سلام دوستان اسیاتک شبانه رو تغییری چیزی نداده ؟
برا یکی از دوستا میخوام بگیرم رایگان سرعا 120 هم بده کافیه
Printable View
سلام دوستان اسیاتک شبانه رو تغییری چیزی نداده ؟
برا یکی از دوستا میخوام بگیرم رایگان سرعا 120 هم بده کافیه
زمانی که من این سرویس رو گرفتم آسیاتک بهم گفت سرعت شبانه 250 کمتر نمیشه! به شرط!نقل قول:
اما سرعتش 120 هست و هزینش برای من زیاده
اگه شما با هزینه و سرعت شبانش مشکلی نداری بگیر ، مشکلی نداره
اتفاقا یه دوستای خودمم همین سرویس رو گرفت ولی من دارم تخلیه میکنم:n02:
در ضمن ، اون موقع که من آسیاتک گرفتم شبانه از 1 تا 8 بود فکرکنم 2.8 تا نزدیک 3 گیگ دانلود میشد
بعدش بدون اینکه هیچ اطلاعی به کاربران بدن یهو شد 2 تا 8 ! سرعتشم که در مقابل هزینش کمه
البته برای کسی که دانلود کمی داشته باشه و 10 گیگ در ماه براش کافی باشه و بتونه ماهی 45 تومن هزینه کنه بد نیس
در مورد پینگ : الان پینگ 8.8.8.8 گرفتم 285ms شد :n01:
2 مگ روی 120 ئه و 4 مگ روی 160 .نقل قول:
نقل قول:ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی؛ حالا الان میخوای چی بگیری؟نقل قول:
من 6 ماهی هست که از فن آوا یک مگ نامحدود دارم. تا همین چند وقت پیش فقط 47 تومن بود که واقعا می ارزید چون نامحدود نامحدوده و هر ساعت شبانه روز سرعت بین 100 تا 120 هستش. یک دفعه این سرویس شده 70 تومن که واسه م زیاده. متاسفانه بشدت بدعادت شدم چون هر ساعت شبانه روز هر دانلودی داشتم بدون هیچ محدودیتی انجام میدادم ولی الان... :n14:
خواهش میکنم:n40:نقل قول:
درک میکنم :n02: منم قبلا 512 پیشگامان نامحدود داشتم خیلی دانلود کردم بعد از یکی دو سال سرعتش خیلی کم شد تخلیه کردم
حدودا یه ماه دیگه از این خونه میریم و این خط رو تخلیه میکنم و منزل جدید از فن آوا میگیرم تست میکنم
نظرم سرویس 1 مگ محدود هست که شبانه رایگان داره
مجبورم بگیرم تست کنم ایشالا که خوبه
تا ببینیم چی میشه ...
مملکت بی قانون همینه دیگه !
خوب دقیقا من میدونم چجوریه! همینطور که گفتم سرعت یک مگش 100 تا 120 هستش. با پینگ خارجی حدود 350 میلی ثانیه. قطعی تقریبا نداره. شبانه ش از 2 تا 7 هستش. حجم ماهانه ش 6 گیگه که بدون 8% قیمتش 28300 هستش و با 8% میشه 30500 که اصلا برای 6 گیگ ارزان نیست. شما با 10 گیگ 2 مگ آسیاتک مقایسه کنی باید 4 گیگ حجم بخری که میشه 1.08*4*3600=15500 پس عملا 30500+15500=46000 تومن. یعنی شد تقریبا هم قیمت آسیاتک تازه با نصف سرعت! پس نمی دونم چرا میخوای بری سمتش.نقل قول:
الان سرعت دانلود شبانه ی من 120 هست ، یعنی سرعت شبانه سرویس 1 مگ فن آوانقل قول:
در ضمن ، من ماهی 6 گیگ برام کافیه و الان چون سرویسم دانلود شبانه داشته باشه مجبورم 10 گیگ بگیرم! چون آسیاتک زیر 10 گیگش شبانه نیم بهاس
الان شبی 2 گیگ و خورده ای دانلود میشه که فن آوا با سرویس 1 مگ همینقدر دانلود میشه
فکرکردم برم اونجا هزینه کمتری بدم با همینقدر دانلود
سرعت سرویس 1 مگ 6 گیگ فن آوا نصف سرعت آسیاتک نیست ! دقیقا سرعت شبانشون یکیه
اما من دارم پول سرویس 2 مگ میدم و سرعت شبانش باید از سرعت اسمی کمتر نشه یعنی باید 250 باشه
ولی الان 120 هست و هزینشم برام زیاده
الان کسایی که فن آوا 1 مگ دارن پرسیدم میگن شبی 2 گیگ و خورده ای دانلود میشه که منم همینقدر دانلود میکنم
فقط دارم هزینه بیشتری میدم
آسیاتک این سرویس رو به کاربر تحمیل میکنه ، برای اینکه شبانه رایگان داشته باشی مجبوری 10 گیگ در ماه بگیری
آها. پس شما 10 گیگ روزانه برات زیاده، متوجه شدم. شرکتای دیگه رو تحقیق کردی؟ بخصوص کمتر معروف هارو، مثل پیشگامان، های وب، عصر تلکام...؟ :n28:
پس همون 2 مگ از همه بهترهنقل قول:
+
شما خودت 2 مگ داری؟؟؟؟
:n31: آرهنقل قول:
همشون خراب کردن
:n37: منم هنوز معلوم نیس کجا برم
اول 2 مگ داشتم بعد هم 4 مگ الان هم 10 مگ !نقل قول:
دوست عزیز 10 مگ در طول روز سرعت دانلودش چنده؟ پینگش با اروپا چنده؟ و سوال اخر واز همه مهم تر دانلود شبانش سرعتش چنده؟نقل قول:
سلام
دوستان این رایگان اسپورت یعنی چی؟؟؟
مثلا این سرویس ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 10 مگ چند گیگ میگیری؟؟؟؟؟نقل قول:
ما خنگ تشریف داریم یه نفر بگه این بسته یعنی چی؟یعنی من از روز اول تا روز 30 که 1 ماه میشود از ساعت 9:30 صبح تا 11 صبح 1 ساعتو نیم رایگان هر چقدر بخوام میتونم دانلود کنم؟؟؟؟؟و این اسپورت یعنی چی؟؟؟نقل قول:
من اسیاتک ندارم ولی چیزی که اینجا نوشته همینو میگهنقل قول:
ولی فکر میکنم تو این بازه سرعت خیلی افت کنه حواست باشه
شاید 30کیلویا50کیلوبشه
اگه 50 هم باشه راضی هستم ولی اگه 30 باشه واقعا افتضاح هست:n21:نقل قول:
توی اسپورت سرعت لیمیت نمی شه زیادنقل قول:
امیدوارم فقط یه اشتباه باشه :n27:
دوستان به نظرتون اسایاتک شبانه رو ور نمیداره ؟!
دگ واقعا خسته شدم تو شش ماه گذشته چند سرویس دهنده رو عوض کردم به خاطر این مشکل.
واقعا حال گیری بدی از ساعت 5 صبح نت اسیاتک شیراز سراسری قطع شده گویا بروبچ شیراز تایید میکنید؟!!!!میگن تا ساعت 9 شب هم وصل نمیشه:n28::n27::n38:
آسیاتک ، سرور آمریکا،ساعت 1 ظهر
تایم رایگان دیشب نت منم از 5صبح قطع بود تا 9صبح:n09:
شما کجا تشریف دارین؟؟نامردا سعت 5 پاشدم دانلود کنم اتفاقا شب اول هم بود چون 2 روز پیش تمدید کردم ماهیانه الکی الکی 1 روزم پرید میگن تا 9 امشب وصل نمیشه هیچی 1 روز الکی رفت حرومشون باشه از خون سگ هم حرومترشون باشه:n34:نقل قول:
دیشب برای من کم دانلود کرد
برای شما هم اینجوری بود؟
بیشتر وقت ها 1.8 گیگ می گرفتم ولی دیشب 1 گیگ گرفتم
من 2 روز پیش از 512 اومدم روی 1 مگ امروز صبح زدم برای دانلود سرعت دانلودم روی 50 بود البته چند دقیقه بعد کلا قطع شد نت و حالو میگن تا 9 شب وصل نمیشه ولی خب دیگه گرفتم سرعت نت چقدر ای خدا چقدر ظلمه 50!!!!!!!!!!!من 2 خط دارم اون یکی خطم شاتل هست که الان دارم استفاده میکنم از 1 تا 8 رایگانه سرعت هم ادم حض میکنه با اینکه 128 اکو هستم شبی نیست سرعتم زیر 300 باشه ولی اینجا اسیاتک 1 مگ میگیری سرعت دانلود 50!!!!!!!!!!!!!اینو کجای دلم هضمش کنم تف به آسیاتکنقل قول:
چرا شما سرویس 10 مگ 10 گیگ ساعت 8 تا 10 صبح رایگان و نمی گیرید؟مرکزتون شلوغ نباشه راحت تو 2 ساعت تایم رایگان 4.5 گیگ دانلود می کنید.نقل قول:
من خطم نمی کشه :n03:نقل قول:
رو 2 مگ بستن:n21:
نقل قول:
اینترنت من هم ساعت 4:45 قطع شد ...
من دفعه قبل از نمایشگاه 10 مگ 1 ساله با 1200 گیگ دانلود شبانه گرفتم (قیمتش هم 123000 تومان بود با مودم رایگان)...
2 ماه دیگه قراردادم تموم میشه الان باید چه طرحی بردارم که جوابگوی دانلود شبانه ی من باشه ؟
داش من مشهدمنقل قول:
کلا دیشب مشکل داشته همجا قطع بوده:n09:
جوش نزن اینجا ایرانه:n29:
shs2008 شما سرویس 4مگ بگیر شبانت 160 ایناس خوبه وگرنه بالاتر میخوای 10مگ:n02:
Armin.Computer داش شما سرویس 10مگ بگیر،خطتو رو 512 هم ببندن بازم سرعت دانلودت فرقی نمیکنه!مهم سرویسی هست که میگیری:n31:
خط رو 512 ببندن چه جوری سرعتش میره بالا؟؟؟؟؟نقل قول:
نمیشه که
منظورش اینه که خطت 10 مگ باشه یا 512 با بعضی از سرویس ها سرعت دانلود(شبانه؟) فرقی نمیکنهنقل قول:
یعنی سرعت دانلود شبانه همه ی سرویس ها یکیه؟نقل قول:
فکر نکنم اینجوری باشه
نه طبق چیزی که قبلا توی همین تاپیک خوندم سرعت شبانه سرویس ها تا سرویس 1 مگ روی سرعت اسمیه و 4 مگ 160 و 10 مگ 250 کیلوبایت بر ثانیستنقل قول:
میشه باو:n09:نقل قول:
من همین خط آسیاتکمو که 10مگ هست رو یکبار گفتم رو 512 ببندن واسه نویز بعدش هیچ تفاوتی تو سرعت دانلود نه روزانه نه شبانه دیدم!:n02:
مهم سرویسی هست که میگیری.
کلا بنظرم این موضوع که خطتو چند بستن الکیه:n02:
من همشو تست کردم تاثیر زیادی نداره مخصوصا downstream!
اه این چه مسخره بازیه درآوردن ... اون از دیشب که کلا" قطع کردن شبانه رو این هم از امشب که از ساعت 4 تا الان 10 دفعه منو دیسی کردن و اصلا" نمیذارن دانلود کنم !:n21:
اگر اختلال دارین خب مگه منهدم میشین یک اطلاعیه توی سایتتون بگذارید ؟:n34:
پس چرا خط من رو 512 بستن سرعتم بیش از 512 نشد؟؟؟؟نقل قول:
شما الان خط رو 512 هست؟؟؟؟؟
قیمتای اینترانت کجاست؟؟ تمام سایت رو گشتم پیدا نکردم..
بعد میشه با یه V.P.N تبدیل به اینترنتش کرد؟