ای بابا گل پسر این همه گفتیم به این روش آپدیت نکنین . الان کنسولت فلگ شده و بن خواهی شدنقل قول:
ای بابا گل پسر این همه گفتیم به این روش آپدیت نکنین . الان کنسولت فلگ شده و بن خواهی شدنقل قول:
چه به LIVE برید و چه نرید بهترین کار اینه که شما فرمور درایوتون رو آپدیت کنید!نقل قول:
سلامنقل قول:
محمد فرمور درایوتو آپدیت کردی؟
اگه آپدیت نکردی ( که همینطور هم هست) باید آپدیت کنی تا بازی رو بتونی اجرا کنی.
زود باش دیگه ببینیم چه جوری هست !!!:19:نقل قول:
آموزش آپدیت فرمور درایو به +LT به زودی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من الان دانشگاهم ( شهرکرد!):31:نقل قول:
فصل درس و ... هست! ولی در اولین فرصت که سرم خلوت بشه حتما آموزش رو میذارم! چیزی نزدیک به 20 منبع رو در نظر دارم در این آموزش بگنجونم! ولی متاسفانه فعلا خیلی وقتم کمه !
شرمنده همه دوستان.:40:
جان من یکی راه نمایی کنه:19:نقل قول:
سلامنقل قول:
جواب ما تازه وارد ها رو هم می دادید بعد نبود :41::41::41:
کارت لایو نداریم اصلا.....از همون اول که که خریدی می تونی تا هر موقع دوست داتی لیو بازی کنی.
پس باید یک فرقی بین ما که از کپی استفاده می کنیم و اون هایی که بازی های اصل را دارند باشه ؟؟ بن نمیشی اگر بری آنلاین ؟؟ چون من تو یک سایت یک کارت هایی دیدم برای XBOX LIVE بود.نقل قول:
لایو رفتن کارت نمیخواد ، ولی بازی کردن در لایو کارت میخواد .نقل قول:
بعد این همه ه ک و فریم ور های مختلف برای اینکه ماکروسافت فکر کنه شما بازی اورجینال داری و بن نکنه دیگه ! :31:
باید ال تی پلاس رو بریزیدنقل قول:
سلام
من امروز نید فور اسپید جدیده رو داخل دستگاه گزاشتم که پیغام آپ دیت داد و من هم آپ کردم.....
ولی بازی رو نخوند و این ارور رو داد:
THIS DICK IS UNREADABLE
یعنی چی.....؟؟؟
مشکل کجاست.....؟؟؟
میتونم دشبورد قبلی رو نصب کنم.....؟؟؟
ممنون
سلام.نقل قول:
منظورتون رو متوجه نمیشم.
یعنی چی ؟؟ من میخوام بدونم اگر بخوام برم تو لایو بازی کنم باید کارت بگیرم یا نه ؟؟نقل قول:
لایو رفتن کارت نمیخواد ولی بازی در لایو کارت میخواد
چه فرقی بین رفتن تو لایو و بازی کردن تو لایو هست ؟؟
ممنون
poya جان اگه بخوای بازی کنی باید کارت داشته باشه 3 ماهه حدود35 و یه ساله حدود 45 تا50 هستش ولی گشت زدن تو محیط لایو مثل دانلود و چت رایگان هستش
ببخشید زیاد سوال می کنم. یک سوال برام پیش اومد کنسول مثل کامپیوتر نیست که هر بازی Product-Key خودش رو بخواد ؟؟ یعنی با یک کارت همه بازی ها آنلاین می شوند ؟؟نقل قول:
خیلی ممنون
کاربر pooya raki ببین عزیز برای بازی کردن به صورت آنلاین باید حتما شما اشتراک Gold داشته باشی برای این هم باید کارت رو خریداری کنی که اصولا خیلی جاها وقتی پول رو بریزی به حساب یه کد 16 رقمی اگه اشتباه نکنم برای میل میکنن . این کارت ها 1 ماه و 3 ماه و 1 سال داره برای چرخیدن در محیط لایو نیازی نداری Gold باشی . اگر هم بخوای چیزی دانلود کنی باید Microsoft Point خریداری کنی . Gold هم بشی تمام بازی هارو میتونی بازی کنی حالا شاید بعضی بازی ها برای آنلاین بازی کردن لازم باشه کد مخصوص خریداری کنی مثل فیفا 11 که اگر کپی باشی با کد بخری مخصوص فیفا 11 که 800 پوینت هستش . خِلاص
والا من از چند نفر پرسیدم همه گفتن نه , ولی باز من شک دارم رو این موضوع.نقل قول:
در مورد هاردی هم که شما توسط USB به کنسول میزندی خیالتون راحت باشه , چون یه کار عمومی هست و MS چیزی رو مختص خودش نکرده.
اگه MS میومد هارد های مخصوص تولید میکرد و میگفت فقط از اینا بخرید آره ، اماکانش بود باعث BAN شدن بشه ولی الا ن نه.
آقا ممنون از توضیحاتت .نقل قول:
شما با XFlasher هم کار کردی ؟
سلامنقل قول:
آره عزیز بده خیالت هم جمع .فقط بیشتر از 10 تومن پول نده.
سلام عزیزمنقل قول:
اگه بازی های اوریج لازم بشن تو خیلی از فروشگاه ها میتونی پیدا کنی. اگه دیدی نیست بدون کپی خورش هست.
Xbox 360 بدون کپی 1 پنی هم ارزش نداره !! چون اصلا بازیه اوریج براش اینجا نیست.
محمد جان آپدیت درایو میخوای عزیز. برو تو کارش :31:نقل قول:
بابا ملکت قانون داره :31:نقل قول:
واسه بازی باید LIVE Cart باشه که توسط اون عضو Gold User بشی.
آیا میشه برای x360 رمز گذاشت برای ورود؟؟ کسی نتونه استفاده کنه؟
...
2 . تو ایران با این سرعت اینترنت 128 چه جوری میشه لایو بازی کرد؟؟ مگر پینگ بالا نیست؟؟
مگر سرور بازیهای خارج از ایران نیست؟؟
1.نقل قول:
بله میشه , فقط مثل ویندوز قبل از ورود PW نمیخواد , ولی برای تماشای فیلم و بازی کردن میشه محدودیت قائل شد.
اگه نتونستین بگید راهنمایی کنم.
2.
خیلی بد, و در اکثر بازی ها هم غیر ممکن. خب پینگ که لازمه ولی ارتباط خیلی محسوسی با سرعت نداره , مثلا ما اینترنت 256kb داریم با Ping 310 و اینترنت 1mb داریم با Ping 800 !!
Server ها هم همگی در اروپا و آمریکا قرار دارن , چطور مگه ؟!
آقا راستی یه چیزی یادم رفت بگم به اون دوستمون .
شما اولین بار که به لایو وصل بشی 1 ماه میتونی به صورت رایگان از امکانات گلد استفاده کنی .
کلا با هر کنسول میتونی با 3 تا پروفایل مختلف 1 ماه Gold داشته باشی به صورت Free
عجب شانسی داری ... اگه اصفهون بودی فکر کنم باید تعطیل باشی !!!:31:نقل قول:
همچنان منتظریم !!!
خواهش ميكنمنقل قول:
نه نيازي نبود با XFlasher كار كنم
با همون جانگل فلشر فايل اسپوف شده رو ساختم و با داس فلش رايتش كردم رو درايو
همين، 5 دقيقه هم وقت نميبره و دردسرهاي رايت با جانگل فلشر رو هم نداره.
خوبيش اينه كه حساس ترين مرحله كار يعني پاك كردن فريمور و خاموش/روشن كردن سريع كنسول رو نداره درستهنقل قول:
دوستان سوال من فراموش نشه....لطفا!نقل قول:
در ضمن چند تا بازی دونفره (co-op) خوب هم معرفی کنید.:5:
army of two 1 & 2
kane & lynch 2
resident evil 5
black ops مد زامبی
split\second
splinter cell conviction
shank
gears of war 2
اگه ایکس باکس رو آپدیت نکنیم و بازی جدید بزنیم چی میشه؟؟؟؟؟
بازیه جدید میتونی بزنی ولی این 3 تارو خیر:نقل قول:
nfs:HP
AC:BH
Fable3
البته fable رو فکر کنم بتونی بزنی ولی نمیارزه
آپدیت کن خلاااااص:20:
آقا من آپیدم(البته منظورم آقا میثم هست که آپیدن:31:) به LT+
بالاخره میتونم برم live یا نه ؟
مخیوام PES2011 بازی کنم . full stealth هستش .
برم بن میشم یا نه ؟ کلا بازی های قبلی که پچ +LT ندارن میشه باز باهاشون رفت Live یا نه ؟
اگه نخوام بازی کنم و فقط چندتا کدک آپیدیت کنم چی ؟
یک سوال مسخره (نخنیدن ها) : اگه دیسک های عیر بازی مثلا یک دیسک که یک فایل AVI توش هست بزارم که مشکلی ایجاد نمیکنه واسه Live ؟
fable III چون که برای بازی کردنش به داشبورد جدید نیاز نداری میتونی توی همون داشبورد قبلی بدون آپدیت به + بازی کنی و مشکلی هم پیش نمیاد.نقل قول:
البته fable رو فکر کنم بتونی بزنی ولی نمیارزه
ولی اگه به داشبورد جدید آپیدی که فقط باید + رو بریزی
سلام. میگه دیسک قابل خوندن نیستنقل قول:
اگه ایکس باکس رو آپدیت نکنیم و بازی جدید بزنیم چی میشه؟؟؟؟؟
نقل قول:
THIS DICK IS UNREADABLE
اگر سرور بازیها در ایران نباشند که پینگ میره بالای 1000 اونوقت تاخیر زیادی تو بازی به وجود نمیاد؟؟نقل قول:
فکر کنم تند تند دیسکانکت بشیم؟!
من تجربه آنلاین بازی کردن با x360 رو ندارم ولی با کامپیوتر بازیهای مثل کانتر که سرور تو ایران دارند بازی کردم
که توی اونها وقتی فاصله سرور با ما کم باشه پینگ پایینتری داریم و تاخیر کمتری داریم..و سریعتر عکسالعمل
نشون میدیم....ولی مثلا بازی bionic commando هم آنلاین بازی کردم که سرورها خارج از ایران هستندو
حریفان سریعتر از من عکس العمل نشون میدن و من دیسکانکت هم زیاد میشم ولی در کانتر که سرور تو ایران
داره میشه بی نهایت ساعت پشت سر هم بازی کرد بدون دیسکانکت شدن..
می خواستم ببینم آیا با x360 آنلاین بازی کردن راحته و دیسکانکت نداره ؟
سرعت دانلود از اینترنت من 120 کیلوبایت در ثانیه واسم سرویس 128 از پارس آنلاین ...
پينگ زير 350 باشه ميشه من بازي ميكنم مشكلي به اونصورت نداره ولي گاهي وقتا چرا سرعت دانلود هم 35 هست
سلام
به یه مشکلی برخوردم . کنسول رو برای اولین بار در روز که روشن میکنم 2-3 بار A رو میزنم یا با دست eject میکنم ولی در درایو باز نمیشه . درست مثل مشکلی که تو PC برای بعضیها از جمله خودم پیش اومده قبلا که بعد از مدتی در DVD writer یا RAM باز نمیشه .
برای کسی پیش اومده تا حالا ؟ چشه ؟
یه شک مسخره ای هم دارم میگم . این مشکل درست از لحظه ای پیش اومد که داشبورد جدید ورژن بتا رو ریختم . میشه مشکل از نرم افزار باشه (داشبورد) ؟
لینک دانلود اخرین داشبورد کامل رو لطف میکنین بذارین برا دریافت ؟
ممنون ;-)
در مورد کامپیوتر من با تمام درایو هام این مشکل رو داشتم به صورتی که بعد از مدتی که باشون کار میکنی دیگه با یه بار دکمه open زدن باز نمیشه و باید چند بار بزنی من این مشکل خودم با عوض کردن تسمه ی لاستیکی در حل میکنم و خیلی راحته فقط کافیه اون تسمه کوچیک جلوی در رو ورداری ببری بیرون و یه دونه اندازه همون اما جنس بهتر بگیری . اما در مورد 360 اطلاع خاصی ندارم ولی شایدم همین مشکل رو داشته باشه اما با توجه به اینکه شما میگین این مشکل بعد از ریختن اپدیت بتا براتون ایجاد شده ممکنه مشکل از جای دیگه باشه بماند که این آپدیت شما آپدیت داشبورد بوده نه کپی کردن درایو.نقل قول:
سلام . من می خوام رو xbox آپدیت Lt+ بریزم فقط باید برم توپ خونه بدم درست کنه یا میشه بدم یه مغازه ی کامپیوتری ؟؟ در ضمن چه قدر طول می کشه هزینش چه قدره ؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5663830&postcount=20227
باید بدی به یکی که بلده و قبلا این کار رو کرده ببر همون توپ خونه پیش آقا میثمنقل قول:
سلام . من می خوام رو xbox آپدیت Lt+ بریزم فقط باید برم توپ خونه بدم درست کنه یا میشه بدم یه مغازه ی کامپیوتری ؟؟ در ضمن چه قدر طول می کشه هزینش چه قدره ؟؟؟؟؟؟
اگه فریمور درایوت LT نیاشه 10 دقیقه
اگه LT باشه یکم بیشتر طول میکشه ولی یک ساعت هم نمیشه.
اگه هم LT باشه و DVD key داشته باشی (مثل من ) کمتر از 20 دقیقه طول میکشه.
هزینه هم فوقش میشه 10 تومن
البته اول باید هماهنگ کنی
شما که دی وی دی کی داشتید ۶ تومن شد درسته؟نقل قول:
باید بدی به یکی که بلده و قبلا این کار رو کرده ببر همون توپ خونه پیش آقا میثم
اگه فریمور درایوت LT نیاشه 10 دقیقه
اگه LT باشه یکم بیشتر طول میکشه ولی یک ساعت هم نمیشه.
اگه هم LT باشه و DVD key داشته باشی (مثل من ) کمتر از 20 دقیقه طول میکشه.
هزینه هم فوقش میشه 10 تومن
البته اول باید هماهنگ کنی
آقا میثیم, اینجا توی مشهد میگن اگه فریم ور قبلی LT باشه میشه 20 تومن و اگه LT نباشه میشه 15 تومن ! چه جوری ؟ کاری که مشهدی ها میکنن مکانیزه تر از کاریه که تهرانی ها میکنن ؟:31: (زور داره ها )
به نام خداسلام
خیلی وقت بود که فکر می کردم چه جور میشه یه راهنمایی هایی بابت اپدیت کنسول انجام داد
خب امسال که فرصت شد کنسول را اپدیت کنم در طی مراحل گفتم توضیحاتی هم بدم و عکس هایی هم بگیرم تا بتونم کوچکترین کمکی کرده باشم. و پول های زیاد بابت این امر خرج نکنیم
(البته دوستان توجه کنید این اموزش صرفا برای درایوهای Liteon هستش )چون درایو من لایتون هستش.
و برای این که بدونید برد درایوتون چیه به این تصویر نگاه کنید....
و بیشتر کنسول هایی هم که اپدیت کردم از شانس لایتون بودن.
قبل از همه بگم که این کار برای هر بار دقت بالا می خواد و باید با سیستم های الکترونیکی هم اشناییتی داشته باشید.چون به هر حال خدای نکرده هر ان ممکن هستش کنسول فنا بشه.
اول از همه شما باید برنامه JungleFlasher v0.1.76 Beta 166 را داشته باشید.
و اپدیت های لازم رو دانلود کرده یا تهیه کرده و در PC داشته باشید
اچار الن 100 درصد چون باز کردن کنسول با پیچ چهار گوش توصیه نمیشه..و یک میله کوچک کمی هم قوی
1- ابتدا اپدیت خود ماکروسافت رو در داخل فلش ریخته و فلش را به کنسول وصل کنید سوالی پرسیده خواهد شد
Yes را بزنید مواردی نسب و سپس کنسول را خاموش و روشن کنید.
بعد نوبت به اپدیت اصلی میرسه که نیاز به باز کردن کنسول خواهد بود. این توضیحاتی برای مواردی هستش که ما
KEy را در اختیار نداریم.
2-ابتدا هارد کنسول را ازش جدا می کنیم بعد رویه کنسول را جدا می کنیم توجه کنید که کار سختی نیستش.
اگر با انگشتان و یا سر پیچ گوشتی همزمان به دو طرف مخالف کنسول از داخل شیار فشار وارد (در تصویر سبز رنگ هستش) کنیم خیلی راحت رویه کنسول جدا خواهد شد.
این کار را از بالا به پایین انجام دهید.به تصویر زیر دقت کنید خودم جداشون کردم فقط باید فشار از هر دو طرف برابر باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-سپس شروع به جدا کردن شبکه های بالایی و پایینی کنسول می کنیم.
اول ازبالا شروع میکنیم به تصویر نگاه کنید سوراخ هایی در دو طرف کنسول دیده میشه.اگر به دقت داخل سوراخ ها را نگاه کنیم گیره هایی در داخل دیده می شوند که شبکه هارو به بدنه کنسول وصل کرده برای بهتر دیدن گیره ها سوراخ ها رو به طرف منبع نوری قرار دهید کاملا میبینید که به صورت فاصله وار کوچک موانعی دیده میشه که از دید بر داخل
و دیدن قاب فلزی جلوگیری میکند انها همان گیره ها هستند برای جدا کردن انها از میله استفاده میکنیم میله باید کوچکتر از سوراخ و کمی هم محکم باشد(دقت کنید سر میله نوک تیز نباشد)
با میله فشار مختصری به به گیره وارد می کنیم در این حین فشاری هم برای بیرون امدن شبکه وارد می کنیم نه خیلی محکم ولی در حد معمولی تا نشکند
کلا 6 تا گیره هستند که 3 تا در طرفین قرار دارند به قسمت های سبز رنگ توجه کنید در بعضی مواقه میبینید سوراخی که گیره جدا میشه پشت ان محافظها قرار میگیره انها را جدا کنید گیره را رها کنید بعد بچسبانید.به قسمت های قرمز رنگ توجه کنید گیره ها از اون سوراخ ها دیده میشوند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]4-حالا نوبت به جداسازی بدنه میشه در این قسمت به تصویر نگاه کنید با رنگ قرمز مشخص کردم سوراخ های کوچکی هستند که خانه خانه هستند
گیره ها از داخل سوراخها پیداست
سبز رنگ شبکه بالایی
زرد رنگ شبکه پایینی
سوراخ ها حالت مربعی شکل دارند
به قسمت قرمز رنگ توجه کنید
باید مخالف فشار وارد کنید
که در دو طرف کنسول هستش.همانطور که در تصویر دومی میبینید با میله به انها یک فشار کوچیک وارد می کنم یک نوع صدای (چیک) رو میدند
این طور مدام ادامه بدهیم باز دوباره از طرف دیگه به سرجاشون برمیگردند پس به پلیکانی که با رنگ قرمز نشان دادم توجه کنید ما باید طرفی که شروع به جدا کردن
کردیم از دو طرف بین دو طرف بدنه فشار وارد کنیم با هر بار وارد کردن میله میبینیدکه خود به خود همراه با فشار از هم جدا میشن خیلی ارام و راحت کار اسانی هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]5- در این قسمت نوبت به برداشتن محافظ برد میشه دقت کنید قسمتهایی رو با قرمز مشخص کردم و قسمتهایی رو با سبز قرمزها در کنسول من پیچ ندارندچون موقعی که اقای فروشنده این را می خواستند کپی خور کنند انها رو جا انداختند و فقط دو تا سبز باقی مانده و این ممکن هست برای شما هم اتفاق بیافته و ممکن هم هست کلا همه پیچ ها سرجاشون باشه این جاست که از اچار الن استفاده می کنیم پیچ هارو باز می کنیم و محافظ رو برمیداریم.
و این تصویری هست که من جداشون کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در این تصویر درایو مشخص هستش کل کارهایی که ما با کنسول داریم با این قسمت خواهد بود.به نوشته های روی درایو توجه کنید
مربوط به مکان پیچها
در قسمت قرمز رنگ نام درایو و مدلش نوشته شده است (لایتون ، سامسونگ ، بنکیو ، هیتاچی) بردهایی هستند که در انجا نوشته و ما می توانیم مارک خود را بشناسیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باز میگم دقت کنید من با درایوهای لایتون کار دارم . به قسمت سبز رنگ اگر توجه کنید مشخصه برد نشوته خواهد شد مشخصه درایو من 934 هستش ممکنه برخی 838 یا 748 باشه . باز اینجا من با 934 و 838 کار داریم .
کار نسبتا سختی در پیش رو داریم.
6- حالا موقع نسب درایو به PC هستش با استفاده از یک کابل SATA که یک طرف ان به PC و طرف دیگر را به کنسول وصل می کنیم.اما کنسول دارای دو کابل خواهد بود به تصویر دقت کنید رنگ قرمز کابل SATA خواهد بود و سبز رنگ کابل برق هستش
کابل SATA روی کنسول رو هم جدا کنید که به جاش کابل از PC رو وصل می کنیم .خوده کنسول هم به برق هم کابل تصویرش وصل باشه به خوبی در تصویرهای زیر مشخص هستش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]7- خب 50 درصد راه را پیمودیم میرسیم به حساسترین قسمت این جا باید درایو کنسول به صورت نیمه باز قرار دهیم کنسول رو روشن می کنیم و دکمه Eject رو میزنیم رام میاد بیرون بعد دوباره دکمه رو میزنیم تا رام برگرده در همین حین زود کابل برق رو از درایو خارج می کینیم (همان کابل سبز رنگ تصویر بالا) انقدر سریع این کار را انجام بدید تا رام کامل به داخل نره و حالت نیمه باز باقی بمونه بعد چند ثانیه دوباره کال برق رو وصل کنید این طوری برنامه جانگل فکر می کنه که ما درایو رو بستیم.
سبز رنگ کابل برق
8- خب برنامه JungleFlasher را اجرا میکنیم و میریم به قسمت DVD Key 32 این جا فقط برای درایو های لایتون هستش به تصویر دقت کنید در قسمت رنگ سیاه دکمه مشخص شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Key را پیدا می کند و می خواد که شما برای SAve ان روی PC ادرس بدهید این Key ها برای همیشه باید پیشتون بمونه و حتی برای اپدیت های بعدی به درد خواهد خورد.بعد دادن ادرس و سیو کردن .....که باید سیوشان کنیم
در اعمال میدیم این حین برنامه سریع
به این قسمت میاییم.....اینجا به قسمتهای بنفش رنگ دقت کنید برنامه درایو رو شناخته و مدل و مشخصه ان را نوشته است
دقت کنید باید تمامی نوشته های بالا و پایین با هم برابر باشند که ما بدانیم درایو رو دقیق شناخته است.
بعد با امدن به این قسمت ما می خواهیم درایو خود را پاک کنیم تا اپدیت جدید رو بریزیم. پس میریم به قسمت قرمز رنگ و دکمه رو اعمال میکنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این جاست که در قسمت سبز رنگ نوشته هایی خواهد امد توجه کنید نقطه چینهایی پی در پی نشان داده خواهد شد همان لحظه کنسول را خاموش روشن کنید دو بار کافی خواهد بود. اینجا ما کنسولمان پاک شده و منتظر اپدیت جدید هستش.از برای همین میریم به قسمت ابی رنگ و دکمه Write رو میزنیم اینجاست که برنامه اپدیت جدید رو به درایو میریزد توجه کنید فایلهای اپدیت خود رو در برنامه خود جانگل قرار دهید تا خود برنامه مسیر را مشخص کند بعد از رایت میبیند که باز در قسمت سبز رنگ نوشته هایی خواهد امد که اخرش می نویسه Done
که یعنی تمام کنسول رو خاموش کنید و از PC جدا کنید که بریم برای بسته کردن بدنه و غیره...
دیگه کنسول اماده بازی کردن هستش...
نکات اخر...:
1- این موارد فقط برای درایو لایتون بود
2-در صورتی که دیدید برنامه کنسول رو بعد از رایت نشناخت از دکمه ای که روی رایت هستش استفاده کنید تا شکی به
کنسول وارد کند و ان را باز گرداند.
3-هنگام بستن کنسول دقت کنید بستهای درایو را درست قرار دهید.
4- برنامه های دیگری غیر از جانگل هستند برای که خب من این را بلد بودم توضیح دادم.
من خودم اپدیت تمامی درایو هارو بلدم ولی...
1- اپدیت سامسونگ سادهترین...
2- بنکیو پیچیده ترین در حین ساده بودن
3- هیتاچی...سختترین...
4-و لایتون معمول ترین
درایوها هستن که گفتم بهتره حالا لایتون رو کمی توضیح بدم این موارد کامل نیستند ولی گفتم شاید دوستانی هستند که در جزییاتی گیر کردند
و بتونم کمکی کرده باشم.
به هر حال پول دادن بابت اپدیت سخته ولی خوبیش اینه که اگر خدای نکرده خرابی پیش اومد میشه گردن فرد مذکور بندازیم و به هر حال مسئولیت با
فرد اپدیت کننده خواهد بود ولی خودتون انجام دهید موردی پیش بیاد عمری پشیمان یخواهد داشت.
داخل کنسول مخصوصا فن هارو هم یه دستی بکشید...
چند بار نوشتم پاک کردم گفتم نکنه باعث بانی بشم کنسول فنا بشه مطمئن شدید اقدام کنید توضیحات در حد عالی نیستند و من مسولیتی قبول نمیکنم که موردی پیش بیاد تمام دقت کردم تا بتونم مطلب رو در حد کمال برسونم. به هر حال فکر نمی کنم خالی از لطف نباشه و کوچکترین کمکی کرده باشم خوشحالم.
در اخر هم من در خدمت تک تک دوستان هستم بیارید خودم واستون اپ میکنم نه پولی نه چیزی...:31:
ممنون از توضیحات . راستشو بخوای من چیز زیادی از مشخصات نمی دونم . نمی دونم روش LT هست یا نیست . از کجا بفهمم؟؟نقل قول:
راستی DVD key چیه ؟؟؟
راستی اینایی که layken گفت اون اولش که بفهمیم چه نوعیه برای ایکس باکس های آرکیدم همون جاست ؟؟ من الان چک کردم چنین مارکی نبود که بفهمیم مدلش چیه
20 هزار تومن؟ چون دست کمه اینجوری میکنن دیگه.نقل قول:
آقا میثیم, اینجا توی مشهد میگن اگه فریم ور قبلی LT باشه میشه 20 تومن و اگه LT نباشه میشه 15 تومن ! چه جوری ؟ کاری که مشهدی ها میکنن مکانیزه تر از کاریه که تهرانی ها میکنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (زور داره ها )
دستت درد نكنه بابت آموزش يه تاپيك جدا واسش بزن اينجوري بهتره و به مرور زمان با كمك دوستان كامل و جامع تر ميشه