میتونم بگم معمولی رو ب بالانقل قول:
یوتیوب ویدیو 480 رو راحت استریم میکنه
Printable View
میتونم بگم معمولی رو ب بالانقل قول:
یوتیوب ویدیو 480 رو راحت استریم میکنه
من چند ماهه سرویس ۴ مگ حجمی از پارس میگیرم که راضی هم بودم ازش، ولی الان میخام تمدید کنم، بیشتر از سرعت ۲ مگ رو نمیشه انتخاب کرد در حالی که ماه های قبل، ۴ مگ رو انتخاب میشد کرد، جه مرگشون شده اینا ؟ چرا اینجوری شده ؟
سلام دوستان
من میخواستم از پارس آنلاین سرویس بگیرم، تو بخش سرویس های غیر حجمی، پکیج PI-2048-1M-4G-UL رو نوشته سرعت 2 مگ و ترافیک ماهانه نامحدود، قیمت هم زده 36000 تومان، اینکه نوشته ترافیک نامحدود، واقعا نامحدوده؟ یا اینکه تا حجم مشخصی با سرعت بالاست و بعد سرعت افت میکنه؟ اگر افت میکنه مثلا به چند؟ ممنون میشم اگر کسی از دوستان در این مورد اطلاعی داره، بگه.
هر چند وقت یکبار داخل پنل سرویس تا 8 مگ حذف و اضافه میشه!نقل قول:
ولی همه سرویس های حجمی روی سرعت های 9 تا 16 مگ بسته میشن
بنده یکبار سرویس 6 مگ گرفتم و واقعا هیچ تفاوتی در سرعت و کیفیت با سرویس 2 مگ همیشگی احساس نکردم!
در ساعت های روزانه و خلوت سرعت ها ثابته و تا جایی که خطتون جواب بده میکشه.
ولی در ساعت های شبانه و ساعت های شلوغ که سرعت کم باشه سرعت ها میاد روی سرعت اسمی و اون موقع کسی که سرویس 4 مگ داشته باشه سرعتش بیشتر از کسی هست که سرعت 1 مگ داره و در واقع اونی که سرویسش بالا تره کمتر افت سرعت رو احساس میکنه.
البته این چیزیه که خود کارشناسای پارسانلاین میگن راست و دروغشو من خودم خیلی اطلاع ندارم با این مدل جواب دادنا هر افت سرعتی قابل توجیه کردنه و عملاً هم همیشه با این حرفا کاراشونو توجیه می کنند :n02:
نه اینجوری نیست من خطم روی 6 مگابیته روز و شب سرعت 650 تا 700 کیلوبایته( اگه نویز خط اجازه بده )نقل قول:
یعنی شما نامحدود غیرحجمی 34000 تومن که تا 2mbps افزایش سرعت داره گرفتید و سرعتتون تا 650 تا 700 میره؟
اگه نه این سرویس که گفتم بعد از مدتی حجمی نمیشه در کل به چه صورته؟ کمترین سرعت چقدر میشه؟
نقل قول:
فک کنم ی اشتباهی شدنقل قول:
منظورم سرویسهای حجمی شبانه دار بود
من ویدئو 720 راحت توی یوتیوب میبینم حتی 1080 هم مشکلی نداره ولی بخاطر حجم بالا نگاه نمیکنمنقل قول:
قندشکنت چیه؟ اسمشو واسم pm میکنی؟نقل قول: