;hنقل قول:
کاملا با شما موافقم من خودم از این شرکت تونستم به راحتی 512 شاتل بگیرم بدون هیچ مدرکی :40:
Printable View
;hنقل قول:
کاملا با شما موافقم من خودم از این شرکت تونستم به راحتی 512 شاتل بگیرم بدون هیچ مدرکی :40:
ببخشید من یه پست زدم ظاهرا نشون نمیده
اساتید اهل فن هرکی تونست این معما رو حل کنه یه شیرینی تپل مهمون منه !!!!!!!!
من توضیح دادم
میخوام از وایرلس مودمم برای سرچ شبکه های اینترنت وایرلسی که در اطرافم هست میخوام استفاده کنم
یعنی نه اینکه بخوام خودم شبکه خودمو شیر کنم نه اصلا چون هنوز خطم رانژه نشده که دی اس ال داشته باشم .
مخیوام مثله لپتاپها به اینترنتهای وایرلسی که نزدیکمون هست کانکت بشم اونم از طریق مودم وایرلسم ASus am 604 G
ولی یه مشکلی هست
مودم من درایور نداره برای وایرلسش
و در نتیجه باید از طریق همون 192.168.1.1 برم توی تنظیمات و در قسمت وایرلس اسکن بگیرم
ولی متاسفانه من اسکن میکنم و چندتا شبکه توپ هم میاد ولی من آی پی اونها رو ندارم که روی کامیوترم فعال کنم
دوما این که این نحوه اسکن گرفتن از شبکه ها با خود اون وایرلسهای که مثل فلش هستن یا روی لپ تاپها هستن فرق میکنه من از طریق مرور گر سرچ میکنم حال این که شما در خود کنترل پنل ویندوز برای وایرلس تعریف دیگه ای دارین و خیلی راحت اسکن میگیرین و کانکت میشین
حالا میخوام بدونم از طریق این قسمت تنظیمات وایرلس مودم در مرور گر که اسکن کردم و شبکه ها رو دیدم کنارشون یه مربع جای تیک هستش من اون جا رو تیک میزنم و گزینه save/reboot رو هم میزنم و وقتی توی مرورگر ادرس سایتی چیزی میزنم چیزی نمیاد
آیا تنظیمات دیگه ای هم میخواد که فکر مکینم باید ای پی اون شبکه رو گیر بیارم
ویا اگر که ممکنه کسی بطور جامع با این روش اشنایی داره بیاد توضیح بده
( صلوات )
اینم جدول نمونه اون عدد صفر نشون دهنده همون مربعه است مثلا نمیتونستم کپی بگیرم من کنار اون مربع رو تیک میزنم ولی اتفاق خاصی نمیفته اولیش که مشخصه یه مودم لینکسیسه که مال مردمه نمیخوام به اون وارد بشم ولی دومی اسم محلمونه میخوام بدونم این چیه و یا حداقل امکان وارد شدن بهش هست یا نه
lynksys 0
af- velenjak 0
بجه ها صبانت محدودیت رو برده بالا من دیشب با سرعت 2048 دی ال کردم !!!!!
من دارم سکته می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alنقل قول:
آقا شما کدوم شهرید؟
نقل قول:
مشهد (مرکز تیلفونی قدس)
در ضمن من 128 دارم
بابا تو چند تا تاپیک یه پست رو میزنی!!!!!نقل قول:
در ضمن من تو تاپیک مشهد توضیح دادم که تقریبا سرعت صبانت در 90% مناطق مشهد داغونه و خیلی ها مثل
من هستند که شبها 200 مگ هم دانلود ندارن:19::19:د حالا شما که این سرعت ها رو داری دیگه جزو عجایبی:18: :31:
در ضمن رو این سرعت ها زیاد نمیشه حساب کرد من بطور مثال این تست رو یه ماه پیش گرفتم که سرعت داغون
بود اول از 120 شروع میکرد بعد از 20 ثانیه میرسید به 10 12 که حتی یه بار در حد دایل آپ شد!!!:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت اول دانلود که بعد از 20 ثانیه داغون میشه البته صبانت روز ها رو خوب کرده اما شب ها هنوز داغونه و 10 12 میزنه
نقل قول:
خوب بریم تاپیک مشهد تا جوابتو بدم
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه النصر
---------------------------------------------
هموطنان دوستان
توجه فرمایید توجه فرمایید
به حول و قوه الهی و به دست توانمندان مهندسین در مخابرات و شرکت مهندسی فن آوا چراغ مودم سبز و خطم رانژه شد
..................send 2 alll
از امشب دهنمون رسما مسواک شد :)
نمی دونم سؤالم رو در تایپیک درست وارد می کنم ؟؟؟
سلام بچه ها، ببخشید من می خواستم یک ای دی اس ال بگیرم ... اما کلاً نمی دونم چی و چه جوری بگیرم بهتره ...:41:
اگه می شه من رو راهنمایی کنین ... :11:
نقل قول:
مبارک باشه :10: