با سلام
اقا رضا خوب هستین؟
2 روز نبودین کلی پست جمع شده بود همرو با هم جواب دادین خدا سایتون رو از سرمون کم نکنه.
اقا من به مشکل اساسی بر خوردم
تراک تست soundstage که گذاشته بودین رو دقیقا به همون شکلی که گفته بودین امتحان کردم.
تست شما به این صورت بود که
{{{
توی دقایق اول = 2 سانتی متر - صداش توی مغزتون هست (اعصاب خورد کن) - صدا فقط کنار درایور هست
توی 1 ساعت اول = 30 سانتی متر - از یک هدفون 200 تومنی Shure 840 جلو زد - بازم صدا فقط کنار درایور بود
توی 5 ساعت اول = 1 متر - عالی شد صدا ها دور تا دور شما پخش شدن - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 20 سانتی هم رو به بالا
توی 10 ساعت اول = 2 متر - بهتر شد تفکیک صدا خودشو نشون میداد - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 50 سانتی هم رو به بالا
توی 20 ساعت اول = 3 متر - از پشت سر تون هم صداهایی که به راحتی شنیده بشن میاد - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 1.5 متر هم رو به بالا
توی 30 ساعت اول = 4 متر - از پشت سر تون هم صداهایی که به راحتی شنیده بشن میاد - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 1.8 متر هم رو به بالا
}}}
من با کلی تلاش و دقت و تمرکز بعد از 50 ساعت burn in نتونستم حتی نصف این soundstage رو تجربه کنم.حالا دقیقا اشکال کار رو نمی دونم.شاید چون امپ ندارم یا burn in رو درست انجام ندادم و یا گوش هام قدرت تشخیص نداره.
البته خودم فکر میکنم بیشتر دلیلش نبود امپیفایر باشه ولی واقعا نمی دونم جریان چیه .لطفا راهنمایی کنین.
یه مورد دیگه اینکه هنوز صداش تفکیک لازم که ازش بشه انتظار داشت رو نداره که میزارم پایه burn in نشدن کاملش ولی واقعا soundstage رو تو همون تراک enigma رو صدای {ها} ی مرد و {هی هی } زن بیشترین فاصله ای که با تخییلم و چشمهای بسته تشخیص دادم نهایتا 1.5 متر و نزدیک به 2 متر میشد.در تست دوم هم صدای {تیس} نهایتا 1 متر یا 1.5 متر بیشتر نشد.تست سوم هم متاسفانه تو همون رنج 1 متر و 1.5 متر موندم.
اقا رضا میشه لطفا شما هم بدون امپ و فقط با titanium HD یه باره دیگه این تست رو انجام بدین چون من یه خورده گیج شدم و خیلی دوست دارم اشکال رو پیدا کنم.
بازم ممنون از لطفتون و وقتی که برای ما میزارین.