-
انتقاد از شوراي استيناف
مصطفوي: دود محروميت پرسپوليس به چشم فوتبال ايران ميرود
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: از راي شوراي استيناف متعجبم، چرا كه دود محروميت پرسپوليس به چشم فوتبال ايران مي رود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفوي در پايان تمرين امروز پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: سه مرتبه به فدراسيون فوتبال نامه زديم و درخواست كرديم محروميت پرسپوليس از انجام بازي بدون تماشاگر را ببخشند و مسعود زارعي را نيز مورد عفو قرار دهند؛ اما فدراسيون با اين درخواست ها مخالفت كرد و برايم اين مسئله بسيار عجيب است.
وي افزود: مقرارت فدراسيون را مي دانيم و به آن نيز احترام ميگذاريم؛ اما اين مسئله مربوط به فصل گذشته است كه براي تيم قهرمان اتفاق افتاد و بيش از 40 ميليون هوادار دوست دارند پرسپوليس بخشيده شود. معتقدم دود محروميت پرسپوليس به چشم فوتبال ايران خواهد رفت.
مصطفوي تاكيد كرد: برايم عجيب است كه چرا شوراي استيناف پنج شنبه بعد از ظهر راي بر عدم بخشش پرسپوليس صادر كرد؛ آن هم در شرايطي كه رضا افتخاري در جلسه حضور نداشت و فقط دو عضو شورا در اين نشست شركت كردند. به اين مسئله مشكوكم. در تمام دنيا تلاش ميكنند تماشاگر بيشتر به ورزشگاه بيايد؛ اما در ايران تماشاگران را از ورزشگاهها دور مي كنيم. هر تماشاگري كه از رفتن به ورزشگاه محروم شود به ضرر فوتبال است.
وي ادامه داد: از راي صادره توسط شوراي استيناف ناراضي نيستم؛ اما معتقدم اين حكم سختگيرانه بود.
-
بادامكي: براي پيراهن شماره هفت از پروين رخصت گرفتم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي پوشيدن شماره هفت تيم از علي پروين اجازه گرفتم.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين بادامكي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: براي آنكه پيراهن شماره هفت پرسپوليس را به تن كنم به علي پروين تلفن كردم و از او براي انجام اين كار اجازه گرفتم.
وي ادامه داد: در اين مورد برخي خبرنگاران موضوع را خيلي حساس جلوه دادند، در حالي كه من حساسيتي در خصوص اين موضوع نداشتم.
بازيكن اسبق ابومسلم مشهد در مورد بحث نيمكت نشين شدن احتمالي در فصل جاري تاكيد كرد: تا زماني كه من خوب كار ميكنم هيچ بازيكني در پرسپوليس نميتواند جاي مرا در تركيب اصلي بگيرد.
-
فردا توی ورزشگاه خالی با پاس
حیف که تماشاگرا نیستن وگرنه یه حال اساسی به مامانی میدادیم
-
آره والا.
بدون تماشاگر اصلاً حال نمیده.
ولی به امید خدا با اختلاف 2 گل میبریم.
-
زارع: پورطهماسبي لياقت حضور در ملوان را ندارد
خبرگزاری پرسپولیس : مازيار زارع در گفت و گویی، اظهار داشت: همه ميدانند چرا از ملوان جدا شدم و اين مورد هرگز به خاطر پول نبود. سالها به خاطر مردم بندرانزلي كه هميشه حامي من و ملوان بودند در اين تيم بازي كردم؛ اما شرايطي براي من بوجود آمد كه ديگر تحمل نداشتم.
وي ادامه داد: هوادارن در انزلي به قدري در جريان مشكلات و كمبودهاي ملوان هستند كه لازم نيست من آنها را از مسائل آگاه كرده و يا عليه فردي تحريك كنم.
وي ادامه داد: بازيكني نيستم كه پشت سر فردي صحبت كنم؛ اما شك ندارم پورطهماسبي تنها مديري است كه لياقت حضور در كادر اجرايي باشگاه ملوان را ندارند و اميدوارم مسئولان براي جلوگيري از نابود شدن فوتبال انزلي، تصميمي جدي اتخاذ كنند. هافبك تيم فوتبال پرسپوليس يادآور شد: مديرعامل باشگاه چيزي از فوتبال نمي داند و هيچ حركتي براي حفظ من و ديگر بازيكنان انجام نداد. هواداران حق دارند او را متهم درجه يك نابودي ملوان بدانند.
زارع در خصوص ادعاي پورطهماسبي كه معتقد است وي تماشاگران را تحريك كرده است، خاطرنشان كرد: هرگز به خود اجازه تحريك تماشاگران عليه ملوان را نمي دهم، چراكه اين باشگاه باعث ترقي من شد و روزي كه از اين تيم جدا شدم، يكي از عذابآور ترين روزهاي زندگيام بود.
وي تاكيد كرد: پس از بازي امروز با پاس همدان به انزلي مي روم و قصد دارم در صورتي كه او حرفهايش را ثابت نكند در يكي از دادگاههاي بندر انزلي از او شكايت كنم.
-
تاريخچه ديدارهاي پرسپوليس و پاس در ليگ
خبرگزاری پرسپولیس : تيمهاي پرسپوليس و پاس تاكنون 47 بار در مسابقات ليگ به مصاف هم رفته اند كه 18 بار پرسپوليس و 10 بار پاس برنده ميدان بوده اند و 19 ديدار دو تيم با نتيجه تساوي به پايان رسيده است. اولين بازي ليگ تاريخ دو تيم در روز بيستم دي ماه سال 1349 برگزار شد كه تيم پاس 3 بر يك به برتري رسيد. در آن بازي ابراهيم آشتياني براي پرسپوليس و مهدي مناجاتي (2 گل) و شاهرخي مدافع حريف زننده سه گل تيم پاس بودند. حساس ترين بازي دو تيم در چارچوب فينال مسابقات ليگ 71 برگزار شد كه دو تيم به تساوي يك بر يك رسيدند و در ضربات پنالتي تيم پاس برنده ميدان شد.
بهترين گلزنان پرسپوليس مقابل پاس، علي دايي و فرشاد پيوس بودند و حسين فركي (كه مدتي هم بازيكن پرسپوليس بود) به همراه اصغر شرفي، برترين گلزنان تيم پاس محسوب مي شدند.
-
باقریها:فقط سه امتیاز بازی با پاس را می خواهیم
خبرگزاری پرسپولیس : مدافع تیم پرسپولیس تهران با تاکید بر کسب سه امتیاز بازی مقبل پاس همدان گفت:با تمام سختی هایی که پیش رو داریم ولی فقط سه امتیاز این بازی را می خواهیم.
نبی اله باقری ها در گفتگو یی خوشبختانه بعد از پروزی مقابل سایپا بازیکنان در شرایط مطلوبی قرار دارند و از انگیزه بسیار بالایی برای کسب سه امتیاز بازی با پاس برخوردار هستند.
وی ادامه داد:البته پاس همیشه تیم خوبی است و این را در تمامی بازی های فصل گذشته اش به خوبی نشان داد ضمن اینکه تیم های شهرستانی همیشه مقبل پرسپولیس و استقلال از انگیزه بالایی برخوردار هستند و این کار ما را سخت می کند.
مدافع پرسپولیس تهران با اشاره به بازی سایپا گفت: متاسفانه در ابتدای این دیدار دچار یک اشتباه شدم ولی در ادامه سعی کردم دیگر اشتباهی نکنم و خوشبختانه این چنین هم شد و توانستیم سه امتیاز حساس این بازی را کسب کنیم.
وی در خصوص شرایط بدنی خودش گفت:در بهترین شرایط برای بازی قرار دارم و امیدوار هستم که در این بازی هم بتوانم در ترکیب کادر فنی قرار بگیرم.
باقری ها با تاکید بر اینکه جواب اعتماد قطبی را می دهد،خاطر نشان ساخت:با توجه به این که پرسپولیس دراین فصل مدافعان بسیار خوبی را به خدمت گرفته است اما قطبی به من اعتماد کرده و نام مرا در لیست یازده نفره اش قرارداده و امیدوارم من نیز در مقابل جواب این اعتماد را به خوبی بدهم.
وی در خصوص عدم حضور هواداران پرسپولیس در آزادیگفت:متاسفانه ما به حضور هوادارانمان در آزادی عادت کرده ایم و امیدوارم این مسئله مشکل ساز نشود.
-
بانوان خواستار حضور در تمرين پرسپوليس شدند
خبرگزاری پرسپولیس : اين هواداران درخواستهاي مكتوب و شفاهي خود را به باشگاه پرسپوليس ارائه داده اند.
داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه اعلام كرده است اين موضوع را در جلسه آينده هيئت مديره مطرح خواهد كرد.
در صورت موافقت اعضا، جايگاه مخصوصي براي بانوان در محل تمرين تعبيه مي شود.
-
سلام
بچه ها کی یادشه بازی قبلی پگاه با کی بود ؟
-
هورااااااااااااااا
اس تق لالم باخت
به امید برد و صدر نشینی تا آخر