حقيقت اينه كه هنوز من يك مدل كاپريس كه واقعا تمامي سيستمهاي سوخت رساني اون بصورت فابريك و دست نخورده باقي مانده باشه و درست كار بكنه نديدم. همه اونهايي كه ديدم خراب بوده و با كاربراتور تعويض كردن. متاسفانه تعميركاران آمريكايي هم اكثرا اطلاع درستي از اين سيستم ندارند. من فقط يك بار حدود سال 80 يك كاپريس ال اس ديدم كه اين نوع سيستم سوخت رساني روش سوار بود و براي تعمير پيش يكي از مكانيكهاي باسابقه شهر آمد.
موتور روشن بود و از دو نازل انژكتور مانند اين مدل به حالت دوش مانند يك بخار بنزين كه بصورت پودر بسيار ريز و سفيد و شيري رنگي بود وارد دهانه مانيفولد هوا و سوخت ميشد.
مشكلي كه پيدا كرده بود، كم شدن شتاب و قدرت در دورهاي بالا بود كه نياز به سرويس و تنظيمات دياك داشت و كاملا معلوم بود كه در اون سال و با توجه به وضعيت كمبود قطعات و نبود دانش كافي در اين مورد و ابزار لازم انجام اين كار تقريبا غير ممكن بود.
طرف نتونست كمي بكنه و گفت كه بهتره باهاش بسازي يا بگردي ببيني كي ميتونه درستش كنه؟
خب مسلما وقتي درست نشه و ماشين ديگه اون شتاب و قدرت اوليه رو نداشته باشه تنها گزينه استفاده از همان كاربراتور است.
من فكر ميكنم چون اين نوع سيستم سوخت رساني و تغذيه خيلي كم در ايران شناخته شده، به اشتباه اسم اونو انژكتوري گذاشتند در حاليكه اصلا ارتباطي با انژكتور نداره. سوخت پاشها دوتا هستند و بصورت يكسان براي هر 8 سيلندر سوخت رو ميپاشند در حاليكه در انژكتورها معمولا به تعداد سيلندر ، انژكتور وجود داره و متعلقات ديگري هم دارند.
گويا از اين نوع سيستم تا قبل از انژكتوري شدن سوخت رساني در مرسدس بنزها هم استفاده ميشده.