قیمت بازی ها به حجم بازی بستگی داره ، فعلا نم قیمت هردمبیله ! در حال حاضر فکر نکنم کنسولی تو بازار باشه که فریم ورش بالاتر از 3.41 باشه ...
Printable View
قیمت بازی ها به حجم بازی بستگی داره ، فعلا نم قیمت هردمبیله ! در حال حاضر فکر نکنم کنسولی تو بازار باشه که فریم ورش بالاتر از 3.41 باشه ...
همگی سلام
اگه میشه یه کم در مورد HR واسه من توضیح بدین
من بازیشو تا حالا ندیده بودم،یه ویدیو ازش پیدا شد که داشت با Move بازی کردنشو نشون میدم،من دیدم چه چیز عجیبیه،نه تیری نه تفنگی درگیری :31: ...هیچی
تو بازیه ادم باید چیکار کنه؟؟
با وجودی که نمیدونم بازیه چیه ولی فکر کنم بهترین بازی میتونه باشه واسه این که با Move بازیش کرد.
تشکر میشه
کد:http://www.ps3news.com/PlayStation-3/video-sony-spotlights-heavy-rain-ps3-with-playstation-move/
سلام .دقیقا انگار move رو واسه هوی رین ساختن.با دسته همه بازی با sixaxis هست.نقل قول:
اونجایی که شما دیدی احتمالا طرف خوش مبارزه رو انتخاب کرده چون تو هوی رین هرکاری امکان داره.
میتونی با یه تیر طرفو خلاص کنی و ادامه داستان یا اینکه اگه بخوای ازش حرف بکشی باهاش مبارزه کنی که داستان رو بیشتر درک کنی.
هوی رین رو باید بازی کنی اونم نه 1بار 10 بار تا بفهمی چیه گفتنی نیست...
فقط یه حرف میتونم بهت بزنمنقل قول:
برو هرچه سریع تر بگیرش
بدون شک
اینو مطمئن باش که Heavy Rain رو نه به خاطر گرافیکش و نه Game Play اش و نه موسیقیش و نه هیچ چیز دیگه ای نمیخوای.
مطمئن باش که اونو میخوای چون که عین واقعیته و زندگیه توئه!
به این چیزه ، شیئ ، علامته ... نمیدونم چی بگم بش :41: ، میگن چی چیه Heavy Rain ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این قشنگترین حالت نیس ، طراحی از این قشنگ ترم داره (میدونید ) . من فقط همین عکسشو تکی پیدا کردم :31:
اسمش چیه ؟ دوس دارم 3 بعدیشو ببینم چه جوریه ؟ جایی نیس واسه خرید ؟؟ کسی ندیده ؟
عزیزم این اریگامی یه.....:31:نقل قول:
این عروسک کاغذی ها که با کاغذ درست می کنن بهش می گن اورگامی ، تو بخش تصاویر گوگل سرچ کنید origami انواع طرح های مختلف رو می تونید ببنید من خودم یه کتاب دانلود کردم توش روش درست کردن انواع و اقسام جک و جونور بود !
میشه لینک دانلود این کتاب رو قرار بدی! ( یا پ خ کنی! ) بنظر خیلی جالب میاد.نقل قول:
مرسی ، سرچی که گفتی روش ساختشم نشون میده ، تمرکز کنم ببینم میشه ساختش یا نه . فکر نکنم بشه :20:نقل قول:
بس کنید!
اینجا محل بحث در مورد اریگامی نیست ؛ گوگل برای همین کاراست ...
به خودتون زحمت بدید سرچ کنید
ادامه ندید..