از بابت موارد فوق کاملا مطمئن هستم به غیر از حافظه پرینتر .نقل قول:
چطور آنرا چک کنم ؟ باید در خصوص آن چه کاری انجام دهم ؟ آیا باید خالی شود ؟
اگر ممکنه در این مورد بفرمایید .
بسیار ممنون .
Printable View
از بابت موارد فوق کاملا مطمئن هستم به غیر از حافظه پرینتر .نقل قول:
چطور آنرا چک کنم ؟ باید در خصوص آن چه کاری انجام دهم ؟ آیا باید خالی شود ؟
اگر ممکنه در این مورد بفرمایید .
بسیار ممنون .
استارت رو باز کنید و به ثسمت پرینترها برید.نقل قول:
و روی پرینتر مورد نظر کلیک کنید و داخل کادر ببینید فایلی وجوددارد یا نه؟
با سلام خدمت بچه های فروم.
من ویندوزم را عوض کردم و حالا دوباره پرینتر رو نصب کردم و وقتی توی آفیس می خواهم مطلبی روی ورق A4 پرینت بگیرم تقریبا از یک چهارم ورق اونطرف تر چاپ میکنه یعنی روی برگه فیت نیست و از نصفه می افته چکار کنم.از داخل Settings خود پرینت هم درست کردم روی A4 ولی درست نشد.
من پرینترم رو شارژ کردم نمیدونم چرا مثل اولش پررنگ نمی زنه رو تونر من نوشته ساخت ژاپن پرینتر من canon lpb3100 است و رفتم نماینگی گفتن تونر hp 1005 بااین نوع پرینتر یکی است این قوطی رو 7000 تومان خریدم آیا کیفیت تونر این مدل خوب هست یا نه ؟ چکارکنم بهتره؟کسی از این مارک تونر استفاده کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ببين فقط از پرينت توي office مشكل داري يا هميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي آفيس سايز كاغذ رو روي a4 بذار. پيشفرض روي letter هست.
حاشيه ها (margins) رو تنظيم كن.
از توجهتون ممنون.فقط توی آفیس هست.توی ورد پد اینطور نیست.حاشیه ها رو درست کردم.هم توی تنظیمات پرینتر و هم توی آفیس سایز صفحه روی A4 هست.فکر کنم مشکل از آفیسه نه؟نقل قول:
ی سوال می پرسم می دونم تکراری هستش ولی هر کسی ی جوابی داده توی فروم برای همین دوباره می پرسم
من پرینترم canon 2900 هستش، خودم با پودر 1200 شارجش کردم ولی چون مگنت رو خوب جا نزده بودم گوشه ی کاغذ رو سیاه می کرد
رفتم دادم بیرون برام درستش کرد، الان کمرنگ پرینت میگیره
چیکار کنم درست بشه ؟
احتمال 99 درصد!نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از پرينت توي preview نگاه كن ببين چطوريه.
---------- Post added at 05:17 AM ---------- Previous post was at 05:14 AM ----------
معمولا بعد از شارژ اگه كمرنگ بزنه درام رو عوض ميكنيم.نقل قول:
سلام خسته نباشید مدل پرینتر من Samsung-SCX 3200 هست که سه کاره است . متاسفانه من یک مشکل باهاش پیدا کردم وقتی میخوام پرینت بگیرم از داخل PC صفحه برای پرینت لود میشه ولی اصلا پرینت نمیگیره و عمل نمیکنه در حالی که کاغذ هم هست در مورد اسکنر هم همینطور وقتی بعد اینکه میزنم پرینت بگیره ( نمیگیره ) میرم اسکن بگیرم از فوتوشاپ ارور میده Scanner Device Is Not Responding Plz Check that it is turned on and Connected to PC ولی وقتی کابل USB رو قطع و وصل میکنم اسکن میگیره ولی پرینت نه ... . چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چی هست ؟
میشه بپرسم درام چه بلایی سرش میاد که کمرنگ چاپ می کنه ؟