خدا نکنه رفیق. قضا بلا بوده در حد المپیک...! :10:نقل قول:
همینجور که داشتم داستانت رو می خوندم، انگشتای دستم رو گاز می گرفتم و مدام می گفتم الانه که بگه تا اومدم صفحه نمایش رو جدا کنم از وسط شکست... ( مشکل شایع بسیاری در باز کردن قاب ). ولی خوشبختانه این جور نشد؛ ولی انصافا این بلاهایی که سرت اومده کم از شکستن یه صفحه نمایش هم نبوده.
پیشنهاد من اینه: گوشی رو بفروش و یه گوشی خوب بخر. الان احتمالا با این وضع داغون بتونی 130 تا 150 بفروشیش... :13:
من خودم دلم N86 میخواست که نمی تونم بخرم. فعلا بودجه ام در حد یه 5800 دسته دوم هست که احتمالا امروز برم شرش رو بکنم ( فروشنده می گه 190 ).
برای شما گزینه های بهتری هم هست: n85 و N79 و N97 و N86
خلاصه این که بی خیال رفیق...
یونس جان برو علاءالدین باطری چینی اصل بخر خداییش خیلی خرکاره. دوستم خرید واسه 6630 هنوز که هنوزه داره مث ساعت کار می کنه!! :18:نقل قول:
شما خودت متخصصی، اینو برای اونایی که نمی دونن می گم که راه تشخیص باطری های اصل نوکیا اینه که به هلوگرام روش خوب نگاه کنین. اگه به سمت پایین بگیرین 4 نقطه در بالای علامت دو دست؛ به سمت بالا بگیرین 3 نقطه در پایین علامت دو دست، به سمت چپ بگیرین 2 نقطه در راست علامت دو دست و به سمت راست بگیرین 1 نقطه در چپ علامت دو دست آشکار می شه.
اگه باطری این هلوگرام رو به شکل کامل و بدون نقص داشت شک نکنین که اصله.
نکته: نقطه ها می بایست کاملا قابل رویت باشن و اگه گوشی رو خیلی مایل بگیرین، نقطه ها از علامت دو دست فاصله بگیرن...
شاد باشین :دی