منظورت از یکی از دوستان من بودم؟:20:نقل قول:
ولی امضای من رپید شیر نیست...:13:
فایل HTML و کیبورد مجازی نصبی تو امضام هست.:46:
ولی هک یه چیز دیگس....:8:
خوش باشی.:10:
Printable View
منظورت از یکی از دوستان من بودم؟:20:نقل قول:
ولی امضای من رپید شیر نیست...:13:
فایل HTML و کیبورد مجازی نصبی تو امضام هست.:46:
ولی هک یه چیز دیگس....:8:
خوش باشی.:10:
سلام... دوستان سکرین سیور من خاموش نمیشه همینجوری واسه خودش میزنه به نظر شما چیکار کنم؟ p990
با یه خاموش و روشن حل نمیشه ؟نقل قول:
برا من بعضی وقتها که یکی زنگ میزنه ویبره اش قطع نمیشه که باید خاموش و روشن کنم
البته کم پیش میاد ، یه بار هم نورش خاموش نمیشد
بعلههههه خود شخص شخیص شما بودینقل قول:
یادمه توی هک نوشته بودی توی محیط sms فارسی کار نمی کنه ؟!! اشتباه میکنم؟
مشکل از منه چون این لینک هم فیلتره!!!( برای من) ......
نفرمودین حالا با این html بفرستم فارسی حساب میشه یا نه؟
سلام... نه با هیچی حل نمیشه نمی دونم چیکار کنم نمی خوام هم مستر ریست کنم چون تازه آپدیتش کردم حیفم میادنقل قول:
اگه اسکرين سيور برات مهم نيست ميتونى غير فعالش کنى.نقل قول:
ببينم تازگيا با تننظيمات بکلايت ور نرفتى؟
يه موضوع ديگه فکر نکنم با مستر ريست فريمورت عوض بشه!
آپديتات از بين نميره.
نه با لغو کردنش از بین نرفت همینجوری چراغش روشن میمونه ، بک لایت هم default کردم .... درست نشد در ضمن میدونم با مستر ریست فریمورم عوض نمیشه ولی بازی های خود گوشی یا عکسها یا تم ها یا آهنگ هاش که میره.................نقل قول:
تو مستر ریست بکن من لینک بازی گلف رو بهت میدم.
نقل قول:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18: 4shared برات فیلتره؟
منظورت رو متوجه نشدم.یعنی چی فارسی حساب میشه؟
کیبورد مجازی نصبی تو مسیج کار میکنه بشرطی که با روش هک ساینش کنی.فقط تو سرچ کانتکت کار نمیکنه.:31:
اصرار بی خود نکن.راهی نداری جز هک کردن گوشی.:31:بابا ترس نداره که... کلی امکانات به گوشیت اضافه میشه.تهش هم اینه که اگه اگه اگه یه وقت مشکلی پیش اومد مستر ریست میکنی و خلاص.:19:
آقا چى ترس نداره!نقل قول:
خيليم ترسناکه من خودم بخاطره هکهايى که توى تاپيکش گذاشته ميشه گوشيمو که ۹۹۰ هست سه چهار بار دادم فلش زدن و هر بار هم حدود ۵-۶ هزار تومن دادم حالا شما فکر ميکنيد ترس نداره؟!
تازه واسه همه هکهام نوشتن با ۹۹۰ مشکلى نداره ما هم دور از حظور عين چى قبول کرديم و الآن دهن گوشيمون از بس فلش خورده سرويسه!
من به دوستان پيشنهاد ميکنم زياد دور و بر هک نپلکن مگر اينکه پول زيادى داشنته باشن،مخصوصا هک هايى که مربوط به فايلهاى exeى گوشى هستن و همچنين فايلهاى فونت که من هرچى ميکشم از دست ايناست.