ایرانیان نت همون اپراتور اینترنت فیبر نوری هست قرار هست در 7 شهر این رو اجرا کنهنقل قول:
خود اینترانت ملی کامل سال 94 اجرا می شه پس شما این آخر سال از کجا آوردید معلوم نیست .
Printable View
ایرانیان نت همون اپراتور اینترنت فیبر نوری هست قرار هست در 7 شهر این رو اجرا کنهنقل قول:
خود اینترانت ملی کامل سال 94 اجرا می شه پس شما این آخر سال از کجا آوردید معلوم نیست .
سلام میگم آیا تو قزوین 4g هم راه اندازی میشه ؟
منظورم همین زیرساخت داشتن اینترنت ایرانیان نت هست که فیبر نوری هست و زیر ساخت اینترانتم تا جایی که میدونم دارا هستنقل قول:
تو دانشگاه ازاد مشهد دارن سیمکارت مجانی میدن و تنضیمات اینترنت رو درست می کنن جالبیش اینکه یک پانچ ندارن سیمکارت هارو پانچ کنن بعد نیروهای ایرانسل از نظر اطلاعات که خیلی ضعیفن اصلا با ویندوز فون که هیچی بلد نبودن دوستم یادشون داد چیکار کنن
درمورد usim که سوال کردیم که اصلا نمیدونستن چی هست کلا من نمیدونم اینارو اموزش نمیدن همین جوری میفرستن بیان پاسخگوی مردم باشن.
سرعت تو اون منطقه داشت کم میشد حالا اینجوری که مصرف میره بالا سرعت خیلی میاد پایین به نظر من 3جی هم بعد یک مدت میشه مثل edge دیگه کلا فقط نصف شب یا کله صبح باید باهاش کار کرد البته بگم بعضی جاها که تراکم زیاد مثل مناطق اپارتمانی همین اطفاق افتاده و سرعت خیلی کمه امید وارم ایرانسل واسه این مشکل فکری کرده باشه
سلام آقا rezarain88 واقعا بهتون خسته نباشید میگم من خودم اصلا حوصله جواب دادن به این همه سوال هارو ندارم ای کاش همه مثله شما اینگونه بودند.ندرانزلی مدتیه 3G راه افتاده اگثر BTS ها غیر از 3,4 BTS بقیه همه تجهیزات روش وصله ولی برخی از این BTS هایی که تجهیزات وصله روشن نیست و برخی ها هم که روشنه کیفیت اینترنت مناسبی بعضا نداره از شهر ما اطلاعی دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست تو تهران سعادت آباد با سرور خود ایرانسل!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(تست lte توسط یکی از بچه های ایرانسل گرفته شده، توئیتر)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
بندر انزلی در حال پوشش دهی است. اطراف بار انداز به طرف زیبا کنار مشکلات زیادی داریم. صد در صد با بهره برداری از این سایتها هم پوشش هم کیفیت بالا میرود . حتما شما از تالاب به پایین قرار دارید.نقل قول:
دوست عزیز من تهران نیستم.نقل قول:
از چالوس تا رامسر من چک کردم هیچ جا پوشش نیست علتش چیه که اصلا مازندران پوشش خوبی نداره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3g ,4g هیچ وقت جای adsl و فیبر را نمیگیرد. هزینه 4g بالاست. 4g زمان تاخیر کمتری داردو jetterپایینی دارد.نقل قول: