لطفا حذف شود
Printable View
لطفا حذف شود
در مورد فیلتر کنتراست مدلهای vt30 و st30 بحث شد تجربه ای داشتم که دیدم شاید بد نباشد عنوان کنم چند وقت پیش به فروشگاه بزرگی رفتم که قسمتی از آن به لوازم صوتی و تصویری اختصاص داشت و تقریبا همه برندها در آن موجود بود و نور هم بسیار زیاد بود البته در هر قسمتی تنها مدلهای یک برند برای فروش قرار داشت و تصویری که روی همه hdtv ها پخش میشد یکسان بود برایم جالب بود که پلاسمای vt30 فیلتر کنتراست بسیار کارآمدی داشت و حتی در زیر نور بسیار زیاد فروشگاه تصویرش کم رمق نشده بود که هیچ از بسیاری از ال ای دی ها هم بهتر عمل میکرد به عنوان مثال رنگ فیلتر کنتراست ال ای دی سامسونگ در زیر نور زیاد کمی به قهوه ای متمایل میشد و رفلکشن خیلی زیادی هم داشت و ال ای دی صفحه شیشه ای پاناسونیک به سرمه ای یک ال ای دی صفحه مات پاناسونیک هم درست در کنار vt30 بود که فیلتر کنتراست آن هم به در زیر نور زیاد که قسمتی از آن نور خورشید بود به نقره ای متمایل میشد ولی فیلتر vt30 با وجود اینکه یک پلاسما بود بسیار کارآمد عمل میکرد و چیزی از ال ای دی کم نداشت نکته دیگر رنگهای vt30 بود که بسیار اشباع رنگ بالایی داشت و به راحتی رنگها را غلیظ تر از هر ال ای دی دیگری حتی فیلیپس نمایش میداد توجه کنید که با وجود غلظت رنگ بالا رنگهایش هم به هیچ وجه نئونی و فسفری نبود و کاملا طبیعی ولی اشباع بود نکته آخر هم برایتنس بود که بعضی از دوستان از آن انتقاد داشتند ولی آنچه که من دیدم این بود که vt30 بسیار برایتنس بالایی داشت و کاملا قابل قیاس با ال ای دی بود مخصوصا برایتنس آن با اکثر مدلهای سامسونگ و پاناسونیک برابر یا بالاتر بود (این دو مدل را قیاس گرفتم چون نزدیک به vt30 بودند) این هم عکسهایی که من انداختم البته در کمال تاسف دوربین موبایل بنده بسیار ضعیف هست و از این جهت عذر خواهی میکنم.
سمت چپ vt30 و سمت راست یک ال ای دی پاناسونیک با فیلتر مات که بهترین فیلتر برای مکان پرنور است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نطر این بنده حقیر اگر برای مدلهای 2012 صبر کنید بهتر است کیفیت بهتر در مکانهای پر نور به واسطه فیلتر کنتراست جدیدتر و برایتنس بالاتر و همچنین عمق رنگ مشکی بهتر در مکانهای کم نور باعث کنتراست بهتر در مدلهای 2012 شده.
خیلی ممنون از اینکه زحمت کشیدید و عکس انداختید ولی متاسفانه بدلیل کیفیت پایین عکسها بدرد نمی خوره.
رایان جان اینو نفرمایید. عکس اولی و دومی کاملاً تفاوت LED و پلاسما رو نشون میده.
اتفاقاً من موقع خرید، VT30 رو با اون LED سمت راست مقایسه کردم و اون چیزی که به چشم دیدم با این عکسها دوباره برام تداعی شد.
ممنون از شما.نقل قول:
دوستان من فردا میخوام برم و بخرم موقع خریدن چیز خاصی هست که باید چک کنم؟
راهنمای انتخاب و خرید تلویزیون پلاسما
البته مقالش یه جاهایی اشتباه داره ، دوستانی که تو این تاپیک هستن اطلاعات بیشتری دارن که میشه استفاده کرد.
درود
دوستان من st30m 42 اینچ دارم تصویر توی شبکه های hd عالیه ولی کانال های sd چندان تعریفی نداره اوایل فکر می کردم از ر سی ور هست چند مدل عوض کردم ولی تفاوتی نداشتند
مشکل عمده هم اینه که نور و درخشندگی تصویر مخصوصاً توی صورت افراد و مجری ها زیاده به نظر میاد یه لامپ توی صورت مجری روشن شده یا خیلی زیاد پنکیک استفاده کرده انعکاس یه نور شدید توی صورت گوینده دیده میشه
مد تصویر هم از نرمال با کنتراست 75 براینتس 48 و رنگ 45 استفاده می کنم بقیه موارد رو هم همون دیفالت گذاشتم
البته تنظیمات و بقیه مدها رو هم تست کردم ولی بهترین همین بود
از دوستان کسی می تونه بهترین تنظیم (مخصوصاً اون گزینه های پایین ) رو برای کانال های sd بزاره
با تشکرو سپاس فراوان
نه چیز خاصی نیست چون اونجا که چک کنی فایده نداره واسه اینکه میری بعدا یکی میارن خونتون خودشون نصب میکنن اونطوری نیست که بیارن همونجا واست امتحان کنن ببندن بگن ببر.نقل قول:
cent :
The good:
The Panasonic TC-PVT50 series produces some of the best picture ever, with exceedingly deep black levels, highly accurate color, and perfect screen uniformity and off-angle performance. It can get brighter than competing plasmas and performs better in well-lit rooms. Although expensive, it costs much less than comparable LED and especially forthcoming OLED models. Its styling makes it as attractive as any plasma TV I've ever seen
The bad:
The VT50 isn't as strong in terms of value as Panasonic's excellent midtier plasmas. Its 3D picture quality showed excessive crosstalk in our tests
The bottom line:
The Panasonic TC-PVT50 series represents the pinnacle of current flat-panel TV picture quality