اقا میثم برس به داد ما مثله حیاتیه ها:41:
اقا میثم برس به داد ما مثله حیاتیه ها:41:
توی این فروم ها هم یه سری آموزش به صورت پراکده هست :
کد:http://forums.xbox-scene.com/index.php?showforum=169
کد:http://www.xboxhacker.org/index.php?PHPSESSID=4f4fbeec91cde68be23532dfc5dbbbb4&board=10.0
از رو باسنش :31:نقل قول:
ریجن کنسول رو دقیقا از کجا میشه فهمید
به جاي اينكه آدرس سايتو اينطوري بنويسي :نقل قول:
اينطوري بنويس:کد:http://forum.بازي سنتر.com/usercp.php
مشكل حل ميشهکد:http://www.بازي سنتر.com/forums/usercp.php
دوستان عزیز آیا این دستگاهها تقلبی هم دارند؟!
ساخت کدام کشور هستند؟!
راستی قیمت روز این دستگاه چقدر است!
تکنولوژی دیگران در حدی نیست که بتونند تقلبی این دستگاه رو بسازند .نقل قول:
شما الان هر چی بخرید از هر جایی ساخت چینه ، ولی به این معنی نیست که چینی ها ساختنش بلکه به خاطر ارزون بودن کارگر در چین مایکروسافت خودش یک کارخونه در چین راه اندازی کرده .
سلام به همه...
حالا که بحث آپدیت فریمور جدید و بازی پچ داغه من چند تا سوال که در مورد پچ تو گلوم گیر کرده بود:31: بپرسم!!:
اول اینکه پچ استیلث چه کاربردی داره (برای اجرای بازیهای کپی یا صرفا live)؟ و الان بازیهایی که توی بازار میفروشن همه پچ استیلث هستن؟؟
شنیدم بعد از نصب lt+ باید بازی پچ شده استفاده کرد( پچ ap 2.5 به ap2 ؟). فقط در مورد همون سه بازی ای که ap 2.5 بود لازمه یا برای بازیهای قدیمی هم باید منتظر اومدن پچ سازگار با lt+ باشیم؟! اینجوری که همه سی دی های قدیمی رو باید بندازیم دور!!:mellow:
اگه بی خیال آپدیت داشبورد و lt+ بشیم غیر از همون سه بازی توی اجرای بقیه که مشکلی نخواهد بود فعلا؟
ببخشید زیاد شد...گمونم سوال خیلیا باشه!
ممنون میشم یکی از دوستان روشنم کنه..:20:
سلام.
آيا راهي هست که کيبوردو بشه به ايکس باکس وصل کنم؟ مثلا براي فيفا.
سلام. من ۲ روز نبودم امار از دستم در رفته. خب اگه تا چند روز دیگه میاد خوبه ولی واسه ۱ ماه ۲ ماه دیگه به نظرم نه.نقل قول:
اقا میثم یه سوالی داشتم
ایا به صرفه هست الان lt+ بریزم یا منتظر یه نسخه بعدیش بمونم که نیاز به پچ شدن بازی نداشته باشه؟
نقل قول:
میگم اقا میثم هزینه ی ریختن LT+چقد میشه؟
اصلا ادرس مغازتون کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینش رو توی تاپیک گذاشتم براتون پ.خ میکنم.نقل قول:
اقا میثم واسه ما هم مثل این دوستمون پ خ کن
از رو جعبشنقل قول:
ریجن کنسول رو دقیقا از کجا میشه فهمید
سلام.
سلام. بله هست ولی باید یه تبدیلاتی بخرید که تو ایران نیست زیاد.نقل قول:
شرمنده ۱ روز نبودم. براتون پ.خ کردمنقل قول:
اقا میثم برس به داد ما مثله حیاتیه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا این نظر شخصی منه : من هم روی PC و هم روی 360 FIFA بازی کردم ، انصافا با دسته راحت تره !!! باز هم نظر شخی منه !!!نقل قول:
سلام.
منم موافقم قبل اينكه ٣٦٠ بگيرم همش تو فكر اين موضوع بودم كه به چه طريقي ميتونم كيبرد يا ماوس وصل كنم ولي بعد عادت كردن به دسته ديدم با دسته شوك دار حال ديگه ميده مثلا وقتي توپ رو ميكوبي تير دروازه دسته ويبره ميزنهنقل قول:
کلا بازی با کیبورد و ماوس حال نمیده ، مگر اینکه استراتژی باشه یا شخص اول .نقل قول:
آقا میثم منم می خوام چن روز دیگه اکس باکس الیتی رو که مرداد از خودتون خریدم برا ریختن LT+ بیارم تهران پیش خودتون. البته همون موقع خودتون LT قبلی رو برام ریخته بودین (خام نخریدم). من موقع خرید dvd key خودم رو ازتون نگرفتم. الان داریدش یا باید برد رو بتراشین؟ مرسی با تشکر.نقل قول:
آقا میثم من اون روز با آقا آریا خدمت رسیدم که پچ ال تی رو ریختین برام واقعا دستتون درد نکنه...خیلی کنسول خوب شدهنقل قول:
قیمتش چقدر شد؟ با تشکرنقل قول:
سلام دوستان من میخوام lt+ بریزم همه نرم افزارا با نسخه firm ware که حاوی اپدیت lite on برای درایم که لایتون هست رو داره...ولی مشکل اینه که وقتی درایومو به کامپیوتر نصب میکنم در برنامه jungle flashe 0.1.76 b وقتی دکمه open source firmwareرو میزنم فریمورای lt رو که باز میکنم بجای اینکهفایل با فرمت lite_ofw .bin بیاد همون محتوای پوشه رو نشون میده .در کل نمیتو نم به فرمت lite_ofw.bin تبدیل کنم باید چیکار کنم ؟؟؟ممنون
سلام
من امروز یه کلیپ از یوتوپ پیدا کردم که یارو داره LT Plus میریزه رو درایو 360
چیز جالبی بود!!
هرکی دوست داشت دانلود کنه
فرمت FLV
سایز 15 مگابایت
کد:http://tc.v24.cache1.c.youtube.com/videoplayback?signature=1E47C2C316B79BB7CCA0A600B1C799EF22632E5F.52CE9A98FA1021EE3E298F4B66AFD44A08FC1BFD&expire=1291071600&itag=34&burst=40&ipbits=0&sver=3&key=yt1&ip=0.0.0.0&algorithm=throttle-factor&factor=1.25&sparams=id%2Cexpire%2Cip%2Cipbits%2Citag%2Calgorithm%2Cburst%2Cfactor%2Coc%3AU0dYRlBST19FSkNNOF9ITFNH&id=83f9cd6411ea720d&playretry=1
دوستان من ایکس باکس رو اولین بار وصل کردم به اینترنت بعد فیفا رو بازی کردم یه چیزی دانلود کرد،5مگابایت بود بعد رفتیم یه دست زدیم بعد که الان روشن می کنم وصل نمی شه به اینترنت!ارور می ده که ایکس باکس وصله به نت ولی به لایو نمی شه وصل شد!مشکل از کجاست؟بن شدم؟
کسی از بچه های اینجا کاربر پریمیوم بازی سنتر نیست
خب اینا همه تست شده و آزمایش شده هست !! وگرنه گذاشتن Keyboard و Mouse مخصوص داخل هر پک چیزه سختی نیست !!
دوستان اگه یکم وقت بزارن و تست کنن متوجه میشن که Analog های موجود روی دسته های Xbox 360 و PS3 با دسته های قبلی چقدر حساس و دقیق هستن و دیگه مثل قبل کند و ناقص عمل نمیکنن.
نقل قول:
نگران نباش هر اتفاقی برای درایو بیوفته قابل حل هست , فوقش NAND دستگاهت رو عوض میکنن, البته احتمالا همین الان هم باید این کار رو انجام بدی چون اگه همونطور که خودت میگی نصفه ریخته باشه Chipset Break میشه.
خب این کار که غیر شعونات اسلامیه :31:نقل قول:
آقا به خدا سوتی اینترنتیه :31:
پاک شه
تو رو خدا کمکم کنید :41:نقل قول:
از این نیست که سایت ایکس باکس فیلتره؟
خدایااااااااااااااااااا چل شدم از بس دنبال این اموزش lt plus گشتم
بن بشید قدر بویینگ 747 مینویسه بن شدید :31:نقل قول:
دوستان ارور e74 چیه؟؟؟ :31:
این ایکس باکس ما کلا مصیبته !!! قبلا دو بار 3 چراغ شده بردم بیرون درست کردن.... این دفعه 3 چراغ نشده .. یه چراغ شده :27: وقتی هم روشنش میکنم یه صفحه سیاه میاد یه دری وری هایی نوشته زیرش هم نوشته error e74
به نظرتون فکر خوبیه که بندازمش سطل آشغال؟؟ :31:
البته این هم بگم که ایکس باکس من مال عهد ماموت هاست و فکر کنم 3 سال پیش گرفتمش... از اون سری اولی هاست !!!:13:
آها.. یه سوال دیگه هم دارم... این ایکس باکس های به اصطلاح اسلیم قیمتشون چه جوریاست؟؟؟
منم امروز به میمنت و مبارکی رفتم میثم خان و این LT+ رو نصب کردم رو کنسول !
AC اجرا شد :31:
فکر بدی هم نیست :31:نقل قول:
داداش حالا ما یه تعارف کردیم شما جدی نگیر :31::31::31:نقل قول:
ولی بی شوخی این e74 دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟
آخه جالبه .. اون دو بار که سه چراغ شد بردم توپخونه نیم ساعته برام درست کردن و میگن دوباره اونجوری شد بیار درست میکنیم فقط دستگاه رو باز نکن :13: تابلوئه که یه کاسه ای زیر نیم کاسه شونه :27: اگه خودم یاد بگیرم بازش کنم و باهاش ور برم فکر کنم بشه یه کاریش کرد... دیگه وضعیت از این بدتر که نمیشه !! من که میخام بندازم سطل آشغال.. حالا چه قالبی بندازم اون تو چه دل و رودشو بریزم بیرون بندازم دور...
در حالت دوم کمتر میسوزم ... همین که دل و رودشو میریزی بیرون یه حس خوبی بهت دست میده :31::31::31:
نه عزیز , کلا این چیزی که شما باهاش بازی میکنید مربوط به Server LIVE میشه نه Host Microsoft.هیچ ربطی به هم ندارن.نقل قول:
اگه کمی صبر رو توشه ی راهتون کنید آموزش رو تو همین انجمن میزاریم.نقل قول:
خب ایشالا که با ازیو محشور بشید :31:نقل قول:
این همون Error معروف 360 های قبلی بود (( ببینید دارم میگم قبلی ها !! نیاین دوباره سوال کنید :31: ))نقل قول:
هر با تعمیر چقدر ازت پول میگرفتن ؟
آقا 360 رو ولش ، ویکی لیکس رو عشقه یه کره زمین رو انداخته به جون هم تنهایی :31: :27:
ویکی که ترکونده بدجوری...........:27:
البته بهتر زیاد کسی چیزی نگه :9:
آقا این کینکت ارزون نشده ؟ میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااام
الان چنده ؟
نقل قول:
صبح ، توپخونه 300 بود !
نمیشه توی اسنادش تکنولوژی ساخت 360 رو لو بده کلی حال کنیم ؟ :31:نقل قول:
کینکت 149 یورو هست ، از ایران بخرید سرتون کلاه رفته حسابی .
آقا میگم دلت برای وطنت تنگ نشده !! ؟؟ :31: نمیخوای بیای یه سری به رفیقات بزنی ؟!؟!نقل قول:
جونه میلاد بلند شو بیا یه 2تا از این Kinect تام وردار بیار بخدا ثواب میکنیا :31:
راستش رو بخوای ، نه دلم تنگ نشده . یادش که میوفتم مو به تنم سیخ میشه :31: به نظر من بهتره دست دوستان رو گرفت از وطن آورد این ور ثوابش بیشتر از کینکت خریدنه :20:نقل قول:
کامل (یعنی با بازی و آداپتور) ؟نقل قول:
صبح ، توپخونه 300 بود !
کجاش ؟ مطمئن هست ؟
یک کینکت لیکس که درست شد اونم لو میره :27:نقل قول:
نمیشه توی اسنادش تکنولوژی ساخت 360 رو لو بده کلی حال کنیم ؟
میلاد قربونت حالا که حرفش پیش اومد پس شروع کن , اول خودم :31:نقل قول:
ببینم اونجا فارسی حرف بزنیم شوتمون نمیکنن بیرون :31: !؟!؟
خودت خریدی حالا ؟
اینجا یعنی توی هامبورگ همه یا افغانی هستند یا ایرانی ، در نتیجه فارسی حرف زدن به قول آلمانی ها Ist Egalنقل قول:
کینکت هم نه خودم نخریدم ، به جاش Ipad با Ipod Touc 4 خریدم با قرارداد اینترنت 7 مگ پرتابل برای کل اروپا :31:
توی جنگل و خیابون و بیابون و مترو و ... میرم تو نت یه حالی میده .
کینکت الان بالاس قیمتش
یه کم صبر کنید مثله move اینم میاد پایین
من که میخوام یه 360 از این جدیدا که تو خودش کینکت هم داره بگیرم به صرفه تر هست
کینکت الان بالاس قیمتش
یه کم صبر کنید مثله move اینم میاد پایین
من که میخوام یه 360 از این جدیدا که تو خودش کینکت هم داره بگیرم به صرفه تر هست