دوست عزيزنقل قول:
تاپيك دانولد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=121827&page=5
Printable View
دوست عزيزنقل قول:
تاپيك دانولد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=121827&page=5
ممنون ..نقل قول:
شرمنده دقت نکردم .. :11:
یا حق
:40:
سلام,وقتی که یاهو مسنجرم رو پاک می کنم یا ویندوزمو عوض می کنم و دوباره یاهو مسنجر رو نصب می کنم,چی کار کنم که message archive ایدیهام برگردن سرجاشون؟منظورم با استفاده از خود یاهو مسنجره نه نرم افزارهایی مثل yahoo decoder.
سلامنقل قول:
اگه یاهو مسنجر رو uninstall کنین و دوباره نصبش کنین فولدر profiles که آرشیو چتهاتون توش هست پاک نمیشه و وقتی دوباره مسنجر رو نصب میکنین میتونین تو message archive ببینیدشون (البته باید وقتی وارد آی دی تون میشین message archine رو enable کنین)
در کل اگه میخواین از message archiveتون یه کپی بگیرین که بعد از نصب وبندوز برش گردونین فولدر profiles رو کپی کنین به یه درایو دیگه (به جز درایو ویندوز) یا رو سی دی یا فلش بریزین:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
(که C درابو ویندوزه و میتونه متفاوت باشه)
و بعد از نصب مجدد ویندوز کپی ش کنین به همون جای قبلی.
موفق باشید
:11:
سلام دوستان
ميشه بگين چه جوري ميتونم وقتي روي گزينه mail در مسينجر ميزنم ايميل من در فايرفاكس باز بشه نه در ie
سلام
دوستان من بعد از مدتها اومدم اين ياهو مسنجر 9 فينال رو بريزم
بعد از اينكه ياهو مسنجر قديميمو دليت كردم اصلا هيچ نوع ورژني از ياهومسنجرها تو دستگام نصب نميشه
مثل اينكه ميگه برو از يوسر ادمينستور اينيستال كن
ولي من نميفهمم يوسر اكانتي كه من به اسم ادمينستور ندارم!!!
من فقط يه يوسر اكانت دارم
ميشه بهم بگيد چيكار كنم؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنی در اولین صفحه ی سیاه دکمه ی F8 رو از کیبورد فشار بده بعد Safe mod رو انتخاب کن بعد هم در حال آمدن ویندوز یوزر خودت میاد و در کنارش Administrator ، شما Administrator رو انتخاب کن.
موفق باشی.:10:
دوستان من وقتی یاهو مسنجر 9 رو نصب میکنم وقتی که صفحه ای رو میخوام Minimize کنم زود Minimize میشه و زود هم به حالت قبل بر میگرده برای شما هم همینطوره؟
سلامنقل قول:
دستت درد نكنه آقا قيوم
والا من رفتم رو safe mode كليك كردم يه سري نوشته ها اومد كه كوپ كردم:18:
سري ريستارت كردم
ترسيدم:31:
مطمئني؟
آخه اين اصلا تو ويندوز نرفت!!!
من یه سوال داشتم. راستش هر کاری میکنم نمیتونم برم تو روم.... اون صفحه رو هم باز میکنم و کد رو وارد میکنم Submit رو هم میزنم و میگه شما میتونید وارد روم بشید. ولی بازم وقتی روم رو باز میکنم همون جوری میشه و بهم لینک میده. مشکل از چیه ؟