اره همیشه هم جمعه ها ساعت دو بامداد تا 5 یا 6 صبح بودش قطع من که از قیدش میگذشتم :n09:نقل قول:
Printable View
اره همیشه هم جمعه ها ساعت دو بامداد تا 5 یا 6 صبح بودش قطع من که از قیدش میگذشتم :n09:نقل قول:
عجب ادمی هستیا یه بار هم که قطع نشده حالا هی بگو تا قطعش کنن:n02:نقل قول:
من هاردم پر شده یکی جای خالی بهم قرض بده شب دانلود کنم:n10:
توکه جا نداری حرف نزن :دینقل قول:
در اخرم هم یک شعر سرودم تقدیم به شاه دزد اینترنت ایران مبیل :دی نت
زگهواره تا گور سیگنال بجوی
نقل قول:
واقعاً قطعی نداشتین؟ خوشبحالتون چون من یه حدود ۲-۳ ساعت شب دوشنبه قطعی داشتم که خودم بالای سرش بودم و دیدم. شب سهشنبه که فرداش تعطیل هم بود قطعی داشتم. ولی این رو از خماری IDM و وسط گیر کردنش فهمیده بودم چون خودم خوابیده بودم. کلاً به نظر جوری هست که یه جا مشکل داره یه جای دیگه وضعش خوب میشه. گویا شده مثل خاموشیهای برق که یه جا رو قطع میکردن که یه جای دیگه برق داشته باشه. :n13:
خداروشکر اینجا خوب شدهنقل قول:
ماشالله ایشالله ماشالله:n02::n02:
شبی حدود 2.5 گیگ مییگرم
دیگه هاردم پر شده
قطعی هم اصلا ندارم
الان 4 روزه مودموو اصلا خاموش نکردم یه بار هم دیسکاکنت نشده
چرا داشتم ولی انقدر داشتم که امارش از دستم در رفته تا 2 هفته رو مطمئنم قطعی نداشتم واسه همینه تعجب کردم .واسه موبیل نت خودش رکورده ... :دینقل قول:
سعیدپول گرفتی از مبین نت >؟ اقا این مشکوک میزنه :دینقل قول:
همین الان هم یعنی نیم ساعت به ساعت ۲ و نیم ساعت بعد از اون سه بار قطعی هر بار حدوداً ۵ دقیقه دارم که وقتی هم وصل هست، سرعت از دایالآپ هم کمتره. شک دارم روزی باشه که کل شبکه مبیننت وصل باشه و کیفیت و سرعت هم در حد نهایتش باشه.نقل قول:
زگهواره تا گور سیگنال بجوی :دینقل قول:
فکر کنم باد اومد یکم سیگنالشو باد برد : ) ))))))))))))
من تا نیم ساعت بسختی صفحه باز میکرد قندشکنم که فلج شد! من از2اینجوری شدم
وجدانن دیشب از ساعت 10 شب زده بودم ای دی ام رو واسه ساعت 2 روی دانلود خودش سر ساعت دانلود کرده بود منم اصلا خونه نبودم دیشب:n02:نقل قول:
دنیای تکنولوژِی یعنی مبین نت خخخخخخخخخ
احتمالا قراره چند وقت حال اساسی ازم بگیره که داره اینجوری حال میده:n25:
نمی دونم چرا این مبین نت کلا با دانلود از تورنت مشکل داره .. خصوصا تو ساعات رایگان سرعت تورنت خیلی خیلی کم میشه در صورتی که دانلود لینکای معمولی مشکلی نداره ..
یچی میگم نگید از مبین نت پول گرفته خخخخنقل قول:
من با تورنت سرعتم حدود 60-70 گاهی هم 95 میرسه:n09::n07:
واسه یک مگ این سرعت افتضاحه ! دلت خوشها :دی حتی سرعت اسمیت میشه ۱۰۲۴تقسیم در ۸ که میشه سرعتت ۱۲۸ !نقل قول:
من بجز این اواخر تواون ۶ ماه اول سرعت طرح ۵۱۲ از ۹۷ کمتر نمیشد ..دیگه با یک مگ باید اشک بریزی این سرعتته! گیگی ۱۰ تومنم که میدی من۶ تومن!
نقل قول:
برای من با فایل عادی فرقی نداره. شاید مشکل از سروری هست که تورنت رو براتون تبدیل میکنه.
نقل قول:
دوست عزیز خودت که میگی توی دوران ماه عسل مبیننت سرعت بالا بوده. این روش مبیننت هست که اول دوون میپاشه که طرف رو گیر بندازه تا موندگار بشه. بعد که گیر افتاد عوض اون دوران طلایی طرحهای ویژه رو در مییاره.
همونطور که نی نی پیسی گفت،نقل قول:
مرد حسابی خودت میگی 6ماه اول:n09:
حالا الان بزن ببین سرعتت 50 تام نمیرسه
یکاری نکن بگم قابلمتو سوراخ کنن سرعتت منفی بشه من با بچه های بالا در ارتباطم خخخ
دوستان شما 512 یا 1 مگ محدود رو پیشنهاد میکنید؟ سرعتش شبانش و روزانه رو اگه تو مشهد میدونید لطفا بگین بی اینترنت موندم میخوام بگیرم:n02::n14:
واقعا پیشنهاد نمیشه هم گرونه... 512 که گیگی 7 اون یک مگ هم هر گیگ حجم 10 تومن. قطعیو نوسان هم توش عادیه . اولاش سرعتت خوبه چون 220 واسه ی مودم ازت میگیرن :دینقل قول:
اول اگه میتونی adsl از شرکت هایی مثل شاتل و ندا و...بگیر هم ارزون تر هم سرعت و پینگ صد برابر بهتر. اولویت بعدی adsl اشغال مخابرات .ک از وایمکس بهتره واسه سرعت تو پست پایین مینویسم
دیوانه قابلممو سوراخ کنی خودتم غرق میشی!! :دینقل قول:
بابا زنگ بزن سرعت 1 مگ نباید زیر 128 بیاد . من که روزام 97 هست! شبا مسخرشو در اورده.
جدی یوقت مودمت ضعیف شده ی تماس بگیر
ماه عسلو خوب اومدی. :دی نگفتی طرحت چیه .سرعت روزانه شبانت چند؟نقل قول:
طرح 1 مگ بهترین حالتش برام 124 بوده هیچوقت به 128 نرسیدهنقل قول:
شبا 124 هست حداکثر ولی با تورنت کمه
طرح یک مگ قدیمی. سرعت اگه ترافیک کم باشه روی ۱۱۰ تا ۱۲۰. البته شبهای ترافیک چون بیشتره اوایلش کمتر و بعداً به حد نهایی میرسه.نقل قول:
امروز فهمیدم دانشگا ما اینترنتش مجانی هست :دی یعنی بشین ۲۴ ساعت دانلود کن :دی
:n09: من 1 هفتس رمز مبین نت دانشگامونو بدست اورم 2 مگه همش به خاطر دانلود میرم خخخخخخنقل قول:
کدوم دانشگا هستی؟ اینجا سرعتش بعید میدونم بالا باشه رفتم دانشگا تست میکنم ولی رمزنمیخواد همه میتونن وصل شن. حتیی غریبه بیاد تو یکی از دانشکده ها راحت وصل میشه قفل اصلاندارهنقل قول:
اینایی که قفل نداره اصلا بدرد نمیخوره!!نقل قول:
همه وصل میشن سرعتش بدجوری افت میکنه
من پیام نورم،اینی که بهش وصل میشم فقط چهار تا سیستم بهش وصل میشن اونم برای چک کردن سایت دانشگاه یعنی من با سرعت 240 میتونم ازش دانلود کنم،
درود
دوستان برای استفاده از ساعات رایگان حتما باید مودم بعد از ساعت 2 روشن بشه؟ یا اگر از قبل روشن باشه خود به خود میره روی رایگان؟
لطفا پاسخ بدید با تشکر
از قبل روشن باشه مشکلی نیستنقل قول:
اما سعی کنید از 2:15 به بعد دانلود رو شروع کنید و 10 دقیقه به 8 دانلود رو قطع کنید
امشب سرعت خوبه ماشالله فیکس 124 هست نه کمتر نه بیشتر
بچه ها یکی منو راهنمایی میکنه؟یا من نمیفهمم این پشتیبانی چی میگه یا اون نمیفهمه چی میگه
زنگ زدم میگم سرعت من 1 مگ نامحدوده آنتنمم خوبه ولی سرعتم رو 10k ثابته میگه 1 مگ بین 10 تا 128 هستش ولی چون ضریبش 10 هست سرعت شما میشه 10 بهش میگم بابا با ایرانسل هم همین سرویسو دارم ولی سرعتم 100k هست میگه نه مال ما همینه تازه خوشحال باشید سرعتتون 10k هست میگم بابا این یک مگ نیست که اون سرعت 128 هست شما داری ماهیانه از من 68 تومن میگیرید جوابی نمیده
بگین الان من اشتباه تو محاسبه سرعت میکنم یا اینا
ببین عزیز شما اول کاری که می کنی این باشه که از مبین نت طلاق بگیری بری با پارس آنلاین ازدواج کنی :n02:نقل قول:
من خودم حدود 6 ماه مبین نت داشتم و همین طرح نامحدود 1 مگ رو 3 ماه استفاده کردم ماه اول خوب بهت سرعت می دن ولی از ماه های بعد سرعتو میارن حدود 10 تا 30 دیگه بالا برو هم نیست. اگه هم اعتراض کردی بهشون یه سری محاسبات بیخود می کنن و می گن همین 10 تا هم اضافه بهت دادیم.منم ازشون جدا شدم و رفتم پارس آنلاینه گل گلاب که الان داره برا سرعت 256 نامحدود 200 تا سرعت بهم می ده.
ببینید قبل از اینکه شما این سرویس رو بگیرید باید فکرش رو هم میکردید. ضریب اشتراک طرح های محدود مبین نت 1 به 4 هست ولی طرح های نامحدود 1 به 10 که بار ها هم در همین انجمن گفته شده که سرعت این طرح ها به شدت پایینه و به درد هیچ کاری نمیخوره. اگه از قبل از خرید این طرح اینجا سوال میپرسیدید الان این جوری پشیمون نمیشدید.نقل قول:
در صفحه کاربری م در مبین نت نوشته اعتبار تا 3 اسفند
یعنی کی تموم میشه؟
درود به همه برای تنظیمات مودم کدوم گرینه رو پیشنهاد میدین؟ میخواهم سرعت نت بیشتر و بشتر بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مودم مبین نت WIXFMM-130 نمونه ایرانسلش هم هست فقط رنگش سیاهه و برای مبین نت هم رنگش سپیده حالا این مودم برا ایرانسل هم کار میده؟ و چطوری باید برای ایرانسل تنظیمش کرد جریانش چیه هم مبین نته هم ایرانسله؟ میشه همزمان برای مبین نت و ایرانسل کار بده؟
مودم چینی هست و خیلی ساده اکثرن هم که خریدن میخوان بفروشنش در گوگل سرچ کنید تا ببینید WIXFMM-130 قیمت مبین نتش هم 220تومانه
ارسال 2 پست پشت سر هم ممنوعه. پست های بی ربط هم نفرستید.نقل قول:
با توجه به کاهش نرخهای ایدی اس ال این امکان وجود داره که نرخهای نجومی وایمکس هم کم بشه.
با سلام.
دوستان مبین نتی برن تو سایت مبین نت و برای یک گیگ ترافیک هدیه ثبت نام کنن.! (مبین نت دستو دل باز شده )
نمیدونم خبرم قدیمی هست یا جدیده ولی من تازه دیدمش،تا پایان اسفند فرصت هست.
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید میدونم . زمانی که مخابرات گیگی ۲۵۰۰ بود من وایمکس مبین نت مشترک شدم گیگی ۶ تومن . بنظرم رقابتی بینشون نیست .رقابت الان بین مبین نت و ایرانسله شاید رایتل هم بعدا بتونه بیاد تو جمع .نقل قول:
قدیمی هست .قبلا اعلام شده .ممنوننقل قول:
دوستان برید طرح های جدید مبین نت رو ببنید!
طرح ۱ ماه اگه بگیری وهر ماه تمدید کنی از طرح ۶ ماه ارزون تر در میاد!!! چه تو سرعت ۵۱۲ چه ۱ و۲ مگ!
مشترکین مبین نت این متن حتما بخونن سرشون کلا نره وارد حساب کاربریتون شید و طرح های موجود رو نگاه کنید
مثلا طرح یک مگ با حجم ۴ گیگ قیمت زده ۳۰ تومن
طرح۶ ماه یک مگ با ۱۸ گیگ زده ۱۵۳
خوب حساب کنید یک مگ ماه رو اگه مرتب تمدید کنید میشه
۴ گیگه و در۶ ماه میشه ۲۴ گیگ
و۶ تا ۳ تومن ۱۸۰ تومن واسه ۶ ماه
ولی ۱۸ گیگ که ۱۵۳ زده اگه ۳ گیگ اضافه بخری میشه ۲۱ گیگ با قیمت ۱۸۳ تومن
یعنی ۳ گیگ توش میخوره عوض تخفیف که ۶ ماه میگیری!
تو وایمکس ایرانسل تازه تخفیف میدن...چی بگم دیگه...
----------------
موضوعی که خیلی فکرمو درگیرکرده اینه که من 800 مگ تو این 4 روز مصرف نکردم و تو میزان کارکردم ثبت شده. واقعا شک دارم چون یک ماه دارم کنترل میکنم وقتی میخوام خاموش کنم میزان مصرفمو میبینم در حد30 مگ هست روزی 2 بار نه 200 مگ!! واقعامسخرس زنگ بزنم اوپراتو چی بگم
شما هم جواب بی ربط نفرست
نقل قول:
همین تنظیماتش بمونه چون این بخش برای بالا بردن سرعت نیست و مال جلوگیری از نویز هست که از قدیم توی این بخش مونده و الان کاربرد نداره. یعنی اگه تنظیمش رو عوض کنید بدتر براتون مشکل ایجاد میشه.
این کلک رو چند وقته که زورکی به کاربرها میزنه. قدیمها یادتون باشه اگه ۶ ماهه میگرفتیم یک ماه تخفیف و اگه یکساله میگرفتیم سه ماه تخفیف میداد. یعنی پول ۹ ماه رو میدادیم و یک سال مصرف میکردیم. الان با حذف مرتب انتخابها شاید روزی برسه که دیگه حتی همین ۶ ماهه بدون تخفیف که الان هست رو هم دیگه نفروشه.نقل قول:
ادیت : بدون تخفیف نیست ! گرون ترم هست. یبار خوداتونم حساب کنید متوجه میشید واقعا عجیبه!نقل قول:
تمام حرف منم همینه این طرح ۶ ماهه گرون تره در میاد ! .یعنی صرف با خرید طرح یک ماه هست که هرماه تمدید بشه . من خودم چون اخرای طرحمه داشتم بررسی دقیق میکردم دیدم طرح هاش مورد داره .خلاصه دوستان هواستون باشه .من فقط اعلام کردم همون ۳ گیگ هم ۳۰ تومن بدون مالیات و.... میشه .