نه ریپ نمیزنه 3 هم کار نمیکنه . فقط همون موقع استارت . اونم اگه سرد باشهنقل قول:
خب میخوام مطمئن بشم که استپره . خودم میتونم عوضش کنم ؟ قیمتش چقدره
Printable View
نه ریپ نمیزنه 3 هم کار نمیکنه . فقط همون موقع استارت . اونم اگه سرد باشهنقل قول:
اگه صدای تق تق باشه مشکل از کجاس ؟؟؟؟نقل قول:
باز مثله همیشه این مشکل بعضی اوقات پیش میاد و بعضی اوقات هم خبری نیست
یکی از دوستان گفت سرباتریو یه شب تا صبح بردار ، احتمالا تا یه هفته مشکل حل میشهنقل قول:
دقیقا همین شد
حالا دوباره همون مشکل هست
راه حل دائمیش چیه؟
مشکل از کجاست؟
با توجه به ظریف بودن و کیفیت اجناس موجود در بازار احتمال داره با تمیز کاری مشکلتون بهتر بشهنقل قول:
چون باا گاز خوردن خوب کار می کنه و فقطدور ارام رو نگه نمیداره خیلی با احتیاط باز و تمیز کنید و سوکت برق رو هم که وصله تمیز کنید
اگه وقتی فرمون رو به یک طرف تا اخر می پیچونید وصدای تق تق مثل ربه زدن تقریبا میاد از سر پلوس هستنقل قول:
در صورتی که کامل حل می شه می تونه ای سی یو نیاز به آپدیت داشته باشه اما ممکنه مورد بصورت نیمه شانسی با این موضوع یکی شده باشهنقل قول:
بعضی وقتها یک ایرور در ای سی یو باقی می موه که با برداشتن بست باتری پاک میشه ولی ممکنه بر گرده
دوستان گرامی یک نکته رو مد نظر داشته باشید البته تکراریه
برای اونهایی که به سلامت خود و ماشین بیشتر ازاکروباتیک اهمیت میدند:
در هر ماشینی بخصوص ماشینهای با نیروی کشنده جلو ( دیفرانسیل جلو)
سعی کنید تا اونجا که می تونید درجا فرمون رو زیاد نپیچید
همیشه از پیچاندن فرمان تا اخرین حد مخصوصا با ضربه خودداری کنید
وقتی که فرمان بسیار پیچیده شتاب گیری سریع به هیچ عنوان انجام ندهید
چون
بطور ساده فشار زیادی بروی جعبه فرمان - پمپ هیدرولیک - لاستیک و تک تک قطعات بوجود میاد که هم خطر آفرین و هم هزینه بر هست
ساده ترین مشکل از ساییدگی و خوابیدن لاستیک خورگی فرمان - سرپلوس تا .... ادامه دارد
حتما تا بحال حد اقل یکبار در محل دور زدن u turn ماشین هایی رو دیده اید که جلوشون در زمین فرو رفته و هم هزینه و همم احتمال تصادف زیادی دارند
پس هم فرمون را تا اخر نپیچیم و هم گاز شدید و شتاب زیاد در اون موقع نیاریم
حالا راه حل چیه؟نقل قول:
باید پیش کی ببرم؟
پیش برق کار؟تعمیرکار؟
باسلام چند وقتی است تو ماشینم بوی بنزین میاد و ضمنا هیچ جا نشتی نداره و شیلنگ حباب گیر هم عوض کردم بازم بوی بنزین رفع نشد روی باک زیر صندلی هم نشتی نداره هر جا بردم مشکلش حل نشد نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید