دوست عزیز خودت جواب خودتو دادی :دینقل قول:
خودتم میگی نوین نت یه شرکت تازه تاسیسه
شرکتای تازه تاسیس اول کارشون چون یوزر زیاد ندارن سرعت بالایی میدن
بعد از یه مدت که تعداد یوزرا رفت بالا معلون نیست چی میشه :دی
ولی در هر حال هرچی خودت دوست داری :دی
Printable View
دوست عزیز خودت جواب خودتو دادی :دینقل قول:
خودتم میگی نوین نت یه شرکت تازه تاسیسه
شرکتای تازه تاسیس اول کارشون چون یوزر زیاد ندارن سرعت بالایی میدن
بعد از یه مدت که تعداد یوزرا رفت بالا معلون نیست چی میشه :دی
ولی در هر حال هرچی خودت دوست داری :دی
منم مشکل دارم با بعضی فایل ها!!!!نقل قول:
یکی دو هفته ای هست هنوز هم حل نشده
این مورد افت شبانه حتما کلیه که همه از هر جای کشور دارن عنوان میکنن!
منم نزدیک به 10 روز مشترک پارس شدم 1 مگ
مدت 7 شب اصلا شب و روزش فرقی با هم نداشت و از هر اپلودسنتری با فیل یا بدون فیل بالای 220 دانلود داشتم اما الان 3 شبه که افت کرده و سرعت به نصف رسیده و البته روز هم دیگه مطلق بالای 200 نیستش
نوین نت سرعتش الان خوبهنقل قول:
دایی من تازه ازش گرفته
سرعته خط 512 اونجور که من دیدم تا 400 هم میرفت
ولی خب تازه تاسیسه فکر نکنم 50 تا یوزر هم داشته باشه
نرو چون دیگه راه برگشت به پارس حداقل واسه 3 ماه نیست
سلام دوستان ؛ پورت دانلود مودم من روی 4 مگ و آپلود روی 512 هست کسایی که پورتشون رو روی 4 مگ بستن هم همین مشخصات رو دارند؟:sq_20:
محدود شدن شما رو، صمیمانه به شما تبریک میگم ! :sq_24:نقل قول:
دوستان دیشب سرعت همه پایین بود من که 300 مگ بیشتر نتونستم بگیرم این پارس دیگه داره عصبیم میکنه :sq_10:
از چه نرم افزاری استفاده کردید ؟ اسم نرم افزارش چیه ؟نقل قول:
آروم باش :sq_24: تو هنوز جوونی پارسه دیگه ، کاریش نمیشه کردنقل قول:
واقعا ؟ 512 تا 400 می رفت ؟ آپلودش چند بود ؟نقل قول:
خیر.آپلود باید روی 1024 باشه مگر اینکه خط شما جوابگوی سرعتهای بالاتر نباشه.برا من آپلود رو 1024 بود و کیفیت سرویسم پایین اومده بود برای همین زنگ زدم پارس و اونا روی 512 بستنش.برای شما هم به احتمال زیاد به خاطر همین بوده یعنی اگه رو 1024 ببندن باعث میشه سرویستون به طور مداوم قطع و وصل بشه.در ضمن اگه خیلی با آپلود سر و کار ندارین نیازی نیست رو 1024 ببندینش چون اگه زیرساختهای منطقه مخابراتی ضعیف باشه به شدت رو کیفیت سرویستون اثر میذاره.نقل قول:
دوستان این پارس انلاین هم دزده هم دروغ گو بنده تو این ماه 17 گیگ حجم از اینا خریدم من دانلود میکنم ولی روی هر گیگ معمولا 100 تا 200 مگ رو این الکی میخوره میزان دانلود 700 مگ میزان اپلود 100 مگ و 200 مگ هم جناب پارس نوش جان میکنه بعد جالبیش اینه که Email زده به شما 2 گیگ هدیه میدیم به مناسبت عید بعد نداد زنگ میزنی میگن نه قرار نبوده لوووووووووووووووول
مملکت رو نگاه از بالا تا پایین همه دزد و کثیف.
من چند سال هست دارم نوین نت استفاده میکنم.یکی دو سال است که به صورت رسمی و رقابتی خودش را نشان داده ولی قبلا هم بود ولی بدون تبلیغات کار میکرد
سرویس 2 تا 4 مگ را دارم.سرعتش بالاست.400 حدودا . برای من که دانلود رایگان ندارم خیلی خوبه.تو این چند سال که روند رو به رشد و بهتر شدن داشته و مشکلی نداشتم جز موارد محدودی از قطعی
پارس آنلاین هم دارم.برای دانلود رایگان که اعصابم را خرد کرده.قطعی اش زیاد شده.قید دانلود را ازش زدم.پشتیبانی نوین خیلی قویتر و سریعتر است
اما نتیجه: ممکن است تمام این مزایا با هجوم مشترکین بیشتر از بین برود اگر مدیریت نوین بی برنامه کار کند
بالاخره بیدار شدن:
کاربران گرامی
گروه شرکت های پارس آنلاین به پاس قدردانی از همراهان همیشگی و شادباش فرا رسیدن عید سعید قربان و عید غدیر خم به تمامی کاربران سرویس های اینترنت پرسرعت با ترافیک محدود خود یک گیگابایت ترافیک و به کاربران سرویس های نامحدود دو روز استفاده رایگان هدیه می دهد.
شایان ذکر است که بسته ترافیک هدیه در بازه زمانی 5 تا 13 آبان ماه به حساب کاربران افزوده خواهد شد.
آرهنقل قول:
آپلود رو 512 بسته شده
سرعت آپلود از 70 بالاتر نمیره
دوستان این سرویس نامحدود پارس چطوریه کسی داره تازه داره تو سایتش تبلیغ میکنه. با 15000 هزار ماهیانه هر چقدر بخوایم میتونیم دانلود کنیم؟
تعرفه هارو کم کرد پارس آنلاین :sq_8:
تو کجا خوندی شما؟ تو سایتش که خبری نیس!نقل قول:
what?نقل قول:
???????????????
اقا ماکه گیج شدیم.تو این مملکت نمیشه یه سرویس مثله ادم گرفت.میخوایم پارس بگیریم میگن فلان مشکلاتو داره،میریم نوین نت بگیریم از اون ور میگن زدن هرچی پهنای باند بوده رو ترکوندن.نمیدونم والا!
دوستان نظری ندارن؟
جدی میگی ؟نقل قول:
منم سرویس 512 دارم از وقتی up/down رو 4مگ/1مگ کردن کیفیت افتضاح شده ! DC که قربونش برم ترکونده ! قبلا هفته ای 2 یا 3 بار dc میشدم الان ساعتی 2 یا 3 بار !
من تا حالا نشنیده بودم پایین آوردن سرعت آپلود DC رو کم می کنه ! اگر مطمئن هستین بگین من سریع زنگ بزنم بگم کمش کنن !
متاسفانه خطوط مخابراتی اینقدر ضعیفه که برای سرویس 4 مگ به مشکل برمیخوره.یا بقول خودشون خط تلفن کشش نداره.شما هم اول به پارس بگو آپلود رو 512 بذارن و ببین بهتر میشه یا نه.اگر نشد و هنوز هم قطعی زیاد بود باید دانلود رو هم رو 2 مگ ببندن.نقل قول:
دوستان من قصد داشتم از پارس آنلاین سرویس بگیرم ولی این چند صفحه اخیر رو خوندم دیدم شما دل زیاد خوشی ازش ندارید !:sq_3:
حالا چه کنم ؟
داش من در کل بستگی به منطقه مخابراتی داره...ولی اگه بخوایم کلی بگیم پارس از بقیه Ispهای مبت خور بهتره...به نظر من صان سمت داتک و سپنتا نرو...پارس شاتل مخابرات نوین....باز همین پارس بهتره...شما یه تحقیق بکنی تو محلتون ببنید اونایی که پارس دارن چجورن...اینجا هم دوستان از کیفیت نمینالن...بیشتر از محدود شدنه...برا همین اگه مصرفت معمولی باشه....مشکلی پیش نمیادنقل قول:
دوستان پرت دانلود من روی 4096 ثابت بستن و اپلودم هربار مودمو به برق بزنم متغیر میشه از 700 تا 900.مگه میشه پرت متغیر باشه؟:41:
باید یه مدت مودمو وصل کنی تا sync بشه و خودشو با سرعت جدید تطبیق بده.برا بعضی مودمها کمتر از چند دقیقه طول میکشه و برا بعضی ها یکی دو روز.حتی موردی را دیدم که میگفت بعد از یک هفته مودمش با سرعت جدید سازگار شده.شما کار روزانتو انجام بده و اگه امکانشو داری خیلی مودمو خاموش روشن نکن و بذار روشن بمونه.با گذشت یکی دو روز باید درست بشه.نقل قول:
دوستان می شودمودم را در ساعت خاصی ریست کرد؟اگرمی شود آموزشش را هم یگویید.
قبلا تو صفحات قبل گفته شدهنقل قول:
برو بگرد پیدا میکنی
حجمم تموم شد
10روز از سرویس 1 مگ حجمیم مونده بود 1 ماه نامحدود شارژ کردم (اشتباه کردم میخواستم 1 گیگ حجم بخرم بعد 1 ماه نامحدود تمدید کنم!)
اون 10 روز پرید دیگه آره؟
تبدیلشم نمیتونن کنن مثلا 1 روز به نامحدودم اضافه کنن؟
این عمل در صورتی رخ میده که نویز از 7 پاییت تر بشه وقتی که نویز من از 7 پایین تر میشه متغیر میشهنقل قول:
خب در اینصورت حتی تو یک هفته هم امکان سینک شدن وجود نداره و باید پهنای باند برای دانلود و آپلود کاهش پیدا کنه تا نویز کمتر بشه.البته میتونید برای کاهش نویز کارهای دیگه ای هم انجام بدبد مثل تعویض سیمکشی تلفن در صورت قدیمی بودن اون یا دور کردن سیم تلفن از سیمهای برق و یا تست وضعیت خط ADSL با یک مودم قویتر و با کیفیت تر.در پایان اگه هیچیک از این موارد جواب نداد باید پهنای باند رو پایین آورد چون اثر مستقیم روی سرعت داره و باید بعنوان آخرین گزینه مطرح بشه.نقل قول:
نیا که پیشمون میشی حاجی !نقل قول:
از من به تو نصیحت دیگر خود دانی داداش :sq_8:
گایز! من محدود دارم، دو ماه از اشتراکم هم باقی مونده، الان میتونم نامحدودش کنم؟ یعنی یه اشتراک جدید نامحدود بگیرم و قبلیه حذف بشه
خود من هم روی سرعت روی 4 مگ وآپلود روی 1 مگ اما میانگین نویز آپلود ودانلود 10 هست گاهی اوغات پایین میاد مثلا سرعت سرعت پورت دانلود 3300 میشه ؛ اگه هم خیلی شدید بشه که وصل نمیشمنقل قول:
در کل اگه کسی تو انجمن با این سرعت نویز بالا 20 داره ما رو هم خبر کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
دوستان من اکثر فایل ها رو در آپلود باز نمیتونم دانلود کنم قضیه مال پارس آنلاین هست یا مال کل مخابرات هست ؟
بستگی داره که از پارس آنلاین چه جوری استفاده کنی و در حد یک سرویس دهنده خارجی ازش توقع نداشته باشی ! در کل من پارس رو روی سرعت آپلود بهترین امتیاز میدم تو روز و شب آپلودش هیچ فرقی نداره ؟نقل قول:
فکر نکنم مشل از پارس باشه چون که من اشتراک پارس آنلاین دارم ولی با آپلودباز مشکلی ندارم .
دوستان این قسمت نویز رو از کجای مودم باید پیدا کرد من هی می گردم پیدا نمی کنم مودمم D-Link 2640U هست
دوستان من یه مشکلی دارم که هر وقت تلفن خونه زنگ میخوره مودمم قطع میشه و دوباره وصل میشه.تلفن تو پذیراییه مودمم تو اتاق/اسپلیترم گذاشتم ولی بازم این مشکلو دارم/لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس جدید گرفتم امروز وصل شده هشتم ابان ماه البته فعلا یک ماهه 2 گیگ رایگان داده:sq_2: