من اکو 128 دارم ولی شبا با 16 دانلود میکنم.کم کم دارم به خودم امیدوار میشم!!!
آخه مگه میشه 512 با 12-13 دانلود کنه!!!!!!!:42:
خدا رحم کنه
Printable View
من اکو 128 دارم ولی شبا با 16 دانلود میکنم.کم کم دارم به خودم امیدوار میشم!!!
آخه مگه میشه 512 با 12-13 دانلود کنه!!!!!!!:42:
خدا رحم کنه
حتی این مقدار میتونه به صفر هم میل کنه!:27:نقل قول:
با 2 مگ پریشب از سرورهای بغیر از سوگلی های شاتل، 2 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکردم!
این اپرا هم که نسخه جدید نمیده بریم دانلود کنیم!:21:
دیگه شاتل فایده نداره چون دانلود شبانه حالا 2 حالت داره یا صفره که هیچی نمیشه دانلود کرد یا از چند تا سایت خاص مثل میهن دانلود،آسان دانلود و کمیاب آنلاین که هیچی به جز نرم افزار ندارند میتونی دانلود کنی.از بقیه سرورها تقریبا دیگه نمیشه دانلود کرد.
سلام به دوستان
شاتل معلوم نیست چه کاری میکند
باز نمی شود پیغام میده صفحه مورد نظر پیدا نشد(تقریبا 1 ماهی هست که به اینصورته)کد:http://www.nvidia.com/
جالب اینجاست که با وی p ن باز میشه
نکته جالب دیگه اینجاست که از فن اوا و سپنتا هم سرویس دارم روی اونها بدون مشکل باز میشه ولی ..
آقا سرعتو محدودیت دانلود هنوز درست نشده؟
من از رو یه سری سرورا میتونم دانلود کنم از رو یه سری نمیتونم دانلود کنم
آره منم چند روز ديدم خرابه خيلي تعجب كرده بودم وقتي ديدم درست نميشه شك كردم با هيتلر_*شيكون بازش كردم ديدم باز شد!!!نقل قول:
نقل قول:برای من بدون مشکل باز میشهنقل قول:
=========================
این صفحه کاربری شاتل که کد براش گذاشته بودن و بعدش برداشتن ، وقتی با اپرا از اون قسمتی که پسورد رو سیو میکنه استفاده میکنم ، دوباره همون کد امنیتی میاد!
ولی اگه با کیبورد وارد کنم ، مشکلی نداره!
من نمیدونم این صفحه کاربری به چه دردی میخوره که امنیتشو بخوان بالا ببرن
مگه کد امنیتی را برداشتن؟ برای من که هنوز میاد:13:نقل قول:
شاید یکی به صفحه کاربریمون نفوذ کنه و برامون ترافیک اضافه بخره:27:نقل قول:
من نمیدونم این صفحه کاربری به چه دردی میخوره که امنیتشو بخوان بالا ببرن
اول که مای شاتل رو باز میکنی نمیاد ، بعد اگه با اپرا بصورت اتوماتیک یوزر و پسورد وارد بشه ، کد امنیتی میاد!نقل قول:
با کیبورد مشکلی نداره!
برای من که همون اول هم که صفحه را باز میکنم میاد:41:نقل قول:
نمیشه به صورت اتوماتیک وارد شد چون اپرا اون کد امنیتی را هم ذخیره میکنه ولی کد هر بار عوض میشه , منم مجبورم یوزر و پسورد و کد را دستی وارد کنم:13:
نقل قول:
نوشته شده توسط farshin.rezaei
سلام به دوستان
شاتل معلوم نیست چه کاری میکند
کد:
باز نمی شود پیغام میده صفحه مورد نظر پیدا نشد(تقریبا 1 ماهی هست که به اینصورته)کد:http://www.nvidia.com/
جالب اینجاست که با وی p ن باز میشه
نکته جالب دیگه اینجاست که از فن اوا و سپنتا هم سرویس دارم روی اونها بدون مشکل باز میشه ولی ..
نقل قول:
نوشته شده توسط siamak_mu
آره منم چند روز ديدم خرابه خيلي تعجب كرده بودم وقتي ديدم درست نميشه شك كردم با هيتلر_*شيكون بازش كردم ديدم باز شد!!!
برای من بدون مشکل باز میشه
دوست عزیز این مشکل وجود دارد
"مشترک گرامی با سلام
پس از بررسی مشکل شما مشخص شد مشکل سایتاز سمت سرور خود سایت می باشد. احتمالا بنا به دلایلی این سایت در ایران باز نمی شود زیرا با اکانت های دیگر هم چک شد که مشکل داشت."کد:http://www.nvidia.com/
سلام
اون زمان که با اکانت از رپیدشیر دانلود میکرم واقعا عالی بود شبانه ساعتی 207 مگ دانلود داشتم تا اینکه شبانه رو واسه 1و2 مگ رایگان کردن ،دانلودم شد ساعتی 200 مگ هر شب هم بلا استثنا قعطی بود . دیدم اینجور نمیشه 2 روز نشستم سرچ کردن و فکر کردن که چه غلطی بکنم تا این که روشی پیدا کردم واسه بهتر دانلود کردن؛ که دو باره برگشتم به همون ساعتی 207 مگ دانلود + حالا 6.7 آپلود
جالب این که بدون خرج حتی یک ریال:27: از رپیدشیر و مگا آپلود و.......... آپلود سنترها تو این 2 شب گذشته 2.6 گیگ دانلود داشتم(نمیدونید چه لذتی داره:40::21:)
به هر حال برام فرقی نداره که لینک مستقیم باشه ، غیر مستقیم باشه ؛ هر چی میخواد باشه من با ماکزیمم سرعت ممکن تو ساعت شبانه(59-60) دانلود می کنم:46: .
تازه فهمیدم این سرورهایی که محدود شده توسط اهالی محترم شاتل یا مخابرات اگر شب ازشون دانلود داشته باشی حداقل45 دقیقه قعطی اینترنت رو شاخش (مال من به 2 ساعت هم رسید بود)
البته این روش یکم وقتت میگره ولی ارزشش داره {خودتون برید بگردید ببنید چه قدر به هتون فاز میده منم نمیتونم بگم چون اگه بگم شاتلیا اینم به فنا میدن}
برم درسام بخونم که فردا امتحان دارم تو این چند روزه هیچی نخوندم:41: (خدا لعنت کنه این شاتل:2:)
امیدوارم همتون موفق باشید:11:
مثل شاتلیا حرف میزنی....:31:نقل قول:
دوست عزیز این مشکل وجود دارد
"مشترک گرامی با سلام
پس از بررسی مشکل شما مشخص شد مشکل سایت کد:
http://www.nvidia.com/
از سمت سرور خود سایت می باشد. احتمالا بنا به دلایلی این سایت در ایران باز نمی شود زیرا با اکانت های دیگر هم چک شد که مشکل داشت."
نقل قول:نقل قول:بله متاسفانه من روز ها 69 دانلود میکنم، و شب ها 14 این طورا !نقل قول:
من از فازفاکس استفاده میکنم و یوزر و یس هم ذخیره کردم و کد امنیتی رو نمیخواد ازم دیگه .
ضمنا دانلود رایگان از ساعت 12 دیشب تا این لحظه 5800 مگ دانلود داشتم . ایشالا سرعت همه بره بالا :46:.
نقل قول:
واو
شما مگه سروستون چیه که شبی 3 گیگ دانلود دارید ؟؟؟
من خیلی خیلی هنر کنم 1 گیگ بشه که الان خیلی بد شده
برادر ، ایشون جوابیه شاتل رو کپی کرده!نقل قول:
که البته شاتل غلط کرده با این جواب دادنش ، چون برای من اون سایت به راحتی باز میشه!
توی این مسائل کوچیک هم میخوان بپیچونن!
اپرا با فایرفاکس فرق دارهنقل قول:
اپرا یوزر و پسورد رو که میزنه ، همون لحظه زحمت OK کردنش رو هم میکشه ، ولی فایرفاکس فقط وارد میکنه و خود شما باید روی دکمه "ورود به سیستم" کلیک کنی!
ضمنا داداش دل ما رو نسوزون!
این آرت 1 اصلا سرویس پایداری نیست وگرنه 4 تومن اضافه میدادم میومدم آرت 1!
سرویس خوبیه!:21:نقل قول:
شما اکو چی بودین؟
سلام
اون زمان که با اکانت از رپیدشیر دانلود میکرم واقعا عالی بود شبانه ساعتی 207 مگ دانلود داشتم تا اینکه شبانه رو واسه 1و2 مگ رایگان کردن ،دانلودم شد ساعتی 200 مگ هر شب هم بلا استثنا قعطی بود . دیدم اینجور نمیشه 2 روز نشستم سرچ کردن و فکر کردن که چه غلطی بکنم تا این که روشی پیدا کردم واسه بهتر دانلود کردن؛ که دو باره برگشتم به همون ساعتی 207 مگ دانلود + حالا 6.7 آپلود
جالب این که بدون خرج حتی یک ریال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از رپیدشیر و مگا آپلود و.......... آپلود سنترها تو این 2 شب گذشته 2.6 گیگ دانلود داشتم(نمیدونید چه لذتی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به هر حال برام فرقی نداره که لینک مستقیم باشه ، غیر مستقیم باشه ؛ هر چی میخواد باشه من با ماکزیمم سرعت ممکن تو ساعت شبانه(59-60) دانلود می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
تازه فهمیدم این سرورهایی که محدود شده توسط اهالی محترم شاتل یا مخابرات اگر شب ازشون دانلود داشته باشی حداقل45 دقیقه قعطی اینترنت رو شاخش (مال من به 2 ساعت هم رسید بود)
البته این روش یکم وقتت میگره ولی ارزشش داره {خودتون برید بگردید ببنید چه قدر به هتون فاز میده منم نمیتونم بگم چون اگه بگم شاتلیا اینم به فنا میدن}
برم درسام بخونم که فردا امتحان دارم تو این چند روزه هیچی نخوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خدا لعنت کنه این شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
امیدوارم همتون موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم سروسی art 1 128 دارم . روزا دانلودم 100 کیلوبایته ساعت یک به بعد میشه 6 کیلو بایت . آخه من دردمو به کی بگم .
شما هنوز نرفتی درساتو بخونی؟:27:نقل قول:
آخه 2 ساعت پیش قرار بود بری بخونی!:21:
اکو 128 :31:نقل قول:
این درسته که شاتل سرعت art 128 را روی یک مگابایت بسته ؟؟
بدیش اینه که ماله ما 2 شب به بعد از هر لینکی که بخوایم دانلود کنیم سرعت پایینه ، کلا سرعت رو محدودنقل قول:
می کنن !
من هر سروری رو اینجا گفتم فردا شب سرعتش ترکید :13:نقل قول:
من هم این مشکل رو دارمنقل قول:
زنگ هم زدم میگن سیستم خودت مشکل داره :5:
آقا اگه همه پایه باشید یه شب سر یه ساعت معین میریم سایت شاتل با پشتیبان فنی گفتگو آنلاین میزنیم . شکایت میکنیم. بعدم همه حرفامون عین هم باشه . نظرتون چیه؟
فایده نداره!نقل قول:
به خدا این شاتل مسخره کرده دیگه
هر شب سرعتش داره بد تر میشه . حالا درسته من اکو128 دارم ولی خب همین پولی رو که اینا بابت 128 دارن از من میگیرن رو میتونم از جام جم 512 بگیرم تازه جام جم 512 رو روی 2 مگابایت بسته و ترافیک اضافه رو هر گیگی 3000 تومن میگیره . واقعا شاتل دزده
پچه ها دانلود فیلم را بی خیال.بجاش کارتون دانلود کنید با سرعت باور نکردنی از سایت میهن دانلود(کارمون بجایی رسیده که کارتون باید ببینیم)
اینم یه حرف بد به شاتل ****** و ****** و ****** .اخیش دلم خنک شد.:31::11:
یکی ما رو هم راهنمایی کنه:41:نقل قول:
خوب چرا آی اس پی رو عوض نمیکنی همینی که میگی رو بگیری؟ هر کسی باید ببینه کدوم شرکت از نظر هزینه و کیفیت به نظرش بهتره همون رو انتخاب کنه. یه موقع شاتل برای من خوبه برای شما نه یا برعکس.نقل قول:
مثلا الان شراط شاتل چه از نظر هزینه و چه از نظر سرعت و کیفیت برای من خیلی عالیه. اما اگه ببینم شرکتی ارزونتر و کیفیت بهتری داره حتما از شاتل انصراف میدم و میرم سراغ اون شرکت. ما باید به فکر منافع خودمون باشیم نه شرکتها!:31:
درود
دوستان چطور باید 3 گیگ ترافیک رایگان واسه تاریخ تولد رو از شاتل بگیریم
موفق باشید
نقل قول:دقيقاً منم با blackhero موافقم. خب جاي اين همه بحث روزانه سر سرعت شبانه (:31:) ببينيد جاي بهتري هست يا نه. اگه هست كه بسم ا... اگه نيست پس بايد موند و ساخت. :10:نقل قول:
:18::18::18:نقل قول:
شانسیه خودشون تماس میگیرن .... برای من بعد از 3-4 روز زنگ زدن....نقل قول:
به نوع سرویس هم بستگی داره؟منی که 128 دارم ممکنه 1 گیگ بدن یا اصلا تماس نگیرند ولی به یک نفر دیگه حال اساسی بدن یا این هم تابع مقرارات و قانونیه؟نقل قول:
کلاً شانسیه... من eco512 دارم....نقل قول:
زنگ بزنید قسمت فروش شاتل بهشون بگید:نقل قول:
تولدم مبارک. گویا قراره 3 گیگ ترافیک به عنوان هدیه بدین. میخواستم پیشایش تشکر کنم :11:
من که دارم اینهمه از شاتل جدیدا بد میگم ولی واقعا هیچ سرویس اینترنتی در حال حاضر برای جایگزینی شاتل سراغ ندارم که بهتر از اون باشه.نقل قول:
این فکر که تو ذهن همه ماها به عنوان تصمیم اول هستنقل قول:
ولی وقتی تو شهر های در پیت یک ISP هست که از بخت بد همچین وضعی داره و مشترکین تشنه هم تک انتخابی هستن انوقت تکلیف چیه ؟
یا باید برگردن به Dial up
یا با همین وضع بسوزن و پول یامفت بریزن به حساب یک مشت گردن کلفت
گرچه ماها اصلا برای شاتل محسوب نمیشیم
این ISP اصل در امدش از شرکت ها و سازمانهای گردن کلفت و بخور هست که اینترنت اونها رو تامین میکنه