دوست عزیز برای من دیشب 1360 مگ تونست دان کنه.نقل قول:
سر کامپیوتر نبودم سرعتارو چک کنم.ولی هردو فایلم از سرور خارجی دان شده.
Printable View
دوست عزیز برای من دیشب 1360 مگ تونست دان کنه.نقل قول:
سر کامپیوتر نبودم سرعتارو چک کنم.ولی هردو فایلم از سرور خارجی دان شده.
شما کل حجمی که گذاشتی دانلود شه چقدربوده>؟نقل قول:
اگه کلش همین قدربوده ساعت جند دانلود تموم شده و کامپیوترخاموش شده؟
من هم دیشب 2 گیگ فیلم و سریال از سرور خارجی گذاشتم رو دان رفتم خوابیدم صبح که چک کردم همش دان شده بود.
نمی دونم والله من که چند شبه بین ساعت یک تا دو این مشکل رو دارم خدا رو شکرکه شما نداریننقل قول:
راستی می شه بپرسم شما سرورتون چیه؟
اون طور که من متوجه شدم این مشکلات نوبتیه ! دیشب من مشکل نداشتم شما داشتی امشب من احتمالا مشکل دارم شما نداری !نقل قول:
کلا از سرورهای سایتهای وارز دان میکنم.
اینا مشخصه پهنای باند کم آوردن همینی که دارن جیره بندی کردن!یک شب آدم سرعتش خوبه یه شب خراب.
این اینترانت ملی هم منطقه به منطقه دارن تست میکنن.واسه همینه بعضیا مشکل دارن بعضیا ندارن.اونایی که مشکل ندارن هم یه روزی نوبتشون میشه
کل حجمم 1.5 گیگ بوده که اینقدرش دان شده.نقل قول:
صبح ساعت هشت دیدم سیستم خاموش نشده , مشکل داشته . ساعتشم اشتباه نشون میده که چه زمانی آخرین تلاش برای دانلود داشته.
امشب فایل بیشتری رو میزارم دان ببینم جمعا چقدر دان میکنه.
حجم شبانه هم چیزی کم نکرده بود.
آقا بابک من دیشب رفتم برای دانلود چون حجم موجودیم کم بود سرعتم پایین بود (اینطور که دوستان قبلا گفته بودن)
امروز شارژ کردم حسابمو.
یه نکته ای بهش برخوردم,
مگر ساعت دانلود رایگان از 1 به بعد نیست؟
من کلا 49 مگ حجم داشتم از ساعت یک ربع به یک شروع کردم به وب گردی و باز کردن عکس و .... بعد صبح حجم رو چک کردم همون 49 مگ بود.
شما طرح بعثتی ؟نقل قول:
شاید برگردنوندن به همون ساعت 12 شبانه اش رو
آره من بعثتم,
نمیدونم شاید برگردانده باشن,
کسی از بچه ها آمار داره؟
خاک تو سرتــــ مخابرات که هنوز هم آدم نشدی /
یعنی گاهی فکر میکنم اینا چحور حیواناتی هستند و با نزدیکانشون چه رفتاری دارند /
باقی بچه ها اینقدر اومدند پست دادند و ناراضییتی خودشون رو گفتند که الان که نگاه میکنی دیگه هیچ کدوم اصلا توی این تاپیک نمیان / دیگه میدونن این حروم خورهای مخابرات درست بشو نیستنذ /
آقای برادر که داری این مطلب رو میخونی / یادت باشه از آخرین باری که بهم گفتی انشا... تا چند ماه دیگه وضعیت بهتر میشه نزدیک به 4 ماه گذشته و وضعیت بهتر که هیچ حتی بدتر شده /