فکر نمیکنم اشتباه از من بود چون من هم مخابرات رفتم هم به 2030 زنگ زدم هم از طریق سایت اقدام کردم همه با یک هماهنگی خاصی میگفتند پورت باز برای شمانقل قول:
وجود ندارد.به هر حال زنگ زدم 2020 گفتنتد منتظر تماس باشید
راستی مودم معرفی نکرددید
Printable View
فکر نمیکنم اشتباه از من بود چون من هم مخابرات رفتم هم به 2030 زنگ زدم هم از طریق سایت اقدام کردم همه با یک هماهنگی خاصی میگفتند پورت باز برای شمانقل قول:
وجود ندارد.به هر حال زنگ زدم 2020 گفتنتد منتظر تماس باشید
راستی مودم معرفی نکرددید
متاسفانه مخابرات اصفهان خیلی خر تو خره. مگه شما کجای اصفهان ساکنید که میگفتند پورت خالی برای شما نیست!!!! این قضیه ی پورت خالی خیلی مزخرفه و نمیدونم این مخابرات چرا این کارا رو میکنه. خود منم میخاستم طرح نوروزی بردارم ولی نمیشه رزرو کرد و دلیلشم همون قضیه پورت خالیه. اخه کدوم شرکت اینترنتو به صورت سهمیه بندی میده!!!!! واقعآ که خیلی مزخرفه. حالا جالبشم اینجاست که سهمیه بندیشونم با پارتی بازی یا سمج شدن و... .. خیلی راحت میشه دور زد. اینجور که من فهمیدم اونایی که تو 2030 بهشون زنگ میزنیم این قدرت رو دارن که این کارا رو برامون بکنن.نقل قول:
در مورد مودم هم اطلاعات زیادی ندارم ولی اگه خودشون مودم وایراس میفروشن از خودشون بخری بهتره چون مودمی میدن که با اینترنتشون جوره. خود منم مودم معمولیمو از اینا گرفتم. البته نمیدونم هنوز هم مودم میدن یا نه اخه چند سال پیش بود که گرفتم. راسییتش اونموقع هنوز 2030 اختراع نشده بود و فقط یه مخابرات تو منطقمون بود که به پایین شهر رو خطوط dlc اینترنت میداد بعد یه سال هم که 2030 اومد اینترنتمو انداختن رو 2030.
زنگ زدم 2722100 واسم وسلیدن خدارو شکل
واقعا اونایی که تو اپراتوری 2020 هستن منگلن از ما گفتن زنگشون نزنین
طرح زرینم هنوز فعاله اینو عشق است
چه دانلودی بکنم امشب خخخخخخخخخخخ
نقل قول:برای من هم همینطوری شد!!نقل قول:
تو سایتش اینطوری نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضمنا مشترکینی که در یک ماه کمتر از یک گیگ استفاده نمایند اعتبار ایشان تا سقف یک گیگ قابل انتقال به دوره بعد نمی باشد .
سلام سال نو مبارک
دوستان این مخابراط چه شه !!!
من هم مخابراط دارم هم صبانت امروز از صبح با مخابراط ختی با فندق شکن هم که میرم نه چیز بوق باز میشه نه گوگل یا گوگل باز میشه سرچ نمی کنه !!!
گوگل درایو هم باز نمیشه جی میل باز نمیشه
این بی وجدان ها چیکار دارن میکنن ؟؟؟
اما با صبانت درجا باز میشه :n13:
دیگه 1 گیگ تو ماه رو که همه مصرف میکنندنقل قول:
این شماره تلفن مال کجاهستش؟!نقل قول:
من که گلپایگان هستم واسه وصل کردنش می تونم استفاده کنم؟
آقا من میخواستم رزرو کنم که دیدم به کسایی که خط تلفونشون جدید هست نت نمیدن - ولی شماهایی که خط تلفونتون رو بقیه شرکت ها نی میدن چرا از مخابرات میگیرید ؟
-
به
311-322 ( فیبر نوری ) نت نمیدن ؟؟؟؟ !!!!!!:n26::n26:
هنر کردن به خدا :n19: !!! یارو مغز بوق خورده بیاد از اینا با این امکانات چرتشون نت بگیره ؟؟؟
:n08::n08:
چون میدونن ما و امثال ما که خطشون فیبره نوری هست و به کسی هم که فیبر نوری هست رو هیچ شرکتی نت نمیده طرح زرین گذاشتن بدون شبانه ..:n08::n09::n08:
اون شبانه هم که گذاشتن واسه اونایی هست که بقیه شرکت ها بهشون نت میدن :n29:.. تا پارس آنلاین و صبانت هست فک نمیکنم کسی بیاد از مخابرات نت بگیره :|
سرعت دانلود از نصف ام كمتر شده برام:n28: ... برا كسي ديگه اينجوري هست؟؟؟؟ ... فايل هاي آپلود باز رو با چه سرعتي دانلود ميكنيد با دانلود منيجر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n03::n03:
دوستان من فقط شبا میام برا همین جواب نداده بودم ظارها وسالات همه هم برطرف شده
فقط چند تا چیزی کلی هست بگم
فقط میگن پورت خالی ندارن از بدشانسی شما هست مثلا هر منطقه یه تعداد ظرفیت داره اگه زود اقدام کنید بهتون میرسه وگرنه نیست دیگه چیز عجیبی نیست ولی اصولا چند برا خودشون نگه میدارن که با پارتی بازی به کسی میدن ضمنا ممکنه بعدا تجهیزات اضافه کنن و پورت رو افزایش بدن
مودم هیچ فرقی نمیکنه هر چی از نظر امکانات بیشتر به کارتون میاد بگیرید اگه وایرلس مهم نیست ازرونترین مودم بازار رو بخرید و پول زیادی ندید
طرح که درخواست میکنید باید بعدش زنگ بزنید تا براتون فعال بشه و اون مثلث که توی پنل نشون میده تیک سبز بشه حالا اینکه به کجا باید زنگ زد بستگی داره چه شهری هستید کاشان رو من گفتم اران رو هم یکی بچه های دیگه گفت بقیه شهرها هم زنگ بزنید مخابرات یا دست خودشون هست یا راهنمایی میکنن
زرین هم ظاهرا قانون جدید گذاشتن و ترافیک ها یی که مصرف نمیشه رو میخوان بسوزونن (البته من هنوز وارد پنل نشدم ببینم چه کردن)
سرعت دانلود هم از لینک هایی مثل اپلود باز که ملاک نیست یه سری سایتا هستن لینک تست دارن باید با اونا تست کنید مثل kernel.org
یوزر و پسورد سامانه با یوزر و پسوردی که برا وصل شده به اینترنت نیاز هست فرق میکنه بجز مشترکینی خیلی قدیمی مثل خودم که قبل از زمان 2030 از مخابرات گرفتن چون اونا رو بعدا منتقل کردن به این پنل یوزر و پسورد یکی هست مگر اینکه خودشون عوض کرده باشن
سوالی بود در خدمتم