من یه هدفون خوب که 40-50 تومن باشه بخرم
پیشتر استفادم موسیقیه و سبکی که گوش میکنم راک و متاله
گوش رو هم اذیت نکنه
کیفیت مناسبی هم داشته باشه
بیسش هم خوب باشه دیگه عالی میشه
از in ear ها هم خوشم نمیاد
دوستان کمک کنین:11:
Printable View
من یه هدفون خوب که 40-50 تومن باشه بخرم
پیشتر استفادم موسیقیه و سبکی که گوش میکنم راک و متاله
گوش رو هم اذیت نکنه
کیفیت مناسبی هم داشته باشه
بیسش هم خوب باشه دیگه عالی میشه
از in ear ها هم خوشم نمیاد
دوستان کمک کنین:11:
سلام. یه مغازه یه ایرفون beats به من داد وقتی به گوشی Vivaz وصلش کردم صدای یه طرفش از اون یکی خیلی بلند تر بود
فروشنده می گفت این هدفون خیلی حرفه ای بوده و به خاطر همین صدای یه طرفش از اون یکی بلند تره.راست میگه؟! لطفا" راهنمایی کنید.
نگاهی به این مدلها بکنید:نقل قول:
1. AKG K77
2. HD201
سلام به شمانقل قول:
اگه گوشی شما با هدفون دیگه ای ان مشکل رو نداره فقط یکی یا ترکیبی از این حالت ها امکان داره:
1. هدفون تقلبی بوده و به اضافه اینکه اشکال هم داره چون یک کانال اون نیمه سوز شده
2. موقع اتصال هدفون به گوشی فیش درست اتصال داده نشده بود
3. کابل هدفون دچار قطعی البته نه به صورت کامل بلکه نصفه نیمه شده
به هر حال هیچ وقت یک هدفون حرفه ای رو توی فروشگاه برای تست عمومی قرار نمیدن مگر اینکه:
1. اون هدفون براش سورس مناسب آماده شده باشه از تراک گرفته تا پلیر تا آمپ مناسب
2. از آخرین استفاده یکی دو ساعته بعد از مرحله Burn in و یا مرحله Burn in زمان زیادی نگذشته باشه (کمتر از چند روز)
3. شما و فروشنده به عنوان یک حرفه ای باشید نه اون چیزی که اغلب اینجا وجود که فروشنده اغلب به موجودی خودش هم نا آشنا هست دیگه چه برسه به حرفه ای بودن توی این زمینه نشون به اون نشون اگه ازشون بپرسید که مثلآ:
امپدانس همین هدفون چنده؟
می گه فکککککر کنم حدود . . . باشه و اگه خیلی حرفه ای تر باشه میگه روش نوشته (منظورشون با جعبه بوده ها نه خود هدفون) و اگه خیلی حرفه ای تر باشه می گه بزارید نگاه کنم تا مطمئن بشم تا خدای نکرده شما رو به اشتباه نندازم و یک نیم نگاهی به همون نوشته های روی جعبه می کنه و می گه . . .
و در آخر چرا می خواهید برای بیتس هزینه کنید در حالیکه برندهای مطرح و متخصص زیادی موجود هستند که هم صدای به مراتب بهتری دارند و هم ارزانتر؟
البته تصمیم گیرنده نهایی شما هستید و از هر هدفونی که از صداش خوشتون اومد بدونید اون بهترین هدفون دنیاست که می تونستید اون رو صاحب بشید.
شما هم موفق باشید.
[QUOTE=rezaomido;6706676]نگاهی به این مدلها بکنید:
1. AKG K77
2. HD201
شنیدم که hd 201 کیفیت جالب و بیس خوبی نداره
10- 15 تومن هم این ور اون ور شد مشکلی نداره
راستی این akg k77 تفکیک صداش چطوره چون سبک شلوغی مثل متال کیفیت بالایی میخواد
با تشکر از شما
سلام اقا رضانقل قول:
شرمنده عزیز من وقت با ارزشت را میگرم ،فکر کنم که درست متوجح سوال من نشدین شایدم من بد منظورم را نوشتم:
سوال اول : با هزینه 350 تومان شما کدام مورد توصیه میکنید ، گرفتن هدفون امپدانس بالا در حدود 220 تومان و 130 تومان هم برای درایو کردن آن ، یا گرفتن هدفون تا مبلغ 350 تومان با امپدانس پایین (البته امپدانس پایینهایی که نیاز به امپ برای درایو شدن داره جز این دسته حساب نمیشه)
سوال دوم: با توجه موجودی ایران ، کدام مورد را برای درایو کردن پیشنهاد میدهید ، شما دوباره همون 3 حالت را نوشتین ، مثلا اگه من هدفون انتخابیم DT 990 PRO باشه ، حالت اول Xonar DG($30) -> FiiO E7($88) -> DT990 یا حالت سوم Xonar Essence ST/X->DT990
کدام مورد پیشنهاد میدهید هزینه کمتر کارایی بالاتر؟Dac/Amp FiiO تو بازار ایران هست؟
ایا میتوان فقط از Xonar DG استفاده کنم؟؟ (با توجه به اینکه تا 150 اهم درایو میکند ولی DT 990 PRO امپدانس 250 است این برای این میپرسم چون تو فروم خارجی دیدم بعضیها این کار کردن )
سوال سوم : من این همه مدل نوشتم که شما 3 تا آنها را انتخاب کنی(بسته به اینکه کدام 2 حالت امپدانس بالا یا امپدانس پایین نظرتون باشه ) که مقایسه نهایی روی آنها انجام بشه اگه مپدانس بالا باشه خودم نظرم روی این مدلهاست حالا شما مورد بهتری هم میدونی بهش اضافه کن ، با توجه به کاربرد من ، کدام از این 3 مدل بهتره؟؟
DT 990 PRO
DT 770-PRO
M50
پیشاپیش از شما کمال تشکر را مینمایم.
سلام اقا رضانقل قول:
شرمنده عزیز من وقت با ارزشت را میگرم ،فکر کنم که درست متوجح سوال من نشدین شایدم من بد منظورم را نوشتم:
سوال اول : با هزینه 350 تومان شما کدام مورد توصیه میکنید ، گرفتن هدفون امپدانس بالا در حدود 220 تومان و 130 تومان هم برای درایو کردن آن ، یا گرفتن هدفون تا 350 تومان با امپدانس پایین (البته امپدانس پایینهایی که نیاز به امپ برای درایو شدن داره جز این دسته حساب نمیشه)
سوال دوم: با توجه موجودی ایران ، کدام مورد را برای درایو کردن پیشنهاد میدهید ، شما دوباره همون 3 حالت را نوشتین ، مثلا اگه من هدفون انتخابیم DT 990 PRO باشه ، حالت اول Xonar DG($30) -> FiiO E7($88) -> DT990 یا حالت سوم Xonar Essence ST/X->DT990
کدام مورد پیشنهاد میدهیدهزینه کمتر کارایی بالاتر ؟Dac/Amp FiiO تو بازار ایران هست؟
ایا میتوان فقط از Xonar DG استفاده کنم؟؟ (با توجه به اینکه تا 150 اهم درایو میکند ولی DT 990 PRO امپدانس 250 است این برای این میپرسم چون تو فروم خارجی دیدم بعضیها این کار کردن )
سوال سوم : من این همه مدل نوشتم که شما 3 تا آنها را انتخاب کنی(بسته به اینکه کدام 2 حالت امپدانس بالا یا امپدانس پایین نظرتون باشه ) که مقایسه نهایی روی آنها انجام بشه اگه مپدانس بالا باشه خودم نظرم روی این مدلهاست حالا شما مورد بهتری هم میدونی بهش اضافه کن ، با توجه به کاربرد من کدام از این 3 مدل بهتره؟؟
DT 990 PRO
DT 770-PRO
M50
پیشاپیش از شما کمال تشکر را مینمایم.
[QUOTE=shabgard1373;6706711]بیس اغلب مدلهای سنهایزر قوی نیست و این جنس صدای سنهایزره تا اشکال و به نظرم برای کسی که موسیقی رو به صورت حرفه ای دنبال می کنه قابل درک باشه البته نه برای هر سبکینقل قول:
77 مدل بسیار خوبیه و کیفیت صداش هم می شه گفت:
1. بیس اون کمی بالاتر از خط فلت هست
2. مید اون بسیار با کیفیت هست و با جزییات و میشه گفت کمی گرم البته از جنس صدای AKG
3. های اون شفاف و دلنشین هست
در مورد تفکیک صدا نباید زیاد انتظار از یک هدفون در این رده قیمت داشت به هر حال در یک جمله در رده قیمت خودش خیلی خوبه هر چند که ممکنه بهترین برای این سبک نباشه
البته چندین دفعه قبل هم گفته شده که معمولآ اغلب طرفداران متال خیلی، خیلی سخت گیر هستند و به کوچکترین جزییات که بشه به اون ایراد گفت چشم پوشی نمی کنند در حالیکه طرفداران هیچ سبک پایین تر یا حرفه ای تری به این اندازه دقت نظر ندارند (:
مثلآ اونایی که پاپ و راک گوش میکنند نهایت خواسته شون اینه که هدفون با کیفیتی باشه و بیس و مید و های خوبی داشته باشه و کانتری ها می گن مید خوبی داشته باشه و لو مید اون هم یک کمی گرم باشه تا گرمی صدای خواننده حس بشه و جازها می گن یه هدفون که بیس خوب و با جزییاتی داشته باشه مید اون نه گرم نه سرد باشه و پر جزییات و های هم شفاف و با کمترین سطح تیزی Soudnstage باز و خوبی داشته باشه و کلاسیک ها هم به همون در خواست جازها اضافه می کنند که رنج دینامیک بالایی داشته باشه و یه Soundstage بسیار باز و با دقت بالا و اینکه بالانس بسیار خوبی داشته باشه و تا اندازه کافی سریع باشه حالا جمع همه این ها رو برسونید به حد نهایت که بشه یک طرفدار متال رو قانع کرد و اون هم دست آخر قیمتش بشه زیر . . . تومن
تمام چیزهایی که گفته شد تا اندازه زیادی واقعیت داره و لطفا به عزیزی برنخوره که بی منظور گفتم
پیشنهاد میکنم اگه همه چیز رو در حد عالی برای متال می خواهید یه نگاهی به اینا بکنید که اولی مدل مناسبتر و انتخابی خودم هست:
1. HifiMan HE-6
2. LCD-3
3. LCD-2
و اگه از نگاه کردن به اینا پشیمون شدید دوباره یه نگاهی به همون AKG K77 بکنید که متاسفانه بهتر از این مدل و با این بودجه سراغ ندارم
در آخر 77 می تونه از پس متال با توجه به توانایی اون که در حد قیمت خودش هست ولی نه خیلی بیشتر ، بر بیاد و اگه بودجه رو اضافه کنید K99 بسیار مناسبتره هر چند تفاوت چندانی از نظر فیزیک با هم ندارند
شما هم موفق باشید.
ممنون من اطلاع زیادی در مورد امپ ندارم ولی چیز مناسبی برای همین 598 با این مقدار امپندانس و ... چی خوبه؟...
البته من یه fiio مدل ای7 دارم که خوب اصلا مدل جالبی نیست .
[QUOTE=rezaomido;6706895]ممنون از توضیحات شمانقل قول:
این هذفون در طولانی مدت به گوش اسیب نمیرسونه؟میخوام راحت باشه چون یه جا خوندم که هدفونای Closed که اطراف گوشو کامل می پوشونن برای سلامتیه گوش ضرر داره
یکم به نظرم بزرگه و برای اینکه با خودت بیرون ببری زیاد مناسب نیست منظورم اینه که شبیه مدل px90 بود بهتر بود
از این کوچکتر تو این کیفیت هست چیزی؟؟البته زیاد هم مهم نیست ولی اگه باشه بهتره:20:
من اگه بودجمو 10-15 تومن بیشتر کنم انتخاب بهتری میتونم داشته باشم؟
چون میخوام چیزی بخرم که پشیمون نشم بعدا چرا چیز گرون تری نخریدم و یه سوال دیکه قیمت این هدفون ها رو ازش اطلاع دارید؟؟؟؟؟
و سوال اخر خط فلت دقیقا پیه ؟ بالای خط فلت باشه خوبه؟
معذرت میخوام اقا رضا سوالام زیاد شد :11:
چه برندهایی از بیتس بهترند ؟ یعنی نسبت به قیمت کیفیت خوبی ارائه میدهند؟ برای من صدای مید و های خوب خیلی مهم است.(بودجه 100 هزار تومان)نقل قول: