من هیچ وقت west بازی نکردم ولی میگن در ابتدا west بهتر بوده ولی در حال حاضر east جلو زده و pro های بیشتری داره :n16:
Printable View
من هیچ وقت west بازی نکردم ولی میگن در ابتدا west بهتر بوده ولی در حال حاضر east جلو زده و pro های بیشتری داره :n16:
یادمه 3 سال پیش اینا na که بازی میکردم پر نوب بود هر بازی 30 40 تا کیل میگرفتم ؛ 2 یا 3 تا هم میمردم !
یادمه با تیمو بازی رو فان کرده بودم 30 تا کیل گرفتم آخرم رفتم جمع کردم تکی ! یا با urgot که نگو باگ کرده بودم 21 کیل 0 death بهترین هیروم mordekaiser بود خیلی خفن بود همرو میزدم تو اون بازی میرفتم 3 به تک میزدم :n18: ولی الان رو نمیدونم na وضعش چطوره !!
اون موقع شنیدم که ایرانی بیشتر هست تو eune اومدم تو eune ؛ اون موقع اصلا مشکل لگ نداشتم تو na پینگ 150 بود و تو eune پینگم 120 بود ولی حالا با این نت آشغال مبین نت که به درد .......... میخوره نمیشه بازی کرد!
در ادامه حرف دوستموننقل قول:
این حالت رو میگن Smart cast
تازه اگر میخواید شیفت هم نگیرید از تو key binding میتونید تنظیم کنید که اگر مثل Q زدید به صورت خودکار smart بشه.
سندی دارین شما؟نقل قول:
بهترین چمپیون شیپ ها همه از وست هستن Alex ich xpeke krepo و و و ...
خواهش میکنم برنز eue رو با برنز euw مقایسه نکنین.
یکی از دوستام حدود 200 تا وین رنکد داشت میگفت من این همه وین رو eue داشتم الان پلات بودم :n09:
فیلتر دادا لینکی که دادی. اسکین Wood King Darius ه؟:n01:نقل قول:
نه سندی ندارم، هیچ وقت هم euw نبودم، فقط چند نفر که هم e و هم w بازی کردن به من اینو گفتن،نقل قول:
من خودم نوبم :n02: همه بازی ها یا فید میشم یا Leave :n16:
یه چیزی گفتهنقل قول:
یکی از دوستام حدود 200 تا وین رنکد داشت میگفت من این همه وین رو eue داشتم الان پلات بودم :n09:
منظورت اینه که فید می کنی نه که فید میشی ^ ^نقل قول:
فید میشم
بله منظورم اینه که فید میکنم، یعنی فیدر میشم :n15:نقل قول:
اقا خبر جدید زراف (Xerath) (چی بود اسمش؟) هم ابیلیتی هاش ریورک میشه:n02:
eu west خدایی شرف داره به east من دوتا بازی رنک تو East دیدم داشتم از خنده میترکیدم یارو واسه Fiddlestick ,warmogs بسته بود :n08: