دوستان پینگ شما هم به هم ریخته؟
من از عصر تا 2 و 3 شب پینگم با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بین 330 تا 400 :mellow:
بقیه روز هم 250، کسی این مشکلو داره یا فقط منم؟
دو ماهه پیش پینگم 120 بود ولی الان نمیدونم چی کار کردن این قدر به هم ریخته
Printable View
دوستان پینگ شما هم به هم ریخته؟
من از عصر تا 2 و 3 شب پینگم با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بین 330 تا 400 :mellow:
بقیه روز هم 250، کسی این مشکلو داره یا فقط منم؟
دو ماهه پیش پینگم 120 بود ولی الان نمیدونم چی کار کردن این قدر به هم ریخته
واسه من از تو اشغال تر برای من 470 هم میره از 8.8.8.8نقل قول:
گند زده به اعصابمون من بازی انلاین میکنم فیفا15 اونجا این خارجیا تا latency رو میبینن سریع کنسل میکنن لعنت به اسیاتر با این پینگش
تازه کاهش پینگ هم گرفتم ولی خوب پینگ اشغال اسیاتر اینقدر افتضاحه که با این چیزا جواب نمیده
بچه ها ٢ تا سوال داشتم:
١.سرعت دانلود روزانه و شبانه سرويس ٢ مگ چنده؟
٢.اين درسته كه واسه دانلود رايگان،مودم رو خاموش روشن بايد كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرعت روز بستگی داره خطت روی چند بسته بشهنقل قول:
برای من روی 4 مگ بستن سرعتم توی روز 470 هست و شب 120 تا 130 :n02: کلا شبانه رایگانش از 120 بیشتر نمیده !
ماه دیگه هم از این آسیاتر مزخرف میرم یجا دیگه
من مودم روی حالت bridge گذاشتم و نیازی نیس خاموش و روشن کنی و تاحالام از من حجم کم نکرده
تست تو ساعت رایگان،آسیاتک،سرویس شهاب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ای دی ام چقد میده؟نقل قول:
از 500 تا 720 .اگه مودم و خاموش کنی،با سرویس شهاب 10 گیگ ، شبی 4.5 گیگ راحت دانلود می شه،با سرویس شهاب 20 گیگ ، شبی 9 گیگنقل قول:
-چقد هزینه سرویس شد؟با رانژه؟راستی این طرحی که 880 گیگ ترافیک هدیه داشت چقد سرعت میده تایم رایگان؟نقل قول:
من سرویس 1ماهه خریداری کردم،فکر کنم 5-6 تومن رانژه بود، 46-47 تومنم سرویس شهاب من با 10 گیگ ترافیک با دانلود رایگان ،واقعا" عالیه،های وب چی بود این چند ماه تحملش کرده بودم :n01:نقل قول:
این سرویسی که شما داری میگی شهاب 10 گیگ شبانه رایگانش که فقط دو ساعته اونم 8 تا 10 صبح هست چطور ممکنه شبی 10 گیگ دانلود کرد در صورتی که اصلا رایگان نیست؟ ببخشید ولی من فکر نمیکنم شما راست گفته باشی اطلاعات غلط نده به مردمنقل قول:
اینم سند:
شهاب 10 گیگ در ماه (8 تا 10 صبح رایگان نیم چاشت )
سلام دوستان
من سرویس 1 مگ آسیاتک دارم
شب ها نزدیک به 1.8 گیگ دانلود می کنم
شما هم همین قدر دانلود می کنید؟
+
سرویس 2 مگ چه قدر سرعت میده؟؟؟؟
نمیدونم چرا بعضی دوستان علاقه دارن که این سرویس های این شرکت رو خوب و عالی و بدون مشکل جلوه بدن! :n04:
همه می دونن که سرویس های اسیاتک به مفت نمی ارزه و جدیدا حجم خوری (بخوانید حجم دزدی) هم دست پخت جدید این شرکت شده ولی بازم دوستان میگن شبی 10 گیگ دانلود رایگان دارن! لطفا یه چیزی بگید که با عقل جور دربیاد ... اینو خود مسئولان اسیاتک هم بشنون، هنگ میکنن! :n35:
سرویس های نامحدود هم که فقط کافیه یک دقیقه باهاش کار کنید، بدون شک یاد بیابون های آفریقا میفتید :n30:
نوشتم بستگی به مرکز مخابراتی داره،من با سرویس شهاب 8 تا 10 بدون خاموش روشن کردن مودم تک لینک با سرعت 500 تا 720 Kb/s دانلود دارم که با احتساب 2 ساعت می شه 4.5 گیگ،اما یکی از دوستان گفت نیازی نیست مودم و خاموش روشن کنی و با سرعت 1.3 mb/s دانلود می کنه.که با احتساب 2 ساعت می شه 9 گیگ.نقل قول:
ضمنا" اگه فکر می کنید من مطلبو اشتباهی گفتم ، و تستای من فیک هستش به مدیران ریپورت کنید، بررسی کنن،قوانین انجمن و رعایت کنید :n01:
دااش این سرویسی که شما دارید تایم رایگان نداره و تو اون 2ساعت نیم بها حساب میشه پس سرعتت همون سرعت روزانه باید باشه یعنی 1مگ دانلود:n09:نقل قول:
من خودم شهاب 20 گیگ دارم 2تا8 رایگان سرعت دانلودم 240 50س!،البته با کمی ترفندو اینا میشه مثل روزانه 1مگ:n02:
آسیاتک کلا شرکت مزخرفیه ولی مشکل اینجاست که اینجا ایرانه و بقیه شرکت ها هم همینطورن:n09:
دوست عزیز سرویس 10 گیگ 8 تا 10 صبح رایگان نیم چاشت ، کاملا" رایگان هستش،اگه این طوری نبود که الان حجممم تموم شده بود :n02:نقل قول:
پس من اشتباه کردم،سرعت نصف میشه:n09:نقل قول:
بهرحال موفق باشید:n02:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ترفندتو به ما هم بگو :n01:
سلام؛ دوستان از مشهد کسی هست آسیاتک داشته باشه؟ نظرتون راجع به طرح کیمیا چیه؟ 2 مگ با شبانه رایگان. می تونم رو شبی 2 گیگ حساب کنم؟ شبانه برام مهمه. ممنونم.
من دقیق برات تست گرفتم،با سرویس شهاب 10 گیگ آسیاتک که خودم دارم می شه نهایت 4.5 گیگ دانلود کرد تو تایم رایگان نه 9 گیگ.اینم تستام :نقل قول:
تایم رایگان،آسیاتک،سرویس شهاب 10 گیگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت شهاب 20 گيگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) دوستان این سرویس ماهی 72 هزار تومانه و 10مگ است
حالا یه سوال توی شب سرعتش روی 5 مگ بسته شده ؟ یعنی شبی 8گیگ حدودا میشه باهاش دانلود کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان این حجم کم کردن اسیاتک چقدر واقعیت داره؟
ایا راهی هست که از این مشکل جلوگیری کرد ؟
واقعیت نداره کم کردن حجم در کار نیست این مشکلیه که دوستان با مصرفشون برای خودشون ایجاد میکنن
سرعت سرویس های نامحدود بعد از حجم تعیین شده به چه صورته؟مثلا 40 گیگ که مشخص کردن
دوستان این طرح های پایین، پهنای باندشون تا چقدر بازه؟
مثلا طرح چالاک که زده تا 256 روزانه و شبانش تا چقدر بازه؟
کلا برای سرعت شبانه ارزش داره طرح بالاتر بگیریم؟
تو بعضی isp ها فرقی بین طرح ها نیست و پهنای باند تقریبا تو طرح های مختلف یکیه، اسیاتک چطوره؟
بعد طرح های نا محدود چطوریه؟
مثلا این طرح چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماهاون 20 گیگ با پهنای باند بالاس و بیشتر از اون 512kb ؟
بستگی به کیفیت خط تلفن داره مال خودم فیبر تعرفه 128 دارم روزانه 250 میده ولی شب میاد پایین 30 40 نهایتشنقل قول:
نا محدودش خوب نیست نرو طرفش
سرعت سرویس های نامحدود بعد از حجم تعیین شده به چه صورته؟مثلا 40 گیگ که مشخص کردن
عزیزی نبود پاسخی مرحمت کنه؟نقل قول:
داش من مشهدم مث خودتنقل قول:
والا 2مگ سرعت شبانش یحتمل تا 100 اینا باشه دیگه خودت حساب کن چقد میشه دانلود کرد:n09:
سرعت شبانه حدود 120 هستنقل قول:
تقریبا شبی 2 تا 2.5 گیگ دانلود میشه
خداییش شانس اوردیم اعتراض هامون جواب داد با 128پارس انلاین میشه شبی 6گیگ دانلود گرد من از 6صبح دانلود شرو میکنم دوگیگ میشهنقل قول:
Sent from my HUAWEI G730-U10
یعنی چی ؟ یعنی یک سوم شبانه کم نمیکنه ؟نقل قول:
نخ از ماها که مشتریش بوده بودیم نمیکنه ولی جدیدی ها رو بله
آهان!نقل قول:
منم که دارم از آسیاتک لعنتی میرم... :n34:
دوستان کسی نمی دونه 2 مگ
شبانه چه قدر دانلود می ده؟
نه دیگه برادر انقدر بروبچ سرویس جمع کردن تو این چند روزه از پارس انلاین که خودشون زنگ زدن گفتن غلط کردیم بیا تمدید کن قبل از ده اذر قوانین همونهنقل قول:
مثل اینکه 120 میدهنقل قول:
120KBنقل قول:
:n02: شبی 2 تا 2.5 گیگ دانلود میشه
من الان با 1 مگ شبی 1.8 گیگ میگیرمنقل قول:
یعنی 2 مگ 3 گیگ نمیده؟؟؟؟؟
پس 4 مگ چه قدر سرعت میده؟؟؟
بستگی به مرکزتون دارهنقل قول:
من با سرویس 2 مگ شبی 2.5 گیگ میگیرم
4 مگ رو نمیدونم
این همون سرویسیه که من نیت کردم بگیرم. چرا انقدر بده به نظرت؟ شما پیشنهاد میکنی چه کنم؟نقل قول: