سلام دوستان يه پخش خوب در حد ٦٠٠ تا ٧٠٠ هزار تومن ميشه معرفي كنيد
ترجيحأ پايونر باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان يه پخش خوب در حد ٦٠٠ تا ٧٠٠ هزار تومن ميشه معرفي كنيد
ترجيحأ پايونر باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
یا کاپا بگیر یا 6950 سونی(با بیس و ویبره قوی) یا 7158 جی وی سی(صدای میدرنج با کیفیت) البته با توجه به مارک امپتون فکر نکنم با اینفینیتی کاپا و 6950 سونی سازگار باشه مخصوصا اینفینیتی کاپا خیلی حساسه و سریع تویتر میسوزونه بخاطر همین باید با یه امپ باکیفیت بسته بشه 6950 سونی هم با این امپای چینی اصلا صدای خوبی نمیدهنقل قول:
همون باند پایونیر یا جی وی سی بگیرید فکر کنم بهتر نتیجه بده
پخش کنوود هم صدای میدرنج بازتری نسبت به پخش پایونیر داره
سلامنقل قول:
563 رو نه دیدم نه صداش رو شنیدم.
همون X400 رو بگیرید.
سلامنقل قول:
شما ابتدا بفرمائید چقدر میتونید هزینه کنید؟
اگر از نظر هزینه که بالا باشه مشکلی ندارین من پیشنهاد بدم.
البته پیشنهاد میکنم برای جلو هم حتما یه جفت کامپوننت بگیرید.
کسی قیمت اسپیکر grand zero 69xll رو میدونه ؟
كسي ج مارو نميده [emoji17]نقل قول:
سلام--حمید اقا خدا قوت--دو تا سوال داشتمنقل قول:
x400 جزو سری اکسلون کنوود است اما بعضی ها می گویند این اکسلون امریکایی که خیلی غوغا کرده این نوعی نیست که در نوع اسیایی است وکیفیت اکسلون امریکایی اش با نوع اسیایی اش(مثله همین x400) از نظر کیفیت تفاوت دارد؟؟/درسته به نظر شما این نظریه؟؟؟
۲..یک فایل موسیقی تو ی یک پخش از نظر کیفیت صدا چه فرقی می کند که موسیقی از طریق بلوتوث پخش شود یا از طریق کابلauxموبایل..
تشکر..
حالا چرا پایونیر ؟نقل قول:
من باشم با 600 تومن 145 الپاین میخرم.
یا اگه فلش براتون مهم نیس 9887 الپاین هم میشه گرفت.
باسلام به دوستان :n16:
بنده یه ضبط 3850 پایونر گرفتم میخواستم یه باند بگیرم که بیس نرمال و پرتاب صدا و کیفیت خوبی داشته باشه
بین باند های زیر کدوم رو صلاح میدونید اگه باند بهتری هم هست تو این رنج قیمت پیشنهاد بدید ممنون میشم البته بعدا میخوام یه آمپ هم بخرم
1. jvc 7158
2. kenwood 6995 ex
3. piooner 6995 s
4. piooner 6965 v2
Sony XS-N6950 Car Speaker. 5
برای آمپ هم به نظرتون 4 کاناله mb4670 xl بگیرم خوبه یا یه دو کاناله پایونر یا کنوود که البته باند مورد نظر رو بخوبی ساپورت کنه بودجه برای آمپیلی هم الان 200 موجوده ولی اگه بودجه بیشتر بخواد برای یه آمپ خوب وایمیستم بعدا میگیرم
ماشین هم سمند هست
ممنون میشم کمکم کنید چون یه دوهفته ای هست که سردرگم هستم , تو بازار هرکی یه چیزی میگه :n40:
بنظر من یا 7158 جی وی سی یا 6950 سونینقل قول:
برای امپ هم پایونیر و کنوود و سونی خیلی بهترن
سونی یه باند حرفه ای هم زده مدلش xs-gs6921 دیافراگم بیس سریع روشه نمیدونم چجوریه قیمتش 320هزار تومنه صداشو نشنیدم ولی باید عالی باشه چون همین باند 6950 که میانردشه من رو ماشینم دارم بدون امپ اینه ها رو میلرزونه بیسش دیگه حسابشو بکش باند حرفه ایش چجوره
دوستان پخشم 300uvm ولوم تا 35بیشتر نداره الان من ولومو تا 30 میبرم صدا خوبه بعدش خراب میشه حالا موندم آمپ بزنم روش بخاطر 5ولوم بیشتر؟!
پرسیدم میگن پخشت قدرت کافی نداره و 35تا بیشتر ولوم نمیده نمیدونم حالا چیکار کنم!:n37:
300uvm مگه پخش حرفه ای 4ولتی نیست؟پس چرا ولوم کم داره؟اینجور که نصب امپلیفایر هم بی معنی میشه که
اخه کی میاد بخاطر 5ولوم بیشتر امپ نصب کنه
نقل قول:زیاد قیمت برام مهم نیست....یه چیز خفن میخوامنقل قول:
پخش پایونیر هم دارم
نظرتون در مورد پخش Kenwood KDC-200UV چیه ؟
واینکه میگن اکولایزر گرافیک 5 باندی یا اکولایزر گرافیک 3 باندی چیه؟
کنوود تا ولوم 35 بیشتر نداره:n21:نقل قول:
کاش پخش سونی میگرفتم
سلام
میشه به اسپیکر خونگی ساب ووفر وصل کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
برادره من این حرف هارو یکی بهتون میگه که هیچی از سیستم حالیش نیس.
یعنی چی که 35 تا ولوم داره و قدرت کافی نداره کاش حتما 60تا ولوم داشت شما 50تا زیادش میکردی:n02: اینها اصلا معنی نداره.
پس من که پخشم 33تا ولوم داره باید بزنم تو سرم دیگه :n13:
وظیفه امپ هم واسه قدرت اون 5تا ولوم شما نیس.
امپلی فایر مثه یه تقویت کننده میاد این وسط و باعث میشه که دیگه وقتی ولوم رو تا خرخره بلند میکنید صداتون به هم نریزه و فرکانسها تقویت میشن.
هیچ ربطی هم به اینکه پخشتون 10تا ولو م داره یا 100تا نداره.
9650 پايونر خوبه يا اين الپاين؟؟نقل قول:
بعد بين دوتا باند 718 ex و هليكس e69x كدوم بهتره؟؟
من كيفيت و پرتاب صدا بيشتر برام مهمه
یعنی اگه امپ بزنم فقط کیفیت بالاتر میره درسته؟نقل قول:
اخه من فکر کردم الان پخش 20 وات داره به باندا میده امپ بزنم روش 80 وات به باندا برسه حجم صدا 4برابر بشه یعنی اینجور نیست؟
سلیقه ایه.نقل قول:
من باشم الپاین انتخاب میکنم.
دنبال پرتاب صدا اگه هستین باید میدرنج و سوپر تیوتر استفاده کنید.
بودجه چقدره ؟ اگه فقط باند میخواید به نظرم 7158 جی وی سی انتخاب بهتریه قیمت هم 200 تومن.
اگه امپ استفاده کنین هم قدرت بیشتر میشه و هم کیفیت و دیگه تا اخرین ولوم پخشتون میتونید صدا بگیرید ( به شرطه تنظیم درست).نقل قول:
امپ وقتی میزارین دیگه اون وات پخش بی معنی میشه مثلا الان باند شما 80وات rms روی 4 اهم نیاز داره تا مطلوبترین صدارو داشته باشه حالا شما باید یه امپی انتخاب کنی که روی اون4 اهم باندتون توان مورد نیازش که 80 وات rms هست رو بهش برسونه.
من باندام یه جفت 6950-c1 سونی 100وات ار ام اسه پخشم تا ولوم 35 داره ولی تا 30 که میبرم صدا خراب نمیشه و مثل یه ساب بیس و ویبره داره میخوام بدونم ارزششو داره 400 تومن هزینه کنم برا امپ n1004 سونی و پک سیم و دستمزد؟و تغییراتش خیلی محسوسه؟نقل قول:
یعنی تغییراتی که امپ ایجاد میکنه ارزش 400 تومن هزینه رو داره؟
سلام..
می شود بلندگوهای جلوی پراید راکه ۱۰ اینچی هستند..با یک بلندگوی۶اهمی با همان اینچ تعویض کنم...مشکلی برای پخش پیش نمی اید؟؟
سلام خیلی ممنونم:n40:نقل قول:
بله درسته کلا محصولات آسیایی کمی کاهش کیفیت دارن ولی باز هم نسبت به پولی که پرداخت میشه صداش خوبه. البته این نظر من هست
به طور کلی و در هر شرایطی انتقال داده از طریق کابل بهتره تا بی سیم.
سلامنقل قول:
به نظر من برای موزیک گوش کردن در منزل نباید ساب ووفر داشته باشیم. البته بیشتر سیستمهای خوب مد نظر هست.اما اگر آمپش خروجی ساب داشته باشه بله میشه بهش ساب ووفر هم متصل کرد منتها با توجه به مشخصات فنی اعم از توان و امپدانس و..
سلامنقل قول:
اگر واقعا تا ولوم 30 رو همه موزیکها دیستورت ندارید که خیلی برای من عجیبه نه نیازی به آمپ ندارید.چون مگر قراره همواره تا انتها ولوم رو باز کنید؟!!:n04:
اما اگر مثلا روی 25 صدا کمه و باید همیشه برای داشتن یه حجم مطلوب ولوم رو بالا قرار بدین بله توصیه میشه یه آمپ مناسب تهیه کنید.
سلامنقل قول:
پخشها با امپدانس 4-8 اهم در خروجی اسپیکرهاشون کار میکنند. پس نباید موردی پیش بیاد.
سلام..حمیداقای عزیز..نقل قول:
سوال دوم را برای همین پرسیدم برای بلوتوث وکابل برای اینکه امروز رفتم کنوود bt600uبگیرم دیدم فرقش با x400 به غیر از اکولایزر پیچیده وصفحه پنل کوچک u600 فقط بلوتوث از x400بیشتر دارد..در صورتی که ۸۰هزار تومانu600گرانتر بود؟؟؟برای همین مردد شدم ونخریدم تا از شما مشاوره نهایی کنم...
سلام به همه.
من یه جفت باند بیضی هلیکس دارم e69x.
حالا برای پخش به نظرتون کنوود x400 بگیرم یا پایونیر 7750 ؟
میدونم که تفاوت قیمتشون چقدره؛ اما هم کیفیت و هم بیس سیستم برام مهمه.
آخه یه بنده خدایی میگفت که برای باندهای کیفیتی، اگه بیس هدیونیت قوی تر باشه بهتره و نظرش با پخش پایونیر بود.
لطفا مشورت بدید دوستان.
بنظر من سونی یا الپاین بگیری بهترهنقل قول:
خودم کنوود دارم ولوم بیشتر از 35 نداره پایونیر هم صدای میدرنج خوبی نداره
بنظر من پخش سونی و الپاین بهترن
سونی مدل xb100bt با خروجی 5ولت محشره تازه 40وات ار ام اس به هر باند میده
مرسی از جوابت؛ اما این مدل سونی که گفتی، گرونه واسم! :n02:
ولوم پخش هم تأثیری توی صدا نداره ها؛ مهم وات خروجیه.
اصلا معلوم نیست چجوریه!
اهنگ کیفیتی با بیس کم گذاشتم تا ولوم 35 که ولوم آخره گذاشتم اصلا کیفیت خراب نشد
رو اهنگای با بیس بالا هم تا ولوم 28-30 صدا خوبه ولی رو همون ولوم 30 ماشینو میلرزونه
مشخصه که پخش قدرت بیشتر نداره چون رو اهنگ باکیفیت با بیس کم رو اخرین ولوم (ولوم35) صدا خراب نمیشه
چطور ممکنه باند 100وات ار ام اس که مخصوص امپلیفایره بدون امپ صداش تا ولوم اخر خراب نشه؟!
برادر من خواهشن اگه در مورد چیزی اطلاع ندارین دوستانه دیگه رو اشتباه راهنمایی نکنید :n34:نقل قول:
اخه ولوم پخش چه ربطی به قدرت پخش داره که همش همین حرف رو میزنید :n34:
من نمیدونم با یه جفت باند چجوری ویبره و بیس میگیرین بدون امپلی فایر که در و دیوار ماشین هم براتون بندری میرن:n13:
لطفا و خواهشن اینجوری بقیه رو راهنمایی نکنین .:n35:
سلامنقل قول:
دوسته من اگه بیس زیاد براتون مهم باشه که از e69 نمیتونید بیس زیاد بگیرید چون این یه نوع باند کیفیتی هستش و در حد خودش فقط بیس میزنه.
انتظار چندانی نداشته باشین ازش.
صدای پخش هم اون بنده خدا درست گفته که صدای بیس پخش های پایونیر بیشتره اما این پخشای جدید که داره میده بیرون نه صدای جالبی داره نه کیفیت ساخت خوبی.صدای یکسانی هم دارن تقریبا تمام مدلهای جدیدش تیز و بیس هم خیلی مصنوعیه.
من نظرم x400 کنووده چون هم کیفیت ساخت خوبی داره هم صدای رو به طبیعی تری داره.باز هم صدا سلیقه ایه اگه صدای تیز دوس دارین پایونیر اگه طبیعی تر و فلت تر کنوود.
سلام اگر كسي كامپوننت گلدين rs165 خريده يا صداش رو شنيده تجربش رو در اون مورد درميون بگذاره ممنونم
البته آقا حميد كه خيلي تعريفش رو ميكنه تجربه ساير دوستان با سلايق مختلف رو ميخوام بدونم
مرسی امیر خان.نقل قول:
راستش فاکتور اصلیم بیس نیست؛ اما خب نمیخوام صدای خروجی خیلی هم دیگه فلت و بدون بیس باشه. واسه همین به ترکیب هلیکس و پایونیر فکر کردم.
دوست عزیز من که دلیلی نداره دروغ بگم خودم هم نمیدونم چرا اینجوریه همین باند رو پخش پایونیر که 60-70 ولوم داره صداش رو بیس زیاد تا ولوم 30 خراب نمیشه بعد از ولوم 30 دیگه خراب میشه برا من هم که پخشم 35 تا ولوم داره باز تا ولوم 30 صدا خراب نمیشهنقل قول:
حالا من که پخشم کنووده بعد از نصب امپ فوقش ولومو تا 35 میتونم بالا ببرم ولی اونی که پخشش پایونیره ولومو تا 60 میتونه بالا ببره یعنی اون که پخشش پایونیره ولومش 6برابر پخش من میشه بعد از نصب امپ
دوسته من اصن اینجوری که شما فکر میکنی نیس پخش من که 33تا ولوم داره پس خیلی از پخش شمام باید پایینتر باشه.نقل قول:
اگه اینجوری که شما فکر میکنی باشه همه میرن پایونیر بخرن که 62تا ولوم داره پس صدا بیشتره:n02:
وقتی که شما امپ نداری همه چیز برمیگرده به تنظیم . یکی یه جوری تنظیم میکنه که از ولوم 10 اونورتر ببری باند جر میخوره یکی مثه شما به جور تنظیم میزنه تا 30 صدا خراب نشه یکی هم تا 70:n02:
شما بی زحمت و خواهشن یه امپ معمولی بخر و وصل کن به باندات بعد تفاوت رو احساس میکنی .من هرچی میگم شما فقط داری حرف خودتو میزنی .
کار باند یا کواکسیال هم بیس و ویبره نیس برای داشتن بیس و ویبره شما لازمه یه امپ مونو تهیه کنید و یه ساب که در و دیوار ماشین رو بلرزونه:n05:
یه کم مطالعه کنید در مورد امپلی فایر و پخش و اجزا یه سیستم معمولی خیلی کمکتون میکنه:n40:
سلیقه شما چیه ؟نقل قول:
شاید برند دیگه ای به سلیقه شما بخوره.
Rs165 یه کامپ معمولی و صدای خوبی داره میدبیس خوب و میدرنج خوب نسبت به همرده های خودش و قیمتش انتخاب خیلی خوبیه.
سلامنقل قول:
اگر از X400 بیشتر خوشت اومده همون رو بگیر. ولی به نظر من صدای 600 هم خیلی خوبه.
اگر با قیفه اون مشکلی نداری به 600 هم میتونی فکر کنی.
من نمیدونم سلیقه ام چیه الان باندبیضی مکسیدربا پخش مکسیدر دارم که راضیم نمیکنه اولش ازبیسش خوشم میاد ولی بعدخسته میشم دنبال صدای باکیفیت همراه بابیس خوب میخوام لذت ببرمنقل قول:
آیا rs165 صداش تیزنیست؟
من سیستم های دیگه ای تجربه نکردم که بدونم کواک دوست دارم یا کامپوننت
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان کسی تجربه نصب سیستم روی گل رو داره؟ میدونین سایز درهای جلو چیه؟؟ بین کامپ 13 و 16 گیر کردم برای خرید. لنگ همین یه سوالیم :/
ببخشید که دیر جواب میدم . ولی شاید سوال بقیه هم باشه .نقل قول:
خیر . مگر اینکه شما یک آرشیو کامل موسیقی با فرمت فلک داشته باشید . اون موقع چرا مفیده . در غیر اینصورت شما شاید یکبار هم ازین فرمت استفاده نکنید . چون تو موسیقی های ایرانی که پیدا کردن این فرمت بعیده ، تو خارجی ها هم پیدا کنی حجیمه ! یک آنگ چیزی حدود 100مگ حجم میتونه داشته باشه .
پس بلا استفادست .
تنها مزیت u300 تنظیمات و فیلتر های کاملشه ، ولی پنل و ... x400 خیلی بهتره .
سلام--نقل قول:
دیروز هم u300 وx400 کنار هم دیدم--x400 زیباتر وشکیل تز از u300 بود--جالبه 20 هزار تومان x400 گرانتر از u300 بود------تنظیمات وفیلترهای u300 که من را وسوسه کرده است؟؟؟؟
راستی بلوتوث ارزش دارد که من 85 بیشتر بدهم و bt600u بخرم؟؟؟؟