کسی جواب مارو نمید رشت - پیش شماره 555
از چ شرکتی بگیرم پینگ خوب بهم بده انلاین بازی میکنم DotA 2
Printable View
کسی جواب مارو نمید رشت - پیش شماره 555
از چ شرکتی بگیرم پینگ خوب بهم بده انلاین بازی میکنم DotA 2
آقا من نفهمیدم چیکار کنم آخرش !
تا یک ماه دیگه میخوام واسه خط 2 (223) اینترنت بگیرم، نمیدونم شاتل بگیرم یا مخابرات.
الان رو خط 3 شاتل دارم 128 نامحدود ماهی 30 تومن، راضی ام سرعتم شب و روز 100 هستش، ماهی هم 25 یا 30 GB استفاده می کنم کلا (البته به غیر از ماه جاری که 80gb دانلود کردم و سرعتمو کردن 5 - 6 kb )
حالا رو خط جدیدم اگه 30 تومن بخوام خرج کنم محدود مخابرات باید 1024 8GB بگیرم، سرعت شب و روزش چنده ؟ لطفا کسی که رو خط 2 این سرویسو داره جواب پست رو بده منو از شک در بیاره ! رو خط جدید بیام مخابرات یا دوباره شاتل بگیرم ؟ پینگ هم مهم نیست واسم.
اندیشه واسه بازی خیلی خوبهنقل قول:
همسایمون هم با 256 نا محدود اندیشه همیشه داره دوتا 2 بازی میکنه
البته ما خط 6 ایم ولی فرقی نمیکنه
آقا جام چرا نمیدونید اطلاعات غلط میدید به مردم
اندیشه (پورت مخابرات ) ، ضحی کیش و اشنای اول
اینا هر سه فروشنده پورت های مخابرات استان گیلان بودند ، یعنی زمانی که مخابرات گیلان شروع به فروش اینترنت کرد تجهیزات رو نصب کرد ولی تجربه عملی نداشت ، متخصص نداشت اینا شدن پیمانکار ، قرار داد ضحی و اندیشه تموم شد و مخابرات دکشون کرد چرا ؟ چون یوزراشو داشت دیگه پورسانت واسه چی بده به اونا ، هررری به سلامت
الانم اشنای اول داره همون سیستم ها و همون پورت های مخابرات رو میفروشه ، دیگه اندیشه با پورت مخابرات یا ضحی نیستن که بخوایید ازشون بخرید ، البته طبق شنیده ها قراره ضحی نمایندگی یه شرکت دیگه رو بگیره و دوباره بیاد و شروع به کار کنه ولی فعلا که نیستن
نقل قول:
اخه اندیشه خیلی دیگه داغونه ، نه سرعت دانلود داره ، تام اوت هم ک دارهنقل قول:
سرعت دانلود 512 مخابرات نامحدود چنده؟
دوستان سرویس های محدود شاتل هم محدودیت حجم دارن؟
یعنی اگه تا حدی بیشتر دانلود کنیم سرعن رو کم می کنن؟
شاتل که شهر ما اینجوریه زیاد دانلود میکنی سرعت کم میشهنقل قول:
ممنون،نقل قول:
سرعت شبانه چطوره؟
اصلا شبانه رایگان واسه محدود ها داره؟
مگه مخابرات 2 مگ ساعت رایگان هم داره؟نقل قول:
من شنیدم ساعت رایگان فقط تا 1 مگ هست...
حالا نمی دونم اطلاعات شما تا چه حد درست بوده ولی من از 2020 به اسم مخابرات گرفتم بعد فهمیدم زیر دست ضحی هستمنقل قول:
همه چی عالی بود تا سر و کله ی مخابرات پیدا شد
هر وقت هم تماس می گیرم پشتیبانی می گن چون ضحی بودی سرعتت داغونه!!!
اگه اینا یکی بودند چرا همچین چیزی می گن
و چرا سرویساشون با هم تفاوت داره؟
دوستان به نظرتون کدوم یکی از اینا بهتره بگیرم؟؟ کدومشون بیشترین سرعتو داره؟ (بالای 100کیلوبایت باشه)
256 نامحدود شاتل
128 نامحدود پارس آنلاین
256 نامحدود پارس آنلاین
1 مگ نامحدود آشنای اول
اندیشه 1مگ و 512 تو ساعت رایگان سرعتش چنده ؟
شاتل 256 محدود چنده
دور پارس آنلاینو خط بکش از داغونم یه چیزی اونور تره :n21:نقل قول:
نامحدود پیشگامان چطوره دوستان؟
من یه بار 1مگ اندیشه گرفتم پشیمون شدم. در ساعات رایگان بین 60 تا 80نقل قول:
البته ساعات غیر رایگانشم تفاوت زیادی نداره. 100 :jealous:
من نت پیشگامان دارم، 128 محدودش شبیه نا محدود شرکت های دیگه هست، دگه وای به حال نا محدود :n29:نقل قول:
آقا یه کلام: کلا چه شرکتی رو واسه سرویس نامحدود پیشنهاد میکنید که من از شر این اندیشه خلاص بشم؟؟:n02:
من خودم هم دنبال یه شرکت دیگم :n02:نقل قول:
اما انگار هر جایی یه مشکل بزرگ داره!!:n27:
والا من لنگرودم. 256 نامحدود اندیشه دارم. سرعتم بین 40 تا 50. تایم اوت هم زیاد داره! با این کیفیت افتضاحش، این ماه قیمتم برده بالا!!:n03:نقل قول:
مخابرات گیلان نامحدود نداره ، از وقتی کاربرای اندیشه رو منتقل کردن چون خیلی ها نامحدود بودن و میخواستن برن واسه راضی کردنشون 128 و 256 گذاشتن که قیمتش مفته ولی ارزش نداره
همین سرویس 128 رو اسیاتک 1 تومن گرون تر میده ولی 6 گیگ اول 2/3 مگ استفاده میکنی ، 256 هم همین طور 2 تومن بیشتر میدی 8 گیگ 3/4 مگ استفاده میکنی
ما که راضی بودیم همون پول قبلی رو بدیم ولی مجبورمون کردن بیایم رو سرویس های خودشون و مفت نمی ارزه
نقل قول:
شاتل کلا محدودیت داره
رو سایتش هم نوشته واسه سرویس 1/2 مگ شبانه در ماه میتونی 4/5 گیگ دانلود کنی در صورتی که تو یه شب میشه این دانلود رو داشت و از شب بعد سرعت رو میکنه دایل آپ
نقل قول:
اندیشه سرویس های جدید که آورده 2/4/8 رایگان نداره
تا جایی که من میدونم مخابرات فقط واسه 5 و 10 مگ رایگان نداره ، 2 مگ تا ماه پیش که داشت
نقل قول:
ضحی کارش تموم شد رفت پی کارش ، 2020 سامانه خود مخابراته که الان دست اشنای اول و پشتیبانی خودشه
ضحی سیاست خودشو داشت و سرعت هاش تو برخی موارد خوب بود ، سرویس های نامحدود هم که مخابرات بش گفته بود بذاره همه شاکی بودن برداشت ، به بقیه هم همینو میگفتن منم واسه شرکت یه خط ضحی داشتم کلی مصیبت کشیدیم بعد رفتیم رو آشنای اول با کلی مصیبت 10 مگ گرفتیم بی شرف ها از همون ماه رویش شبانش رو برداشتن رفت تو پاچمون
نقل قول:
پارس آنلاین اگه واقعا این جوری که رو سایتش نوشته سرویس میداد مطمئن باشید هر سال بهترین سرویس دهنده میشد ولی کو 1 سال هم نشده !!
همین شاتل داغون هر سال داره میشه
پارس رو سایتش نوشته هر سرویس بالاتر از 128 بگیری درخواست بدید واستون 9 مگ میکنیم !!
سرویس های نامحدودش هم خیلی خوبه
ولی مشکل اینجاست که هر محله یه مشکلی داره
تو هر منطقه ازش میگیری میگی چرا اون چیزی که رو سایته رو من ندارم بت میگن فلان مرکز مشکل داره ، خطت مشکل داره ، این مرکز مشکل کمبود پهنای باند داره
خلاصه که به قول همین دوستمون دور پارس آنلاین رو خط بکشید و وسوسه نشید واسه سرویس هایی که نوشته
نقل قول:
شما کلاتو بزار بالاتر
داداش من تازه تو رشت با افزایش قیمت داره 256 رو 50 KB میده ، شما اونجا این سرویس رو با این سرعت و قیمت های قدیمش داشتی خیلی هم خوب بوده
میتونی مخابرا بگیری 16 تومن میدی بت 32 KB میده :دی
نقل قول:
بابا من که چندین صفحه این تاپیک رو خوندم گیج شدم والا
من الان یکساله با پیش شماره 422 تو رشت از اندیشه سرویس گرفتم 256 نا محدود سرعتشم رو
40-50 میچرخه البته کم و زیاد داره ولی در کل بدک نیست
الان مبخوام رو پیش شماره 424 سرویس بگیرم و میخوان نا محدود باشه حالا یا 256 یا 512
امروز زنگ زدم 2020 گفت 256 نامحدود 16.500 اما واسه اندیشه نزدیک 30 تومنه
یکی از دوستانم تو پاساژ علاالدین رشت 256 نامحدود شاتل داره اونم ماهی 30 تومن میده
ولی میگفت من تخفیف دارم اما سرعتش 100 به بالا بود
حالا دوستان یه راهنمایی بکنن من با نهایتآ با همون 30 تومن در ماه چی بگیرم فقط میخوام نامحدود باشه از تورنت هم دانلود دارم البته نه هر شب از این داستانام نداشته باشه که دانلود کنی سرعتتو کم کنن.
سلام دوستان،
نت مخابرات پینگش خیلی بالاست اصلا نمیشه بازی کرد حتی برای سرور های ایرانی هم پینگش ترکیده!
این چه وضعشه؟!
سرعت دانلود هم که چه عرض کنم داغون شده! اصلا نمیشه هیچی دانلود کرد!
وضعیت پینگ در حدی هست که گوگل بعد از چند دقیقه انتظار کاملاً لود میشه ... !
سلام ب همه
من دیروز زنگ زدم مخابرات گفتم بازی انلاین میکنم میکنم چ سرویسی بگیرم گفت 2 مگ گفتم کارت دانشجویی میخواد دیگه اره؟گفت چون ماه رمضون و ...
ما همینطوری میدیم
پسر داییم 256 محدود داره پینگش 100 - اینجا هم ک بچه ها میگن پینگ مخابرات ترکیده !
حالا من چیکار کنم بگیرم؟
5 روز دیگه دوره این ماهم تموم میشه میخوام جمع اوری کنم !
اینجا که مخابرات عالیه پینگش
آخر چه نتی بگیرم که شب راحت دانلود کنم ؟ شاتل - مخابرا-اندیشه ؟
اندیشه ساعت رایگانش چنده ؟
پس پینگت خوبه خط چندی؟نقل قول:
یعنی سرویس 2 مگ بگیریم پینگ درست میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ب من ک همینو گفتنقل قول:
ولی پسر داییم با 256 محدود پینگ داره خدا ! از 150 بالاتر نمیره ! اونم همین مخابرات رو داره 5 روز گرفته
پینگ ربطی به سرعت نداره ، با سرعت 128 هم پینگ میتون خوب باشه
من تالش هستم مخابرات واسه مغازه داشتم ، تو Wow و سرور تهران گیم بالای 65 نمیرفت و تا حالا لگ نشدم
اندیشه ساعت رایگانش 1 تا 7 هستش ؟
خیلی مسخره از سرور داخل سرعت رایگان 80 تا 100 هستش ، ولی سرور خارجی به 5 هم بزور میرسه، چیکار کنم ؟
کسی میدونه اندیشه 512 هم تو ساعت رایگان 80 تا 100 هست ؟
سلام
سرویسی رو میشه از یه خط به خط دیگه انتقال داد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای جم کردن سرویس اندیشه، حتما بایدرفت شرکت داخل گلسار یا شعبه های دیگه ش هم میشه ؟ (معلم)
دوستان من دیگه بیاد این سرویس اندیشه رو جم کنم، یه سرویس دیگه بگیرم تو خط 4 - فقط نمیدونم چی بگیریم،چند بار این سوالُ همینجا پرسیدم، جوابی نگرفتم
دانلود شبانه ندارم، 90% مصرفم مربوط به وب گردیِ ، بنظرتون همین اندیشه دوباره سرویسم بگیرم یا برم شاتل؟
الآن 128 نامحدود اندیشه دارم، ولی دیگه هم این سرعت 30 خسته کننده شده هم قیمت رو برده بالا و دیگه ارزش نداره، باز 128 نامحدود شاتل سرویس ART-Light ماهی 21 تومن ارزش داره بنظرم.
مخابرات از چیزی که معلومه یه بار خوبه یه بار نه، منم حوصله ندارم هر چند ماه یه بار شرکت عوض کنم، یه شرکت تا آخر !!!!!
مخابرات 2 گیگ حجم رایگان داده انگاری به همه داد جز منه بدبخت :|
آقا این صحت داره که قراره مخابرات همه شرکتا رو جمع کنه و همگی برن روی مخابرات؟؟
نقل قول:
من 512 دارم ساعت رایگانش 1تا7 و سرعت 60 تا 80
واسه منم اضافه نشده، حرص نزن، درست میشه! -_-نقل قول:
کلا دور پارس انلاین رو خط بکشید دوستان من تازه یکماه ازشون نت گرفتم سرعتم در حد دایل آپه دنبال یه شرکت دیگم:n21: