این اندیشه فقط تو خط 7 خوب جواب میده، بقیه جاها جز قطعی و سرعت پایین چیز دیگه ای نداره، این طرح نیم بها 2مگ و 4مگ هم به درد عمشون میخوره، چون دانلود عملا تعطیل میشه...
Printable View
این اندیشه فقط تو خط 7 خوب جواب میده، بقیه جاها جز قطعی و سرعت پایین چیز دیگه ای نداره، این طرح نیم بها 2مگ و 4مگ هم به درد عمشون میخوره، چون دانلود عملا تعطیل میشه...
اندیشه سرعت 2 مگ هم داره ؟ تو سایتش این سرویس رو ندیدم چطوری میشه ارتقاع داد به این سرعت ؟
این عکسی که قرار دادید اول اینکه از کدام سایت دوم اینکه بابت کدام پوانه است.نقل قول:
من دوباره پروانه ها را در سایت سازمان چک کردم تمام پروانه های که در عکس مشاهده میکنید بود به غیر از پروانه اندیشه.:n04:
به صورت رندوم 3 شماره پروانه بالا چک شد که فقط شماره پروانه اندیشه در سایت سازمان وجود ندارد.
دامون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس:
اندیشه:
از این لینک گشتم
در اون حالتی که سرچ کردی نمیاره
غیر قانونی ؟نقل قول:
آسیاتک سرویس 128 نامحدود میده با سرعت دانلود 200 ماهی 12 تومن. غیرقانونی کجا بود تاره اینا بازم دارن گرون میدن! (البه هزارتومن این حرف هارو نداره)
--------------------------
میگی دلیل منطقی نیست! ما از ای دی اس ال سرعت خوب میخوایم و قیمت خوب و اینکه قطعی نداشته باشه. دلیل منطقی تر داریم؟
سلام دوستان
بین بدو بدتر در سرعت 256 نامحدود کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید؟
از اندیشه داره حالم بهم میخوره
خیلی سرعت اوکی بود و قطعی کم داشتیم قیمت رو هم بردن بالا!
کسی که نامحدود 256 داره یه پیشنهاد بده، استفاده فقط در طول روز میخوام و برای محل کار، دانلود هم همیشه دارم
سلام
اینجا بچه ها دارن بیخودی بهم گیر میدن چون در مورد چیزای مشترک حرف نمی زنن. من اینو میگم چون هم پورت اندیشه دارم هم پورت مخابرات . سرویس اندیشه خوبه ولی سرویسی که الان منتقل شده رو همراه اول مثل اون یکی سرویسشون نبود. دلیلش رو هم قبلا پرسیدم. اونا فقط نماینده فروش سیستم فعلی اشنای اول بودن و از نظر فنی سیستم رو مدیریت نمی کردن. یعنی نماینده فروش بودن. بعنی به زور کرده بودنشون نماینده فروش بعدهم به زور گرفتن ازشون. برای همین کیفیت سرویس رو دو تا سیستمشون با هم فرق می کرد. کسایی که میگن مشکل داشتیم راست میگن. اونایی هم که میگن رو اندیشه سرویس داریم و خوبه اونا هم راست می گن. چون دارن در مورد دو تا سیستم کاملا مجزا صحبت می کنن. یعنی اگه کسی هر دو تا سرویس رو داشت خیلی راحت متوجه میشد اینا با هم فرق دارن. فکر نمی کنم اونا می خواستن اینجوری باشه و بخوان اسمشونو بد نام کنن ولی حتما یه مشکلاتی داشتن که فرق می کرد . :n13:
بعد از این همه سال که از ورود ADSL به ایران گذشته هنوز هر کسی تجربیات خودشو میکنه وحی منزل به دیگران القا می کنه . باشه عیب نداره ولی شرایط هر کی با هر کی فرق داره. شهر به شهر مرکز به مرکز پورت به پورت سرویس به سرویس همه چی با هم فرق میکنه. سیم یکی کیفیتش پایینه مال یکی بالاست. یکی دانلود میکنه یکی بازی.
من اگه راضیم میگم راضیم یکی ناراضیه میگه ناراضیم به این دلایل. دلیلی نیست ماها به بخاطر سرویس دهنده ها با هم کل بندازیم. :n25:
میخوایم هم از هم چیز یاد بگیریم نقد کنیم تا سرویس دهنده به سمت سرویس بهتر حرکت کنن.
من اندیشه 256 نامحدود داشتم سرعت دانلود 30 قیمت 35 (یا 32 یادم رفت) اما الان آشنای اول دارم سرعت 30 قیمت 16نقل قول:
من یکی چون از اندیشه خیلی بدم اومده به قول شما بین بد و بدتر آشنای اول رو پیشنهاد میکنم.
البته سرویس دهنده ی بهتری هم ممکنه پیدا بشه اما تو نامحدود قضیه فرق میکنه.
سرعت دانلود من با اندیشه حدود 55 هست، مشکل اصلی من قطع شدن های زیاد و افت سرعت گاه و بیگاه و البته بالا رفتن تعرفه هستنقل قول:
تو تعرفه های آشنای اول نگاه کردم 512 در میاد 24 تومن که اگه سرعتش بالا 50 باشه بد نیست
این ماه رو تمدید کردم اما از ماه دیگه از اندیشه میزنم بیرون
محدود میخوای یا نامحدود؟ آشنای اول که نامحدود 512 ندارهنقل قول:
نامحدودنقل قول:
آشنای اول مگه برای مخابرات نیست؟
من اینو میگم
هست اما ما که داریم شارژ میکنیم نامحدود فقط 128 و 256 هستنقل قول:
256 قیمت 16 تومن . سرعت 30
128 قیمت 13 تومن . سرعت 17 (اینو من تست نکردم یکی از دوستان گفت)
آسیاتک واسه سرویس هایی که بالای 10 گیگ هستن شبانه میده ، شبانش هم از ساعت 1 تا 8 صبحه
بله دقیقا همینوره ولی قانونمدار وقتی خودش یه پای قضیه میشه همه رو دور میزنه ، مخابرات قرار بوده ق تو روستاها و شهرهای زیر 10 هزار جمعیت سرویس بده
چرا ؟ چون واسه شرکت خصوصی به صرفه نیست بره کلی هزینه کنه نصف پرت هاش هم شاید پر نشه ، ولی مخابرات با پول دولته ، خصوصی هم باشه باز درامد بالایی داره اینطوری اون شهر کوچیک هم اینترنت داره شرکت های دیگه هم کارشونو میکنن ، مخابرات هم راحت با ثبت شرکت زیر ساخت کارشو توجیح کرد
نامحدود دو حالت داره
اینی که میگی تا 10-12 گیگ لیمیته بعد اوم میشه همون 16
یه جور دیگه هم همون نامحدود اندیشه یا مخابرات که مال اندیشه 128 رو 30 بسته شده مال مخابرات رو 16
قیمت هاشونم مشخصه ، سزعتشونم تغییری نمیکنه حالا ساعت خلوت یا شلوغ دیگه شیرینگ نیست ددیکیت به خودت دادن
قیمت های قدیم رو ولش کنید
اونا مال اوله که مخابرات شروع به فروش کرد ، خود زهی کیش هم که او زمان میفروخت بعد یه مدت اینو جمع کرد چون واقعا 1 به 10 بود ، من 1 مگ رو گرفتم سرعت دانلودم به 128 نمیرسید ، سند هم رو 32 بود !!!
2 ساعته جمعش کردم و 3 توم خسارت لغو دادم :دی
آشنای اول فعلا 2 تا نامحدود داره که اونم اجبارا واسه یوزرهای اندیشه چون گفتن خیلی ها نامحدود بودن و واسه اینکه نگهشون داریم یا باید همونو بهشون میدادیم یا نامحدود لیمیت خودمون
خوش به حال اونایی که همون اول 1 سال همونو تمدید کردن ما که خریت کردیم
28700 همون پول اندیشه رو میدادی سرعت بین 60 تا 75 تو ساعات خلوت میرفت ، آپلود هم تو مایه های 300 تا 400 Kb بود
نقل قول:
256 سرعت 30 پایینه! اندیشه وضعش بهتره که! البته قیمتش هم پایینه نسبت به اندیشه!
این تعرفه ها هست
من که اندیشه داشتم سرعت 256 همین 30 بود.نقل قول:
وقتی داریم شارژ میکنیم اینارو داره:
اره درستهنقل قول:
من الان 256 نامحدود اشنای اول دارم سرعت 32 هست
شاید برای کاربرای خانگی این سرویس ارائه نمیشه! :n13:
اگه 256 سرعت حدود 30 هست
پس 512 رو باید حدود 60 درنظر گرفت دیگه! البته اگه در اوج بی انصافی منصفانه حساب کنن!
نمیدونید چقدر طول میکشه جمع آوری از اندیشه و گرفتن پورت از آشنای اول؟
این قیمتهای ضحی کیش هست عزیزنقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
شاید.
احتمالا دو سه روزی طول بکشه
این ضحی کیش هم برای مخابراته ؟
کسی ازش سرویس نامحدود میگیره یه آمار بده؟
اینا سرویسهای سازمان تنظیمه سرعتش هم پایینتره , 1 به 10 یعنی یک دهم سرعت واقعی یعنی دیال آپ !نقل قول:
یعنی واقعاً یه شرکت پیدا نمیشه 256 نامحدود از اندیشه بهتره ارائه بده و قیمت هم مناسب باشه!!؟
قیمت های قدیم رو ولش کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا مال اوله که مخابرات شروع به فروش کرد ، خود زهی کیش هم که او زمان میفروخت بعد یه مدت اینو جمع کرد چون واقعا 1 به 10 بود ، من 1 مگ رو گرفتم سرعت دانلودم به 128 نمیرسید ، سند هم رو 32 بود !!!
2 ساعته جمعش کردم و 3 توم خسارت لغو دادم
آشنای اول فعلا 2 تا نامحدود داره که اونم اجبارا واسه یوزرهای اندیشه چون گفتن خیلی ها نامحدود بودن و واسه اینکه نگهشون داریم یا باید همونو بهشون میدادیم یا نامحدود لیمیت خودمون
خوش به حال اونایی که همون اول 1 سال همونو تمدید کردن ما که خریت کردیم
28700 همون پول اندیشه رو میدادی سرعت بین 60 تا 75 تو ساعات خلوت میرفت ، آپلود هم تو مایه های 300 تا 400 Kb بود
نقل قول:
من 256 نامحدود از اندیشه این ماه استثتاً گرفتم! سرعت دانلودم حدودا 45 تا 55 هست! کسی اینجا سرعت دانلود 128 نامحدود شاتل رو نمیدونه؟نقل قول:
سلام دادا من دارم سرعت دانلود بین 70-90 پایین تر از این نمیاد روزو شبش فرق نداره - پینگت هم ک بالایه پس نمیتونی انلاین بازی کنی - اگه بیشتر از 20-15 گیگ دانلود کنی سرعتت تو شبا میشه 20-30نقل قول:
ولی دوباره از 9-10 خوب میشه
__________________________________________________ ________
من تا 5-6 روز دیگه دوره این ماهم تموم میشه
بعد چون انلاین بازی میکنم این شاتل هم ک پینگش ری*س
میخوام برم مخابرات , شنیدم پینگش عالیه دوستام هم ک دارن راضین
زیاد دانلود نمیکنم ,
میخوام 256 , محدود بگیرم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا ، نماز روزه هاتون قبول .
اشنای اول همون ضحی کیشه؟
مخابرات که پینگش خیلی بدهنقل قول:
من حدود 20 روز پیش 1مگ 5 گیگ گرفتم فک نکنم بیشتر از 3 یا 4 بار با پینگ خوب dota2 بازی کرده باشم !!!:n21:
شما چی بازی میکنی ؟
منم دوتا 2 پلی میدمنقل قول:
مگه میشه؟ پسر داییم 256 محدود داره از مخابرات پینگش رو 100 فیکس .
شما پیش شماره تلفنتون چنده؟
خواهشا به این سوال جواب بدید.
اشنای اول همون ضحی کیشه؟
اگه همونه که هیچی ولی اگه نیست کدومشون بهتره؟
نه نیستنقل قول:
ولی هر 2 پورت مخابرات هستن
ضحی کیش قیمتاش ارزون تره
من الان اشنای اول دارم راضیم واسه ولی واسه بازی انلاین زیاد جالب نیست
شاید نامحمدوده خوب نیست
اگه هر دو پرت مخابرات هستن پس باید عملکرد و سرعته رد و یکی باشه دیگه. درسته؟نقل قول:
کسی که اطلاع داره بیاد بگه ضحی کیش هتره یا اشنای اول؟
دوستایی که آشنای اول دارن سرویساشون چطوره خوبه؟ دو مگ شبانه سرعت چنده؟محدود میکنن اگه یکسره دانلود کنی؟
من مبین نت دارم اگه این آشنای اول جواب بده میام سمتش چون سرویس دهنده ی دیگه ای اینجا نیست.
راستی 10 مگابیت شبانه نداره؟
643نقل قول:
چابکسر
اوه چابکسری ...نقل قول:
من دارم تا 1 هفته دیگه میگیرم از دست این پینگ شاتل خسته شدم
من سرویس 2 مگ مخابرات دارم الان
وب گردی من تو روز فقط چیزبوک - سایت بازیسنتر این چیزا حساب کردم دیدم دقیقا روزی 300 تا 350 مگ از حجمم میره یعنی دقیقا هیچی دانلود هم نکنم ماهی 9 گیگ حجم تو پاچم میره خدا لعنت کنه اینارو که نامحدود رو ازمون گرفتن اصلا به حجمی عادت ندارم
اندیشه تو ساعت رایگان نیم بها یعی چی ؟ مثلا 4مگ بگیرم
اتذیشه
512 و 1مگ تو ساعت رایگان چنده سرعتش ؟
مخابرات 2مگ تو ساعت رایگان سرعتش چنده ؟
شاتل 128 یا 256 تو ساعت رایگان چی ؟
نیم بها یعنی 2 گیگ دان میکنی 1 گیگ حساب میشهنقل قول:
مخابرات 2 مگ ساعت رایگان سرور داخلی 150 تا 240 سرور خارجی 60 تا 150 نوسان داره