-
تمام جنگها بر سر قدرت است فکري: هيچکس براى استقلال دل نمىسوزاند
درحالى که استقلال هفته اول رقابتهاى ليگ برتر را با پيروزى پشتسر گذاشت و به نظر مىرسيد که اوضاع اين تيم پس از پيروزى هفته نخست رو به آرامش گذاشته است اما محمود فکرى عليه برخى جريانات حاکم بر باشگاه موضع گرفت و حرفهايى زد که نشان مىدهد کاسه صبر وى لبريز شده است. با هم چکيده حرفهاى کاپيتان استقلال را مىخوانيم:
* نبايد انتظار داشته باشيد استقلال و بهطور کلى تمام تيمهاى ليگ برترى در هفته اول مسابقات به اندازه هفته دهم آماده باشند و نمايش مطلوب ارائه کنند.
* مطمئن باشيد بلاتکليفىهاى موجود در آينده استقلال بىتأثير نبوده و صداى آن بعداً درمىآيد!
* شرايط به گونهاى شده که ديگر با مشکلات مالى استقلال «خو» گرفته و به آن عادت کردهايم.
* تمام جنگها در استقلال بر سر قدرت است و هيچکس براى اين تيم دل نمىسوزاند. برخى افراد هم به دنبال تأمين منافع شخصى خود هستند.
-
رهبرىفرد: انصارىفرد مىرود، من مىآيم
بهروز رهبرىفرد کاپيتان سابق پرسپوليس که اين روزها قصد دارد با شکايت به کميته انضباطى حق و حقوق خود را دريافت کند، مدعى است با اين وضعيتى که پرسپوليس دارد، انصارىفرد زودتر از موعد مقرر از اين تيم مىرود و با رفتن او به تيم سابقم برمىگردم. در حال حاضر در هيچ تيمى حضور ندارم و با وضعيت فعلى فوتبال در اين فصل همان بهتر که بازى نمىکنم.
رهبرىفرد گفت: در باشگاه پرسپوليس شاهد حضور مديران متعددى بوديم اما تاکنون مديرى باسياست انصارىفرد نديده بوديم.
-
سرپرست استقلال استعفا کرد
روز گذشته على نظرى جويبارى سرپرست استقلال به خاطر اتفاقات اخير در اين باشگاه استعفاى خود را به اميدوار رضايى رئيس هيأت مديره تحويل داد.
با توجه به حضور سه ساله نظرى به عنوان سرپرست استقلال گويا بازيکنان اين تيم از نظر روحى دچار افت شدهاند. درحال حاضر با توجه به نداشتن مديرعامل، سرپرست و بىپولى استقلالىها به شدت آنها را دچار افت روحى کرده و چه بسا ممکن است همين مسأله در بازى آنها مقابل مس کرمان تأثير منفى بگذارد.
-
نويدکيا: حضور در سوپرجام حق سپاهان است
محرم نويدکيا در ديدار سپاهان مقابل ملوان هم براى دقايقى به ميدان رفت تا ثابت کند براى حضور در ديدار جامحذفى آماده شده است.
محرم! آيا در بازى جامحذفى به ميدان خواهى رفت؟
من براى حضور در ديدار مقابل پرسپوليس کاملاً آمادهام و تصور مىکنم مربيان تيم به من فرصت بازى بدهند.
به نظر شما سپاهان مىتواند در تهران برنده اين بازى باشد؟
سپاهان معمولاً در مسابقات جامحذفى نتايج بهترى مىگيرد. ما قبلاً در جامحذفى استقلال را شکست داديم پس مىتوانيم پرسپوليس را هم شکست بدهيم.
پرسپوليس را چگونه ارزيابى مىکنيد؟
پرسپوليس هميشه تيم خوب و بزرگى بوده و هست. مطمئن باشيد آنها در فينال جامحذفى باانگيزهتر بازى خواهند کرد اما ما در تهران فقط براى برد به ميدان خواهيم رفت.
حرف آخر؟
نتيجه ديدار پرسپوليس مقابل ابومسلم براى ما ملاک نيست. نبايد تصور کنيم پرسپوليس تيم ضعيفى است اما اين حق سپاهان است که به مسابقات سوپرچام باشگاههاى آسيا راه پيدا کند.
-
عقاب خطاب به هواداران عابدزاده: جام مىخواهيد به ورزشگاه بياييد
احمدرضا عابدزاده امروز حامى پرسپوليس است تا اين تيم بتواند با قهرمانى در جامحذفى به بازيهاى سوپرجام آسيا صعود کند.
عابدزاده در مورد حضورش در ورزشگاه گفت: هواداران پرسپوليس تشنه موفقيت هستند و بازيکنان پرسپوليس بايد بدانند چه مسئوليت بزرگى بر روى دوششان است. تماشاگران پرسپوليس مدتهاست که رنگ خوشى را نديدهاند و بايد امروز آنها با شادى ورزشگاه را ترک کنند. اگر امروز به آزادى مىآيم فقط به خاطر حمايت از پرسپوليس و اين تماشاگران است اما اگر پرسپوليسىها قهرمانى مىخواهند بايد از تيمشان حمايت کنند و ورزشگاه آزادى را پر نمايند.
-
استيلي: هدف اول ما گل نخوردن است
«هدف اول در بازى برابر سپاهان گل نخوردن و بعد گل زدن است.» حميد استيلي، مربى تيم فوتبال پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: اگر ما بتوانيم در دقايق اوليه بازى حملات حريف را خنثى کنيم، مشکلى براى ادامه بازى نخواهيم داشت. گل نخوردن با حفظ انسجام تيمى و رسيدن به تعادل کامل در زمين بازى باعث مىشود که پرسپوليس با استفاده از ابزار قدرت به نتيجه دلخواه برسد.
وى ادامه داد: حضور پرشور تماشاگران پرسپوليس در بازى برابر سپاهان شرايط را براى کسب موفقيت دوچندان خواهد کرد.
-
پس از تأييد حکم اعدام شهلا جاهد محمدخاني: حالا راحت شدم
فينال جامحذفى و تأييد حکم اعدام شهلا جاهد بهترين فرصت بود تا با ناصر محمدخانى گفتگويى داشته باشيم. صحبتهاى محمدخانى که حاوى نکات جالبى بود را با هم مىخوانيم:
پرسپوليس قهرمان فينال جامحذفى مىشود؟
به هر حال بازى در خانه پرسپوليس است و بايد به بهترين نحو از شرايط ميزبانى استفاده کنند و دل هواداران را شاد نمايند. اميدوارم که قهرمان شوند و به مسابقات آسيايى راه يابند.
فکر مىکنيد پرسپوليس بايد چگونه بازى کند؟
چون بازى در خانه پرسپوليس است بايد اول به اين فکر باشند که گل نخورند و بعد به فکر گلزنى باشند. براى همين اول بايد اصول دفاع را رعايت کنند و بعد با اختلاف حداقل دو گل بازى را به سود خود پايان دهند تا با خيال راحت به بازى برگشت در اصفهان فکر کنند.
شما خودتان هم سابقه بازىدر فينال جام حذفى را داريد، چه توصيهاى به بازيکنان پرسپوليس داريد؟
بله من در فينال جامحذفى براى پرسپوليس بازى کردم و اتفاقاً گل هم زدم. اين بازى استرس زيادى دارد و بازيکنان بايد در وهله اول استرس خود را از بين ببرند و به حاشيههاى بازى توجه نکنند و تمام فکرشان را معطوف به بازى کنند و به اين نکته فکر کنند که پرسپوليس سالها قهرمان و نايب قهرمان ايران بوده و بايد از اعتبار نام پرسپوليس دفاع کنند.
دنيزلى براى پرسپوليس مربى خوبى است؟
با يکى دو بازى نمىتوان درباره او قضاوت کرد هر چند که او سابقه مربيگرى با پاس را در ايران و نيز کارنامه خوبى با تيمملى ترکيه دارد اما جو پرسپوليس فرق مىکند و بايد به او فرصت داد.
حکم شهلا جاهد هم اعلام شد چه احساس داريد؟
به هر حال حکم قانون است و من فکر مىکنم تمام جوانب در نظر گرفته شده که اين حکم اعلام شده است. او خطاى بزرگى را مرتکب شده و حتى با اعتراضاتى که در چندين نوبت انجام داده بالاخره به حق، حکم او را اعلام کردند. در حال حاضر با اعلام اين حکم احساس راحتى و آرامش مىکنم و نه تنها خودم بلکه فرزندانم و نيز خانواده همسرم نيز راحت شدند. در اين چند سال خيلى سختى کشيديم و ديگر همه چيز تمام شد.
-
دايى خداحافظى نمىخواهد اما... فدراسيون براى دايى مراسم خداحافظى تدارک مىبيند!
على دايى باز هم تأکيد کرد که لازم نيست کسى براى او بازى خداحافظى برگزار کند، چرا که او هر وقت خودش صلاح بداند از فوتبال ملى خداحافظى مىکند. با اين حال فدراسيون فوتبال روز گذشته تصريح کرد: در مقطع کنونى به دنبال روابط دوستانهاى که با على دايى داريم تلاش خواهيم کرد تا در زمانى مناسب زمينه يک بازى خداحافظى باشکوه و در حد نام اين بازيکن بزرگ و بينالمللى را فراهم آورديم.
نايب رئيس فدراسيون با اعلام اين مطلب افزود: دايى بازيکن متعصب و باغيرتى است که غيرت و تعصب او بايد الگوى تمام ملىپوشان ما باشد. او سالها با پيراهن تيمملى در ميادين بينالمللى براى فوتبال ايران افتخارآفرينى کرده و بايد به نحوى شايسته از زحمات او قدردانى شود. بهنظر من فدراسيون گذشته در مورد على دايى کوتاهى کرده است و خود على دايى هم مترصد فرصتى بود تا از دنياى فوتبال خداحافظى کند ولى مسئولان فدراسيون به سادگى اين فرصت را از دست دادند و کار را به جايى رساندند تا جايگاه اين بازيکن بزرگ فوتبال ايران به طور ناجوانمردانهاى تخريب شود. البته اينگونه تخريبها ذرهاى از محبوبيت و علاقه مردم نسبت به على دايى کم نخواهد و او همچنان به عنوان بازيکنى که سالها موجب شادى دل ميليونها ايرانى شده است در ذهن و خاطره علاقهمندان فوتبال جاى خواهد داشت!
-
نيکبخت: جواب هواداران را مىدهيم اطمينان مىدهم پرسپوليس قهرمان مىشود
در آستانه بازى فينال دور رفت جامحذفى بين تيمهاى پرسپوليس و سپاهان نظرات عليرضا نيکبختواحدى هافبک سرخپوشان از اهميت بيشترى برخوردار است: شرايط براى پيروزى و قهرمانى در جامحذفى فراهم است و مىتوانيم به اين مهم دست يابيم. با توجه به خصوصيات تيمى و فردى سپاهان قطعاً بازى سختى خواهيم داشت اما اين اطمينان را مىدهم که در نهايت قهرمان جامحذفى خواهيم بود. تمام شرايط براى انجام يک بازى خوب فراهم است. شخصاً از آمادگى خوبى برخوردارم و براى رسيدن به اين وضعيت لحظهشمارى مىکردم.
نيکبخت در ادامه افزود: اولين بازى حساسى است که براى پرسپوليس به ميدان مىروم و خوشحالم که در اين ديدار حضور خواهم داشت.
وى همچنين با اشاره به اهميت حضور تماشاگران پرسپوليس در بازى امروز گفت: تحت هر شرايطى به پيروزى فکر مىکنيم، مطمئن هستم که برابر سپاهان روز خوبى خواهيم داشت.
نيکى در پايان گفت: پرسپوليسىها جواب محبت هوادارانشان را در بازى با سپاهان مىدهند، ما براى قهرمانى تلاش مىکنيم و به آن مىرسيم.
-
فرصتم براى زدن گل کم است مجيدي: نمىتوانم براى النصر بازى کنم
فرهاد مجيدى مهاجم ملىپوش و ايرانى تيم النصر امارات اين روزها باحضور در تمرينات تيم باشگاهىاش، تلاش مىکند تا خود را براى ليگ جديد امارات آماده کند.
مجيدى اميدوار است، تا با گلزنى در بازىهاى ليگ براى النصر عنوان آقاى گلى را از آن خود کند.
وى درخصوص آخرين وضعيت خود و النصر به خبرورزشى گفت: خوشبختانه تمرينات بسيار خوبى را پشتسر گذاشتهايم و تيم از هر حيث آماده حضور در مسابقات است. روز جمعه نيز در جامحذفى بازى داريم که من به دليل 3 اخطاره بودن از ليگ پارسال نمىتوانم در اين ديدار بازى کنم و محروم هستم.
تيم النصر در هفته نخست ليگ امارات که جمعه هفته آينده برگزار خواهد شد مقابل تيم الوصل (تيم سابق مجيدي) قرار خواهد گرفت.
وى در اين باره گفت: اين بازى اولين بازى ما در ليگ خواهد بود اما الوصل تيم سابق من است که سالها پيراهن اين تيم را برتن کردم. به هر حال من در حالحاضر عضو باشگاه النصر هستم و طبق تعهدم به اين تيم بايد براى النصر بازى و گلزنى کنم. ما سعى مىکنيم تا ليگ را باقدرت آغاز کنيم.
مجيدى درباره تيمملى کشورمان اضافه کرد: خوشبختانه با کسب امتياز در سئول و همچنين پيروزى مقابل سوريه نتايج بسيار خوبى را کسب کرديم تا تيمملى از شرايط بحرانى خارج شود. من مطمئن هستم که کره را در تهران شکست مىدهيم تا به عنوان سرگروه به جام ملتهاى آسيا صعود کنيم.
البته من معمولاً به عنوان بازيکن ذخيره در ميدان مسابقه قرار گرفتهام که اين موضوع باعث مىشود تا فرصتم براى گلزنى کم باشد، اگر از ابتدا در ترکيب قرار داشته باشم و فرصت بيشترى به من بدهند، مطمئناً گلزنى مىکنم.