10 مگ گرفتم بعدش 2 مگ ! سرعت شبانه همون 2 مگه ! داگ تو روحشون :n34: حالا چه کار کنم ؟؟؟ :n27: هیچ راهی نیست جز تخلیه ؟؟؟ حالا از کجا معلوم بعد از تخلیه دوباره همون 37 نچسبه بهمون باز :n35: ........... :n21::n34: ماناماد و پردیس هم 37 دارن ؟؟؟ :n37:
Printable View
10 مگ گرفتم بعدش 2 مگ ! سرعت شبانه همون 2 مگه ! داگ تو روحشون :n34: حالا چه کار کنم ؟؟؟ :n27: هیچ راهی نیست جز تخلیه ؟؟؟ حالا از کجا معلوم بعد از تخلیه دوباره همون 37 نچسبه بهمون باز :n35: ........... :n21::n34: ماناماد و پردیس هم 37 دارن ؟؟؟ :n37:
دان استریمو بالا بردی؟نقل قول:
نه نیازی نیست اما اگر کم کرد باید مودم رو خاموش روشن کنیدنقل قول:
البته ! :n29: :n28:نقل قول:
روزا سرعت چنده؟نقل قول:
بعد از چندین روز اسارت با ای پی 37 برام ای پی های 2.189 و 2.185 راحت میاد :n02:
500-600 !! شبا 235 بالاتر نمیره ! :n27:نقل قول:
کار خاصی کردی ؟ :n37:نقل قول:
شایان باو شکایت هم کردم پشتیبانی خیلی حرفه ای هست گفت مشکل از مرکز مخابراتی شما هست و طی چند روز آینده درست میشه ! اپراتور 195 هم گولشو خورد و باور کرد ! هر چی بهش گفتم این دورغ میگه بابا به کتش نرفت که نرفت ... :n28: آخر سر هم بهش گفتم همچین طرحی رو سر کاربرا پیاده کردن اپراتور 195 گفت من خودم نماینده مخابرات هم هستم اصلا همچین چیزی صحت نداره ! :n34::n34::n34::n21:
شکایت که در این مورد اصلا جواب نمیده چون باید 235 کیلو رو بهت بده که میدهنقل قول:
دوستاني كه شبا سرعتشون اسمي ميشه روش رو بلد نيستن منم شبا سرعتم اسمي ميشه ولي چون روششو بلدم كاري نميكنم كه سرعتم اسمي بشه اميدوارم روشو از طرز صحبت كردنم متوجه شده باشيد
سامسونگ الان شكايت كردي بهش گفتي سرعتم از 230بالاتر نميره ؟
خب الان سرعتا رو پايين ميارن از ibs نبايد برا سرعت شكايت ميكردي به خودم ميگفتي روشو بهت ميگفتم الان خوبه سرعتا رو پايين بيارن؟
يكي اين روش رو ياد ما هم بده =))نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ای بابا بازم دست زدن به پینگ داغونش کردن:n35:
نه ! :n29: بابا من برای آی پی شکایت کردم چه کار سرعت دارم ! کی گفتم به 195 درباره ی سرعت چیزی گفتم :n02:نقل قول:
تابستون یادتونه یک بار تخلیه کردم رفتم آسیاشت ! همون موقع ( 6 ماه پیش ) یه شکایت کردم به آسیا ! الان زنگ زد خدا شاهده ! :n04: میگه مشکلتون رو بفرمایید ! من :n29: اپراتور آسیا :n09: ! هیچی دیگه کلا ... :n29::n37: برترین شرکت اینترنتی سال هم شده :n20:
حتما تو شكايتت ننوشتي اداره ي ديتا و اونا هم با نمايندگي تماس گرفتن نمايندگي هم كه از ipخبر نداره كه چي به چيهنقل قول:
كسي هست كه اين ipها براش بيان:
83.147 و 80.191 و 172.20
كسي هست كه اين ipها براش بيان:
83.147 و 80.191 و 172.20
ما رو فرستادن رو آی پی 78 خدا لعنتشون کنه.
پینگ، سرعت همه چی افتضاح.
دیگه واجب شد به محض تموم شدن قرارداد خط رو تخلیه کنم.
كسي هست اين ترفند سرعت بالا رو ياد ما بده؟( روزا ٧٠٠ شبا ٢٥٠)
داش حامد ام 1 ما ام3 کردیم:دی دادا تو هم رو ای پی 5.233 قفلی دیگه؟ پینگ تو ام داغونه؟
من چند روزه رو ایپی 83.147 قفل شدم:n02:نقل قول:
اقا یکی به هم یاد بده شبا با سرعت 700 دان کنیم:n03:
ایپی 172.20 که مال زمانییه ترافیکت تموم شده دیگه به سرور سایت وصل میشه
یه خبر بد :n17::n17:
با نت 2 مگ دیشب 1 گیگ ترافیک خریدم صبح پاشدم دیدم تموم شده :n29:
رفتم تو ریز مصرف ساعت فری رو برام حساب کرده بود اما من ساعت 2 نت رو ری کانکت نکردم یعنی میتونه از این باشه یا نو فری شدیم؟:n35:
نه اين رنجip هم اضافه شدهنقل قول:
شبانه حذف شده؟
كسي از ديروز تمديد نكرده ببينيم شبانه هست يا ن؟
فرشاد خان تو هم همش از بقیه انتظار داری ولی خودت هیچی.نقل قول:
مثلا این دوستمون هزار باره داره میپرسه چجوری سرعت شبم مثل سرعت روزم باشه ؟ ولی اصلا جوابشو نمیدی
سلامنقل قول:
بنده خدا دو ساعت پيش واسم پيغام خصوصي فرستاد، ولي منتها من همين كارو مي كنم ولي شب سرعت مياد پايين
احسان جان براش پيغام خصوصي فرستادم ميتوني از خودش بپرسي:n06:
آقا پس شرمندهنقل قول:
آخه دیدم همش پشت سر هم پست میده ولی جوابی در کار نیست... سوتفاهم پیش اومد واسم :n02:
:n16::n12:
یه مقدار بالا رفتهنقل قول:
من دیشب از 2:02 تا 5:58 دانلود داشتم، هیچی کم نکرده. نرماله.
چند روزه پینگ با سرورهای داخلی بالای 100 هست ! بچه ها کسی هست پینگش با سرورهای داخلی خراب شده باشه ! :n37:
افتضاحهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزه اینطوری شده !؟ آی پیت چه رنجی هست ؟ :n37:نقل قول:
دوستان توجه کنند
به صفحه 2020 رسیده این تاپیک.لامصب رشدش از هرچی تاپیکه بیشتره:n19:
واقعا مخابرات شورشو درآورده.یه روز سرعتو کم میکنه یه روز زیاد میکنه یه روز شبانه حذف میکنه.دوستان برای اطمینان بهتره ساعت 2 مودم یه بار خاموش روشن بشه
دوستان میگم برنامه ای نیست که تایم بهش بدی مودم رو ریست کنه یا اینترنت رو یه بار قطع و وصل کنه؟
الان 37.221.60 هست. ولی خیلی وقتا توی 5.33 میوفتم. چند روزه فقط همینا رو بهم میدهنقل قول:
آيا حذف شبانه رايگان صحت دارد؟
من 83 هستمنقل قول:
باید ماکرو ضبط و استفاده کنی و دو روش هست.نقل قول:
۱)یه سری حرکات موس و کیبرد رو برای ورود به مودم و کانکت شدن ضبط کنی و تنظیم کنی ساعت ۲ اجرا بشه.
۲) مودمت رو روی حالت بریج بذاری و با استفاده از برنامه های autoconnect که مدل کوچکتر همون ماکروها هستن، بگی ساعت ۲ وصل کنه.
Sent from my ST15i using Tapatalk
خیر، من دیشب هم 3 گیگ دانلود کردم و چیزی کم نشده.:n01:نقل قول:
نقل قول:در ادامه ی روش اول از صحبت های سروش جان :نقل قول:
دانلود برنامه :
آموزش :
آپ تایم اینترنت مخابرات 50% شده :n02:
هر وقت قطع میشه، خدا خدا میکنم گیت وی درست بشه... وصل میشه میبینم ضرتی همون قبلیه اس :n34: