یعنی تو اسیا تک برای دانلود شبانه حتما موقع شروع تایم رایگان باید مودم رو خاموش روشن کنیم تا از ترافیک کم نکنه !؟ یعنی خودش اتومات نمیره رو حالت رایگان ؟
Printable View
یعنی تو اسیا تک برای دانلود شبانه حتما موقع شروع تایم رایگان باید مودم رو خاموش روشن کنیم تا از ترافیک کم نکنه !؟ یعنی خودش اتومات نمیره رو حالت رایگان ؟
بچه ها آپلودباز فیلتر شده؟:19::19: تا چن روز پیش اوکی بود که؟:18::18:!آخه چرا؟؟؟:n28::n28:
کسی یعنی آسیاتک تو مشهد نداره منو راهنمایی کنه؟
یعنی اینقدر سوال من سخته؟؟نقل قول:
4 گیگ خرج کردی اون نقطه به جای ممیزهنقل قول:
خب اگه 4 گیگو خوردی مصرف کردم کلی پس چرا امروز چک کردم حالا شده این؟!!!!!!!:n04:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس قبلی که شما توضیح دادید مصرف 4 روز قبل من بوده این عکس حالا که میبینید عکس الان مصرف ما هست پس چرا این عدد کمتر شده گویا ؟؟نه؟؟؟؟؟؟
ببین تو صفحه اصلی حجم باقیمونده ای که داری رو نوشته، واسه جزئیات میری تو ریز مصرف بعدش جزئیات ریز مصرف، تاریخ ابتدا و انتها رو مشخص میکنی و میبینی که چقدر حجم استفاده کردینقل قول:
دلیل اینکه دو تا حجم میبینی اینه که تاریخاشون فرق داره و اون بالا همه ی دانلود و آپلود رو نشون میده چه رایگان و چه غیر رایگان!
یکی بهم بگه که آپلودباز فیلتر شده یا نه یا فقط واسه من ایجوریه؟:n13::n27:
اسیاتک شده بهترین سرویس سال ! یعنی انقدر خدماتش خوب بوده!
من هم تعجب کردمنقل قول:
نمیگم اسیاتک افتضاحه اما کاملا معمولی هست !!!چرا؟!
دلیل دارم من هر دو خط منزل 2 تا نت یکی اسیا یکی شاتل هست شاتل با اینکه 128 اکو ارزونترین سرویس برداشتم الان 5 سالی میشه باید بگم خدا هست و در این 5 سال حتی 2 بار هم dc نشده اما اسیا تو ای dc رتبه اول داره اعصاب خورد کنه شاتل شب از 1 تا 8 صبح رایگان سرعت هم با idm 350 هست خدایی کسی باور نمیکنه بگه تا مدرک معتبر نشون بدم
خلاصه اسیاتک کاملا معمولی هست و اول شدنش واقعا بحث داره!!!!!!!
درود به شما. میشه بفرمایید آیا شاتل درساعات رایگان محدودیتی هم دارد یا خیر؟نقل قول:
دوستان ریزمصرف رو تو همون سایت 1544 میزنه دیگه ؟ من وقتی وارد پنل میشم میزنه "در انتظار تایید رانژه از مخابرات" در صورتی که پشتیبانی میگه اکانت شما یه هفته س فعال شده اما کماکان چراغ دیتا مودم خاموشه ، پشتیبانی هم که در حد جلبک
توی پنلم از طریق سایت 1544 که وارد میشم در قسمت لیست سرویس های قابل ارائه سرویس اینترانت محدود هم هست ولی وقتی میخوام سرویس جدید ثبت کنم فقط تا 2مگ نامحدود برام میاره ؟؟ دلیلش چیه ؟ کسی هست اینترانت محدود داشته باشه ؟
سرویس های نامحدود الماس با IP استاتیک یعنی چی ؟ سرعتشون چطوره ؟
چرا تاپیک خلوته ؟؟؟ این شرکت که ادعا می کنه بیشترین مشترک ها رو داره !!! :n27::n36:
اینترنت من از صبح قطع !!!....... کلا چراغ لینک مودم خاموش شده...... اول فکر کردم مشکل از اینجاست ولی از در خونه هم درست نشد !
به نظرتون تو شهرما آسیاتک امروز مشکل داشته یا مشکل از جای دیگست ؟
من که محدودیتی ندیدم شبی 2 گیگ را دانلود میکنم بیشتر هم میتونم اما خب میترسم محدودم کنن باز هم تاکید میکنم محدودیتی من ندیدم حتی یک بار برای من اتفاق بی افته اما خیلیها وقتی زیاد دانلود کردند چند روز محدود میکنن مثلا شبها دیگه با سرعت 10 میتونید دانلود کنید تا از محدودیت خارج شویدنقل قول:
من ماهی 60 گیگ دانلود میکنم شبانه رایگان مشکلی نداشتم من 3 ماهه 128 اکو هستم
دوستان کدوم سرویس اساتک نامحدودش سرعت دانلودش 80 90 هست میخوام اساتک بگیرم اگه خوبه و نامحدود واسم مهمه !
من که محدودیتی ندیدم شبی 2 گیگ را دانلود میکنم بیشتر هم میتونم اما خب میترسم محدودم کنن باز هم تاکید میکنم محدودیتی من ندیدم حتی یک بار برای من اتفاق بی افته اما خیلیها وقتی زیاد دانلود کردند چند روز محدود میکنن مثلا شبها دیگه با سرعت 10 میتونید دانلود کنید تا از محدودیت خارج شویدنقل قول:
و دلیلی که دو خط دارم چون واقعا از صبح تا شب تو نت هستم شب را با شاتل سر میکنم دانلود فقط و صبح تا شب را آسیاتک
اما ناراحت هست و انتقاد از اسیاتک:
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه سر عمر دارم اما سرعت دانلود با IDM روی 30 الی 40 هست:n34:دی سی هم کلی دارم
میشه یکی جواب بده ؟ خیلی سوال ساده ای هستنقل قول:
دوستان اسیاتک که من الان هستم خیلی خوبه کهنقل قول:
بعضیا میگن قطعی و ...
من خط محدود 128 دارم و شبی 15 گیگ میگیرم.وافعا رایگان شبانش عالیه:n20:
در ضمن نیازی به خاموش روشن کردن نیست من فقط ساعت 2.6 دقیقه میزارم دان تا 5-6 صب:n26:
تا ماه قبل من مشکلی نداشت و نیاز به روشن خاموش کردن مودم نداشت ولی ماه قبل بعد از هدر رفتن حداقل 4 گیگ از حجم ترافیک م، دیگه هر شب ساعت 2 به بعد که تایم رایگان شروع میشه، روشن خاموش میکنم مودم رو و ریسک نمی کنم چون حجم خورده شده بر گردانده نمی شود !!نقل قول:
حالا ممکنه درست شده باشه و من اطلاع نداشته باشم.
512
پینگو نگا :n28:
یعنی اسیاتک توی پینگ فاجعس،افتضاحه!!!
زنگ زدم میگم چرا ایتجوریه؟ میگه ما مسئول پینگ تایم مشترک نیستیم سرعت دانلود با IDM مهمه :n21:
4مگ برنزی نامحدودنقل قول:
سلام به همگی !
دوستان از اصفهان کسی هست یه نظری بده راجع به شبانه رایگان و کلا کیفیت سرویس ؟؟؟؟
ممنون از همه
سلام من سه چهار روز پیش خریدم از اصفهانم هستمنقل قول:
سرعت 128 گرفتم 6 گیگ در ماه
سرعت دانلودم 700 الی 1200 هست با دانلود منیجر!!!شاید بخاطر اینه که تو منطقه ما کسی اسیاتک نداره ( نمیدونم ، اطلاعاتم در این مورد کمه )
ولی توی 3 ساعتی که رایگان دارم سرعت 16 کیلوبیته!!
دوستان فرق نامحدود طلایی و نقره ای و برنزی چی هست؟ اینطور که من متوجه شدم فقط توی طلایی هست که سرعت اسمی تضمین شده که پایین تر نمیاد و نقره ای یک دوم سرعت اسمی و طلایی یک سوم سرعت اسمی میشه درسته؟
مثلا این سرویس بعد از اون 10 گیگ و 25 گیگ چه اتفاقی براش می افته؟
چالاک 256 نامحدود طلایی ( با 10 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گیگ درماه)
دوستان عزیز یه لطفی کنید یه آماری از این بهم بدید ببینم خوبه؟ بده؟ افتضاحه؟
الآن زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نداری و همه چیت خوبه. درحالیکه پینگم بالاست. بهش میگم پینگ بالاست، میگه تا زیر 500 باشه خوبه دیگه! :n04::n04:
به نظرتون یه کم داوناستریم رو پایین نبستن؟ حجمی 2 مگ هستم، تهران.
دوستان این سرویس های حجمی اینترانت اسیاتک تو لیست قابل ارائه هست ولی نمیشه خریدشون چی کار باید کرد؟
زنگم زدم گفت تو اون لیست هست ولی ما نمیتونیم بفروشیم
سلام کسی این 512 که از 8 تا 10 صبح رایگانه رو نداره سرعت چطوره
از 8 تا 10 صبح چقدر میشه دانلود کرد ؟
ممنون
سلام من حدود هفتصد مگ میگیرم.نقل قول:
ممنون نگفتی سرعت عادی چقدرهنقل قول:
سلام دوستان میشه سوالامو جواب بدین؟؟؟ :n16:
وضع سرعت شبانه رایگان سرویس 512 و 1 مگ چطور هست؟؟ چقدر سرعت میده؟
آیا آسیا تک شبانه رو محدود میکنه؟؟
اگه تو مرکز مخابراتی مورد نظر مشترک اسیا تک کم باشه احتمالش هست سرعت تایم رایگان بالا باشه ؟ یا با اکانتینگ محدود میکنند؟
ممنونم
تایم دانلود رایگان،سرویس شهاب،چالوس،تک لینک سرور خارجی :
اینت جوری که من فهمیدم آسیا تک سرعت روزانه رو برای همه طرح ها بالا و حدود 500-700 میزاره ولی برای تایم رایگان سرعت اسمی میشهنقل قول:
آسیاتک سرعت سرویس اینترانتش برای همه سرویساش یکی هستش،اما سرعت اینترنتش نه ،توسط اکانتینگ محدود می شه واسه سروعتای مختلف. برای اینترنت 256-512 سرعت اکانینگ 2.8 مگ هستش ، 1 مگ هم روی 4 مگ هستش ، اما دانلود از سرورای داخلی برای همه سرویساش یکی هستش.نقل قول:
سرعت ۱۱۰ تا ۱۲۰ هستش.نقل قول:
برای دانلود شبانه رایگان(2 تا 8)، فقط سرویس 512 به پایین، روی سرعت اسمی هست، برای 1 مگ به بالا سرعت دانلود شبانه میاد پایین و هر چی سرعت بالاتر باشه بیشتر میاد پایین ! ، برای مثال برای سرویس 10 مگ که حدود ماهی 75 هزار تومان هست، سرعت دانلود شبانه روی 250 کیلوبایت بر ثانیه هست یا همون 2 مگابیت بر ثانیه یعنی یک پنجم سرعت اسمی سرویس.
البته بستگی به مرکز مخابراتی هم داره،من سرویس 10 مگم تو تایم رایگان سرعتش 500 تا 720 کیلوبایت در ثانیه هستش.نقل قول: