من صدای باند سونی 6930 رو شنیدم با پخش پایونیر پرتاب صدای خوبی داشت ولی کیفتش زیاد جالب نبود وبیسش خشک بود این مدل 6950 هم اینجوره ؟نقل قول:
من صدای باند سونی 6930 رو شنیدم با پخش پایونیر پرتاب صدای خوبی داشت ولی کیفتش زیاد جالب نبود وبیسش خشک بود این مدل 6950 هم اینجوره ؟نقل قول:
نه بیسش نرمهنقل قول:
همین 6950 رو پخش سونی با امپ شنیدم بیسش خیلی ضعیف بود اصلا صفحه باند تکون نمیخورد بیسش نصف مال من هم نبود ولی با پخش 300uvm بدون امپ انگار سابی تو ماشینه به همدیگه مچن
سلامنقل قول:
تو رنج زیر 300 فرقی نمیکنه از کن وود یه نظرم بگیری بهتره.
U356 میتونی بگیری230
1010U یا 161URMمیتونی بگیری 223
ذوست عزیز تو تنظیمات audio میتونی بانداتو بالانس کنی.نقل قول:
همه پخش ها بالانس رو دارند.شما کمی باید با پخش کار کنید تا تنظیماتش دستتون بیاد. فکر کنم با تنظیماتش اصلا کار نکردین درسته؟
سلام..حمید اقا ضمن تبریک عید مبعث به شما ودوستان گرامی---دو سوال داشتم-
1-اقا حمید چرا از بین کنوود x400و u300شما همیشه اول می گویید x400 ودر اخرu300می خواستم علتش را بپرسم- یعنی x400موردی خاصی دارد که از u300بهتر است که شما توی الویت می گذارید؟؟؟u300 فایلflac هم ساپورت می کند؟؟
الان توی سایت بهرام شاپ x400 قیمتش319 تومان ولی u300 قیمتش 300 تومان است----
2-ایا ارزشش را دارد کنوود 563 که بلوتوث دارد 40 تومان بیشتر به u300 و20 تومان نسبت به x400بدهیم-----
جواب این دو سول مهم است برایم----
تشکر از توضیحاتی برای من و دوستان می دهید----:n06:
با اجازه آقا حمید .نقل قول:
بنظر من تفاوت هایی تو صدا هست ، ولی عمده تفاوت میشه گفت پنل خیلی با کیفیت تر و صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر دونست .
ازونطرف ایکس 300 فقط تنظیمات خیلی زیادی داره که از نظر من خیلی هاشم بدردنخوره !
در کل پخش خوبیه اگه بخوای هی با اکولایزر و تنظیمات بازی کنی ولی یکی مثل من که همه چیو فلت گذاشته و فقط ولوم رو میچرخونه ، ایکس 400 بهتره .
من صدای x400 رو نشنیدم ولی میگن بیسش ضعیفه ولی 300uvm که دارم بیسش خیلی قویه
اساتید برای استیج جلو (داخل درب ها ۱۶ سانتی) چی پیشنهاد میکنین؟ کواکسیال یا کامپاننت؟
الان یه پخش قدیمی دارم و یه آمپ GM-D1004 پایونیر. ترجیحا تا جای ممکن نیاز به خون و خونریزی تو نصب نباشه (کاملا فابریک نصب بشه حتی سیم کشی)
هلیکس E6X.2 چطوره؟ یا کامپ Match MS6C ؟
همچین چیزی نیس اصلا که بیس ایکس400 ضعیف و مدل 300 uvm قوی :n02:نقل قول:
این حرفارو فقط نصاب میزنه بهت .
همیشه و همیشه شما باید به نسبت هدفت قطعاتت رو انتخاب کنی.
1. هدفت سیستم قدرتی یا کیفیتی ؟
اصن دنبال سیستم بازی هستی یا فقط میخوای یه چیزی ببندی و خلاص؟؟؟؟؟
یه مثال میزنم براتون :
پخشای پایونیر معروفن به spl یعنی برای سیستم های قدرتی.
پخشهای الپاین برای سیستم های sq و spl قدرتی و یا کیفیتی .
پخشهایی مثل کلاریون و مدل های خاص از پایونیر مثل p99.p9 و d2 و .... 7998 الپاین و .... اگه بخوام نام ببرم خیلی ان :n02:این هارو میبندن برای سیستم های کیفیتی .
این پخشهای کنوود مثل x400 و 300uvm که اصلا فرقی بین بیس ندارن حتی به نظر من هیچ فرقی بین صدا هم ندارن.فقط همونطور که مهدی گفت بحث پنل و کیفیت پنل میاد وسط که ایکس 400 بهتره.
- - - Updated - - -
بودجه چقدره برادر ؟ بقیه اجزا سیستمتون چیه ؟نقل قول:
اگه ساب دارید نظر من کامپونت هستش.
تنظیمات پخشم بهم خورد رفتم دیدم تنظیماتش مثل روز اول شده الان نمیدونم loudness و bass boost و 13اکوالایزر رو چطور تنظیم کنم لطفا راهنمایی کنید قبلا اون که برام باندا رو نصب کرد پخشو تنظیم کرد من بیسو تا لول 9هم میبردم بیسش خراب نمیشد مثل ساب میکوبید ولی الان کم میاره
بودجه در حد ۳۵۰ برای هر استیج. ساب هم ندارم اما ممکنه بعدا یه ساب اکتیو مثل WX120 پایونیر به مجموعه اضافه بشه. (در آینده ای خیلی دور البته. جوری که شما مجموعه رو بدون ساب در نظر بگیرین.)نقل قول:
اجزا رو هم خدمتتون عرض کردم. پخش قدیمی (سونی MEX-BT2500) و آمپ پایونیر GM-D1004.
هدف یه جورایی فابریک بازی با کیفیته.
من نظرم باند گرد 16 سانتی ادیسان سری پریما هستش .فوق العاده خوش صدا و خیلی بیشتر از اون پولی که میدید صدا تحویلتون میده قیمتش هم حدود 200 تومن باید باشه اگه اشتباه نکنم.نقل قول:
منظورتون از 2 استیج نصب فقط داخل درها باشه دیگه درسته ؟؟
یه کار دیگه هم میشه کرد.
بودجه کل شما میشه 700 تومن.حالا میتونید برای استیج جلو کامپ خوب مثله گلیدن rs165 بردا ید 500 تومن و برای استیج عقب این باند 16 سانتی audison prima رو بگیرید با قیمت نزدیک 200 تومن.خیلی عالی میشه.
سلام-- جدیدتر بودن وفایل با کیفیت بالای flacپخش u300جزوه برتری این بخش نسبت به x400 نیست----اگر برتری نیست? فردا بروم x400 بخرم---نقل قول:
سری پریما از سری اسپریت هلیکس خوش صدا تره؟نقل قول:
برای کامپ خیلی دوست دارم برم سمت گلیدن اما ۱ مشکل بزرگ دارم. مگنت هر کامپی جا نمیشه تو درهای جلوی ماشین. اون کامپ مچ هم که خدمتتون عرض کردم کلا سیستمش به صورت OEM هستش که با کمترین تغییر جایگزین سیستم فابریک میشه. به خاطر همین اون رو تو گزینه ها آوردم
---------------------
پیشنهاد این که جلو کامپ باشه و عقب کواکسیال به نظرم بسیار منطقی میاد. با توجه به این که اکثرا ماشین ۲ نفره استفاده میشه و عقب ماشین بیشتر برای تکمیل صدا باشه بهتره. به نظرتون برای جلو کامپ پریما ۱۶ سانتی و برای عقب کواکسیال پریما ۱۳ سانتی چطور میاد؟ (پریما رو هم خوندم. فلسفه این سری هم دقیقا همون OEMهستش که به هدف من میخوره.)
سلام خدمت دوستان و آقا حمید عزیز
بنده مشکل داغ کردن آمپ دارم و فکر میکنم با توجه به کواک و ساب استفاده شده آمپ ضعیف باشه!!!
مشخصات سیستم:
---آمپ 4 کانال کنوود M846 با مشخصات :
RMS 60W *4
Bridge 180W *1
---باند هرتز HCX 690 با مشخصات:
RMS 130W
---ساب هرتز DS250 با مشخصات:
RMS 200W
---پخش 6049 کنوود با خروجی 2.5 ولت
دیروز بطور اتفاقی بعد از 20 دقیقه گوش دادن با صدای 32 (ولوم کنوود 35تایی) به آمپ دست زدم دیدم نمیشه دستو روش نگه داشت، نگران شدم
ولوم ساب روی 5 بوده و منفی بدنه کاملا محکم و اتصال خوبی داره!
ترجیحا نمیخوام 2تا آمپ داشته باشم، یه 4 کانال قوی که بتونه از پس اینا بر بیاد معرفی کنید لطفا
9604 یا 8604 پایونیر چطوره؟ کدومش مناسب تره برای موارد فوق
با تشکر
دوستان راسته که امپ n1004 سونی تو گرمای خوزستان مدام آف میکنه؟
خوبن ولی خیلی تنظیماتشون پیچیدستنقل قول:
من که هنوز نفهمیدم تنظیمات تریبل پخش کجاست
300uvm. در مقایسه با x400 تنظیمات حرفه ای تری هم داره مثلا تنظیمات hpf توی 300uvm نسبت به x400کامل تره
ه نظر من خیلی صدای خوبی داره پریما تو این رنج قیمتی که شما میخواید عالی هستش .یه صدای کاملا طبیعی نه گرم نه سرد نه تیوتر تیز خیلی عالیه.نقل قول:
اون گلیدن هم جا میشه تو درتون من دوستام خیلی کامپهای متفاوتی مثل 172 و فوکال k2p و فوکال پلی گلس و گلیدن زیرو و ...خیلی چیزای دیگه جا کردن بدون برش کاری .
پیشنهاد گلیدن rs165 جلو و عقب باند گرد پریما به نظرم خیلی خوب میشه.
باز از یه طرف کامپ پریما جلو و باند پریما عقب توی در صدا یکدست تر میشه چون جفتشون از یه برند هستن و در یک رده.
این دوتا گزینه که گفتم خیلی هم قیمت مناسب براتون در میاد هم از هزینه ای که کردین صدای خیلی خوبی بهتون تحویل میده.:n16:
به نظرم واسه گلیدن یه کمی سورس اصلی (یعنی هدیونیت) و آمپ ماشین زیادی ضعیفه و حیفه که یه همچین کامپ توانمندی رو با این اجزا ست آپ کنم. میرم سمت همون آدیسان تا ببینم به کجا میرسیم. مراتب رو با عکس به اطلاع همین تاپیک میرسونم.نقل قول:
سپاس فراوون از راهنمایی تون:n16:
---------------------------
به روز رسانی: من نمیدونم چرا هر سری به سورنا مراجعه میکنم واسه خرید محصولات صوتی یا نصب اونها مغازه دار های محترمشون فکر میکنن پاچه بنده زیادی گشاده! کامپوننت پریما apk165 رو به بنده قیمت دادن ۴۸۰ هزار تومن. از اون جالب تر قیمت کواکسیال ها بود. کواکسیال apx 6.5 رو ۳۸۰ و apx 5 رو ۳۴۰ تومن قیمت دادن. با اعتماد به نفس زیادی ۱۰۰ هزار تومن هم دستمزد نصب روی فولکس واگن گل محاسبه کردن. بنده هم با گرفتن یه کارت ویزیت سریعا از اون محل متواری شدم!! :n02:
کسی رو سراغ ندارین آدیسان کار کنه و منصف باشه؟؟ (این انصاف خیلی مهمه! خیلی! :n06:)
سلام--
این تنورک چی هست که توی بعضی از پخشهای کنوود هست ودقیقا چکار می کند وکاربردش چی هست؟؟
سلامنقل قول:
توانی که شما از امپ میگیرین بیشتر از توان امپ هست.ومیتونه یکی از دلایل داغ شدنش باشه.به نظر من امپ مناسب با توجه به اسپیکر شما HDP4 قدرت فوق العاده ایی داره رو 4اهم 120تا و رو بریح 400-500 وات رو 4اهم میده.سایز کوچیک و کم مصرف.با HCX690 عالی میشه
پیغام خصوصی دادم بهتون .نقل قول:
آقا ما همش رو چک کردیم.... بالانس راست و چپ داره، ولی باور کنید بالانس بین عقب و جلو نداره!! میشه به ما یاد بدین (واسه kenwood x400)نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا مهدی توضیح دادن. از همه مهتر سریه اکسلون کن وود هست .
به نظر من اگر flac مورد استفادتون هست BT600 رو بگیرید.
سلامنقل قول:
به طور کلی آمپهائی که طراحی مدار ضعیفی دارن و متریال مصرفیشون خیلی جالب نیست تو کمترین گرما و حرارتی وقتی زیر بار هم برن پروتکت میکنن.
سلام دوستان.شرمنده میشه بیزحمت یه لطفی کنین یه مقایسه ای بین این چند مدل انجام بدین.تشکر.
rockford p1000 قیمت 1/300
rockford r1200 قیمت 1/250
rockford r1000 قیمت 900 که این مدل ساب سونیک نداره
helix spxl 1000 قیمت 1/350
ادیسان sr1dk قیمت 970
برای ساب گلیدن sqx 12 extreme
- - - Updated - - -
برا باندا عقب و جلو دنبال fader بگردنقل قول:
دوستان کسی هست که سایز باندهای جلو (داخل در) و عقب (گوشه طاقچه) فولکس گل رو بدونه؟؟؟ والا به خدا انصاف نیست. هر فروشگاه و هر نصاب سیستمی که میپرسی یه عدد مختلفی رو تحویل آدم میده:n13::n13:
سلام--خیلی متشکرم--نقل قول:
من تصمیمم را گرفتم می روم x400 می خرم--فقط این مدل کنوود563bt که بلوتوث داره فقط 20 تومان گران تر است--همان x400 را بخرم یا این مدل بلوتوثی را؟؟؟
چرا مدل BT600 رو نمیگیرین؟ از نظر امکانات و کیفیت پخش خوبی به نظر میاد.:n40:نقل قول:
سلام..چون قیمت bt600u هست.۳۹۰هزار تومان....نقل قول:
300uvm بگیر هم بیسش عالیه هم تنظیمات hpf داره و هم 13باند اکوالایزر فرمت flac هم میخونه من دارم با یه جفت باند انگار سابی تو ماشینه سر ولوم 15فقط صدای بیسشو بیرون ماشین میشنوی سر ولوم 30دیگه بیسش وحشتناک میشه هم بیس میزنه هم ویبره البته رو ولوم 30میدرنج نسبت به ولوم15 بیشتر میشه و بیرون ماشین صدای خواننده و اهنگ هم پخش میشهنقل قول:
سلام..همان طور شما ودوستان گفتند.u۳۰۰تنظیمات زیادی دارد..به قول اقا حمید واقا مهدی x400سری اکسلون کنوود است که کیفیت بالایی دارد....نقل قول:
خیلی تو بحث کیفیت وارد نشو دوست من. اگه واقعا بین x400 و 300uvm موندی به نظر من هم 300 رو بگیر. خیلی وقته کیفیت تو این رده از هدیونیت ها پیدا نمیشه. گذشت اون سالها که هدیونیت های جی وی سی و سونی و پایونیر رو باز میکردی از کیفیتش لذت میبردی. (حتی رده پایین هاش)نقل قول:
از نظر کیفیت ساخت من خودم 7056 کنوود رو هم قبول ندارم. حتی cz702 کلاریون رو هم باهاش کار کردم اون که فاجعه اس از نظر کیفیت ساخت. دیگه رده های پایینتر هدیونیت ها که دیگه جای خود داره!
سلامنقل قول:
امپای راکفورد دمپینگ فکتور و کیفیت و قدرت بسیار خوبی داره.
امپ هلیکس هم که فرمودین من داشتمش امپ خیلی خوبیه اما اگه از لحاظ قد و قوارش مشکلی نداشته باشی چون یه کوچولو بزرگه .
من باشم انتخابم بین اینها هلیکسه :n09: سری کامپتیشن :n12:
سلام..
امپهای پریمیر و ام بی اکوستیک و تورنادو چی نوع امپهای هستند از نظر کیفیت و امکانات در رده متوسط امپهای بازار هستند
شنیدم امپ های بدرد نخور و بیکیفیتی هستن برق رد میکنن و وسیله ای که بهشون وصله میسوزونننقل قول:
تورنادو و مکسیدر که دیدم اشغال بودن
از نظر کیفیت در رده متوسط که هیچی. در رده ضعیف بازار هم نیستن.نقل قول:
دوست من. برای سیستم بازی حتی اگه شده وسایل رو تکه تکه خریداری کنین و زیر تخت نگه دارین تا زمانی که کامل بشن و نصب بشن این کار رو انجام بدین ولی سمت وسایل بی کیفیت و ارزون قیمت مثل آمپ های پریمیر و ام بی و مکسیدر و.... نرین.:n16:
سلام یکی از دوستام می خواد یه پخش با یه جفت باند بیضی بگیره ( بودجش تا 500 و اینکه نمیخواد امپ بزاره و زیاد دنبال صدای بلند نیست بیشتر کیفیت صدا مد نظرشه ) چی پیشنهاد میدید ؟
سلام دوستان
من میخوام یه سیستم با دوتا اسپیکر و یه آمپلی فایر ببندم ولی در نوع خودش بهترین باشه ......حرف نداشته باشه..... بیشتر قدرتی که میتونه وجود داشته باشه با دوتا اسپیکر و یه آمپ
نظرتون چیه؟؟؟ پیشنهادی دارید؟؟؟
لطفا قیمت رو هم بعد از اعلام نظر و جنس مورد نظرتون بگید
با سلام خدمت دوستان گرامی.
من یه سیستم بستم به شرح زیر
امپ 11000پریمیر
ساب 3015کنوود
پخش 2750 که 2ساله دارمش
باند 718ex
راستش از امپ و ساب راضی هستم.طوری که هرکی میشینه میگه سابت دبله .خیلی بیس نرم و دلنشینی داره.
ولی از صدای باندا خسته شدم تیزو بی کیفیت هستند.به نظر شما باندو با باندای زیر عوض کنم.یا یکی از اینا و بخرم کنار 718 استفاده کنم.
با 6902rپایونییر یا کاپا 11.یا6995 پایونییر.
سوال بعدی نظرتو ن با تعویض پخش با x400چیه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.