درست شد اینترنت.
الان کدوم نمایندگی خوبه واسه مشترک شدن؟ (به جز اکسین)
می ارزه 512 نامحدودی که دارم رو بیخیال شم و خط اکسین رو تخلیه کنم برم یه اپراتور دیگه مخابرات سرویس بگیرم؟
با توجه به اینکه مصرف هم ماهیانه حدودا 30 گیگ هست.
Printable View
درست شد اینترنت.
الان کدوم نمایندگی خوبه واسه مشترک شدن؟ (به جز اکسین)
می ارزه 512 نامحدودی که دارم رو بیخیال شم و خط اکسین رو تخلیه کنم برم یه اپراتور دیگه مخابرات سرویس بگیرم؟
با توجه به اینکه مصرف هم ماهیانه حدودا 30 گیگ هست.
گروه ما تنها گروهيه كه 2.185 و2.189 و 37.221 داره بقيه اينقدر تنوع ندارننقل قول:
الان سرعت شبانه 650-700كيلوبايت با سرويس 2مگنقل قول:
ضحي كيش خوبه هر دقيقه دان استريمارو دستكاري نميكنه پشتيبانيش هم بهتر از بقيستنقل قول:
آدرس ضحی کیش در اهواز کجاست؟نقل قول:
ممنون.نقل قول:
تعرفه هاش فقط همیناست که تو پارتاک نوشته؟
سرعت رو بالاتر از اسمی میبنده؟
همه سرویساشون شبانه دارن؟
بلوار توحيد غربي پلاك 144بود فكر كنمنقل قول:
برا دان استريم بالا اول بايد يه 5يا10بگيري كه واست دان استريم خوبي ببندن بعدش اگه شبانه خواستي 2مگ تمديد كنينقل قول:
تعرفه ها هم يكين
1مگ هم سرعتش550كيلوبايته
دانلود واسه شبانس. روز که بدرد نمیخوره سرعت 900 کیلو. شبم اسمی میشهنقل قول:
امروز بعد 4 روز وصل کردن شرکت اواسیس
رفتم سرویس 10 مگ گرفتم برام خط رو رو 2 مگ بستن :n34:
سرعت دانلود بالا تر از 280 کیلوبایت نمیره :n30:
وضعیت پینگ ::n21: بهتر میشه بعدا ؟
آی پی هم که همش 5.233 هست .کسی به این آی پی وصله ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اسمي نميشه شبا حتما روششو بلد نيستينقل قول:
بايد زنگ بزني پشتيباني دان استريمتو بالا ببره معمولا ماناماد خيلي اذيت ميكنه من پيشبيني ميكنم بهت بگه شمارتونو مينويسيم ميديم پيگيري كنن پشتيباني ماناماد اين ريختيهنقل قول:
دقیقا همچنین حرفی رو زد:n02:نقل قول:
اقا فرشاد من دو مگ دارم تو روز بین 600 تا 700 سرعتشه ولی شبا اسمی میشه بین 200 تا 260نقل قول:
راهش چیه که شبا اسمی نشه؟؟
یعنی سیستم رو دستکاری کنم ؟؟؟؟
اگر برم سرویس 10 مگ بگیرم بعد از تنظیم استریم باید چند روز صبر کنم تا برگردم به 2 مگ ؟؟؟ :n13: باید کل ماه رو صبر کنم بعدش ؟؟ :n36:
فقط چند ساعت پینگ خوب بود دوباره خراب شد
:n03::n28:
اگه خواستی بگبری از اواسیس نگیر برا من رو 2مگ بستننقل قول:
امروز برای شما هم نت چند ساعت قطع بود؟
من که بهتون گفتم . تو ابادان اینا بالای 2 مگ نمیبندن الان شما سومین نفری تو ابادان هستی که مخابرات داره و بالای 2 مگ خریده و براش 2 مگ بستن( من میشناسم) . البته شما گفتی شرکت قبلی 8 مگ داشتی . ( من زمانی که 5 مگ خریدم شبانه نداشت برای همین دیگه پیگیر نشدم 2 بار به پشتیبانی گفتم ولی اتفاقی نیافتاد) از طرف دیگه شک داشتم که مرکز مخابراتی من بالای 2 مگ بکشه . اما با توجه به سابقه شما حتما پیگیر باش که اگه شد خبر بده منم برم بخرم.نقل قول:
اما پیگیر باش مثلا خودم حساب کاربریم از تو پارتاک فعال نشده بود 5 بار صحبت کردم تا درست شد . حالا برای دان استریم باید 50 بار بگی تا درست کنن . هر شیفت کاری یه بار زنگ بزن . روزای تعطیل هم همینطور شاید پشتیبانیش عوض بشه
در مورد ip کلا ابادان رو 5.233 قفله و کاریش نمیشه کرد
پینگ رو نهصده!
اعصابمو بهم ریخته
چه غلطی میشه کرد؟!
حتما پیگیری میکنم بهت خبر میدم شده هر روز هم میرم نمایندگینقل قول:
هنوز خبر ندارن گیر چه سیریشی افتادن ![emoji3]
نه نمیخواد صبر کنی , باید روزاتو بسوزونینقل قول:
برای شما خوب بستن , برای من 1024 بسته بودن که زنگ زدم زیادش کردننقل قول:
رو چقدر بستن ؟نقل قول:
من اونموقع كه ثبت نام كردم ماناماد خطم افتاد روي 20مگ بعد از چند وقت فهميدن و آوردنش روي 1مگ و بالا نبردن ولي وقتي ضحي ثبت نام كردم افتاد روي 4مگ ضحي خوبيش اينه كه هر دقيقه دان استريما رو دستكاري نميكنه پشتيبانيش هم با انصافتره مثلا من اونموقع كه 5مگ گرفته بودم زنگ زدم واسم رو 7مگ بست كه 5مگو كامل بگيرم معمولا خانم ها بلد نيستن
11500 ....نقل قول:
فرشاد نظر من در مورد پشتیبانی بیشتر روی ماناماده چون بنظرم حرفه ای تر هستننقل قول:
ضحی هم پشتیبانیش خوبه اما بیشتر میپیچونه , مثلا من قبلا یادمه یکبار تعرفه 2 مگ داشتم زنگ زدم پشتیبانی که خطم رو از 2048 ببره روی 2600 که 2 مگو کامل بگیرم ولی یارو لج کرد و باش بحثم شد اونم خطو اورد روی 1022 بست و گفت قفلش کردم روی همین که دیگه کسی نتونه زیادش کنه منم بهش گفتم باشه به همین خیال باش:n10:
بعدم گذاشتم شیفت کاریشون عوض شد زنگ زدم یه اپراتور دیگه گفتم دان استریمم اومده پایین برام گذاشتش روی 2600:n19:
یعنی برام ثبت نام حتی اگه مجوز کسب هم بدی بازم رو 10 مگ نمیبندن؟
ماناماد عمرا بالا ببره من برا آشنامون هر چي تلاش كردم نتونستم ولي ضحي راحت بالا ميبره حالا ممكنه 10مگو رو رو بالاتر از 10نبنده ولي ديگه اينجور نيست كه 10مگ بگيري و خطو بزاره رو 2مگنقل قول:
آقا بالاخره پیگیری ها جواب داد و امروز ریت دانلود رو بالا بردن:n19::n20:نقل قول:
امیدوارم بعدا دستکاریش نکنن :n37::n36:
ip همون 5.233 هست؟
حالا میخوایی بری 2 مگ بگیری که شبانه داره؟
از نمایندگی درست شد یا با 2020؟
آی پی هنوز همون 5.233 هست ولی هر کاری کردم نتونستم با اسپید تست از سرور خارجی تست بگیرمنقل قول:
فعلا همین سرویس رو میخام استفاده کنم تا بعد
با 2020 تماس گرفتم یه خانمی بود (اگه خواستی بگو تا بت بگم کی بود) جواب داد گفت تا چند ساعت دیگه حتما برات پیگیری میکنم که دمش گرم انجام داد
پس چرا 10مگ اينقدر سرعتش پايينه؟قبلا انگار بهتر بود!:n13:
از وقتي كه شبانه 5و10مگو برداشتن اين مشكلات دراومدن
والا همین سرعتی هم که هست توی مخابراتی به درب و داغونی مخابرات آبادان نعمتیه:n09:نقل قول:
وقتی شبانه نداره زیاد ارزشی ندارهنقل قول:
الان 3g همراه اول با سرعت 10 مگ و 5 گیگ ترافیک درماه 10 تومنه
مهم شبانس :n31::n02:
برا استفاده از دانلود شبانه بعد از ساعت 2 باید مودمو خاموش روشن کنم یا نه؟
آشنای اول دانلود شبانه رایگان داره یا نیم بها حساب میکنه؟
الان رفتم دیدم چند شب پیش از شارژم کم شده بود وقتی دانلود داشتم....
برا استفاده از دانلود شبانه بعد از ساعت 2 باید مودمو خاموش روشن کنم یا نه؟
برا استفاده از دانلود شبانه بعد از ساعت 2 باید مودمو خاموش روشن کنم یا نه؟نقل قول:
آره قضیه همراه اولو میدونم این مدتی که منتظر بودم تا این سرویس وصل بشه از همراه اول استفاده میکردم حتی تست سرعتش هم تو تاپیک دیگه گذاشتمنقل قول:
برا شبانه هم یه مدت دیگه یه سرویس شبانه دار میگیرم:n10::n10::n09::n09::n10:
مخابرات كلا سرويساي بدون شبانش سرعت خوبي ندارن دفعه قبل كه شبانه رو كلا برداشت سرعتا خيلي پايين اومدن اما وقتي شبانه رو اضافه كرد سرعتا خوب شدن الان هم 10مگ كه شبانه نداره سرعتش پايينه
یه مشورت
وضعیت خط من اینه....
همینه که هست، و هیچ کاریش هم نمیشه کرد..خطوط مخابرات اینجا...داغونه!!!
ولی بازم خدا رو شکر سرعت ام تا 2میگ میره...
الان من برای ماه اول ثبت نام، 2میگ گرفتم که خیلی راضی بودم، و شب ها هم نزدیک به 3گیگ دانلود داشتم.
الان میخوام بیشتر تو هزینه ها صرفه جویی کنم، بجای گرفتن 2میگ، میخوام 512بگیرم....
سوالم اینجاست که با 512، بازم سرعتم رو 2میگ هست، یا سرعتم اسمی میشه!؟ میاد پایین! (شب برام بیشتر مهمه)
کلاً، نهایت به 512ها چقدر سرعت میدن..
مخابرات منطقه هم مشکل پنهای باند، یا کاهش سرعت تا الان نداشته.
خط تلفن كه فاجعستنقل قول:
512هم سرعتش 250كيلوبايته
البته به شرطی که پشتیبانی بی وجدان نیاد استریم رو بیاره پایین.:n34:نقل قول: