شهاب گردان که محرومه و پر حاشیه
خوب جمعمون جمع ميشه ديگه : نيکي حيف که رفت ، فيروز هم ميومد با خداداد ديگه تکميل بوديم برا آشوب
بالاخره کی شد سرمربی .. اه گند این لیگ مزخرف با این مدیریتش رو بزنن
در کل تو این بی دروازبانی بدک نبود ! این قانون مسخره را از کجا اوردن که دروازبان خارجی را نمی زارن تو لیگ برتر بازی کنه !نقل قول:
چند تا دروازبان خارجی خوب تو لیگ بود خدائی ! عیسی اندوی ، تولیا و دروازبان فولاد اهواز و راه اهن ... اینا اگه بودن الان این طوری نبودا ...
اما بجز اون یدونه که زد تو کله توپ جمع کن یادم نمیاد کار خاصی کرده باشه !!
اونم تحت شرایط بوده دیگه :دي خودتون تو فوتبال از این کارا نکردید ؟ :دي
با جلوگیری از ورود دروازه بان خارجی میخوان یعنی دروازه بانهای ایرانی فرصت درخشش داشته باشند اما این دروازه بانهایی که ما داریم چشمک هم نمیزنند چه برسه به درخشیدن.
گويند که زارعي هم رفت ؟!
..
ديگر که مانده ؟!
خوب يه چنتا خبر که باعث حلقوي شدن چشاست رو بخونيد :
آغاز مذاکرات میثم منیعی و پرسپولیس
این مسئله ظاهرا با گرفتن نظر مثبت واعظ آشتیانی انجام شده و با توجه به اینکه منیعی بازیکن آزاد است ، پرسپولیسی ها در این زمینه وارد عمل خواهند شد
2009/7/3 20:48:05
سایت گل- میثم منیعی گوش چپ سابق استقلال که از استقلال جدا شده است ، دیروز در همایش فوتبال و رسانه کنار جواد نکونام هم تیمی سابقش در پاس نشسته بود و به سئوال خبرنگاران جواب می داد. او که گفته می شود به مس پیوسته ، ممکن است به جای رفتن به کرمان در تهران بماند و سر از یک تیم قرمزپوش دربیاورد.
استیل آذین ؟شاید، حمید استیلی خواستار اوست اما هدف اصلی منیعی جای دیگری است ، پرسپولیس ! حتما تعجب می کنید . اما با وجود توافقنامه ای میان استقلال و پرسپولیس وجود دارد و مدیران دوتیم 4 بار به نشانه حسن همجواری با هم نشسته اند، قرمزها با این بازیکن سابق استقلال به گفت و گو می نشینند، البته این مسئله ظاهرا با گرفتن نظر مثبت واعظ آشتیانی انجام شده و با توجه به اینکه منیعی بازیکن آزاد است ، پرسپولیسی ها در این زمینه وارد عمل خواهند شد. فردا در این زمینه بیشتر خواهید شنید.
مذاکره پیکان با معمارزاده
2009/7/3 20:51:13
سایت گل – میثاق معمارزاده دروازه بان پرسپولیس به شدت از اتفاقات این باشگاه دلخور است و در حال حاضر تهدید کرده اگر تا روز دوشنبه مطالباتش پرداخت نشود، قید همه چیز را می زند و به تیم دیگری خواهد رفت. میثاق که با استیل آذین مذاکراتی انجام داده ، پیکان را هم خواهان خود می بیند، تیمی که سامان صفا دروازه بان سابق پاس را در آب نمک خوابانده تا اگر میثاق در پرسپولیس ماند، او را به فهرست خود اضافه کند
فردا ، انصاری فرد و زارع
2009/7/3 21:21:24
سایت گل – حتما می دانید که مازیار زارع و عباس انصاری فرد ، دل خوشی از هم ندارند. زارع از بی توجهی انصاری فرد گله مند است و انصاری فرد عقیده دارد کله این بازیکن اهل انزلی بی دلیل پرباد است .
این دو امروز بعد از مدتها خط و نشان مطبوعاتی با هم تلفنی حرف زدند و قرار شد مازیار شنبه در دفتر مدیرعامل حاضر شود و درباره تمدید قرارداد با او به گفت و گو بنشیند.آگاهان پیش بینی می کنند زارع احتمالا بعد از این جلسه از پیشهاد مالی حاج عباس ذوقمرگ خواهدشد!
به به : بسيار عالي ، ديگه حل شد معضل بازيکن
بهادر تمدید کرد
2009/7/3 21:23:22
سایت گل – اگر ذره ای بابت قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر شک داشتید ، این تردید را دور بریزید چرا که پرسپولیس با بهادر عبدی دوسال دیگر تمدید کرد!بهادر که در دو فصل گذشته بازیکن محبوب هواداران بوده است (!)
خیال آنها را با ماندن در پرسپولیس راحت کرد و به همه نشان داد وفاداری به باشگاه یعنی چه ! عبدی در فصلی که قطبی سرمربی پرسپولیس بود جانشین شیث شد و در فصل گذشته در روزهای آخر مربیگری وینگادا به ترکیب اصلی راه یافت
نیم نگاه پرسپولیس به حقی
2009/7/3 21:22:23
سایت گل – داوود حقی هافبک سابق تیمهای استقلال اهواز و راه آهن بعد از عقد قرارداد داخلی با صبا مورد توجه پرسپولیس قرارگرفته که سهمیه لیگ برتری اش جای کافی دارد. ظاهرا به حقی گفته شده اگر توانست قرارداد داخلی اش با صبا را بپیچاند پرسپولیس با آغوش باز در انتظار اوست.
مذاكره مدير برنامه هاي علي كريمي با عباس انصاري فرد
محمود رضا فاضلي گفت: علي كريمي مي تواند در اروپا بازي كند اما اين بازيكن به خاطر مسائل شخصي و خانوادگي ترجيح مي دهد در ايران به فوتبالش ادامه دهد·
2009/7/3 21:47:03
سایت گل- مدير برنامه هاي علي كريمي از احتمال تمديد قرارداد اين بازيكن با پرسپوليس خبر داد· محمود رضا فاضلي در گفت و گو با خبرنگار سايت گل گفت: دو روز پيش در گفت و گوي تلفني با عباس انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس، درباره تمديد قرارداد علي كريمي مذاكراتي صورت گرفت و قرار شد كريمي يكي دو روز ديگر مذاكراتي حضوري با مدير عامل باشگاه داشته باشد·
محمود رضا فاضلي در ادامه گفت: علي كريمي مي تواند در اروپا بازي كند اما اين بازيكن به خاطر مسائل شخصي و خانوادگي ترجيح مي دهد در ايران به فوتبالش ادامه دهد· علاوه بر اين اولويت اول او در ايران تيم پرسپوليس است و با توجه به اينكه آقاي انصاري فرد براي تمديد قرارداد علي كريمي ابراز تمايل كردند، قرار است مذاكرات جدي طي يكي دو روز آينده انجام شود·
فاضلي گفت: كريمي از تيم هاي ايراني پيشنهاداتي دريافت كرده اما او همان طور كه فصل گذشته پيشنهادات مالي بسيار خوب تيم هاي عربي و اروپايي را ناديده گرفت و به پرسپوليس پيوست، حالا هم دوست دارد در ايران فقط در تيم پرسپوليس بازي كند و من اميدوارم مذاكراتي كه دو روز ديگر انجام مي شود، منجر به تمديد قرارداد شود تا هواداران پرسپوليس بار ديگر تماشاگر بازي هاي ستاره محبوب تيم خودشان باشند·
پرسپوليس با رحمتي وارد مذاكره شد
مدير برنامه هاي مهدي رحمتي از تمايل خاص باشگاه پرسپوليس براي عقد قرارداد با دروازه بان شماره يك تيم ملي ايران خبر داد
2009/7/3 21:42:43
سایت گل- مدير برنامه هاي مهدي رحمتي از تمايل خاص باشگاه پرسپوليس براي عقد قرارداد با دروازه بان شماره يك تيم ملي ايران خبر داد· محمود رضا فاضلي با اعلام اين خبر به خبرنگار سايت گل گفت: ما در حال مذاكره با يك تيم اروپايي هستيم و در صورتي كه رحمتي به يك تيم اروپايي نقل مكان نكند، ساير پيشنهادات را بررسي خواهيم كرد·
فاضلي در ادامه گفت: طبيعي است كه رحمتي پيشنهادات بسيار خوبي از تيم هاي ايراني دريافت كرده باشد و ركورد دار نقل و انتقالات تاريخ فوتبال ايران شود اما او فعلا از يك تيم اروپايي پيشنهاد دارد و اخيرا نيز مدير عامل باشگاه پرسپوليس براي به خدمت گرفتن اين دروازه بان مذاكراتي با ما داشته است
بهترین خبر ممکن بود...!!نقل قول:
من نظرم برگشت...!
امسال هم میرم استادیوم....
فقط به عشق تشویق بهادر...!
به نظر من بازيكناني مثل بهادر عبدي .علي اصغر .نوروزي
بهترين فرصتا نصيبشون شد كه در يك تيم بزرگ وكنار بازيكنان نامدار بازي كنن هم جوون بودن هم با انگيزه ولي متاسفانه فوتبالشون در حد ليگ ليگ دسته يك هم نبود. واقعا هر موقع كه يكي از اينا وارد زمين ميشد ادم احساس ميكرد يك يار اخراج شده!!!
و در حواب دوستي كه از حقيقي دفاع كرده بودن عرض كنم كه
وقتي كه من ميگم بچس به خاطر اينه كه دروازه باني پست خيلي مهميه در واقع تكيه گاه تيمه در وازه بان هر چي سنش بالا تر باشه كاراييشم بالاتر ميره نمونه اليور كان اشمايكل و... كه تقريبا ميشه گفت دوران اوجشون از 30 سالگي به بعد بود...
شما مگه فراموش كردي كه واعظي در سالي كه تيم قهرمان شد چقدر خوب و كم اشتباه ظاهر شد فصل قبل واعظي با بدشانسي و مصدوميت روبرو شد وقبول دارم كه در بازي ذوب در حد محلاتم نبود و اونم تقصير مربيان بود كه واعظي نا اماده رو تو درازه گذاشتن.
من از حقیقی خیلی خوشم میاد..
دست پرورده عابد زاده هم هست..
حتما توی چند سال آینده یه دروازه بان بزرگ میشه!
اما در حال حاضر واعظی خیلی بهتره///
اتفاقا منم بخاطر همین سن پائینش زش خوشم میاد ... از سه سال پیش که تو نوجوانان بازی می کرد تو پرسپولیس بازی کرده به تناوب ... اینم در نظر داشته باشید که حقیقی دروازبان سوم ما بود ... به هر حال خیلی بهتر از واعظی بود از هر لحاظ ..نقل قول:
در حواب دوستي كه از حقيقي دفاع كرده بودن عرض كنم كه
وقتي كه من ميگم بچس به خاطر اينه كه دروازه باني پست خيلي مهميه در واقع تكيه گاه تيمه در وازه بان هر چي سنش بالا تر باشه كاراييشم بالاتر ميره نمونه اليور كان اشمايكل و... كه تقريبا ميشه گفت دوران اوجشون از 30 سالگي به بعد بود...
حقیقی هنوز خیلی جا داره ... می تونه اینده دروازبانی ما را تضمین کنه ... به هر حال اشتباهاتی هم داشته ..
ولی شما با لحن تحقیر آمیز بهش میگی بچه .. همون طور که علی پروین به معدنچی می گفت ...
نه ! فراموش نکردم و همچینم بد شانسی نبودااا اول فصل پیش را یادت بیار ...نقل قول:
شما مگه فراموش كردي كه واعظي در سالي كه تيم قهرمان شد چقدر خوب و كم اشتباه ظاهر شد فصل قبل واعظي با بدشانسي و مصدوميت روبرو شد وقبول دارم كه در بازي ذوب در حد محلاتم نبود و اونم تقصير مربيان بود كه واعظي نا اماده رو تو درازه گذاشتن.
وقتی حقیقی از روزای اول که تمرینا با 7 نفر دنبال می شد زیر فشار تمرینات عابدزاده تمرین می کرد واعظی نمیومد سر تمرین و هنوز قرارداد ثبت نکرده بود .. بعدا هم که ثبت کرد خیلی دیر اومد سر تمرین و می گفت که مصدومه ...
خیلیا می گفتن که بخاطر ترس از تمرینای پیش فصل عابدزاده نمیاد ...
تمرینای عابدزاده را که یادته ؟ تمرینائی که روزنامه ها حواشی فصل و نقل و انتقالات را ول کرده بودن و چسبیده بودن به تمرینای عابدزاده ...
من بازم از حقیقی دفاع می کنم ...
اینطوری که نمیشه هر بازیکن جوونی اومد تو تیم پا بگیره جلو پاش سنگ بندازیم ..
ببين دوست من بازي با استقلالو به ياد بيار تو نميه اول بازي برهاني يه شيطنت كوچيك كرد ولي حقيقي با دست محكم به سينه برهاني ضربه زد داور خواست بازيو مديريت كنه وگرنه راحت ميتونست اخراجش كنه خوب اگه پرسپوليس تو اون بازي مهم و در نيمه اول دروازه بانش رو از دست ميداد چي ميشد؟ (از اين دست اشتباهات در شكلهاي مختلف بارها انجام داده)
دوست من دروازه بان خوب وبا تجربه تو بازيهاي مهمه كه كيفيت خودشو نشون ميده!
مگه پرسپوليس ازمايشگاهه كه چنين بازيكني توش بازي كنه كه حالا ببينم نتيجه ميده يانه! موفق ميشه يانه اينده داره يا نه اونم تو پست به اين مهمي!
من هم موافقم كه به احتمال زياد او اينده خوبي داره ولي ما بايد به الآن توجه كنيم كه تيم به يك دروازهبان باتجربه و ششدانگ نياز داره.
در مورد واعظي هم نظرم همونه كه گفتم
والا چی بگم ! به هر حال نباید نقد را ول کرد نسیه را چسبید ... اگه داور فلان میکرد بهمان می شد و اینا و اما و اگر و اینا از نظر من نمی تونه معیار مقایسه بین این دو تا باشه ...
به هر حال یه فصل طی شده ، دو تا گزینه هس . یکی جوون و اینده دار و تو فصل گذشته بهترین دروازبان ما بوده . و اون یکی اخرین سالهای فوتبالشه و بدترین فصل فوتبالیش فک کنم همین سالی بود که گذشت ... یا مصدوم ( از نظر من مصلحتی ) یا نا اماده ( بخون فاجعه )
به هر حال این بازیکن از تو لیگ دو نیومده یا از تو جعبه در بسته نیومده بیرون این دروازبانیه که 3 ساله همین جاس .. سال گذشتش هم معلومه ... سال اول هم که بعد از اخراج فرشید کریمی اومد و پنالتی دائی را گرفت و تا اخر فصل هم 10 ، 12 بازی کرد .. اگه یادتون باشه نیم فصل دوم همون فصل بعد از دربی نباختیم که بجز یه بازی همه را حقیقی وایستاد ...نقل قول:
مگه پرسپوليس ازمايشگاهه كه چنين بازيكني توش بازي كنه كه حالا ببينم نتيجه ميده يانه! موفق ميشه يانه اينده داره يا نه اونم تو پست به اين مهمي!
فصل بعد قطبی بازیش نداد و بعد از مصدومیت ها باز نوبت حقیقی شد ... و باز خوب ظاهر شد ...
نظر شما محترمه ولی بنظر من همین دیدگاه ها باعث شده فوتبال ما پیشرفت نکنه و پسرفت کنه ...
رحمتی هم یه زمان تو تیم ملی امید بود تو سن و سال حقیقی و تو فجر بعد هم سپاهان ....سپاهان نگهش نداشت ... حالا چند سال گذشته همه دارن التماسش می کنن که بره اونجا ...
الانم حقیقی برا تیم ملی امید هس ... همون راه را داره می ره ...
مگه آرسنال کم تیمیه که رو جووناش سرمایه گزاری می کنه ؟ مگه منچستر کم تیمیه که رو جوونا رمایه گزاری می کنه ؟ مگه میلان کم تیمی که داره رو جوونا سرمایه گزاری می کنه ؟ همه دارن بازیکنای بزرگ را می دن می ره و بازیکن سازی می کنن ...
راه دور هم نمیریم استقلال چند سال پیش برومند را گذاشت کنار و رو طالبلو سرمایه گزاری کرد ... بازیکنی که تو جوانان پرسپولیس بوده ( البته شنیدم و مطمئن نیستم اینا ) نتیجش را هم دید ...
کسی نمیخواد اون نظر سنجی رو عوض کنه ؟