دوستان کسی هست که از اسپیدتست روی سرور باکو تست بگیره و فاصله رو 400 مایل بزنه؟؟
آخه من مودمم قطع شد ، بعد دوباره که وصل شد ، سرور عوض شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی هست بگه که سرعت شبانش چطوره؟
Printable View
دوستان کسی هست که از اسپیدتست روی سرور باکو تست بگیره و فاصله رو 400 مایل بزنه؟؟
آخه من مودمم قطع شد ، بعد دوباره که وصل شد ، سرور عوض شده:
اگه کسی هست بگه که سرعت شبانش چطوره؟
من که هزار بدبختی کشیدم تا به شاتل برسم نشد که نشد اول که ثبت نام کردیم و پول دادیم بعدش خطمون عوض شد گفتن فعلاً نمیتونیم حالا که بعد از چند ماه توی خود سایت شاتل زده که خط ما را سرویس می دن زنگ می زنم نمایندگی اصفهان میگن به شما سرویس نمیدیم توی سایت الکی زده!!
خوش بحالتون!! :37::37::37:
من 3 تا سرور خودم دارم که دیشب از هر 3 تا با سرعت 20KB حداکثر دانلود میکردمنقل قول:
سرور ------------- و ---------- دیشب رو 64 بود واسه من
اقا کسی راه حلی برای دانلود شبانه نداره؟؟؟
برای من فاصله تغییر نکردهنقل قول:
سرعت شبانه به شدت نا امید کننده هست
آخرین تست هم در امضا هست
خیلی وقت بود تست نگرفته بودم...
چشم نخوره امشب خوب داره دانلود میکنه :31:
با سلام سرویس من eco-128 هست
تا چند وقت پیش صبح ها و بعد از ظهرا که وصل میشدم ping روی 180-218 بود
بعد رسیدم به روز 29 ماه قبل شارژ نکردم قطع شد - بعد 30 شارژ کردم اما حالا ping کم روی 234 - 250 هست
البته باید چند بار dc کنم و دوباره وصل بشم تا اینجوری بشه - در ضمن مودمم هم planet هست
...یدم بر دهن هر چی حرام خور بی پدر هست. انشا الله همین پول ها تبدیل به مار بشن و تو جهنم به بدترین وجه شکنجه کنن این بی پدرا رو.
کامپیوتر من از ساعت 1 شب تا الان یه یکبار هم نتونسته به اینترنت وصل بشه اون وقت راس ساعت 7 صبح به اینترنت وصل شد اون هم با چه سرعتی!
فقط به جرم اینکه مودم زیکسل نیست دارن روی خط من نویز مصنوعی ایجاد میکنن. قبلا برای روزانه هم این کار رو میکردن و نویز ایجاد میکردن تا مثلا مجبور بشم برم مودم اونا رو بخرم و با خودم گفتم خوب اینا خر هستن که روزانه رو این جوری میکنن. چون این کارشون باعث میشه اینترنت من طول بکشه و دیگه نمیتونم زود تمومش کنم و دوباره پول بدم. اما وقتی شیطان پدر و مادر این افراد حرام زاده باشه, این چیزها سریع به ذهنشون خطور میکنه و میفهمن. الان دیگه در روزانه مشکل نویز نداره (و خیلی خیلی کم هست) و فقط شبانه هست که نمیشه وصل شد و نویز الکی ایجاد کردن.
یعنی اینا دارن حرام خوری میکنند و بلند داد میزنند این مردم, ما حروم خوردیم, کی جرئت داره بیاد جلوی ما رو بگیره؟
همه ما میدونیم که این کارها رو داره از قصد انجام میده و هیچ کدوم ما نمیتونیم کاری انجام بدیم. اون از سرعت مصنوعی که برای اپرا 250 کیلوبایت هست و برای راپیدشیر 0 کیلوبایت. مردم رو خر فرض کردن. فرض که بماند اینا حکم هم کردن.
من که با arthome زندگی میکنم .
سلام دوستان
من دیشب تا ساعت 3 و نیم بیدار بودم برای دانلود
اولین فایل 97 مگ بود که ساعت 1 و 2 دقیقه شروع شد و با سرعت 60 نیم ساعته دانلودش تموم شد به محض اینکه دانلود این تموم شد و نرم افزار رفت سراغ فایل بعدی سرعت ناجور داغون شد رسید به 2 کیلو بعد هم کلا قطع شد و ارور داد
فایلهای توی صف یکی یکی ارور داد تا اینکه رسید به یه فایل 48 مگی که دیدم داره دوباره با سرعت 65 دانلود میشه
بعد برای اینکه مطمئن بشم رفتم چندتا فایل دیگه از سرورهای مختلف دانلود کردم و به این نتیجه رسیدم که اینا برای فایل های بزرگ محدودیت گذاشتن و فایلهای زیر 50 مگ رو آزاد گذاشتن
البته این فقط یکی از راههای دزدی شاتل هست
فکر نمیکنم چنین چیزی باشهنقل قول:
بستگی به نوع سرور داره
من از چنیدن سرور دانلود زدم
فط چند تا رو میشه با سرعت بالا دانلود کرد
نقل قول:
ببین دوست عزیز من برای اینکه مطمئن بشم از سرورهای پسی ورلد ، پی سی دانلود ، کمیاب انلاین ، دانلودها ، میهن دانلود ، اسان دانلود و مایکروسافت فایل های زیر 50 مگ رو به راحتی دانلود میکنم اما اگه فایل شد 51 مگ سرعت داغون میشه
من به این یارو در چت انلاین هم انقدر گیر دادم تا جواب داد که برای فایل های حجیم اختلال هست و برای فایل های کوچیک نه پس نشون میده که کار خودشون هست
حالا اگه برای دوستان امکان داره امشب یه تست بزنید ببینید چطوریه شاید مشکل از من باشه
سلام
این قضیه ping چییه که میگید باید پایین باشه و اگه بالا باشه یعنی چی ؟چند ثانیه پیش گرفتم 214ms بود خوبه یا بد
آیا میتونم به اون خط هایی که سرعت بیشتری دارند دانلودم رو منتقل کنم یا نه
یه سوال مهم تر
آیا راهی وجود داره که بشه با سرعت تبلاتری دانلود کرد ؟مثلا سایت خاص یا تغییر تنظیمات یا کلا هر کاری که سرعت دانلود رو بالا ببره
من هم دیشب از چندتا سرور تست کردم اوضاع خراب بود حتی برای فایلهای زیر 50 مگ !!!! فقط آسان دانلود سرعت واقعی رو بهم میداد ولی چیزاهایی که روی اون سایت هست اکثرشو یا دارم یا بدردم نمیخوره!!!! دوستان اگه میتونن چند تا سایت با سرعت خوب معرفی کنن... دیشب از ساعت تقریباً 1:30 که گذاشتم از آسان دانلود بگیره تا صبح 1300 مگ گرفته بود !!!!!
با تشکر
آره اگه یکی 2 تا سایت واسه فیلم با همین سرعتها پیدا شه خوبه،چقدر دیگه نرم افزار بگیریم.
با آرت هوم فقط زنده ای. زندگی نمیکنی :31:نقل قول:
من که با arthome زندگی میکنم .
ماهی 8 تومن بیشتر بده آرت 1 بگیر.
نقل قول:
با آرت هوم فقط زنده ای. زندگی نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهی 8 تومن بیشتر بده آرت 1 بگیر.
100% تایید میشه
شاید بعضا شبی پیش بیاد از اون سروری که میخوای ازش بگیری خراب باشه ولی مطمئن باش جاهای دیگه ای که درست بتونی توی شب با سرعت نزدیک 1مگ بگیری کم نیستن :دی :دی :دی:5::46:
یعنی بچه های Art هیچ کدوم مشکل سرعت رو ندارن؟؟؟؟؟ ریدشیر و ... محدود نیست؟
چرا من شبا نمیتونم دانلود کنمنقل قول:
بچه ها چرا یوتوب اینطوری شده !؟
گاهی اوقات لینکاش باز میشه !
اینو امتحان کنیدحالا یه دیسکانکت کنید دوباره فیل میشه ! ( حداقل برای من اینطوریه ! :31:)کد:http://www.youtube.com/watch?v=nUQsRPJ1dYw
توی این دوتا تب یه لینک گذاشتم . یکیش باز میشه یکی ف ی لتر هست !
الان بیشتر از دو ماهه که پینگ بالای 2000 (دوهزار میلی ثانیه) شده. (گاهی از 3000 هم بیشتر میشه)
قبلا از 400 بیشتر نمی شد. به پشتیبانی که میگم میگه ترافیک مرکزتون بالاست.
جالب اینه که صبح ها بین ساعت 7 و 8 پینگ کمتر از 200 هست.
به نظرتون خودشون این کار رو کردند؟ و بعدا درستش می کنند؟
امروز فاجعه بود
از ساعت 4 تا 8 هر 10 دقیقه Dc میشد و وقتی وصل میشد 540 بایت بود سرعت !
بالاخره الان درست شد و سرعت هم فوق العاده شده
خدا میدونه چه خبره تو این مملکت
با بولدوزر برم تو برج میلاد ، مال من چند هفتس مشکل نداره.شب و روز 117 ...
کاملا دوست عزیز درست میگید منم خودم اینو عینا تجربه کردم (البته بستگی به سرور هم داره).نقل قول:
بچه ها مطمئن باشد بار ترافیکی به تنهایی دلیل کاهش سرعت نیست بلکه خودشو هم عمدا دستکاری میکنند(حالا واقعا این شرعا و قانونی درسته را نمی دونم)
در کل اینو بگم که این ماجرای افت سرعت دانلود شبانه کاملا عمدیه ویه سیاست کلیه.اینو خود پشتیبانی گفت.(اینا هم خودشونا کشتند با این سیاستشون).
این وسط فقط ما ضرر می کنیم. :31: :41: :5: :2:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
من هم همیجور بود.اما دوست عزیز نمی خوام دلسردت کنم وامیدوارم اشتباه کنم.دیر یا زود سرعتت میاد پایین. :20:نقل قول:
این در حالت عادی و روزانس.
آخرش من چکار کنم اگه بیام آرت مشکل شبانه حل میشه یا نه؟؟؟ 3 ماه art128 چند در میاذ؟
من که برام فرقی نمیکنه چه 10MB چه 1GIG سرعت پایین باشه بالای 20K دانلود نمیده اصلا بهمنقل قول:
توی قم سرعت خیلی خراب شده مال بقیه هم همینطوره ؟
راستی چرا Server IP Adress من تقییر کرده ؟؟ او وقتی تقییر کرد اینطوری شد .
server IP Adress کدومه؟؟نقل قول:
ما یه Default Gateway داشتیم که اونم رفته روی یه آی پی مجهول!
ولی به نظرم بعد از این تغییرات وضع بهتر شده
توی هر اتصال داره با یه آی پی متفاوت وصل میشه!
فقط معلوم نیست چه غلطی کردن که اتصال PPPOE هر 4 5 ساعت یه بار قطع میشه!
شما کدوم منطقه ای؟؟
منظورم همون Default Gateway بود
آره هر بار که قطع و وصل میشم یه آی پی میده درسته قبلنا اینطوری نبود به این زودیا آی پی عوض نمیشد
ولی سرعت من خراب شده من هر شب سرعتم روی 60 چسبیده بود ولی حالا از 30 بیشتر نمیشه
من منطقه شهرک قدسم
اکو چی هستی؟؟نقل قول:
اون دیگه قضیش فرق میکنه
پریشب روی یه آی پی وصل بودم ، 1 ساعت هر کاری کردم عوض نشد
ولی دیشب هر چقدر هم که عوض میشد ، زیاد توی سرعت تاثیری نداشت
ولی فکر میکنم یه کارایی کردن
برای ما که به نسبت پریشب خیلی خوب شده!
اینم وضعیتش:
میخواستم امشب رکورد بزنم ، نشد!
پریشب فقط 1.7 گیگ اونم از میهن دانلود ، دانلود کردم:41:
از دیروز عصر Default Gateway تغییر کرده و از اون زمان هر بار با یه آی پی وصل میشه!
دوستان شهرهای دیگه هم اگه ممکنه یه نگاه بندازن ، ببینن تغییر کرده
طرف میره به پشتیبانی میگه پنگم بالاست, میگه ترافیک مرکزتون بالاست,
میگه سرعتم پایینه, میگه ترافیک مرکزتون بالاست,
میگه اینطوریه میگه ترافیک مرکز,
یکی نیست به اینا بگه, ترافیک مرکز بالاست, شما اونجا چه ..هی میخورید؟
من به دنبال دلیل نیستم که ببینم چرا سرعتم پایینه که آیا سرعت پایین من از مرکز یا از پایتخت یا مریخ هست یا از هر گور دیگه ای. اصلا به من ربطی نداره. هر دلیلی که میخواد باشه باشه, شما وظیفه تون هست که درست کنید. نمیخواد دلیل بگید برید درست کنید.
اون وقت فقط یاد گرفتن ترافیک مرکزتون بالاست...
اینجا اعلام کردم که از سرور آسان دانلود میشه با سرعت خوب دانلود کرد فکر کنم فهمیدن زدن ترکوندنش!!!!!!
تو شيراز كسي ترافيك هديه گرفته؟
من چند روز پيش تغيير سرويس دادم الان شدم 1 ماهه چيزي به من نخورده.
ای بابا:دی
آرت1 رو از دیروز دوباره بردن روی 20کیلوبایت:(
داشتیم حال میکردیم تازه با دانلود کردن:(:(((((
چند بار بگم: اینا فقط بدرد تنظیم مودم اونم از نوع زاکسل میخورن!نقل قول:
کوچکترین مشکل رو نمیتونن حل کنن!
شما اگه سرعتت روزانت هم پایینه ، چرا تغییر سرویس نمیدی؟
اون بگیر نگیر داره ، یه شب میشه ، یه شب نمیشه!نقل قول:
من پریشب دیدم سرعتم پایینه و به هیچ جوری روی سرورهای دیگه بالا نمیره ، رفتم لینکای میهن دانلود رو گذاشتم با سرعت 120 دانلود میشد
ولی دیشب فرقی با لینکای دیگه نداشت و با همون سرعت دانلود میشد
میگم این سایت میهن چیه که شما این همه ازش دانلود میکنین؟:20:
من خودمو بکشم میتونم شبی 400MB دانلود کنم:41:
سایت اینو لطف کنید به منم بگید:31:
من اکو 512 دارم.
شب ها دانلودم 12-13 هستش !
طبیعیه ؟
نه کجاش طبیعیه ؟؟؟ باید سرعت 68 تا 70 باشه.... برای تا بهمن ماه اینجوری بود بعد از اون خراب شد!!!!!!نقل قول: