اگه میخواین از توی ویندوز دانلود کنید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستنقل قول:
که باید از طریق خط فرمان اقدام به نصبشون کنی چون سورس برنامه هستن
Printable View
اگه میخواین از توی ویندوز دانلود کنید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستنقل قول:
که باید از طریق خط فرمان اقدام به نصبشون کنی چون سورس برنامه هستن
من پیشنهاد نمیدم. اگه این کارو تا حالا نکردین احتمالا خیلی گیج کننده هست.نقل قول:
Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?
منم همین نظر رو دارم ولی چون سایت خواستن من معرفی کردمنقل قول:
ولی میتونه مرجع خوبی باشه چون مثل ویندوز برنامه ها اونطور که باید معروف نیستن ( نسبت به ویندوز ) و تازه وارد ها اغلب گیج میشن میتونن برنامه ها رو تو سایت اتنخاب کنن و از تو سافتوار سنتر نصب کنن که راحت تر هم باشه
موافقم، این کار بهترهنقل قول:
ممنون از سایت
می شه یه لیستی از نرم افزار های محبوب خودتون بذارین برای ما اماتورها؟
ضمنا من نمی دونم چرا سرعت اینترنتم داخل اوبونتو اینقد پایینه!!! به خاطر نداشتن دانلودر می تونه باشه؟ تقریبا یک دهم شده سرعتم...اما تو ویندوز هیچ مشکلی نیس و با سرعت 200 دانلود می کنم...
تو فایرفاکس افزونه downloadthemall رو نصب کن، واسه دانلود خیلی خوبه.نقل قول:
چیزه خاصی مد نظرم نیست غیر از بسته زیر که نصبش کن، حدود هفتاد مگ هست
ubuntu-restricted-extras
واسه پخش فرمتهای صوتی و تصویری هست. اگه هم از پلیر ویدیوی اوبونتو راضی نیستی این خوبه
gnome-mplayer
اگه هم واسه کار خاصی برنامه میخوای تو software center سرچ کن، پیدا نکردی اینجا بپرس شاید کمکی تونستیم بکنیم...
ممنون از شما
یه سوال داشتم تو یه اموزش repository گفته بود این دستور رو برای نصب بزنین
sudo add-apt-repository ppa:apt-fast/stable
اول اینکه repository دقیقا چی هست؟
دوم اینکه من اینو می زنم اخطار زیر رو می ده در صورتی که در اموزش تصویری طرف راحت نصب می کرد...
اخطار: command not found
تو نت یه سرچی کردم گفته بودن یه کامند های دیگه قبلش باید زده بشه اونا رو هم امتحان کردم ولی فرقی نکرد...
اول باید اینو نصب کنی : add-apt-repository t با دستور زیرنقل قول:
sudo apt-get install software-properties-common
به فاصله ها، حروف بزرگ و کوچیک و - خیلی دقت کنید. Command not found یعنی احتمالا اشتباه زدید.نقل قول:
در ضمن apt-fast رو پیشنهاد نمیدم، شاید سرعت دانلود رو ببره بالا ولی گاهی کش apt رو به هم میریزه و داستان درست میکنه.
اینم نصب کردم بازم همون پیام میاد!!!نقل قول:
الان یه repository که خودتون نصب کردین رو برام می نویسین کپی کنم ببینم کار می کنه یا نه؟نقل قول: