ببین , یکم دقت کن . اینایی که کپی کردی هیچ کدوم جون بی نهایت ندارند ;)
Printable View
ببین , یکم دقت کن . اینایی که کپی کردی هیچ کدوم جون بی نهایت ندارند ;)
درستهنقل قول:
من این رمزها را داشتم گفتم شاید به دردت بخوره
در ضمن قشنگی بازی به اینه که از رمز استفاده نکنی
دوستان من توی اون ماموریت که با اون یارو اوا خواهره (benly ) میریم پارک گیر کردم
طرف شروع میکنه به دویدن بعد باید دنبالش بدوی
اونجا باید چی کار کرد؟؟؟ چون به محض اینکه میری دنبالش طرف ناراحت میشه و به قول معروف باید مرحله را از اول بری!!!!
شما باید با حفظ فاصله دنبالش بری.وقتی می رسن به زیر پل، یه نفر می زنتش.شما باید اون یارو رو بکشی.نقل قول:
موفق باشی
نقل قول:
کسی نیست جواب بده
اصلا اين سبقت اتوبوسي كه ميگي يعني چه؟نقل قول:
3 چطوری میشه سبقت اتوبوسی گرفت یه جا خوندم ولی واسه ایکس باکس بود
1- اگه منظورت کرس کنترل هست، من به جز درایور یک تو هیچ بازی چنین چیزی ندیدم.نقل قول:
2-تو تاپیک سرچ کن کد ها هست. (من چون تو هیچ بازی از چیت کد استفاده نمی کنم، نمی دونم بین کدا ها جون بی نهایت هست یا نه.)
3-لطف کن منظورت رو واضح توضیح بده.
4-باید آهنگ ها رو تو این قسمت کپی کنید:
D:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
(منظور از D درایوی هستش که ویندوزتون توش نصبه و Admin نام کاربریتون تو ویندوز هستش.)
این هم تو ویستا :
C:\Users\Admin\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
وقتی داخل بازی رفتید تو قسمت Audio باید دکمه ی Scan رو بزنید و وقتی سوار ماشین شدید اون موجی که عکس یه Cd داره که روش عکس رعد و برق داره انتخاب کنید.
موفق باشی
نگفتيد اين سبقت اتوبوسي چيه؟
دقيقا .....شك نكن:10:نقل قول:
داشتم بازی میکردم یهو یه خانومه اومد سوار ماشین شد،شروع کرد کارای بد بد منم از ماشین پیاده شدم قصاصش کنم که برادرای نیروی انتظامی از راه رسیدن ولی به جای اون خانوم بده منو گرفتن
چرا؟
:18:آقا من سنم به این بازی نمیخوره ولی دوست دارم بازی کنم.دیگه نمیفهمیدم iv اینقدر بده.:41:آخه من تو اتاقم یه خواهرم دارم نمیتونم جلوش از این بازیا بکنم.این بازی چقدر از san andres یا god of war بدتره؟