دوباره همون آش و همون کاسه!
کم شد.:41:
Printable View
دوباره همون آش و همون کاسه!
کم شد.:41:
بله من 512 هستم و از بهمن ماه به بعد دیگه دانلودم خراب شد!!!!!!نقل قول:
سرعت روز و شبت چقدره؟نقل قول:
منظورم از شب 1 تا 7 ه
واینکه سرعت روزت ثابت هست یا نه؟
کلا شاتل الان ردیفه تو مقوله ثابت موندن سرعت و اینا
ببین کلاً شاتل تعطیله....نقل قول:
من روزها که اصلاً نمیتونم دانلود کنم ... از عصر درست میشه بعدش شب هم خیلی خوب باشه 10 کلیوبایته
دیشب سرعت خیلی بد بود
ولی باز سیستم رو گذاشتم دانلود کنه
تا ساعت 5 صبح فقط 280MB دانلود داشتم
از 5 تا 7 800MB دانلود داشتم ولی :31:
خیلی شاتل جالب شده !!
نقل قول:سرعت روزش هم که از خیلیا شنیدم بد شدهنقل قول:
ببین کلاً شاتل تعطیله....
من روزها که اصلاً نمیتونم دانلود کنم ... از عصر درست میشه بعدش شب هم خیلی خوب باشه 10 کلیوبایته
میانگین سرعت روزش چقدره؟
من هم با شاتل این مشکل رو دارم. اما نکته جالب اینجاست که با فایرفاکس این مشکل کندی باز شدن صفحات وجود نداره!نقل قول:
نه سرعت روز عالیه
ولی شب هیچ حساب و کتابی نداره یه روز خوبه 2 روز بده،فقط خدا کنه امشب خراب نشه که قسمت آخر لاست رو دانلود کنیم بره پی کارش.
سلام بچه ها چرا اینجوری شده؟
من آرت 1 بودم رفتم اکو 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کسی کارت تخفیف شاتل برای اصفهان نداره؟
با تشکر
من یه ماه سرویس آرت1 گرفتم و ترافیکم تموم شد و اینترنتم قطع شد
بعد از دو سه روز دیدم که دوباره خودش شارژ شده و 18 گیگ بهم داده بدون اینکه پولی واریز کنم
چیه قضیه؟
ترافیک سرویس ارت سر ماه ریست میشهنقل قول:
حالا کی پولشو میگیرن؟نقل قول:
قاطي كرده :31:نقل قول:
زنگ بزنين امور مشتركين كه سريع تر جواب ميگيرين. 23099
من شبها زیاد کار ندارم گفتم اگه روزهای شاتل خوبه ازش سرویس بگیرم به امید اینکه شبها بهتر بشه. سرعت روز و وضعیت قطعیش چطوره؟
با با همون ترفند 6 فایل بلاخره دیشب 1 گیگ گرفتم.:20:
سرعت روزش بد نیست.برای من که افت نداشته.60 کیلو بایت دانلود میکنه.
نقل قول:
سلام
واسه منم دقیقا همینطوره!! به پشتیبان شاتل هم که در تهران گفتم یه جواب پرتی داد. میگه اون سایتا بخاطر پهنای باند خودشون هست که سرعتشون بالاست و این نشون میده که ما سرعت شبانه رو کم نکردیم!!!
آخه اصلا با عقل جور درنمیاد که سرعت دانلود از این سایتها با سرعت دانلود از بقیه سایتها اینقدر تفاوت داشته باشه.
از دوستان کسی میدونه دلیل این قضیه چیه؟
کسی کارت تخفیف برای اصفهان نداره؟!!:31:
با تشکر
برای هر شهر فرق داره و قبول نمیکنن ازت...نقل قول:
تازه بعضی جاها هم باید خود کارت باشه مثل اینجا..
نه منظورم این دو هفته اخیرهنقل قول:
یعنی شما یه روز خوب اصلا نداشتین؟؟
البته برای من صبح با 2 فایل هم میشد به سرعت صد و خورده ای رسیدنقل قول:
که البته توی روز هم بعضی وقتا با 150 160 دانلود میکنه!
امشب 3.1 گیگ دانلود کردم که بازم بیشتر جا داشت!
این ترفندی که میگید چیه البته سرعت من خوبه میخوام ببینم میشد بیشتر ازش کشید این 6 تا فایل یعنی میزارید 6 تا فایل همزمان دانلود بشهنقل قول:
موفق باشید
امشب باز از یک سرور دیگه میتونم دانلود کنم با سرعت 60
خیلی جالبه
هر شب از یک سرور میشه با سرعت بالا دانلود کرد
نقل قول:
امشب باز از یک سرور دیگه میتونم دانلود کنم با سرعت 60
خیلی جالبه
هر شب از یک سرور میشه با سرعت بالا دانلود کرد
دوست عزیز مسعود جان لطف میکنی بگی از کدوم سرور و کجا ؟ :20:
خیلی جالبه از شنبه تا الان هیچ مشکلی نداشتم . سرعت دانلود شبانه تا 85 هم میره . فکر کنم شکایته جواب داده . البته هنوز پیگیرش هستم و هر روز دارم زنگ میزنم .
دوستان سرور پرسرعت مستقیم واسه دانلود فیلم سراغ ندارید که شب ها با شاتل مشکل نداشته باشه؟ مثل آسان دانلود مثلا
دیشب کلا 20 مگ دانلود داشتم
رفتم چت انلاین به یارو میگم چرا سرعت انقدر کم شده میگه میگه چون سرویس اشتراکیه مواقعی که ترافیک روی مرکز زیاد هست سرعت کم میشه
بهش گفتم دوستم هم با من توی یه مرکز مخابراته جواب نداد
اینا همشون یه مشت دزد هستن
یعنی دیشب شما 20 مگ دانلود کردی و دوستتون روی همون مرکز مخابراتی نرمال دانلود کرد؟؟نقل قول:
اکو 512 هستین؟
اگه يه مركز هستين كه اصولاً اگر مشكلي هم باشه براي همه بايد باشه. امشب هرد يه لينك يكسان از يه سرور قوي بزنيد دانلود شه سرعتتون رو چك كنيد. شايد لينك شما زياد خوب نبوده يا تعداد كانكشن هاي دانلود منيجرتون كم بوده... :31:نقل قول:
نه فکر نمی کنم به این مسائل ، ربطی داشته باشهنقل قول:
کسی نمیخواد جواب ما رو بده ؟
خیلی ممنون که واقعا" به آدم احترام میذارید.
نمیدونم Forumهای ایرانی چرا انقدر ملت خودشون رو می گیرند.
1000 نفر روزی پست من رو می بینند اما زحمت نمیکشن یه جواب یک کلمه ای بدند.
ممنون باز هم مرسی.
نقل قول:
یعنی دیشب شما 20 مگ دانلود کردی و دوستتون روی همون مرکز مخابراتی نرمال دانلود کرد؟؟
اکو 512 هستین؟
دیشب بعد از چند شب صبر و ستقامت بالاخره طلسم شکسته شد و 1.3 گیگی دانلود کردم =)))))))))))) این مشکل سرعت شبانه که همیشه هستش خداکنه مثل این ماه فقط 2 3 شب اینطوری بشه بعدش درست بشه :دی :دی
بابا شما که وضعتون خیلی توپه 1 گیگ (1 گیگ نه اصلا تو بگو 200 مگ) هر شب رایگان دانلود میکنید؟؟؟
آسیاتک باز گرون کرده میخوام بیام بیرون ارزونترین سرویس شاتل کدومه سرعت دانلود روزانش چنده؟ (برای آسیاتک محدود 128ش از 20 تا 50 بود) سرعت شبانش چجوریاست؟
مخابرات هم هست نمیدونم برم مخابرات نرم...
ارزونترین که شما میگی اگه اشتباه نکنم eco128 هستش ولی بچه ها از سرعتش مینالن + محدودیت ترافیک هم داره فک کنم 3 گیگ که این خیلی بدترهنقل قول:
بابا شما که وضعتون خیلی توپه 1 گیگ (1 گیگ نه اصلا تو بگو 200 مگ) هر شب رایگان دانلود میکنید؟؟؟
آسیاتک باز گرون کرده میخوام بیام بیرون ارزونترین سرویس شاتل کدومه سرعت دانلود روزانش چنده؟ (برای آسیاتک محدود 128ش از 20 تا 50 بود) سرعت شبانش چجوریاست؟
مخابرات هم هست نمیدونم برم مخابرات نرم...
به نظر من شما بیا آرت1 128 ولی سرعت 1مگ دارن میدن من هم 2 3 شب وضع شبانه ام خراب بود ولی بالاخره بامداد امروز درست شدش
حالا میل خودته که چه سرویسی رو انتخاب میکنی
آرت1 128 سرعت 1 مگ میده؟! سرعت دانلود چقدره؟ وضعیت قطعی چطوره؟نقل قول:
نقل قول:
آرت1 128 سرعت 1 مگ میده؟! سرعت دانلود چقدره؟ وضعیت قطعی چطوره؟
بله
سرعت دانلود از 100 تا 150 میره میاد : ))) ولی به طور متوسط برای من امروز صب 1-6 صب 108 بودش که خوبه :20:
قطعی هم به قول یکی از دوستان همین انجمن : با پتک بزنم دیوار بریزه قطعی نه مشکلی نداشته :دی :دی
نقل قول:
1-این اکانت شبانه که سرعتش میاد پایین اجباریه؟ یعنی مثلا من اگه نخوام اکانت رایگان شبانه داشته باشم نمیشه؟!
2-سرعت روزانه eco128 با حجم 3 گیگ 50 هم نیست؟ اگر نیست چقدره معمولا!؟ من با آسیاتک حداکثر 50 دارم
من تا قبل بهمن شبی کمتر 1300 مگ نمیگرفتم که بعد از اون بهترین حالت هفته ایی یک روز 800 مگ بود و معمولاً 100 تا 200 مگ دانلود میکنم با سرویس eco512 وقتی هم بهشون میگم میگه مشکل از طرف ما نیست من حتی روزها هم نمیتونم دانلود کنم دیروز حدود 1 ساعت باهاشون چت کردم آخرش مشکلم حل نشد!!! البته بعد از یک ساعت چت فقط برای 10 دقیقه سرعتم دوباره مثل قدیما رفت روی 70 !!!!! من روزها هم سرعت دانلودم صفر تا 5 هست !!!!! فقط از سرور اپرا خوب میتونم بگیرم حتی از فایرفاکس هم نمیتونم دانلود کنم ....نقل قول:
بله سرعت دوستم روی 60 بوده سرویس هردو هم اکو 128 هستنقل قول:
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
من از سرور میهن دانلود بازی می گرفتم و دوستم از راپید شیر فیلم دانلود می کردهنقل قول:
اینا هر چند وقت یک بار سرعت رو کم و زیاد میکنن از اول تا 15 اردیبهشت من سرعتم توپ بود و هرشب 1 گیگ دانلود داشتم اما بعد از اون سرعتم داغون شده
به نظر میاد شاتل نرم افزار محدودیت سرعت برای اکو 128 و 256 رو برداشته ، بجاش یه غلط دیگه ای کرده:27:نقل قول:
همچنین سرورای میهن دانلود و ... هم همون سرعت بقیه سرورها رو دارن!
اقا کسی راه حلی برای دانلود شبانه نداره؟؟؟