منم این مشکل رو داشتم. روی Stage 2 گیر میکردنقل قول:
با حالت Dead فلش کنی، خیلی راحت جواب میگیری :46:
Printable View
منم این مشکل رو داشتم. روی Stage 2 گیر میکردنقل قول:
با حالت Dead فلش کنی، خیلی راحت جواب میگیری :46:
بچه ها شما این LOCK SCREEN رو نصب کردید
ماله من خوب بود 2-3 روز ولی این اواخر برای خودش همینطوری صفحش میموند و نمیرفت! کاری هم جز رستارت گوشی نمیشد کرد
برای شما هم چنین مشکلی داره یا نه؟
مجبور شدم پاکش کنم
من مسج سنترم رو که میزارم روی +98935000140
ولی بعد از اینکه گوشیم رو یه بار خاموش و روشن میکنمم به صورت خودکار یه مسج سنتر جدید میسازه +98935000240
و هرکاری میکنم مسج سنتر ÷یش فرض رو خود به خود میزاره روی 98935000240 چه کنم که دیگه مسج سنتر خودش نسازه و مسج سنتری که من براش تعریف کردم استفاده کنه؟
نه خب گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر،تا اون install application رو بزنم بعد که میزنم رسیت میشه کامپیوتر.نقل قول:
حالا یه کاری کردم کل فایل رو حالا تم یا هر چی کپی/پیست میکنم تو گوشی بعد از اونجا نصب میکنم
دوست عزیز موقعی مسج سنتر عوض میکنه که سیم کارت رو عوض کرده باشین ؟نقل قول:
خاموش روشن همینجوری نه مسج سنتر عوض نمیکنــه :13:
شما قسمت مسج سنتر هر چی شماره هست یا ادد شده رو پاک کن !
و بعد گوشی رو خاموش و سیم کارت رو در بیارید و دوباره وصل کنید و گوشی رو روشن کنید ببینید رو چه مسج سنتری فعال شـــده :46:
موفق باشید!:40:
سلام . اقا دستت درد نکنه که منو راهنمایی کردی .اما من پرسیدم که چجوری Back up رو روی گوشیم Restoreکنم؟نقل قول:
همه رو پاک کردمنقل قول:
گوشی رو خاموش و سیم کارتم رو در اوردم
مجدد سیم کارت رو گذاشتم
گوشی رو روشن کردم
مجدد خود به خود مسیج سنترم رفته روی +98935000240
نقشه ي تهران براي اين گوشي نيست؟
آقا ما كه نفهميديم اين نرم افزارsavesmsچطور كار ميكنه .نصبش كردم و اجراش كه ميكني ميگه اس ام اس هات تو c:سيو شده ولي هيچي من تو cپيدا نكردم
و همچنين نرم افزار اين چيجور كار ميكنه؟the pencil
سلام . آقایون اگه محبت کنین بفرمائید که چه طوری میتونمBack up ای روکه ازگوشیم گرفتم . دوباره رو گوشیم Restore کنم؟نقل قول:
برادر! دوستمون که توضیح داد
از همون روشی که بک آپ گرفتی میتونی رستور کنینقل قول:
بک آپی که گرفتی درسته
اگه ovi جدید رو داشته باشی که راحته از منو tools ... restore رو می زنی و الی آخر همین
میتونی با خوده پی سی سوییت و از روی کامپیوتر هم اینکار رو بکنی که به نظرم امن تر باشه