------------
Printable View
------------
هر چی اعداد به سمت -44 دسی بل نزدیکتر بهتر و مناسبترین مکان برای نصب دانگل
ممنون. یعنی مهمترین پارامتر سیگنال؟ حتی اگر snr اون نقطه بالا باشه؟
مربوط به چه نرم افزاري ميشه عكس هانقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
با نرم افزار network signal stream گرفته شده عکسها
نقل قول:
وقتی از عکس با این تعداد و این سایز استفاده میشه باید از اسپویلر استفاده کنی! شاید یکی نخواد عکسهای آپلود شده توسط شما براش لود بشه
به حقوق هم احترام بذاریم.
البته دوستانم اگر در نقل قول بتونن عكس ها رو پاك كنن بهتر ميشهنقل قول:
براي ios فكر كنم ندارهنقل قول:
جالب بود ممنون
دوستان سلام لطفا یک سوال فوری دارم من 100 گیگ اینترنت ایرانسل یکساله داشتم که تو تاریخ 2 فروردین 95 منقضی شد وقتی دوباره اینترنت خریدم اون حجم پرید ایا راهی نداشته که اون روی اینترنت جدیدم برگرده؟ بعضیها میگن قبلا بوده وبعضیها میگن باید قبل از تموم شدنش بسته افزایشی میخریدم .منتظر جوابتونم .خیلی لازم دارم خوده ایرانسل جواب دقیقی نمیده
دوستان سلام لطفا یک سوال فوری دارم من 100 گیگ اینترنت ایرانسل یکساله داشتم که تو تاریخ 2 فروردین 95 منقضی شد وقتی دوباره اینترنت خریدم اون حجم پرید ایا راهی نداشته که اون روی اینترنت جدیدم برگرده؟ بعضیها میگن قبلا بوده وبعضیها میگن باید قبل از تموم شدنش بسته افزایشی میخریدم .منتظر جوابتونم .خیلی لازم دارم خوده ایرانسل جواب دقیقی نمیده
سرعت دانلود تو این دو تا نقطه بررسی کن اولی دو تا مونده به آخری . دومی یکی مونده به آخری .نقل قول:
خیر راهی نداشته چون ایرانسل هیچ وقت دو تا بسته روی هم نمیندازهنقل قول:
با سلام. من از دیروز وقتی برنامه ایرانسل من رو باز می کنم پیغام unable to connect to the server میاد . کسی تا حالا به این مشکل برخورده
اگه بسته افزایشیم بخرم قبل از تموم شدن قبلی بازم نمیشه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
کسی خبر داره طرح نیم ساعته برای همیشه برداشته شد یا نه؟
ایرانسل الان خودش هم یادش رفته همچین بسته ای قبلا داشته . شما هم فراموش کنین بهتره .نقل قول:
خیر. انتقال حجم به دور بعد نداریم .نقل قول:
بسته ها در یکی از این وضعیت ها تموم میشن
1- پایان اعتبار زمانی
2- پایان حجم
بسته ای که بعدا خریداری میکنین اگه کوتاه مدت تر باشه قبل از بسته قبلی مصرف میشه .
اگه مساوی یا بلند مدت تر باشه زرور میشه تا قبلی تموم بشه.
اگه مربوط به ساعات افت مصرف باشه در کنار بسته شبانه روزی در ساعات مشخص شده مصرف میشه.
دوستان میشه دوتا بسته 3 ساعته نا محدود شبانه فعال کرد ؟
دوستان سرعت دانلود شما هم کاهش پیدا کرده یا من به خاطر دانلود زیاد جریمه شدم؟
قبلا با 32 مگابیت بر ثانیه دانلود داشتم الان شده 16 مگابیت...
نقل قول:
میشه دقیق تر توضیح بدی من نفهمیدم .چون ضرر کردم و70 گیگ حجمم رفته
- - - Updated - - -
نقل قول:
نقل قول:
دیگه از دقیق تر ؟ بسته شما زمانش تموم شده حجمش هم سوختهنقل قول:
چه 70 گیگ چه 700 گیگ
آخه رو چه حسابی فکر میکردین قراره منتقل بشه به دور بعد .
اینقدر هم روی دکمه ارسال کلیک نکن . یه کم صبور باش تا ارسال بشه :n02:
بله میشهنقل قول:
سرعت دانلود شبانه ایرانسل دیشب روی 700 800 بود خیلی افت کرده در روزم بیشتر از 2 مگ نمیشه
من الان یه بسته هشت صبح تا دو بامداد روز بعد بگیرم از فردا فعال میشه دیگه؟
امکانش هست بدون گذاشتن سیم کارت روی موبایل مصرف آزاد رو قطع کرد؟ من چند بار از طریق برنامه ایرانسل من امتحان کردم اما هر بار پیغام خطا داد.
من از سیم کارت روی مودم 4G استفاده می کنم و نمیخوام که اون رو تیدیل به میکرو کنم و بزارم روی گوشی. راهی نیست؟
در اولین 2 بامداد پیش رو که به اینترنت متصل باشین استفاده میشهنقل قول:
مودم که USSD داره ؟نقل قول:
فعال سازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *2*3*555*
به ترتیب 555*سه*دو*سه
بعدش میخواد 1 رو بفرستین
غیرفعال سازی
#۴*۳*۵۵۵*
سه*چهار
برنامه برای منم خطا میده . تلاش نکن . به نظر میاد اینترنتی نیست یعنی میخواد کد رو وارد کنه که خب گوشی و سیمکارت لازمه!
سلام دوستان سال نو مبارک انشالله سال خوبی داشته باشید
من دیروز تعویض سیم کارت داشتم ( امروز فعال شد - 4G ) - ولی متاسفانه به 4g وصل نمیشه و همون 3G نمایش داده میشه
هم منطقه پوشش میده 4G ( داخل خود سایت ایرانسل زده ) - هم گوشیم قابلیت 4G داره ( روی ایفون 5 و 5s تست شده ) آیا تنظیمات خاصی وجود داره برای ایفون برای 4G ؟
IOS = 8.4
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
سلام سال نو شما هم مبارک
از طریق تنظیمات شبکه باید مود رو حالت LTE یا 4G بزارید
ورژن ios پاييننقل قول:
سلام، وضعیت اینترنت نامحدود روزانه ایرانسل که قیمتش 3 هزار تومان هست چجوریه؟
سرعتش در ساعات مختلف چقدره؟
سیاست مصرف منصفانه داره؟
حدودا چند گیگ میشه باهاش دانلود کرد؟
در کل بنظر کسانی که استفاده کردن به صرفه هست یا نه. چون همراه اول هم این طرح رو گذاشته ولی فکر میکنم فقط شبانه نامحدود داشته باشه، که اونم مبلغش متغیره.
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
مگه طرح های روزانه نامحدود رو برنداشتننقل قول:
یه سری که برداشتن این طرح ها رو ولی همراه اول طرح نامحدودش رو دوباره فعال کرده، چه برای تماس چه برای اینترنت شبانه(همون که مبلغ هدف مشخص میکنه).نقل قول:
در مورد ایرانسل هم من نگرفتم تا حالا، ولی توی سایت خودش که لینکش رو زیر قرار دادم جزئیاتش رو نوشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الیته این توی قسمت اخبار سایت ایرانسل هست و من نمیدونم مربوط به چه تاریخی هست، شاید هنوز مثل همراه اول طرح ها رو مجددا راه اندازی نکرده باشن.
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
اخبار رو ولش کن عزیزنقل قول:
تنها بسته های موجود فقط در این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح های مناسبتی هم در برنامه ایرانسل من
نقل قول:
فریب ایرانسل را نخورید. این کار در اغلب موارد اعمال نمیشه و بصورت آزاد مصرف میکنه.
بهتره رو میزان مصرف و باقیمونده مدت و حجم مدیریت کافی داشته باشی.
قرار میدم تاثیری ندارهنقل قول:
مطمئن هستید ؟؟؟ چون شنیدم ای او اس 9 مشکل داره با 4g ایرانسل و نمیشناستشنقل قول:
٩.٢ به بالا مشكلي نداره زيرش من نتونستمنقل قول:
سلام دوستان سرعت ایرانسل کلا توی ایام عید کمتر شده؟ چون دیشب برای اولین بار در سال جدید یک بسته 1 ساعته گرفتم سرعتش فاجعه بار پایین بود طوری که بین 200 تا 900 کیلوبایت در نوسان بود میخواستم ببینم برای شما هم همینطوره؟
اتفاقا درسته من خودم سه ماه دارم استفاده میکنم بیشتر ار 30 40 تا بسته خریدم فریب خوردن نداره شما طرح کنترل مصرف آزاد را رو بزنین به هیچ عنوان از پولتون کم نمیکنه .نقل قول:
- - - Updated - - -
مثل اینکه تو عید بیشتر پهنای باند بردن سمت شهرهای توریستی و توی بقیه شهرها روی 2 مگ همرو محدود کردننقل قول:
مثل اینکه تو عید بیشتر پهنای باند بردن سمت شهرهای توریستی و توی بقیه شهرها روی 2 مگ همرو محدود کردننقل قول:
منظورم کد محدود کننده مصرف آزاد هستش. کدی که وقتی بسته تموم شد از شارژ اصلی کم نکنه و نت رو قطع کنهنقل قول: