دانلود میکنید، دانلود منیجیر چند کانکشن به سایت مورد نظر ایجاد میکنه که این کانکشنها بعد از مدتی (بستگی به سایت داره) تجدید میشه.
یعنی یه کانکشن قطع میشه و دوباره وصل میشه ولی متاسفانه پارسانلاین اون کانکشن قطع شده رو فعال در نظر میگیره و دیتا بدون هیچ سودی دانلود میشه. حتی گاهی وقتی دانلود تموم شده باز هم کانکشن ها قطع نمیشن.
ولی با س*ا*ک*س این مشکل وجود نداره چون پارس کنترلی روی اون کانکشن نداره. چیزی که عجیبه با و*ی**پ*ی**ا*ن هم این مشکل وجود داره. فقط با س*ا*ک*س درست کار میکنه.
من این مشکلو فقط با پارسآنلاین دارم، توی شرکت، داتک داریم که اون هیچ مشکلی نداره. قبلا با مخابرات هم همچین مشکلی نداشتم.
120 تا بیشتر نمیرهنقل قول:
قیمت هم 30 تومن میشه
سرویس بدی نیست امیدوارم قیمتش بیاد پایین
شما به پارس آنلاین به واحد شکایتش یک ایمیل مودبانه بزن (مشخصات وشماره اشتراک رو هم بنویس مثل اینکه میخوای یک ایمیل رسمی به دولت بزنی )؛ من همین کار رو کردم خودشون تماس گرفتن و درست شد ، اتفاقا برخورد خوبی هم داشت ؟نقل قول:
پس این همه تبلیغات این سرویسو کردن اینم قلابی از کار در اومد :41:نقل قول:
990 مگ دیشب با سرعت 512 کند پارس انلاین بزور دانلود کردم ولی توی سایت پارس 1053 مگ نشون میده.:31: