-
بکام:
نيستلروي هنوز هم يک پديده است
ديويد بكام، ستاره انگليسي كهكشانيها در خصوص رود فان نيستلروي گفت: "او در رئال نيز يک پديده است.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، ديويد بکام کاپيتان سابق تيم ملي انگلستان در خصوص همتيمي تازه واردش اظهار داشت: "نيستلروي در منچستريونايتد پديده بود و حالا همان شگفتيها را در برنابئو پياده ميكند."
-
در آستانه بازي با هامبورگ
تيه ري آنري مصدوم شد
تيه ري آنري يا همون هانري مهاجم فرانسوي آرسنال در تمرينات امروز تيمش دچار مصدوميت شده و بازي فرداشب مقابل هامبورگ را از دست داد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، کاپيتان 29 ساله تفنگداران به دليل مصدوميت از ناحيه پا قادر به شرکت در بازي فرداشب تيمش برابر هامبورگ نخواهد بود.
آرسن ونگر سرمربي آرسنال بايد هرچه سريع تر جانشيني را براي آنري درنظر بگيرد.
-
عزيزي: به مربيگري تيم ملي فكر ميكنم نه ابومسلم
خبرگزاري فارس: اتفاقات اخير باشگاه ابومسلم مشهد و كنارهگيري اكبر ميثاقيان از مربيگري اين باشگاه به فاصله يك روز پس از پيروزي مقابل پرسپوليس اولين شوك ليگ ششم بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، گرچه مسائلي همانند مشكلات مالي و خستگي از جمله دلايل استعفاي ميثاقيان عنوان شده اما از مدتها پيش بحث اختلاف اين مربي با خداداد عزيزي به گوش ميرسيد و عدهاي اين موضوع را علت اصلي جدايي ميثاقيان ميدانند، هر چند خداداد عزيزي اين قضيه را به طور كلي نفي ميكند.
-
عزيزي: به مربيگري تيم ملي فكر ميكنم نه ابومسلم
خبرگزاري فارس: اتفاقات اخير باشگاه ابومسلم مشهد و كنارهگيري اكبر ميثاقيان از مربيگري اين باشگاه به فاصله يك روز پس از پيروزي مقابل پرسپوليس اولين شوك ليگ ششم بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، گرچه مسائلي همانند مشكلات مالي و خستگي از جمله دلايل استعفاي ميثاقيان عنوان شده اما از مدتها پيش بحث اختلاف اين مربي با خداداد عزيزي به گوش ميرسيد و عدهاي اين موضوع را علت اصلي جدايي ميثاقيان ميدانند، هر چند خداداد عزيزي اين قضيه را به طور كلي نفي ميكند.
عزيزي رئيس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم در گفتوگو با خبرگزاري فارس به اين ابهامات پاسخ ميدهد:
* استعفاي ميثاقيان آن هم در اين شرايط كمي عجيب بود؛ اينطور نيست؟
اتفاقات عجيب و غريب زيادي در فوتبال ايران رخ ميدهد. كنارهگيري ميثاقيان هم در اين دسته قرار دارد، اما اين اتفاق عجيب از سوي من يا باشگاه ابومسلم انجام نشده است. ميثاقيان ترجيح داد از ابومسلم برود و حتماً دلايل قانع كنندهاي داشته است.
* اما نميتوان به راحتي اين موضوع را پذيرفت كه وي به دليل خستگي يا مسائل مالي استعفا داده است، مباحثي همانند اختلاف با شما مطرح شده است.
* من هيچ مشكلي با ميثاقيان نداشتم و به عنوان رئيس سازمان فوتبال ابومسلم تا آنجا كه توانستم از اين مربي حمايت كردم. هيچ وقت هم عليه او حرف نميزنم.آنهايي كه به دنبال اين هستند تا بگويند من عليه ميثاقيان كودتا كردم، بهتر است به دنبال دلايلي ديگري باشند. لزومي ندارد كه عليه او كاري انجام دهم.
* از روز اولي كه شما در باشگاه ابومسلم پست گرفتيد، بحث اختلاف با ميثاقيان مطرح شد، ميگفتند ميخواهيد جاي او را در ابومسلم بگيريد.
آنهايي كه خيلي دوست دارند بگويند من در مسائل فني دخالت ميكنم، بهتر ست نگاهي به پيشنهام بيندازند. پيشينهاي كه با 18 سال دويدن،خون دل خوردن، آسيب ديدن و تلاش كردن به دست آوردم به اين راحتي از دست نميدهم. معدود افرادي در فوتبال ايران هستند كه گذشتهاي همانند من دارند. مطمئن باشيد بخاطر مربيگري ابومسلم پيشينهام را زير سؤال نميبرم.
* يعني هيچ تمايلي براي نشستن روي نيمكت ابومسلم نداريد؟
اصلا من نميتوانم روي نيمكت بنشيم چون كه مدرك مربيگري ندارم. يكي از موارد اساسي براي مربيگري در ليگ برتر داشتن مدرك مربيگري A است. من كدام مدرك مربيگري را دارم؟ اگر قرار باشد يك روز به مربيگري فكر كنم به حضور روي نيمكت تيم ملي ميانديشم. شايد براي خيليها نشستن روي نيمكت ابومسلم جذاب باشد اما براي من هيچ لذتي ندارد. هميشه به دنبال كارهاي بزرگ هستم به همين دليل اگر يك روز بخواهم مربيگري كنم فقط به تيم ملي فكر خواهم كرد.
* اينآرزوي بزرگي نيست؟
به هيچ وجه. اين را هم بگويم اگر روزي مربيگري تيم ملي به من پيشنهاد شود اگر ببينم با پذيرفتن اين مسئوليت پيشينهام به خطر ميافتد، هرگز آن را قبول نخواهم كرد. گذشتهام را كه با خون دل به دست آوردم به راحتي از دست نميدهم.
* بخاطر همين مسئله بود كه از فوتبال خداحافظي كرديد؟
دقيقاً همين طور است. الان 35 ساله هستم و حداقل تا 2 سال ديگر ميتوانم بازي كنم كما اينكه پيشنهادهاي خوبي هم داشتم ،اما دوست ندارم مثل خيلي از بازيكنان پا به سن گذاشته در ورزشگاه عليه من شعار دهند و بگويند خداداد حيا كن.
نميخواهم انگ پيرمرد بودن به من بزنند. دوست ندارم با يك سال فوتبال بازي كردن و دريافت مبلغ هنگفتي همه آنچه را كه دارم از دست بدهم. اين موضوع را الان هم رعايت ميكنم و بخاطر مربيگري، گذشتهام را خراب نميكنم .آنچه كه خيليها دنبالش هستند من در سالهاي گذشته بدست آوردهام. اينكه روزي بخواهم 4بازيكن جوان را تمرين دهم اصلاً در فكرم نميگنجد. بروم با آنها تمرين كنم كه چه بشود؟ من دنبال كارهاي بزرگ هستم.
* با آمدن مهدي قياسي، آينده ابومسلم را چگونه ميبينيد؟
قياسي پيشتر به عنوان مدير فني فعاليت ميكرد و حالا سر مربي تيم شده است. او توانايي اداره كردن ابومسلم را دارد و ميتواند در اين تيم موفق شود.
* قياسي مربي موقت است يا اينكه تا پايان فصل اين مسئوليت را بر عهده دارد؟
فعلاً كه به عنوان سرمربي فعاليت ميكند. براي انتخاب مربي جديد هيئت مديره وسواس زيادي به خرج خواهد داد چرا كه ابومسلم از هواداران بيشماري سود ميبرد و براي جلب رضايت آنها بايد انتخاب دقيقي انجام دهيم.
* حضور "دايات" (مربي اهل تركيه) در ابومسلم تا چه اندازه صحت دارد؟
آنهايي كه به دنبال كشاندن پاي "دايات" به ابومسلم هستند بدانند كه پرونده حضور اين مربي در ابومسلم بسته شده است و چگونه ابومسلم را به مربياي بدهيم كه تاكنون جايي كار نكرده است؟
* ديروز ابومسلم را تمرين داده بوديد؟
اين هم از همان حرفهاست. هميشه در تمرين حاضر ميشوم، اما بازيكنان را تمرين نميدهم. به افرادكوته فكر بگوئيد اين قدر به دنبال ايجاد حاشيه در ابومسلم نباشند.
گفت وگو: محسن اثيمي
-
تيم فوتبال بارسلونا مدافع عنوان قهرماني اروپا ، ديشب نماينده بلغارستان را با 5 گل شكست داد .
در اين گروه چلسي نيز 2 بر صفر وردربرمن المان را برد
-
محمدحسن انصاريفرد : آينده پرسپوليس بسيار روشن است
مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس تهران سهشنبهشب درضيافت شام اداره كل تربيت بدني استان تهران در هتل آزادي گفت : آينده تيم بسيارروشن است .
در ابتداي اين مراسم " محمدحسن انصاريفرد" با برشمردن بخشي از بدهي- هاي مديران گذشته باشگاه ، نويد آيندهاي خوب و روشن را به مربيان و بازيكنان پرسپوليس داد و اظهارداشت : مطمئنم مقابل سپاهان در بازي رفت فينال جام حذفي باشگاههاي ايران پيروزي خواهيم شد و به لطف فكر وانديشه هيات مديره ، تلاش كادر فني و بازيكنان آينده تيم بسيار روشن خواهدبود.
وي افزود: دربازي با سپاهان ۱۰۰درصد با دست پر اززمين خارج ميشويم پيش از اين بازي سرود باشگاه قبل از بازي در ورزشگاه آزادي پخش خواهد شد كه آن را به كليه هواداران خود هديه ميكنيم .
انصاري فرد ضمن تقدير ازمهندس " جمشيد تقي زاده " مديركل تربيت بدني استان تهران به خاطر برپايي اين ضيافت گفت : مشكلات زيادي را تا امروز پشت سرگذاشتهايم و با حمايت مسئولان دلسوز و انديشه هيات مديره، طرح هاي خيلي خوبي داريم كه اولين آن بحث ارتباط با هواداران است كه به شكلي كاملا مدون و برنامهريزي شده ، اين امر صورت خواهدگرفت .
درادامه اين نشست دكتر " سعيدلو" رييس هيات مديره باشگاه پرسوليس با اشاره به ديدار رفت تيمهاي پرسپوليس و سپاهان در فينال جام حذفي گفت :
هيتت مديره اطمينان دارد كه دراين ديدار تيم پرسپوليس نتيجه خوبي خواهد گرفت.
برنامههاي خوبي براي موفقيت باشگاه پرسپوليس تدوين كردهايم كه انشاالله بعداز بازي در محيطي مناسب آنها را با بازيكنان در ميان خواهيم گذاشت .
معاون رييس جمهوري افزود: اين را بدانيد كه تيم پرسپوليس جزو تيم- هايي خواهد بود كه اسم آن براي هميشه درتاريخ اين مملكت ماندگار خواهدشد و هيات مديره باشگاه همه توان خود را براي سربلندي بيشتر اين باشگاه و حمايت از كادر فني و بازيكنان به كارخواهد برد.
دراين مراسم ، مصطفي دنيزلي سرمربي تيم پرسپوليس با دكتر سعيدلو ، مهندس تقيزاده و انصاري فرد پيرامون مسايل مختلف باشگاه و تيم به بحث و تبادل نظر پرداخت .
دراين مراسم كه نژادفلاح نماينده مجلس وعضو هيات مديره پرسپوليس نيز حضور داشت ، اداره كل تربيت بدني استان تهران حمايت خود را ازباشگاه پرسپوليس به عنوان يك باشگاه مردمي و پرطرفدار اعلام كرد.
-
"فيفا" فروش غيرقانوني بليت در جام جهاني را بررسي ميكند
فدراسيون بينالمللي فوتبال فروش غيرقانوني بليت رقابتهاي جام جهاني ۲۰۰۶توسط يكي از اعضاي بلندپايه خود را بررسي ميكند.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از زوريخ، بنابر گزارشي كه روز سهشنبه در روزنامه بريتانيايي ديلي ميل منتشر شد، جك وارنر نايب رييس فيفا از كشور ترينيداد و توباگو، در فروش هزاران قطعه بليت مسابقات جام جهاني در بازار سياه دست داشته كه ۹۰۰قطعه آن به تماشاگران انگليسي فروخته شده است.
ديلي ميل نوشت به گزارشهايي دست يافته كه توسط ارنست و يونگ براي فيفا تهيه شده و حاكي از اين است كه وارنر حداقل ۵۰۰هزار پوند انگليس ( ۹۳۳هزار دلار) بليت جام جهاني معامله كرده است.
اندرياس هرن سخنگوي فيفا وجود چنين گزارشي را تاييد كرده ولي توقيف آن توسط اين فدراسيون را رد كرد.
به گفته وي كميته اجرايي فيفا اين موضوع را روز جمعه در زوريخ و به درخواست وارنر بررسي خواهد كرد.
هرن گفت: چنين مواردي به دقت عمل بسيار نياز دارد تا از پيش داوري جلوگيري شود.
اسمائيل بامجي يكي از اعضاي كميته اجرايي فيفا به همين اتهام يعني فروش بليت در بازار سياه، در جريان برگزاري رقابتهاي جام جهاني به كشورش بازگردانده شد.
بامجي ۶۲ساله ۱۲قطعه بليت ديدار انگليس با ترينيداد و توباگو را ۳۸۰دلار فروخت درحاليكه بهاي هر بليت ۱۲۷دلار بود.
وارنر در گذشته نيز مورد اتهاماتي قرار گرفته بود. عامل فروش بليت هاي جام جهاني در كشور ترينيداد و توباگو، شركتي به نام سيمپول بود كه يك آژانس مسافرتي تحت مالكيت خانواده وارنر است.
-
گلزني توپ جمعكن در برزيل ، داور مسابقه را در آستانه محروميت قرارداد
يك داور برزيلي به خاطر قبول كردن گلي كه توسط توپ جمع كن مسابقه به ثمر رسيد ، در آستانه محروميت قرار گرفت.
بهگزارش خبرگزاري رويترز از ريودوژانيرو، اين گل جنجال ساز در دقيقه ۸۹به ثمررسيد تا تيم سانتاكروزونسه به تساوي ۱بر ۱در ديدار خانگي مقابل اتلتيكو سوروكابا در چارچوب رقابتهاي جام فدراسيون فوتبال پائوليستا دست يابد كه يك رقابت محلي ويژه سائوپائولوست.
تصاوير تلويزيوني نشان داد كه بازيكن سانتاكروزنسه توپ را از كنار دروازه بيرون زده اما توپ جمع كن توپ را با پا مهار كرده و آن را به داخل زمين بازگرداند.
وي به جاي اينكه توپ را به دروازهبان بدهد، آن را با مهارت از كنار خط عبور داده و به داخل دروازه زد.
با وجود اينكه بيرون زدن توپ تا بازگشت آن به داخل زمين حدود ۱۰ ثانيه طول كشيد، داور مسابقه "سيلويا رجينا دي الويه را" گل را عليرغم اعتراض بسيار شديد بازيكنان سوروكابا پذيرفت.
اوليويهرا كه تجربه داوري در ليگ دسته اول برزيل را نيز داراست، مدعي است بر اساس نظر كمك داور تصميم گرفته است.
ماركوس مارينيو رييس كميته داوران برزيل گفت گل پذيرفته شده و داور در خطر محروميت قرار دارد.
وي گفت: اشتباه بسيار بزرگي بود، متاسفانه مجازات داور و كمك داور بايد انجام شود. علت اين اشتباه عدم توجه و تمركز كافي بود كه نبايد در فوتبال اتفاق بيفتد.
-
ترکيب تازه فينال کهنه پرسپوليس دنيزلى يا سپاهان بوناچيچ؟
بالاخره جامى که براى برگزارى ديدار فينالش بين مسئولان سازمان و فدراسيون گذشته بارها جنگوجدل پيش آمد و بهانه اصلى برکنار کردن فدراسيون گذشته را به رئيس سازمان داد، امروز نيمه پايانى خود را رقم مىزند، پرسپوليس و سپاهان، 2 فيناليست خوششانس در حالى پاى به فينال گذاشتهاند که با ترکيب ديگرى فيناليست شده و با ترکيب تازهاى در فينال حاضر خواهند شد.
يک کهنه فينال با ترکيب تازه دو تيم! پرسپوليس با دنيزلى به مصاف سپاهان با بوناچيچ خواهد رفت، اين درحالى است که آخرين قهرمانىهاى پرسپوليس و سپاهان در کشور با حضور على پروين و فرهاد کاظمى شکل گرفته است! بايد ديد که اين دو قادر خواهند بود قهرمانى را در اين عرصه تکرار کنند.
-
پيروزى تيم پاشازاده در جامحذفى
تيم آدميراواکر که مهدى پاشازاده را در اختيار دارد ديشب و در چارچوب رقابتهاى فوتبال قهرمانى جام حذفى باشگاههاى اتريش موفق شد تيم ورملا را با نتيجه 2 بر يک شکست دهد.
ورملا همان تيمى است که چندى قبل در يک ديدار تدارکاتى از تيم ابومسلم دو بر صفر شکست خورد.
اين بازى در وقت قانونى نتيجه مساوى يک بر يک را به همراه داشت اما در دقيقه 116 کولر گل برترى آدميراواکر را به ثمر رساند.