نقل قول:
شما حتما منطقتون مشکل داره.. وگرنه واسه من همیشه چه روز چه شب سرعت دانلودم 3 تا 4 مگا بایتِ ینی میشه 24 مگابیت...الان از اردیبهشت دارم مصرف میکنم تاحالا 3 تا بسته گرفتم واسش.. فکرمیکنم مشکل شماست
Printable View
نقل قول:
شما حتما منطقتون مشکل داره.. وگرنه واسه من همیشه چه روز چه شب سرعت دانلودم 3 تا 4 مگا بایتِ ینی میشه 24 مگابیت...الان از اردیبهشت دارم مصرف میکنم تاحالا 3 تا بسته گرفتم واسش.. فکرمیکنم مشکل شماست
دوست عزیز بحث کیفیت سیگنال زمانی معنی پیدا می کنه که منطقتون خلوت باشه و شما بعلت سیگنال ضعیف نمی تونید از تمام پهنای باند ارائه شده استفاده کنید ولی در ایران مشکل فاصله نیست مشکل تعداد یوزرهاست و تعداد کم دکل کما این که بنده از سه ماهه پیش که تی دی گرفتم تا الان افت سرعتی نداشتم (گوش شیطون کر) :n01:نقل قول:
تی دی تو یه جاهایی واقعا خوب جواب نداده.. اما بعضی جاها واقعا قابل قبوله.. این شانس همه جا هست.. البته تراکم جمعیتی تهران خیلی معادلات رو به هم زده.. حالا نمی دونم اون دوستمون تهران هست یا نه..متاسفانه هنوز تی دی بسته مورد نظر منو نداره و همچنان دی اس ال اینترنت اول منه.. بسته 6 ماه سی گیگ 60 تومن ایرانسل روی یوسیم خوب بود که جمعش کرد.. الانم خیلی ها دارن سمت همراه اول میرن.. هرچند طرح هاش کوتاه مدته اما می خواد جذب کنه و ایرانسل هم اگر فکر اساسی نکنه از قافله عقب می مونه.. از نظر من بسته صد گیگ یکساله 150 هزار تومن می تونه بسته خوبی باشه برای تی دی...
این سرعت همین الان zw101
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران، روز جدیدا حدود ۱ مگه
و اینکه تیدی بسته ۱۰۰ گیگ ۱۵۰ نداره و ۲۵+۵۰ که صد تومنه
برای منم از اول همین بوده و هیچ تغیری نکرده
zw101
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیگنالتون خیلی عالیه ،واقعا تحت تاثیر قرار گرفتمنقل قول:
امروز الان سفارش ال تی دی دادم تعویض انشاالله خوب باشه اهوازم .
برای من تنها لود صفحات وب مهمه
به نظرم رو سرویس بلند مدت دزدی داره
یک روز ۱.۲ گیگ؟؟؟؟ فقط خودمم ، مک فعال و hidden ssid
باید با دقت تست بگیرم
استفادم تغییر نکرده، من قبلا ماهی ۲-۳ گیگ بیشتر مصرف نداشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت افتضاحه دوستان. منظقه ۵ تهران. افتضاح به معنی واقعی کلمه. مسخره کرده خودش رو ایرانسل:n34::n34:
دوستان کسی در مورد آنلاک مودم z6000 ایرانسل که ظاهرا برای شرکت ZMTEL هم هستش اطلاعاتی داره ؟